ευχαριστω πολυ ελισαβετ μου!!
Printable View
μπραβο ρε boo σημαντικο αυτο, εγω τωρα γυρισα απο το χωραφι, πηγαμε της μελισσες ψηλα πανω στο βουνο, κουραστικα πιαστικε η μεση μου λιγακι. εχω και αυριο μεταφορα κουραγιο, με αγχωνουν η μεταφορες. δεν ξερω αν μονος μου θα μπωρουσα να κανω αυτη τη δουλεια..
Μονοσ σου δεν γινεται
αυτο βλεπω βρε ελις αντε 2-3 χρονια ακομα που θα μπωρει και ο πατερας μου και μετα πρεπει να βρω κατι αλλο να κανω. η ευεσθησια μου στο αγχος με αποδιωργανωνη. εχω 5 μηνες να παθω κριση πανικου, αλλα και παλη δεν ειμαι τοσο καλα, και αυτο το δεσιμο που δημιουργηται σιγα σιγα με τους γονεις μου δεν ειναι φυσιολογικο, επρεπε να ειμουν ανεξαρτητος και να δουλευα μονος μου, να εμενα και σε δικο μου σπιτι κλπ, θα παθω μεγαλο σοκ αν τους χασω......
Προσπαθησε αυτα τα 2 3 χρονια γτ μετα δε θα εχεισ βοηθεια απο πουθενα
τα λεφτα της προνοιας δεν φτανουν για τιποτα δυστηχως, χρειαζεσαι διπλασια και τριπλασια λεφτα για να τη παλευης με το επιδομα.... αν μπωρουσα να εφτιαχνα μια κατοστη μελισσακια θα καταφερνα να συμπληρωσο το εισοδημα μου, αλλα πρεπει να γινω αλλος παυλος, να μην αγχωνομαι να παιρνω πρωτοβουλιες και να το κανω τροπο ζωης, τωρα ειναι ενα χομπυ περισσοτερο και ασχολουμε διερευνητικα, το μυαλο σε ολλα ειναι ο πατερας μου.....
Πρεπει παυλο να μπορεσεισ κατι να κανεισ
Για ποιοτητα ζωησ
Στιχοι απο αντεργκραουντ τραγουδι
Ποσο κοστιζει η ψυχη μου για να ξερω τι θα τησ ταξεισ λιγο σαρκα να γευτεισ με ποσουσ ανεμουσ θα πρεπει να παλεψω να μη με βλεπεισ υποχειριο ηδονησ
Αναρχια φορ εβερ κι ασ πηγα στρατο
Γι αυτο σασ λενε αδυναμουσ γτ παλευετε με ανεμουσ
Για μασ τα γραφουνε
δε κοιμομαστε αποψε...
Ορεστη μου δεν υπαρχει περιπτωση στη ζωη να μη χρειαστει να προστατευσεισ τον εαυτο σου εγω που ειμαι σε πολεμο απο πεντε χρονων με προστατευω αλλα ειμαι σε πολεμο το ξερω