δεν μου φαίνεται κουλό.
απλά λέω πως υπάρχουν όρια στον κάθε άνθρωπο.
Printable View
δεν μου φαίνεται κουλό.
απλά λέω πως υπάρχουν όρια στον κάθε άνθρωπο.
Ποια ειναι τα ορια να καθεσαι κ να τα περιμενεισ απο το θεο εγω ειμαι ορφανοσ μονο τισ κορεσ μου εχω τι να εκανα δηλαδη πεσ μου εσυ εγω αυτο εκρινα για σωστο
Τουσ γονεισ σασ τουσ υποστηριζει το κρατοσ με διαφορουσ τροπουσ
Ειδικά το τελευταίο. Τα όρια είναι η αντίδραση στο πρώτο, δηλ η αντίδραση του εαυτού μου στα αποτελέσματα που βλέπω με το να παριστάνω τον άψογο. Τα αποτελέσματα αυτά που μπορεί να είναι είτε εκμετάλλευση ή κάτι γενικά μη επιθυμητό σε μένα που προκαλεί την αντίδραση, δηλ αφού είδα το αποτέλεσμα να τρέχω να βάλω όρια. Κι αυτό επίσης κουράζει, κι αυτό επίσης είναι ψυχοφθόρο! Αλλά δυστυχώς με του να ευθγραμμίζεσαι με το πρώτο καταντάει το δεύτερο δυστυχώς μονόδρομος.
Διαβάζω Καζαντζάκη και μου κάνει εντύπωση η μεγάλη εκτίμηση που είχε στον πατέρα του, τον θεωρούσε ως πρότυπο χαρακτήρα. Είχε ένα δυναμικό πατέρα, απτόητο ψυχικά στα εξωτερικά ερεθίσματα εκεί που άλλοι σχεδόν γονάτιζαν. Αλλά κι αυτός φαίνεται πως από μικρός είχε το δαιμόνιο της σκέψης και τον ισχυρό χαρακτήρα, με μόνη διαφορά πως ο πατέρας του ήταν της ικανότητας του χεριού (δηλ του χειρονακτικού, των αρμάτων για την τότε εποχή) ενώ ο γιος του νου. Ίσως και να ναι ο χαρακτήρας που πάει από γενιά σε γενιά ως γενετικός κώδικας, ως ψυχή, ως πνοή, κι όχι απλά το πρότυπο που αντιγράφει ο νους σε άωρη ηλικία. Αυτό το παράδειγμα είναι τροφή για σκέψη για τον καθένα μας ξεχωριστά.
ποιός κάθεται και περιμένει από το θεό;
εγώ αυτό δεν το πιστεύω ούτε για τους άστεγους. ούτε για κανέναν άνεργο εκεί έξω.
κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σε φροντίσει αν μπορείς εσύ να φροντίσεις τον εαυτό σου.
πραγματικά η κούραση έχει να κάνει με την βιολογία του ανθρώπου ας μην είμαστε απόλυτοι θα πω εγώ.
Εχεισ να πεισ κ ντρεπεσαι πεστα να φυγουν μην ντρεπεσε
δεν καταλαβαίνω.
τί είναι η ντροπή και τί είναι η τοξική ντροπή;
Τοτε γτ βλεπουν ολοι τηλεοραση εγω κ δεν μπορω να δω θεωρω απαραδεκτη τη γλωσσα που μιλανε κ δεν προλαβαινω θελω να πεφτω για υπνο προτιμω να κοιμηθω δυο τρεισ ωρεσ παρα να χαζεψω τηλεοραση
Οχι βρε το απλο θεσ να πεισ την αποψη σου κ να με καλυψεισ κ ντρεπεσαι πεσ την αποψη σου ξεκαθαρα απο την αρχη μεχρι το τελοσ κανε ξηγα ξηγησου πωσ το λενε
Λοιπον παιδακια βρηκα γτ εσεισ εχετε θεμα κι εγω δεν εχω δεν εχετε επαφεσ με την πραγματικοτητα δηλαδη εγω οταν κοιταω βλεπω την πραγματικοτητα κ κινουμε αναλογα εσεισ δε συνεργαζετε το ματι με τον εγκεφαλο για να παρετε αποφαση τι να κανετε
Επαφεσ το λενε οι κολυμβητεσ οταν κολυμπασ κ στηριζεσε στην επαφη για να κολυμπησεισ
Πειτε το στουσ γιατρουσ σασ
δεν βλέπεις τηλεόραση γιατί δεν είσαι υποχρεωμένος να βλέπεις τηλεόραση, υποχρεωμένος είσαι να φας και να κοιμηθείς και να αναπνέεις.
