Αχ βρε Τζίνα τι να πει κάνεις ,Αβα καλή διασκέδαση και κοίτα να ηρεμήσεις καλησπέρα Έλενα μου τι κάνεις?
Printable View
Αχ βρε Τζίνα τι να πει κάνεις ,Αβα καλή διασκέδαση και κοίτα να ηρεμήσεις καλησπέρα Έλενα μου τι κάνεις?
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαζη ενιωσα που δεν του μιλησα.την τελευταια φορα που τον ειχα δει μου φωναζε απο το απεναντι πεζοδρομιο και οταν πηγα να κανω χειραψια με φιλαει σταυρωτα ο ακατανομαστος.χωρισα τον τοτε φιλο μου μονο και μονο γιατι σκεφτομουν αυτον ολη τη μερα και οχι το φιλο μου.
Εχθές καθώς περπατούσα ρε συ Τζινα σε θυμήθηκα γιατί είδα ένα ταλαίπωρο αδέσποτο, το κακόμοιρο ήτανε πολύ αδύνατο σήμερα του πήγα φαγητό στο σπίτι μου δεν μπορώ να το πάρω μόνο στο εξοχικό που έχουμε κήπο, εκεί τα μαζεύει ο πατέρας μου!!!!!!!!!!!
Θυμάμαι πριν χρόνια ένας γείτονας είχε παρατήσει τι σκυλί του επειδή ήτανε άρρωστο αλλά αυτό το κακόμοιρο δεν έφευγε απο τη γειτονιά κ γιατί δεν ήξερε που να πάει κ γιατί το ταίζαμε κ τώρα αυτός μας το παίζει κ φιλόζωος, απορώ ρε κορίτσια τι ανεύθυνοι άνθρωποι υπάρχουν εμείς τόσα χρόνια που δεν είχαμε εξοχικό παρόλο που θέλαμε σκυλί δεν παίρναμε γιατί δεν υπήρχε ο χώρος αλλά κ ο χρόνος για τη φροντίδα του!
Γεια σας όμορφες! Γύρισα και εγώ κατάκοπη από το γυμναστήριο. Σήμερα είχα personal και μου έκανε ένας γλυκούλης γυμναστής. Υπήρξαν φάσεις που καταντράπηκα μιας και με έβαζε να κάνω ασκήσεις με μία μεγάλη μπάλα και με βαράκια. Αχ τρομάρα μου!!!:crazy: Κατά τα άλλα ήταν σούπερ η γυμναστική και θα κάνουμε μαζί και το τελευταίο μου personal την Τετάρτη μου μας έρχεται. Το πήρα πιο ζεστά αυτή τη βδομάδα μπας και δω και κάνα αποτέλεσμα, ουφ βαρέθηκα στα ίδια κιλά όλη την ώρα! Θέλω κατηφόρες!!!!!
Αστερόσκονη το ύψος έχεις καρδιά μου; Μάλλον είσαι γύρω στο 1.70; Σίγουρα αν μου λες ότι τα 68-72 είναι τα κιλά που θέλεις να αράξεις μάλλον εκεί κοντά θα είσαι. Εγώ είμαι 1.70 με βάρος 96 κιλά και αν και παχύσαρκη δεν ανήκω στην κατηγορία της νοσογόνου παχυσαρκίας για να δικαιολογείται εγχείριση. ʼσε που έχω αποφασίσει πως η εγχείριση δεν μου ταιριάζει ως μέθοδος για αδυνάτισμα. Έτσι πήγα σε διαιτολόγο εξειδικευμένο σε διατροφικές διαταραχές. Δεν μου δίνει πρόγραμμα, δεν ζυγίζω τις τροφές μου και δεν έχω στάνταρ γεύματα. Συμπληρώνω όμως σε ένα βιβλιαράκι που μου δίνει κάθε μέρα τι τρώω και σε τι ώρες και μετά τα συζητάμε. Μου έχει δώσει κάποια προγράμματα και βιβλία του που μου δίνουν ιδέες για το πως να μαγειρεύω και τι σνακ να κάνω και έτσι ακολουθώ τις οδηγίες τους ώστε να αποκτήσω ένα πιο υγιεινό μοτίβο διατροφής και πιο υγιεινές συνήθειες. Σταμάτησα να έχω πλέον ψύχωση με το βάρος μου και με το πότε θα χάσω τα κιλά και έχω χαλαρώσει πολύ, μιας και με την διατροφή που κάνω μπορώ να φάω απ' όλα και να μην στερούμαι αλλά να μην παχαίνω παράλληλα. Η απώλεια βάρους είναι πονεμένη ιστορία και για εμένα και ξέρω ότι δεν θα έρθει τόσο εύκολα, θέλει πολύ προγραμματισμό και αρκετή άσκηση. Έχω σταματήσει όμως τα υπερφαγικά, τρώω πιο υγιεινές τροφές, κάνω συχνά γεύματα, οπωσδήποτε πρωινό και έχω περιορίσει δραστικά τροφές που μου κάνανε κακό όπως γλυκά, γαριδάκια και delivery. Ουσιαστικά είμαι ένα κλικ από την απώλεια βάρους και νιώθω ότι θα γίνει σύντομα, όμως τώρα πια δεν φοβάμαι και δεν έχω ανασφάλειες ούτε με το βάρος μου, ούτε με την εικόνα μου, αλλά ούτε και με την διατροφή μου. Ξέρω ακριβώς τι πρέπει να κάνω για να χάσω βάρος και το παλεύω μέρα με την μέρα χωρίς άγχος και χωρίς ψυχαναγκασμό. Απλά παλεύω για την υγεία μου και για να έχω ένα γερό σώμα με περισσότερη ενέργεια.
