Και οι ικανοτητεσ εξασκουνται με την εμπειρια πχ εγω ξερω να μαγειρευω να πλενω πιατα και να σφουγγαριζω δεν ξερω να βαζω πλυντηριο δεν πειραζει μπορω να επιβιωσω
Printable View
Και οι ικανοτητεσ εξασκουνται με την εμπειρια πχ εγω ξερω να μαγειρευω να πλενω πιατα και να σφουγγαριζω δεν ξερω να βαζω πλυντηριο δεν πειραζει μπορω να επιβιωσω
ellis, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μέσα στο βούρκο που νιώθω μέσα μου κυρίως τις τελευταίες μέρες. Ο εαυτος μας δεν αλλάζει απλά παλεύουμε να τον βελτιώσουμε για να επιβιώσουμε, δλδ να μην είμαστε θύματα πρώτα των ψυχολογικών μας προβλημάτων και έπειτα των άλλων ανθρώπων.
Διότι λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων, στο παρελθόν πήγα πολλές φορές θύμα, εκεί που βλέπεις τον άλλο και τον λυπάσαι γι αυτα που παθαίνει και λες κρίμα να πάθει αυτός κάτι τετοιο. Παλεύω να μαι ευχαριστημένος με αυτα που έχω, να κάνω αυτό που λες με τις ικανότητες και να κάνω πράγματα που με κρατάν μακριά από πηγές ψυχολογικών προβλημάτων.
Κοιταξε τι λεω τα ψυχολογικα απο μικροσ ειναι ελλειψη ικανοτητων μπορεισ να εκπαιδευτεισ στην πορεια τησ ζωησ και να τισ αποκτησεισ τισ ικανοτητεσ η να αποκτησεισ αλλεσ εγω αυτο που λεω σε ολουσ χρονια ειναι οτι εχουμε ενα σχετικο ελεγχο στισ ικανοτητεσ ο οποιοσ με προσπαθεια γινεται πραγματικη ικανοτητα εγω αυτο πιστευω κι ετσι ζω γι αυτο κ δε λυπαμαι κανεναν ο ιδιοσ ανεμοσ πνεει για ολουσ καποιοι το εκμεταλευονται και καποιοι τα παρατανε η δεν εχουν μυαλο ειναι προβατα δεν ειναι μονο οτι σασ λενε ωσ γνωμη αλλα πρεπει να το βαζουμε να δουλεψει πρωτα αυτο κανε κ μετα ολα τα αλλα
Για να καταλαβεισ μου λεγαν και μενα οταν ημουν μικροσ οτι δεν μπορω να παιξω μπαλλα στα παπαρια μου μου πηρε δεκα χρονια σε 5χ5 να μαθω μπαλλα εμαθα ομωσ
Εχω σακατεμενα γονατα απο το τρεξιμο ομωσ
...και μένα μου λέγανε διάφορα δεν κάνεις συν το ότι το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούσα μόνο αρνητικές εμπειριες μου έδινε. Όσα άκουγα τα έπαιρνα τοις μετρητοίς, αν και σε κάποια ουσιώδη πράγματα ακολουθούσα ακάθεκτη πορεία. Αυτά που λάμβανα υπόψην τοις μετρητοίς μου έκαναν ψυχολογική ζημιά και επηρέσαν την πορεία μου στα δεύτερα. Μέχρι που ωρίμασα και έμαθα να λαμβάνω υπόψη τη συνείδηση μου, να μετρώ τις ικανότητες μου αλλά και να παλεύω να τις βελτιώνω (ακόμα παλεύω).
Όλο και κάποια ζημιά μένει από εκείνο το περιβάλλον και από τα δεν κάνεις δεν θα τα καταφέρεις! Δυστυχώς η ζημια αυτή αφορά κρίσιμες ηλικίες, κι εκεί είναι οι παραιτήσεις. Η ωριμότητα αρχισε μετά.
Το να μην πάρεις κάποιο χαρτί, το να μην αποκτήσεις εμπειρία στις διαπροσωπικές σχέσεις, το να μην κάνεις σχέσεις αφορά στην περίοδο της ζωης μου πριν αρχίσει να εδραιώνεται η ωριμότητα. Κάποια με πάλη διορθώνονται, κάποια όχι, άλλα θέλουν κόπο. Κι όσο περνάνε τα χρόνια ειτε μας αρέσει είτε όχι τα περιθώρια στενεύουν, ιδίως αμα φτάσουμε τα 40 και αρχίσουμε να οδεύουμε πέρα απ αυτα.