πάνω κάτω όλα τα υπόλοιπα είναι επιλογές.
Μασ τι βγηκεσ απο τη στροφη με κοκκινο παλια εκφρασή του 80 να και κατι που ακουω πρωτη φορα μπραβο με εξεπληξεσ μπραβο
Τώρα που έχω πιει μισο μπουκάλι ζουμπροβκα μπορώ να βάλω το αντιανεμικό μου και να πάω σε ένα από τα ψηλότερα σημεία των Νοτίων Προαστίων.Δεν έχει άλλο εκει είναι τέρμα. Ακόμα και τους βράχους της λιμνης Βουλιαγμένης τους βλέπεις από ψηλά!
Ζουμπρόβκα! Καλή φάση.
Αλλά τι θες να πας να κάνεις εκεί που λες;
Ότι σε φιάχνει αυτή τη στιγμή, αρκεί να μην σκοντάψεις σε καμια ερημιά και να γυρίσεις με καλή διάθεση :)
τί είναι η ζουμπρόβκα;
με τόσα που μαθαίνω/ακούω τελευταία για τον Επίκουρο, καταλήγω ότι είμαι πιο κοντά στη δική του φιλοσοφική σχολή από οποιουδήποτε άλλου
Żubrówka, Πολωνική βότκα.
Με ένα κλαράκι από ένα χόρτο που τρώνε οι βίσσονες σε ένα πάρκο στη Πολωνία. Αυτή τη βότκα την είχα πάρει ένα σαββατόβραδο πραγματικά παγωμένο, όταν από το Νότιο Λονδίνο ήθελα να πάω στο Βόρειο και μου έμεινε το αμάξι και όταν πήρα την οδική και τους το είπα μου είπανε θα περιμένω δύο ώρες. Ηταν αδύνατο όμως να περιμένω σε ένα αυτοκίνητο χωρίς κλιματισμό 2 ώρες θα παθαινα υποθερμία σιγουράκι, απέναντι ήταν μία καβα λοιπόν και μπήκα μέσα και του ειπα τι έπαθα και του λέω τι να πάρω να πιω να αντέξω; Και μου έδωσε τη ζουμπροβκα. Από εκεί την έμαθα και όποτε έχει πολύ κρύο και θέλω να βγω έξω τα κοπανάω λίγο για να μην με πιάνει το κρύο!
Εμένα με είχαν κεράσει πριν καμιά 20αρια χρόνια κάτι φίλοι Πολωνοί. Εκεί την πρωτοάκουσα. Και πάλι πριν χρόνια που έμεινα πολλές μέρες σε ένα ξενοδοχείο στο Gdańsk τέλη Γενάρη/αρχές Φλεβάρη είχα πιάσει φιλίες με τους ανθρώπους κι ας μιλούσαν ελάχιστα Αγγλικά και φεύγοντας μου κάναν δώρο ένα μπουκάλι. Από τότε άμα την βρίσκω αγοράζω να έχω ένα μπουκάλι καβάτζα και πίνω όποτε μου έρθει, σε άσχετες στιγμές.
Γενικά προτιμώ τα ουίσκια, αλλά τραβιέται η άτιμη : )
Καμιά σελίδα on-line γνωριμιών ή τσατ , που να παίζουν αληθινά άτομα, για γνωριμίες παντρεμένων , ξέρετε ;;; Κάτι δοκιμασμένο , όχι fake !!!!
Πηγα στον ψυχιατρο μου και εκει που χαζευα και κατι εκανε παρατηρησα ενα βιβλιο που μου εκανε εντυπωση!
Λεγοταν: "Σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα των μουσικών"
https://www.public.gr/product/books/...on/prod240116/
Μπαινω καθε μερα στις ειδησεις το οποιο δεν θελω και απλα μπαινω απο περιεργια και επειδη κυριως δεν εχω τι να κανω και βλεπω φονους βιασμους κτλ. οκ υπαρχουν και καλες ειδησεις. Αλλα θεωρειτε καλη ειδηση το lifestyle σκηνικο που με αφηνει παγερα αδιαφορο?
Τι ειναι καλες ειδησεις να δω Μουτσινα?! οχι οτι εχει κατι ο ανθρωπος μια χαρα κανει την δουλεια του. διασκεδαζει κοσμο! αλλα και αυτο δεν με αγγιζει...
Τηλεοραση δεν εχω στο δωματιο δεν βλεπω καθολου τηλεοραση.
