Καληνύχτα Αβουλίνα μας!!!
Printable View
Καληνύχτα Αβουλίνα μας!!!
Οι μουσικές δεν είναι τίποτα όλα οκ.Πιστεύω πως όλες είμαστε εδώ γιατί το θέλουμε και είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιον τρόπο μπορούμε ,να είστε όλες καλά και να χαμόγελατε ,ειλικρινα χαίρομαι πάρα πολυ που έγινα μέλος αυτής της παρέας και που υπάρχετε στη ζωή μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιωτάκι χαίρομαι που αποφάσισες εκτός από ηδονοβλεψίας που λέει κι η Ναταλία χιχιχιχι να συμμετέχεις ενεργά στην παρέα μας και είμαι κι εγώ ευγνώμων που σας έχω στη ζωή μου.
Και που είσαι ακόμη Γιωτάκι χιχιχιχι, είμαστε πλανεύτρες εμείς η φορουμίτσες!! Εγώ δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το Pc μου!!!
Καληνύχτα όμορφες μου! Λέω να πάω σιγά σιγά και εγώ για νανάκια, είμαι λίγο πτωματάκι, πονάει και το κορμάκι μου από τις γυμναστικές και δεν αντέχω άλλες συγκινήσεις :lol:
Έχεις κι εσύ τα δίκια σου Eli μου! Καλό βράδυ σου εύχομαι και καλό ξημέρωμα.
Όνειρα γλυκά είπα; Δεν είπα! Όνειρα γλυκά αγαπημένες μου φορουμίτσες! Και εγώ χαίρομαι που μπήκατε στην ζωή μου και μου την ομορφύνατε! Σας φιλώ γλυκά!
Quote:
Originally posted by Eli
Και που είσαι ακόμη Γιωτάκι χιχιχιχι, είμαστε πλανεύτρες εμείς η φορουμίτσες!! Εγώ δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το Pc μου!!!
Καληνύχτα όμορφες μου! Λέω να πάω σιγά σιγά και εγώ για νανάκια, είμαι λίγο πτωματάκι, πονάει και το κορμάκι μου από τις γυμναστικές και δεν αντέχω άλλες συγκινήσεις :lol:
εμ μου ήθελες personal training με γλυκούληδες γυμναστές....................
Πέστα Έλενα πέστα!! Κι εσύ Eli put the πληκτρολόγιο down και πήγαινε να ξαπλώσεις! Ο χρόνος σου μετράει από τώρα!:lol:
κοριτσάρες όνειρα γλυκά κ απο εμένα!
Τα λέμε αύριο :kiss:
Καληνύχτα σε όλες σας γλυκιες και αγαπημένες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ να δείτε πόσο χαίρομαι αν και στην αρχή φοβόμουν για το πως θα ενταχθω πιστεύω πως σιγά σιγά όλα θα γίνουν!!!!!!!!!!!!!!! Ελλάκι,Τζινουλι,Ελενακι και λοιπο φορουμ να έχετε ένα υπέροχο ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καληνύχτα Έλενα, καληνύχτα Γιωτάκι, καληνύχτα υπόλοιπα κορίτσια, σας αφήνω κι εγώ, να έχουμε καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνύχτα όμορφες :smirk:
Kαλέ τι είναι όλα αυτά στο πάτωμα;Μπήκα για μια καλημέρα και κόλλησα στα σορόπια σας...
Πωπω!Αγάπες και δηλώσεις!Πρώην ηδονοβλεψίες,ντεντέκτιβς και ξεματιάστρες,ιδρωμένα κορμιά
από προσωπικές εκγυμνάσεις και εξάψεις,καυγαδάκια και αγαπούλες...Όλα τα κάνατε σε ένα μόνο βράδυ πάλι!
Ανησυχώ μήπως αρχίσω να δέχομαι απειλές από παραμελημένους συζύγους,παιδιά και σκυλιά ή με τρέχουν στα δικαστήρια διαζυγίων.
Μόνο από τον γκόμενο της Μακ είμαι ασφαλής!Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και δεν κλονίζεται από τίποτα!
Ξεσαλώσατε χθες πάλι και τώρα μου κοιμάστε του καλού καιρού!Μόνο η συνονόματη μονή δκαιούται
να κοιμάται 5:20',καλή ώρα....Οι υπόλοιπες σηκωθείτε να ξεκινήσουμε μια δημιουργική,ηλιόλουστη σε διάθεση ημέρα!
καλημερα!!!!!!!!!
Καλημέρα κούκλες !!!!!!!!!!!!!!!Πως είστε σήμερα?Εγώ ξύπνησα για να πάω στον οδοντίατρο-τέλεια!!Ναταλία ,είναι λύτρωση να μπορείς να συζητάς τα οποια προβλήματα με ανθρώπους που μπορούν να σε καταλάβουν γι'αυτο και οι δηλώσεις!!!!!!!!!!Να έχεις μια υπέροχη μέρα κ εσύ Ελενακι!!!!!!!!!!