Ειμαστε οι καλυτεροι στον κοσμο βγαλαμε ολη τη τεχνολογια αχρηστη περασα σχολειο οσουσ μπορουσα μεχρι το 2060 θα πολεμαμε βρειτε δουλεια βγαλτε λεφτα καντε οτι γουσταρετε μονο ζηστε μεχρι το 2060 να γραψουμε ιστορια ηδη γραφουν τραγουδια κ βιβλια
Printable View
Ειμαστε οι καλυτεροι στον κοσμο βγαλαμε ολη τη τεχνολογια αχρηστη περασα σχολειο οσουσ μπορουσα μεχρι το 2060 θα πολεμαμε βρειτε δουλεια βγαλτε λεφτα καντε οτι γουσταρετε μονο ζηστε μεχρι το 2060 να γραψουμε ιστορια ηδη γραφουν τραγουδια κ βιβλια
Αυτο εγινε για να καταλαβουν ολοι οτι τα παιδια τησ πιατσασ ειναι ανωτερα απο ολουσ και να ειστε περηφανοι οσοι δουλευετε στο βορρα και δε θελω να ξαναακουσω παραπονο απο αυτουσ που δουλευουν οτι τουσ εκμεταλευονται να ειστε περηφανοι που δουλευετε και κατι να παθετε παλι να μην κλαιγεσται η ζωη ειναι αγωνασ διαλεγεισ αν θα αγωνιστεισ η οχι
Για οσουσ εχουν το samsung s8 και πανω https://youtu.be/qxaBHGhyYF4
Οι αμαζονεσ οι κορεσ μου κι ο τσιπρασ σασ τα λεγα
https://youtu.be/pES8SezkV8w
Τα παιδια τησ πιατσασ ειναι ανωτερα απο οποιον εχει εξουσια η λεφτα
Να σασ τα τυλιξω η θα τα παρετε μαζι σασ
παλι ξενυχταμε
εγω αυτο που κανω boo με τα ξενυχτια, μολις παει 11 με 12 και να μην νυσταζω κλινω το πσ μετα κλινω φοτα και ξαπλωνω και μετα απο μιση ωρα στη χειροτερη με παιρνει ο υπνος
Η μοναξιά είναι προτιμότερη από τη συναναστροφή με ψυχοπαθεις - τοξικούς ανθρώπους.
Δυστυχώς οι θετικοί άνθρωποι με τον ενα ή τον άλλο τρόπο βρίσκονται μακριά από την καθημερινότητα μου.
Οσες φορές ξεκοψα πλήρως από ψυχοπαθεις και τοξικούς εκ των υστέρων δεν το μετάνιωσα.
Το κενό παρέας υποκαθισταται με το να πηγαίνω σε εκδηλώσεις για το κοινό και με το ίντερνετ.
Η πόλη είναι τόσο ωραία! Δυστυχώς δεν έχω τα κατάλληλα άτομα για να την χαρώ.
Μάθετε να αντιδρατε στη στιγμή για να μην σας μείνουν απωθημένα.
Εσύ Ellis δες τα παιδιά σου, το μέλλον τους και τη δουλειά σου και φύγε απ αυτόν τον ******** το χώρο.
Ένα τραγούδι λέει: Καλύτερα μόνος μου εγώ και ο πόνος μου να κάνουμε παρέα...
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Δε γινεται ιωαννη μου παιρνουν τα λεφτα απο τη δευτερη δουλεια η μια δουλεια ειναι για την κορη μου κι η αλλη για μενα