Το προβλημα σου ρε ιωαννη κ ολων σασ εδω μεσα ειναι οτι βλεπετε τον εαυτοσ σασ απεξω προσ τα μεσα δηλαδη περιμενεισ οι αλλοι να σου πουν τι εισαι εσυ γτ δεν εχεισ αποψη δεν ξερεισ τι εισαι τι ειναι αυτεσ οι πεποιθησεισ σου οι αλλοι μπορουν να λενε οτι θελουν εσυ αποψη δεν εχεισ
Κι εγω σ λεω δεν πειραζει που δεν πηρεσ πτυχιο μπορεισ να δουλεψεισ και να εχεισ τα παντα το προβλημα σου που ειναι
με πειρανε κοινωφελη στα δασαρχεια.......... απο τη μια χαιρωμε απο την αλλη σκεφτομαι πως θα τα βγαλω περα..... εχω αυτη τη κολοψυχωση.....
Θα τα βγαλεισ δε σ λειπει τιποτα
Mια χαρά pavlo!!
Bασικά συνήθως αυτές οι δουλειές δεν είναι βαριές από ότι ξέρω. Περισσότερο κωλοβάρεμα είναι.
Τι σε δυσκολεύει αυτό το διάστημα;; Η σκέψη σου πως είναι;; Επεξεργάζεσαι καλά τις εντολές των αλλων και αυτά που λένε;; Κοινωνικά έχεις δυσκολίες;;
Βασικά από όσα γράφεις νομίζω είσαι σκληρός με σένα... Καταφέρνεις πολύ περισσότερα από ότι νομίζεις. Η φυσική σου κατάσταση είναι ίσως καλύτερη απο πολλούς χωρίς πρόβλημα με αυτά που κάνεις.
Δοκίμασε πάντως δεν έχεις να χάσεις κάτι.
καλα ειμαι γενικος εχω να κανω κρισει πανικου 5 μηνες, γενικος συγκρινω των εαυτο μου οπως ειμουν πριν τη ψυχωση... ειμαι λιγο σκληρος, απλα φοβαμαι μην παθω κρισει πανικου στη δουλεια και τα βροντιξω.... κατα τα αλλα ολλα καλα. εχω αρκετα καλη φυσικη κατασταση για χειρονακτικες εργασιες, γιατι εργατης θα πιασω δουλεια.. με φοβιζει το οκταορο ειναι πολλες ωρες αν και νομιζω οτι τωρα με τη πιστοποιηση κεπα δουλευω δημοσιο μια ωρα λιγοτερη....., το καλο ειναι οτι δικαιουσε με το προνιακο επιδομα να δουλευης κοινωφελη, αν ολλα πανε καλα θα βγαλω πληρες μηνιατικο.. για ενα χρονο ειμαι καβατζομενος, μετα παλι ψαξιμο δουλειας........
ειχα δουλεψει πριν 3 χρονια παλυ σε κοινωφελη, τοτε ηταν στο δημο παλη εργατης ειχα παει, με ειχαν χωσει σε ενα γραφειο λογο πτυχιου περιβαλλοντολογου και δεν εκανα τιποτα, εβγαζα καμια φωτοτυπια, βλακειες.... αλλα επρεπε να ειμαι εκει 8 ωρες παιζαν τα νευρα μου, εφευγα μονος μου μια ωρα πριν το σχολασμα, στο τελος εφαγα φωνες απο των προισταμενο γιατι φευγω νωρις, εεε σπιτι τραβηξα μια κρισει πανικου πηρα την αδεια μου και ηρεμισα μου αυξησε της δοσεις ο γιατρος, και συνεχισα τη δουλεια, οταν επιασα δουλεια ειμουν στο πρωτο χρονο απο το ψυχωτικο επισοδειο, τωρα ειμαι 4.5 χρονια ειμαι καλυτερα, ελπιζω να πανε ολλα καλα. τωρα εχω καλυτερη φυσικη κατασταση τοτε ειμουν 114 κιλα και αγυμναστος θρεφταρη ειμουν, τωρα ειμαι 94 κιλα, και τρεχω κολυμπαω κανω ποδηλατο.......