Καλημέρα κορίτσια. Ναταλία μου μη μας μαλώνεις που κοιμόμαστε και δεν ξυπνάμε πρωί πρωί όπως εσύ. Θα ξυπνούσα τόσο νωρίς αν ήθελα να αρμέξω αλλά το διαμέρισμά μου είναι μικρό και δεν χωράει μέσα η αγελάδα!! :lol:
Printable View
Καλημέρα κορίτσια. Ναταλία μου μη μας μαλώνεις που κοιμόμαστε και δεν ξυπνάμε πρωί πρωί όπως εσύ. Θα ξυπνούσα τόσο νωρίς αν ήθελα να αρμέξω αλλά το διαμέρισμά μου είναι μικρό και δεν χωράει μέσα η αγελάδα!! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλέ τι είναι όλα αυτά στο πάτωμα;Μπήκα για μια καλημέρα και κόλλησα στα σορόπια σας...
Πωπω!Αγάπες και δηλώσεις!Πρώην ηδονοβλεψίες,ντεντέκτιβς και ξεματιάστρες,ιδρωμένα κορμιά
από προσωπικές εκγυμνάσεις και εξάψεις,καυγαδάκια και αγαπούλες...Όλα τα κάνατε σε ένα μόνο βράδυ πάλι!
Ανησυχώ μήπως αρχίσω να δέχομαι απειλές από παραμελημένους συζύγους,παιδιά και σκυλιά ή με τρέχουν στα δικαστήρια διαζυγίων.
Μόνο από τον γκόμενο της Μακ είμαι ασφαλής!Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και δεν κλονίζεται από τίποτα!
Ξεσαλώσατε χθες πάλι και τώρα μου κοιμάστε του καλού καιρού!Μόνο η συνονόματη μονή δκαιούται
να κοιμάται 5:20',καλή ώρα....Οι υπόλοιπες σηκωθείτε να ξεκινήσουμε μια δημιουργική,ηλιόλουστη σε διάθεση ημέρα!
Καλημέρααααααααααααααααα!! !!!
Γιωτάκι μου δεν θέλει πολύ εγώ μέσα σε μία βδομάδα ένιωθα σαν στο σπίτι μου χιχιχιχι πάνε και οι ντροπές και όλα :DQuote:
Originally posted by giotaki
Καληνύχτα σε όλες σας γλυκιες και αγαπημένες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ να δείτε πόσο χαίρομαι αν και στην αρχή φοβόμουν για το πως θα ενταχθω πιστεύω πως σιγά σιγά όλα θα γίνουν!!!!!!!!!!!!!!! Ελλάκι,Τζινουλι,Ελενακι και λοιπο φορουμ να έχετε ένα υπέροχο ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eli τι να πω κι εγώ που ενώ γράφτηκα στο φόρουμ από τον περασμένο Ιούλιο σας ανακάλυψα το Νοέμβριο! Και πριν κανά δυό μήνες ανακάλυψα και τα "σημερινά μηνύματα"! Καλά λέει η αδερφή μου ότι από λάθος είμαι μελαχρινή! :lol:
Ήρθα κ εγώ!!!!!Τρεις ενέσεις έφαγα και τώρα άρχισαν να με πιάνουν όσο ήμουν εκεί τίποτα!!!!! Το πιο αστείο όμως είναι ότι δεν μπορώ να στερεώσω το τσιγάρο στα χείλη μου και με έχει πάρει στο ψιλό και ο μικρός:punk::punk:
Βρε Γιωτάκι τι σόι ενέσεις είναι αυτές και δεν σε πιάνουν; Με χρονοκαθυστέρηση; Την επόμενη φορά να πας στον οδοντίατρο την προηγούμενη μέρα του ραντεβού να σου κάνει την ένεση και την επόμενη μέρα να σου κάνει το σφράγισμα!:lol:
Καλημέρα!!!! Τί μου κάνετε?
Εδώ και 2 μέρες όλο meeting κάνουμε με το αφεντικό!! Εχει πολύ πλάκα το τί θέλει να κάνουμε και πως θα συντονίσουμε μία εταιρεία που εδώ και 20 χρόνια δούλευε με άλλο τρόπο και ξαφνικά πρέπει α αλλάξουμε μυαλά σε όλους!!!! χεχεχεχε το λατρεύω αυτό!!!!!
Η αφεντικίνα μου σήμερα (μαμά του αφετικού) όλο ότι αδυνάτισα μου λέει, και ότι μου πάνε πολύ τα φορέματα κτλ. Και να σκεφτείτε ότι με γνώρισε στα 92 κιλά και τώρα είμαι 90. που να με έβλεπε πέρυσυ τέτοιο καιρό στα 125 τί θα έλεγε?
Πάντος κορίτσια, κοιλιά τίποτα, ούτε για δείγμα!!! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!!! Φιλάκια για την ώρα
Τζίνα δεν παίζεται αυτο το πράγμα!!!!!Ειλικρινα αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω γιατί απλά δε νιώθω το στόμα μου:flaming:
Καλημέρα Πωλινάκι, χαίρομαι που είσαι καλά.
Τώρα που το σκέφτομαι έχει καρό να σας ανεβάσω φώτο μου!!!!!! χμμμμμμ κάτι πρέπει να κάνω μεστις επόμενες μέρες!!!!
Τζινάκι μου :************ :love::love::love::love::love::love:
Γιώτα μήπως πήγες ανχωμένη? και εγώ τελευταία φορά που είχα πάει χρειάστηκα 4 ενέσεις για να μουδιάσω, και μετά 1 ολόκληρη μέρα για να ξεμουδιάσω!!!
Που είσαι γλυκό μου Πωλινακι?Να μπαίνεις να μας γράφεις τα νέα σου γιατί όλες χαιρόμαστε που όλα σου παν καλά!!!!!Όσο για την κοιλιά μην στεναχωριέσαι θα φανεί κ αυτή !!!!!Πως είσαι κούκλα μου με την εγκυμοσύνη όλα καλά?
Μην ανησυχείς γκρινιαροΓιωτάκι μέχρι να πάει στρατιώτης ο γιός σου θα σου έχει περάσει το μούδιασμα!:lol:
Δε με απασχολεί το μουδιασμα όσο το κάπνισα!!!!!Έχω σκάσει!!!!!
Γιωτάκι μου αν κρίνω από την προηγούμενη μου αγκυμοσύνη, τίποτα δεν θα φανεί :P 30 βδομάδων που γέννησα τον μικρό μου και κανείς δεν πίστευε πως ήμουνα καν έγκυος (ούτε καν στις πρώτες βοήθειες που είχα αποταθεί για να με στείλουν νοσοκομείο εισαγωγή).
Καλά πάει η εγκυμοσύνη, έχω κάτι εμετούς μερικές φορές αλλά οκ, το παλεύω!!!!!
Μπράβο Πωλινακι σου ευχομαι να πάει έτσι καλά μέχρι το τέλος!!!!!!!!!!Όσο για την παρακεντηση που έγραψες πιο πάνω μη φοβάσαι καθόλου στο λέω γιατί έκανα !!!!!