Εεετσι εεετσι .... !!!
Printable View
αξλ, γκουντ λακ κι από μένα:)
http://www.youtube.com/watch?v=ud86c...eature=related
απο την ταινιουλα που λεγαμε χτες!!
Ένα κι από μένα
http://www.youtube.com/watch?v=TIjxSLTjqdM
για δημιουργία καλοκαιρινής ατμόσφαιρας:-p
Ευχαριστω παιδια για τις ευχες, ολοι ξερουμε πως δεν ειναι θεμα τυχης ομως. Χρειαζεται προσπαθεια για να δημιουργηθει μια σχεση...
Σκέφτομαι ότι δεν ξέρω τι να κάνω... :(
Ναι, δεν είπα ότι οπωσδήποτε θα εξασφάλιζες το μέλλον σου με το πτυχίο, αλλά αδιαμφισβήτητα οι πιθανότητές σου θα ήταν πολύ καλύτερες απ' ό,τι καθόλου. Όλοι αυτοί που τελείωσαν κάποια σχολή και βρήκανε δουλειά προ κρίσεως ή φύγανε στο εξωτερικό τι παραπάνω είχανε από εσένα; Έτσι κι εσύ θα μπορούσες να απασχοληθείς κάπου και, όταν τα πράγματα θα ζορίζανε, έχοντας αποκτήσει μια κάποια προϋπηρεσία, το όνειρό σου να μεταναστεύσεις έξω θα γινόταν πραγματικότητα. Κι εγώ έχω κάνει την πιο ηλίθια επιλογή αντικειμένου σπουδών της ζωής μου, αλλά τη στηρίζω και δεν τα παρατάω, γιατί ξέρω ότι χωρίς εφόδια δε μετράς πουθενά. Αλλά τι να συζητάμε τώρα, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Το παρελθόν δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Το μόνο που σου μένει να κάνεις υπό τις περιστάσεις είναι, όπως είπες, να περιμένεις 1-2 δεκαετίες μέχρι να τα τινάξουν οι δικοί σου, να τους φας τα ακίνητα και να βάλεις τότε πλώρη για τον τροπικό προορισμό, κάτι που δε σε εμποδίζει κανείς να πράξεις και από τώρα, εδώ που τα λέμε.
οχι κατι ιδιαιτερο,το πως θα ηταν η πραγματικη μου ζωη
Σκέφτομαι πως θέλω πολυ να εκφράζομαι όπως νιώθω! Με βασανίζει.
Σε κάποια πράγματα εκφράζομαι όπως θέλω σε άλλα όχι, και ειδικά με τα λόγια έχω πρόβλημμα!! Σκεφτομαι να πώ τα πράγματα όσο πιο μετρημένα γίνεται!
Αυτό όμως ξέρω πως είναι λάθος! Η κοινωνία φταίει για αυτό , που σκεφτόμαστε συνεχεια "α ... αν πω αυτό τι θα πεί ?" λες και είναι κατι τραγικό :/ αλλα μετά απο σκέψη ξέρω πως δεν είναι!
Αφού λοιπόν αρκετες φορες δε λεω αυτά που νιώθω τότε κ οι αλλοι λαμβάνουν μια διαφορετική εντύπωση για μένα, ενώς 'μετρημένου' ατόμου με λογική, μέτρο κλπ.
Εγώ όμως θέλω να νιώθω ελεύθερη! Δε θέλω να δείχνω ενα αλλο πρόσωπο στη κοινωνία και αλλο να είμαι μέσα μου, θα με οδηγήσει στη τρέλα!(μεταφορικά).
Κάνω προσπάθειες, είναι κατι πολυ δύσκολο όμως! ακόμη δε ξέρω πως θα το καταφέρω, απλα το θελω να είμαι ελευθερη κ να εκφράζομαι ελευθερα. Αυτα... αν το διαβασει κανεις κ έχει καποια άποψη θα την ήθελα..
Γεια σου Γκοθλυ!! κι εγω εχω το ιδιο θεμα... ολο σκεφτομαι και σκεφτομαι, επρεπε να ειχα πει αυτο κι επρεπε να ειχα πει εκεινο και τελικα καταληγω στο να μην ξερω ποια ειμαι! ενοχλητικο οντως. Δεν ξερω πως θα τα καταφερουμε, ειναι οντως δυσκολο...Πρεπει να γινουμε πιο αυθορμητες, αλλα πως;
@Gothly, ~Lucy~
μην αγχωνεστε κοριτσια γι αυτο... θα σας συμβει σε ανυποπτη στιγμη...οταν δεν θα αντεχετε αλλο πια να καταπιεζετε τον εαυτο σας να κανει οτι του επιβάλλεται...