ʼσε λοιπόν τις φοβίες σου στην άκρη, κάνε τα γεύματα σου, προσπάθησε να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου σε ένα πιο υγιεινό μοτίβο διατροφής και γενικότερα ζωής που να περιλαμβάνει και άσκηση και σιγά σιγά θα δεις αποτελέσματα! Όταν λέμε άσκηση και 30' περπάτημα την ημέρα είναι καλά, δεν χρειάζεται να κάνεις τρελά πράγματα. Απαραιτήτως πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και δύο σνακ ενδιάμεσα που μπορεί να είναι ένα φρούτο με μία μπάρα δημητριακών ή κάτι ανάλογο.
Καλησπέρες!!! Τί κάνετε???Εγώ μόλις δοκίμασα κάτι χουρμάδες που μου έφερε η μαμά μου και νόμιζα πως έτρωγα το πιό ωραίο γλυκό του κόσμου.... :D:D:D:D:D:D:D
Quote:
Originally posted by break
Εχθές καθώς περπατούσα ρε συ Τζινα σε θυμήθηκα γιατί είδα ένα ταλαίπωρο αδέσποτο, το κακόμοιρο ήτανε πολύ αδύνατο σήμερα του πήγα φαγητό στο σπίτι μου δεν μπορώ να το πάρω μόνο στο εξοχικό που έχουμε κήπο, εκεί τα μαζεύει ο πατέρας μου!!!!!!!!!!!
Θυμάμαι πριν χρόνια ένας γείτονας είχε παρατήσει τι σκυλί του επειδή ήτανε άρρωστο αλλά αυτό το κακόμοιρο δεν έφευγε απο τη γειτονιά κ γιατί δεν ήξερε που να πάει κ γιατί το ταίζαμε κ τώρα αυτός μας το παίζει κ φιλόζωος, απορώ ρε κορίτσια τι ανεύθυνοι άνθρωποι υπάρχουν εμείς τόσα χρόνια που δεν είχαμε εξοχικό παρόλο που θέλαμε σκυλί δεν παίρναμε γιατί δεν υπήρχε ο χώρος αλλά κ ο χρόνος για τη φροντίδα του!
ʼσε Έλενα, ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου είναι τα αδέσποτα! Όνειρο της ζωής μου είναι να είχα χρήματα ώστε να έχω ένα μεγάλο οικόπεδο με ειδικές εγκαταστάσεις μέσα ώστε να συντηρώ εκεί αδέσποτα ζώα. Να μπορώ όποιο αδέσποτο βλέπω να το παίρνω και να το πηγαίνω εκεί. Τα δικά μου ζώα από τα αδέσποτα που βλέπω στο δρόμο για μένα δεν έχουν καμία διαφορά. Τα αγαπάω το ίδιο, απλά τα δικά μου ζώα τα γνωρίζω καλύτερα λόγω καθημερινότητας. Θα μπορούσα να πάρω οποιοδήποτε αδέσποτο, οποιαδήποτε ώρα και να το αγαπάω όπως αγαπάω τα δικά μου (που κι αυτά αδέσποτα ήταν). Για την ακρίβεια θα ήθελα να μπορούσα να έχω ολόκληρη μονάδα που να αφορά μόνο τα κατοικίδια, σκύλους και γάτες. Να υπάρχει μέσα ξενοδοχείο ζώων, κτηνιατρείο, pet shop, εκπαιδευτής και απέραντος χώρος για τη φροντίδα των αδέσποτων. Παλαιότερα που ταξίδευα συχνά στη Γερμανία και στην Αυστρία η μεγαλύτερη χαρά μου ήταν ότι δεν έβλεπα ούτε ένα αδέσποτο ζώο στο δρόμο! Υπάρχει μέριμνα για τα ζώα, έχουν νόμους για την προστασία τους που τους εφαρμόζουν κιόλας και γενικά πολύ σεβασμό στα ζώα.