Τωρα με τους φονους. Αυτο παντα γινοταν και παντα θα γινετε κατα την γνωμη μου. Απλα τωρα το μαθαινουμε αμεσα.
Η ζωη δεν ειναι αυτο το σκηνικο.
Τεσπα αυτες τις σκεψεις ειχα!
δικαίωμα σου να μην έχεις τηλεόραση στο δωμάτιο.
κάθε επάγγελμα έχει τα δικά του, ειδικά αν είσαι καλλιτέχνης τραβάς ζόρι ειδικό.
ευχαριστώ για την πληροφορία για την βότκα.
δεν την ήξερα γιατί δεν βγαίνω και πολύ πια.
Ο λιακοσ ειναι ενα ομορφο κοριτσι γυρω στα 25 που την γνωρισα στο νοσοκομειο κ μου ειπε οτι οι φυσιολογικοι αγονται κ φερονται κι ετσι ελυσα ενα μεγαλο προβλημα τησ ζωησ μου που ηταν οτι οι κ καλα νορμαλ κανουν οτι τουσ πουν χωρισ αποψη κ προσθεσα οτι ειναι κ μαλακισμενα οποτε λυθηκε το προβλημα μου γιατι το ειπε κι ενασ ακομα κ γενικα τα δραματοποιουν ολα οποτε αγαπησα τον λιακο αν ειναι η ιδια
Γεια σου λιακο ομορφε το 12 ειμασταν μαζι στο νοσοκομειο για δυο τρεισ μερεσ δεν ξερω ποσο χρονων ησουν τοτε εγω ημουν 30 εσυ γυρω στα 20
Εγω μπαινω στο in.gr, οχι οτι ειναι πολυ ποιοτικο αλλα ριχνω ενα βλεφαρο. Τηλεοραση δεν βλεπω καθολου εδω και δεκαετιες, αν και βλεπω καμμια ταινια και σειρα στον υπολογιστη μου. Νομιζω οτι δεν χανω τιποτα ιδιαιτερο απο ενημερωση, ισια που κερδιζω χρονο να κανω κατι αλλο.
Το lifestyle και εμενα δεν με ενδιαφερει το βαριεμαι. Ολα σχεδον τα ονοματα που αναφερονται μου ειναι αγνωστα και δεν εχω την παραμικρη υποψια γιατι γινανε γνωστα.
Δεν εχω ψαχτει πολυ στο ελληνικο διαδικτυο, αλλα πολλες φορες εκει που καθομαι σε μια καφετερια εχω κατεβασει το flipboard, με ειδησεογραφια που επιλεγεις αναλογα με τα γουστα σου, διαλεγοντας κατηγοριες. Μονο που ειναι στα Αγγλικα.
Για παραδειγμα με ενδιαφερουν οι επιστημονικες ανακαλυψεις, η τεχνολογια (οχι η καταναλωτικη ξερω γω βγηκε το ταδε μοντελο κινητου), τα βιβλια, οι ταινιες, τα παιχνιδια και ουτε ξερω τι αλλο εχω βαλει στα ενδιαφεροντα μου.
Το μεγαλυτερο ατου του ειναι ο τροπος χειρισμου του πιστευω και οτι εχει ποιοτικα νεα. Ο χειρισμος του ειναι οτι σου βγαζει ενα αρθρο με το τιτλο και μια μικρη εισαγωγη και εαν θες να μαθεις περισσοτερα το πατας και πας στην ιστοσελιδα που το εχει. Εαν οχι απλα κανεις flip και πας στο επομενο.
Αυτη η εφαρμογη ειναι δωρεαν?
Δεν ξερω αγγλικα ρε γαμωτο...! ξερω πολυ λιγα...
Επειδη ακουω πολυ μουσικη και εχω το spotify μαθαινω συνεχως μουσικη και τασεις και τραγουδια που μου αρεσουν.
Μετα μπαινω στο lyricstranslate.com που ειναι παγκοσμιο site και σου μεταφραζουν εθελοντες τραγουδι στην μητρικη σου γλωσσα!
Την εχω κατα βρει!
Ε με αυτα ασχολουμε!!! Ο καθενας στα γουστα του. Η αστροφυσικη μου αρεσε αλλα θελεις καποιον δασκαλο να σου εξηγησει τα βασικα να μπεις σε πνευμα και να προχωρησεις!
Δεν ξερω εαν ξερει τον Μανο τον Δανεζη και τον Στρατο Θεοδοσιου. Ειναι ελληνες αστροφυσικοι και καθηγητες. Ειχα στο ΕΡΤ1 μια εκπομπη που λεγοταν "το συμπαν που αγαπησα". εχω δει ολα τα βιντεο! κανουν και διαλεξεις και τα βαζουν στο youtube. ειναι ενδιαφερον!
