-
Πωλινάκι μου η κορούλα σου συνωμοτεί στο να μην πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα στην δουλειά!!! :lol:
Μου φαίνεται θα τους πεις ότι φεύγεις για διακοπές στο τέλος και θα πας να γεννήσεις κυρία χωρίς να το καταλάβουν καν!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:3
-
καλημέρααααααααααααααααα
Εθνική μας ξεματιάστρα Γιωτάκι ty :))) με έσωσες χτες!Πάντως το μάτιασμα από μακρυά μια χαρά φτάνει,εγώ σε πολύ δύσκολες στιγμές (κυριώς αργά το βράδυ που δεν μπορώ να πάρω τηλ την μαμά μου ή την γιαγιά του άνδρα μου ) αυτο-ξεματιάζομαι :lol::lol::lol:
και εκεί που λέτε κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου,αξημέρωτα ακόμα ακούω μέσα στον ύπνο μου κάτι γέλια και φωνές!!!στο διπλανό δωμάτιο έχουν έρθει κάτι Κ@λόπαιδα που είχαν μαζευτεί όλα μαζί και γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος!και μην μου πείτε και εμείς είμαστε κάποτε νιάτα,γιατί εγώ έχω μάθει να σέβομαι τους διπλανούς μου,όλο το μεσημερο-απόγευμα κάνανε τα ίδια και δεν πολυεδωσα σημασία αλλά το βράδυ θέλω να κοιμηθώ με την ησυχία μου,να σκεφτείτε εμείς είμαστε στον 3ον και ένας συνάδελφος του άνδρα μου που είναι στον 5ον τους άκουγε καθώς είχαν την φαενή ιδέα να βγαίνουν και στο μπαλκόνι.αφού ξύπνησε ο άνδρας μου και με βρήκε να κοιτάω το ταβάνι και μου λέει παιδί μου τι έπαθες,άσε λέω με ξύπνησαν οι δίπλα,αφού πέρασε κανένα τέταρτο και ο κακός χαμός συνεχιζόταν αποφάσισα να φορέσω την ωραία μου ρομπίτσα και να κατέβω μέχρι την ρεσεψιόν!όλα αυτά στις 5.30 το πρωί!Μόλις με βλέπει ο ρεσεψιονίστας και του λέω το και το ναι ξέρετε μου λέει για αυτό τρέχω γύρω-γύρω,υποθέτω είχαν και άλλοι ενοχληθεί απλά δεν ήξεραν από που ακριβώς ήταν αυτή η φασαρία.Τους πήρε τηλ,ηρέμησαν για λίγο και μετά τους ακούγαμε να τρέχουν στους διαδρόμους και να φωνάζουν.ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ� �ΝΝΝΝΝΝΝ,και εδώ και μία ώρα κάνουν πάλι τα ίδια,έχουν μαζευτεί στο χωλ του ορόφου και φωνάζουν και γελάνε,τουλάχιστον τώρα είναι μέρα και δεν κοιμόμαστε!
Πολινάκι πολύ χαίρομαι που όλα σου πάνε καλά και με την δουλειά και με την εγγυμοσύνη!
-
Εγώ όμως γιωτάκι μου αποφάσισα πως δεν θα κάνω. Αποφάσισα πως απλά ήταν λάθος μετρίσεις λόγω στάσης του μωρού. Ετσι αποφάσισα και έτσι θα είναι!!!
Ελι μου αυτό σκεφτόμουνα και εγώ!!!!! Οτι θα με πιάσουν οι πόνοι ξαφνικά μέσα στον Αυγουστο και θα πάω για γέννα και θα τους πω μα δεν είχα ιδέα!!!!!