θα αντιληφθείτε οτι ολα ηταν στο μυαλο σας...γιατι ο κοσμος παντα θα εχει να πει κατι και παντα θα λεει όσα σωστα και αν νομιζετε πως τα κανετε...
κανενας δεν γεννηθηκε τελειος και ουτε προκειται να γινει, καποιοι κακοπροαίρετοι το σχολιαζουν καποιοι οχι...το θεμα ειναι να μην καθοριζετε τη ζωη σας με το πως
σας κρινουν ή σας βλεπουν οι αλλοι... γιατι τοτε απλα δεν θα ειστε ο ευατος σας..
γεννηθηκαμε ελευθεροι να το θυμαστε..στην πορεια ομως αποφασισαμε καποιοι σε καποιο βαθμο να υποδουλωθουμε στους αλλους..
η κοινωνια αυτη ειναι...μπορει να αλλαξει σε καποια πραγματα μπορει και οχι..μεχρι τοτε ομως τι;
δεν θα ζουμε;
θα καταπιεζομαστε και μονο;
θα καταπινουμε αμασητα;
ή θα απαρνηθούμε τον εαυτο μας;
τιποτα απο τα παραπανω αν θελουμε να απολαυσουμε αυτο που λεγεται ζωη και ειναι τοσο μα τοσο μικρη και τα χρονια περνανε σαν αερας...και ο χρονος πισω δεν γυρνα...
και το σωμα δυστυχως μεγαλωνει...και οι ευθυνες μας καποια στιγμη..
οσο αψογα και να προσαπθουμε να φερθουμε δεν ειναι δυνατον να ειναι οι παντες ευχαριστημενοι ωστε να μην ακουστει κανενα παραπονο.. μπορουμ να τους ικανοποιησουεμ ολους;
ΟΧΙ.και δεν χρειαζεται κιολας...δεν ηρθαμε στη ζωη γι αυτο το λογο...
και κυριως δεν μπορουμε να αγαπησουμε οταν δεν αγαπαμε τον ιδιο μας τον εαυτο...
εμεις μας φταιμε και οχι οι αλλοι...
οτι εκπεμπουμε αυτο εισπραττουν...
υποδουλωση εκπεμπεις..θα σε πατανε..
φοβος νιωθεις..φοβο οσμιζονται...
σιγουρος για σενα νιωθεις..κανεις δεν τολμαει να σε πεισει γιατι νιωθει τη δυναμη σου...
οταν αποδεχτείτε αυτο που νιωθετε μεσα σας οτι ειστε...χωρις να προσπαθείτε να το μεταλλαξετε στα μετρα των αλλων...
θα αλλαξει η οπτικη σας για τη ζωη...
θα φυγει το τεραστιο βαρος των ενοχων και του φοβου...
γιατι στη ζωη κυριως πασχιζουμε να γινουμε αποδεκτοι και νομιζουμε οτι αυτο θα το κατεφερουμε με το να γινουμε αυτο που θελουν οι αλλοι...
ετσι ομως χανουμε την ταυτοτητα μας και νιωθουμε ξενοι στο ιδιο μας τον εαυτο μου που του επιβαλλουμε πραγματα και πραγματα και πραγματα για να γινει
οπως θελουν οι αλλοι...
ευτυχως αυτος αντιδραει και ετσι φτανουμε στο διχασμο...
αν προσπαθεις να του επιβληθεις απλα θα νιωθεις παντα χαμενος διχασμενος και κενος
αν τον αφησεις να εκφραστει οπως νιωθει και ολα μεσα στη ζωη ειναι τοτε θα υπαρχει μια εσωτερικη αρμονια που θα νικαει ολα τα στραβα και τα αναποδα που φυσικα και εχει η ζωη...
γιατι μη νομιζετε πως αν καταφερετε και μεταλλαχθειτε σε αυτο που θελουν οι αλλοι αυτο θα σας λυσει τα προβληματα της ζωης σας ή εστω θα σας γλιτώσει απο οποια μουρμουρα...
ΜΥΘΟΣ....και φυσικα μιλαω εκ πειρας για ολα τα παραπανω..
μακρυγορησα..συγνωμη...
ENJOY YOUR LIFE...don't waste it...
Ηθελα να ξερα ποιος εφηύρε την μανια για αποδοχη να τον αποκεφαλισω.... !!!
πρωι πρωι μνημοσυνο, και μετα ενα φολιασμενο σκυλακι λιγο πιο περα απο το σπιτι μου.. Η μερα δεν ξεκινησε καλα και δεν εχω και κανεναν να κατηγορησω για αυτο. :/
blame me!
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...GLD_Gf3QM06dh4
sorry για χτες....(για την ατακα που διαλεξα)
για ποια ατακα?? δεν εχω καταλαβει τπτ, μην ανησυχεις, επειδη καιω καρβουνο δεν παρεξηγουμαι κιολας! :p