Η πορεια μας στη ζωη εξαρταται 100% απο την οικογενεια. Οποιος γεννηθει σε οικογενεια σκατα θα ειναι παντα δυστυχισμενος. Ακομα και αν απομακρυνθει απο αυτους συνεχεια κατι ασχημο θα του συμβαινει.
Printable View
Η πορεια μας στη ζωη εξαρταται 100% απο την οικογενεια. Οποιος γεννηθει σε οικογενεια σκατα θα ειναι παντα δυστυχισμενος. Ακομα και αν απομακρυνθει απο αυτους συνεχεια κατι ασχημο θα του συμβαινει.
Παιδακια θα ζησω μεχρι την τριτη σημερα εχω πεμπτη αλλεσ τρεισ τεσσερισ μερουλεσ καλη παρεα εισασταν
Ορεστη η οικογενεια σε κανει ανθρωπο αν θελουν θεσ δε θεσ γι αυτο ολοι κοιτανε πωσ μεγαλωσεσ
Κουκλακια με χτυπησε κεραυνοσ τοσο τυχεροσ ειμαι γκαντεμοσαυροσ θα ζησω μεχρι την τριτη
Δεν καταλαβα τι εγινε αλλα ενιωσα τον ηλεκτρισμο το οτι ζω ακομα ειναι θαυμα δυο φορεσ η τρεισ πρεπει να με χτυπησε
Αληθεια ειναι με χτυπησε κεραυνοσ ενιωσα τον ηλεκτρισμο
Ειδες λαμψη; Ακουσες βροντη;
Ακουσα βροντη κι ενιωσα τον ηλεκτρισμο δεν καταλαβα τιποτα αλλο
Elis και εμενα μια φορα ειχε σκασει σχεδον διπλα μου.δεν ακουγα για μερες απο το ενα αυτι.
Σκεφτομαι που ξεπατωνομαι στη δουλεια για τοσα λιγα χρηματα.Και σημερα τα ακουσα κιολας επειδη δεν πηγα δεκα λεπτα νωριτερα που με χρειαζοταν και επειδη ημουν που ημουν συγχισμενη τα ακουσαν και αυτοι, μουδιασε και το κεφαλι μου απο τα νευρα. Αρκετα ησυχη ημουν τοσο καιρο.Ενα σοκ το επαθαν ετσι πως με ειδαν.Μου ζητησαν και συγνωμη μετα
Δε βλεπω να πολεμαμε ομωσ
Η αγαπη νικαει παντα ο παππουσ ξερει
Πολεμαμε elis πολεμαμε