Τζίνα μου κ εμείς τη σκυλίτσα μας απο το δρόμο τη πήραμε!
Γενικά έχω μια αδυναμία στα μωράκια κ στα σκυλάκια! άσχετο έ?:lol:
Κι εμείς τον μπουμπούκο μας σε ένα γκρεμό τον βρήκαμε και τον μαζέψαμε σε άθλια κατάσταση κι έχει βγει το καλύτερο σκυλάκι του κόσμου!!!!Ούτε άνθρωπος να ήταν, τέλειος....Και μου λείπει πάρα πολύ εδώ, γτ οι $#$#$ οι ʼγγλοι δεν αφήνουν να φέρεις ζώοο εδώ αν δεν κάτσει κάμποσους μήνες καραντίνα....!!!!
Καλώς τη γλυκογυμνασμένη Eli!:lol: Δεν έχω κάνει ποτέ personal γυμναστική αλλά φαντάζομαι ότι όντως κάποιες στιγμές πρέπει να νοιώθεις αμηχανία. Εγώ έβγαλα από την ντουλάπα εδώ και 2 μέρες το step και ακόμα το κοιτάω!:lol: Βρήκα και τα κατάλληλα bit τραγούδια και το μόνο που μένει είναι να σύρω τον κ@λο μου και να ανέβω επάνω! Μόνο που σκέφτομαι το πιάσιμο που θα πάθω αρκεί για να το αναβάλλω. Ακόμα είμαι στη διαπραγμάτευση με τον εαυτό μου και ή που θα το ξαναβάλω στη ντουλάπα ή που θα το ξεκινήσω!
Αχ κορίτσια πονεμένη ιστορία τα ζώα!!!!!Κάποτε είχα κι εγώ έναν σκύλο και ένας ανώμαλος του έριξε τη φολα μέσα στο σπίτι,όσο κι αν τον κυνήγησαμε δεν έγινε τίποτα και τη γλίτωσε ο αλητης.Τώρα έχω έναν γάτο που είναι γλύκας και παίζει με τον μικρούλη μου .Από τότε που μου φαρμακωσαν το σκυλί μου δεν ξαναπήρα γιατί φοβαμαι μην πάθω το ίδιο αφού το ήξερα ότι θα γινόταν κ είχα κ ενέσεις αλλά δεν μπορέσαμε να τον σώσουμε.
Αστερόσκονη πριν λίγο καιρό μία κοπέλα που βρίσκεται κι αυτή στο Λονδίνο μας είπε ότι καταργήθηκε αυτός ο νόμος, να κρατάνε δηλαδή τα σκυλιά σε 6μηνη καραντίνα και μπορείς να το πάρεις αμέσως. Σχεδίαζε μάλιστα να πάρει από την Αθήνα στο Λονδίνο το κοκεράκι της. Για ψάξτο λίγο.
asteroskoni oνομίζω πως το κοριτσάκι που είναι τώρα Αγγλία είπε πως δεν ισχύει πλέον αυτό με την καραντίνα,έχει και αυτή ένα και θέλει να το φέρει από Ελλάδα,αλλά θα το φέρει μέσω κάποιας άλλης χώρας πρώτα για καθαρά οικονομικούς λόγους.
Μην μιλάτε για πρώτους έρωτες πλζ...ο πρώτος μεγάλος έρωτας της ζωής μου που κρατησε πολλά χρόνια και πέρασε και από πολλά κύματα, είναι αξεπέραστος...ακόμα αν τύχει να τον δω νιώθω να ψιλοκολάω και να κομπλάρω,αν και ώρες-ώρες σκέφτομαι πως τώρα θα ήθελα απλά και μόνο να τον συναντήσω για να δει τι κουκλάρα έχω γίνει :P
Γιωτάκι πολύ λυπάμαι για ότι συνέβη στο σκύλο σου. Εγώ όταν πάω βόλτα τα σκυλιά μου έχω την ατροπίνη στην τσέπη μου!
ααα τζινα μαζί ποστάραμε :D
Είδες Ιωάννα μου; Μαζί ποστάρουμε, μαζί χάνουμε κιλάκια, μαζί μαγειρεύουμε τα ίδια χιχιχιχι.