Τι θα γινει ρε παιδια θα παει κανενασ για δουλεια η να το κλεισουμε το μαγαζι σασ ειπαν ολεσ τισ θεραπειεσ τιποτα δε θελετε να κανετε τοσο μαμοθρεφτα ειστε ;
Printable View
Τι θα γινει ρε παιδια θα παει κανενασ για δουλεια η να το κλεισουμε το μαγαζι σασ ειπαν ολεσ τισ θεραπειεσ τιποτα δε θελετε να κανετε τοσο μαμοθρεφτα ειστε ;
ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ELEARNING!!!!!!!!!!!!!!!!
βγηκαν τα αποτελεσματα!! :cool:
Ολοι έχουμε δικαίωμα στην γκρίνια ειδικά αν κάτι μας περιορίζει τα θέλω μας κ την ποιότητα ζωής μας.
Ολοι έχουμε κάποια όρια υπομονής και συνήθως οι αλλαγές αν επηρεάζουν πολλούς τομείς δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμες.
Το λάθος είναι να μένει κάποιος στην γκρίνια και να μη παίρνει πρωτοβουλίες. Η γκρίνια ακινητοποιεί πολλές φορές γιατί γιγαντώνουμε το πρόβλημα.
Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα υποφέρουν περισσότερο και άλλοι λιγότερο ή καθόλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις δικαίωμα στο παράπονο. Είναι μια ανθρώπινη αντίδραση. Αρκεί να μη γίνει τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης.
Δες τρόπους ώστε να προσαρμοστείς στην νέα κατάσταση και θα βγεις δυνατότερη από πριν.
Σειριε αν δεν κανεισ κινησεισ δε θα μαθεισ ποτε απο ζωη
Επισησ δεν εχεισ δικαιωμα στο παραπονο εφοσον εχεισ δυο χερια κ δυο ποδια μπορεισ να κανεισ τα παντα
Γραφουνε τραγουδια για εμασ με τα ψυχολογικα αλλα ειναι πολυ ψαγμενα για να τα βρειτε
Σ ευχαριστώ serios.
Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με on off ενδιάμεσα οπότε θεωρώ πως έχω μάθει να το διαχειρίζομαι κάπως.
Ϊσως αυτή τη φορά με πείραξε περισσότερο γιατί με πέτυχε σε περίοδο αυξημένου άγχους γενικότερα συν οτι είχα πιστέψει πως είχα ξεμπερδέψει οριστικά από αυτό γιατί είχε καιρό να με θυμηθεί οπότε είχα σχεδιάσει κάπως αλλιώς τα πράγματα για το επόμενο διάστημα.
Μπου ερχεται μια μερα η κορη μου κ μου λεει οτι θα μιλησει σε πανελληνιο συνεδριο με το πανεπιστημιο τισ λεω αφου δεν ειναι παγκοσμιο κλαιν μαιν τησ την εσπασα επιτηδεσ ηθελα να σκλυρηνει αφου την ειπα οτι μαλακια μου ερχονταν στο κεφαλι σκλυρηνε κ τωρα ειμαι περηφανοσ για την κορακλα μου που τη λατρευω
Ελισαβετ μου κ τα παιδια που βλεπεισ εδω να υποφερουν με την καταλληλη προπονηση μπορουν να κανουν οτι θελουν απλα δεν το ξερουν ακομα η δε βρεθηκαν σε αναγκη
Επισησ την κορη μου την εκπαιδευσα να μη με χρειαζεται γτ η κατασταση ειναι περιπλοκη παντωσ ειμαι περηφανοσ για την κορη μου κ τισ φιλεσ τησ