-
Βρε Ελένη τι πράγμα είναι αυτό με τους άντρες που όσο γκριζάρουν τόσο πιο γοητευτικοί γίνονται; Ενώ εμείς τρέχουμε να καλύψουμε τις άσπρες τρίχες γιατί φαινόμαστε εκτός από μεγαλύτερες και απεριποίητες! Ελπίζω να τον έχεις ξεπεράσει και να μη στενοχωρήθηκες.
-
Εγώ, πάντως, σε παρόμοια συντάντηση, τσίμπησα.
Σε πολυσύχναστο δρόμο, μου έπιασε το χέρι ο έρωτας της ζωής μου.. Γύρισα ενοχλημένη και τον αντίκρυσα.. Πάγωσε ο χρόνος.. Είχα να τον δω έξι χρόνια.. Κανονίσαμε ραντεβού.. Ήταν τόσο μα@$#κας, όσο τον θυμόμουν... Τέλος.
-
Πάλι καλά ʼβα που ήταν έτσι όπως τον θυμόσουν γιατί αλλιώς θα είχες μαλλιά να ξάνεις που λένε.
-
κοπελιες μου λατρεμενες αυτος ο σιχμενος εχει ολα τα κλισε του κοσμου επανω του ολα οσα βλεπουμε στις χαζοαισθηματικες ταινιες.θα ηταν σιγουρα ο πρωταγωνιστης και εγω κομπαρσα τελευταιας διαλογης.ειναι ωραιος μελαχροινος αρρενωπος εχει λακακι στο πηγουνι ειναι γεροδεμενος και ηταν καθηγητης μου στη σχολη.και το χειροτερο πρεπει να με ειχε καταλαβει οτι ημουν καψουρα ο σιχαμενος
-
Σεξάκι σκέτο, χωρίς πολλά πολλά, με τον καθηγητή δε γίνεται;
-
εσκασα αφηστε τα τον ειδα εμεινα κοκαλο ουτε καν τον χαιρετησα κρυφτηκα και τον περιμενα να φυγει
-
Για μένα ήταν η σχέση χρόνων, που νόμιζα πως πήγαινε για γάμο. Εκείνος ήξερε την απειρία μου και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και με σύστησε στους γονείς του, αλλά με :bouncing: παράλληλα..
Μετά από έξι χρόνια ξανασυντηθήκαμε, με άλλες υποτίθεται προτεραιότητες... Αυτός, όμως, είχε μία και μόνη, την εξής: :bouncing: Οπότε ξαναχωρίσανε οι δρόμοι μας, μια κι εγώ τον αγάπησα αληθινά και τον ήθελα για άντρα μου και όχι μόνο για ένα :bouncing:
-
Αφού είναι έτσι Ελένη μου άστον στο σήμερα και από αύριο που θα είναι μία καινούρια μέρα ξέχασέ τον πάλι.
-
Καλησπέρα κουκλίτσες !!!!!!!!!!Μόλις γύρισα κι εγώ από τον απογευματινό καφέ στη γειτονισσα και έχω να φτιάξω μια πίτσα για το ζουζούνι.Πάντως κοριτσάκια απορώ πως ζούμε με τόσα προβλήματα ,άραγε θα τα ξεπεράσουμε πότε?
-
Κορίτσια, πάω να δω Harry Potter. Θα τα πούμε μετά. Φιλάκια!
-
Γιωτάκι όσο υπάρχει ζωή υπάρχουν και προβλήματα. Ξεπερνάς το ένα και σου εμφανίζεται το άλλο. Όμως με γέλιο, αισιοδοξία και θετική σκέψη μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα!
-
Κοριτσάρες μου καλησπέρα! Αχ μωλέ μου λείψατε!
Aχ τα μεγαλύτερα καθίκια κρύβονται κάτω απο τις γραβάτες!!!!
Αva μου, είναι υποχρεωτικό να του δώσεις αναφορά για ποιο λόγο δεν του άνοιξες? Μη του πείς τίποτα κ σε παρακαλώ μη ταράζεσαι γιατί εαν είναι χρήστης του internet μαζί με το κράξιμο που του κάνεις θα δει κ τη ταραχασή σου! Απλά αγνοησέ τον όσο είναι εφικτό εφόσον συνεργάζεστε κιόλας ουφ είσαι σε δύσκολη θέση γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να πει κ στους χωριάτες! (μη παρεξηγηθώ εννοώ τους χωριάτες στο μυαλό)
-
Φιλάκια ʼβα καλή διασκέδαση.
-
Καλώς τη σοκολατίτσα. Που γυρνάς εσύ;
-
Τζινάκι τίποτα το ιδιαίτερο εχθές βολτούλα με φίλες κ σήμερα ξύπνησα αργά πολύ αργά 12:30 οπότε όλα πήγαν πίσω!!!!!!!