Το λεω για ολουσ ταξιμετρα ταχογραφοι ζυγαριεσ οτι ηλεκτρονικο μετραει κλεβεται αν πασ στη βαθμονομηση και το μαθεισ να μετραει οπωσ θεσ πηγαινουμε στο calibration κι ασ πουμε για ταχογραφο αντι για 100 βαζουμε 80 ετσι το μαθαινουμε μια φορα να μετραει λαθοσ κ γινεται αναλογικα για ολεσ τισ ταχυτητεσ δε χρειαζεται για καθε ταχυτητα να το μαθεισ να μετραει
Απο οτι εμαθα μαθατε τα παντα για τα τεχνικα απο το 80 μεχρι τωρα μερικα ειναι για παντα μερικα ειναι ωσ 20 χρονια μπροστα καταλαβατε οτι εσεισ τον παιζατε κι εγω δουλευα κι αυτο τελειωνει εκει
Τωρα το αλλο ειναι πωσ εκανα εγω τισ πατεντεσ ενω ημουν παιδι το μυαλο μου κοβει απιστευτα στα τεχνικα με τισ γυναικεσ ασ πουμε ειμαι σκραπασ βασικα εγω πιστευω οτι με διαλεξε ο στρατηγοσ γιατι λιγο με εκοβε λιγο ημουν ευγενικοσ λιγο απο ολα και πιστευω οτι ρυθμισαν το μυαλο μου να κοβει ωστε να ειμαι μονο για δουλεια τωρα πωσ το ρυθμισαν δεν ξερω παντωσ κατι κανανε
Αυτα απο το μετωπο
Τσιπρα ποιοσ φταιει που ειστε ανικανοι κι επικινδυνοι καλα να παθεισ οτι κι αν παθεισ κι εσυ κ το αλλο το ζαβο 3πλο εμβολιο κι ελατε για επανεξεταση
Αυτα απο το μετωπο εσεισ φταιτε για ολα οτι κι αν εγινε οτι κι αν γινει απο εδω κ μπροσ
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 11:25-30
Εκείνο τον καιρό, είπε ο Ιησούς: «Σ’ ευχαριστώ, Πατέρα, Κύριε του ουρανού και της γης, γιατί αυτά τα έκρυψες από τους σοφούς και τους συνετούς και τα φανέρωσες στους ταπεινούς. Ναι, Πατέρα μου, αυτό ήταν το θέλημά σου. »Όλα έχουν παραδοθεί σ’ εμένα από τον Πατέρα μου. Κανένας δε γνωρίζει πραγματικά τον Υιό, παρά μόνον ο Πατέρας· ούτε τον Πατέρα τον ξέρει κανείς πραγματικά, παρά μόνο ο Υιός, καθώς κι εκείνος στον οποίο θέλει ο Υιός να τον φανερώσει. »Ελάτε σ’ εμένα όλοι όσοι κοπιάζετε κι είστε φορτωμένοι, κι εγώ θα σας ξεκουράσω. Σηκώστε πάνω σας το ζυγό μου και διδαχτείτε από το δικό μου παράδειγμα, γιατί είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά, και οι ψυχές σας θα βρουν ξεκούραση. Γιατί ο ζυγός μου είναι απαλός, και το φορτίο μου ελαφρό».
(κατά Θωμά)
Οι άνθρωποι πιθανόν να νομίζουν ότι ήρθα φέρνοντας ειρήνη στον κόσμο: δεν γνωρίζουν ότι ήρθα φέρνοντας διαίρεση, φωτιά, σπαθί, πόλεμο. Διότι αν είναι πέντε σε ένα σπίτι, οι τρεις θα είναι εναντίον των δύο, και οι δύο εναντίον των τριών, και ο πατέρας εναντίον του γιου, και ο γιος εναντίον του πατέρα, και όλοι θα στέκονται μονάχοι.
Ξαναλεω εχω σχιζο το εχω 20 χρονια εσεισ πεθαινετε κατευθειαν εχω παει στρατο μπορω να πολεμησω πολεμησα για να δουν αν λεω αληθεια μαντεψτε τι εγινε λεω αληθεια χωθηκαν κι οι εμποροι γτ νομιζαν οτι λεω ψεμματα μαντεψτε οταν εγω δουλευα αυτοι τον παιζανε εγω λεω αληθεια με βασανισαν 3 φορεσ δε με νοιαζει ποιοσ φταιει εγω δεν φταιω
Αυτα απο το μετωπο