-
Πωλινακι έχεις απόλυτο δίκιο.Στο γιο μου έβγαζαν 1:876 κ 0, 7 αυξημένο αυχένικο υγρό,έτσι αποφάσισα να την κάνω!Όταν τελικά γέννησα συζητώντας με το γιατρό μου είπε ότι ήταν αυξημένο γιατί το μωρο ήταν μεγάλο 4480 γαρ,αρκουδακι σχετο,δεν κατάφεραν να το ζύγισουν σωστά κ έτσι έτρεχα πανικόβλητη!!!!!Οποτε μη στεναχωριέσαι τελικά όλα για το χρήμα γίνονται ,μας έχουν τρέλανει!!!!!
-
Με την διαφορά ότι εγώ δεν πληρώνω στο δημόσιο καλή μου, και αν είναι να το κάνω τελικά, θα το κάνω δημόσια και όχι στον ιδιώτη γιατρό που πάω!
-
Μη στεναχωριέσαι κούκλα μου όλα καλά θα παν είμαι σίγουρη !!!!!!!!!!Θα'ρθει στον κόσμο και θα είναι μια κούκλα σαν τη μαμά της!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ιωάννα όταν το μάτι είναι σαν αυτο που είχες εσύ πρέπει να σε ξεματιάσουν τρεις φορές .Πάντως το καλύτερο ξεματιασμα γίνεται με κάρβουνο και πιστεύω πως απ'το μάτι ο άλλος μπορεί να σκάσει !!!!!
-
γεια σας κοπελούδες μου, παλιές καραβάνες και νέες αφίξεις!
Είμαι καλά, ψώνισα δώρο για το βαφτιστήρι μου, μπλουζάκια στην εξωφρενική τιμή των 8 ευρώ( και τα δυο!) , πήρα και σε μένα ένα ωραιότατο πράσινο μπλουζάκι, μην ξεχάσουμε ότι έρχεται άνοιξη και δεν υπάρχουν ρούχα ανοιξιάτικα στο μέγεθος που είμαι τώρα! Έδωσα στον εαυτό μου διορία ως την ενάτη του Απρίλη οπότε και θα μειώσω το στήθος, όσο χάσω έχασα μέχρι τότε και μετά τέλος, δεν βάζω λοιπόν στόχο το 68 ή το 65 κτλ. Όσο πάω σε ενάμιση μήνα και τέλος! Μετά θα χαίρομαι το νέο μου εαυτό, όπως κάνω και τώρα!
θα σας ξαναγράψω το βραδάκι, να σας πω τι ειδα και στον ύπνο μου, μάκιααααα
-
Καλημέρα κι από εδώ όμορφες!!!
Πωλινάκι, όλα με το καλό γλυκιά μου!!!Μην αγχώνεσαι και καταλάβει τίποτα η μικρούλα!!!
Γιωτάκι, πώς γίνεται το ξεμάτιασμα με το κάρβουνο?Χχαχαχ από φόρουμ διατροφικών διαταραχών θα του αλλάξουμε ταυτότητα, αλλά τι να γίνει και το μάτι μες στη ζωή είναι...Προσωπικά, πιστεύω πολύ σε αυτό και όχι αναίτια ... :regan:
-
Για σου συνονοματη κουκλίτσα και καλό ύπνο!!!!!!!!!!Αστεροσκονη γεία και σ'εσένα,το ξεματιασμα με το κάρβουνο δεν ξέρω πως ακριβώς γίνετε αλλά είδα ότι αλλάζει μορφή και γίνετε σκόνη!!!!!Μάλλον έχει δίκιο η Ναταλία που μας κυνηγάει τον κάναμε τον οίκο της να μην πω τι ακριβώς!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
-
Ήταν ωραία μέρα για περπάτημα σήμερα χωρίς να τουρτουρίζω. Γιώτα καλόν ύπνο και πες μας για τα όνειρά σου μόνο αν είναι πικάντικα χιχιχι. Αν τυχόν σε ματιάσουμε πάλι και δεν μπορείς να κοιμηθείς πες στο Γιωτάκι να σε ξεματιάσει!:lol:
-
aaaa ξεμάτιασμα με κάρβουνο κάνει η γιαγιά του άνδρα μ αλλά μόνο όταν είσαι κοντά!τελευταία φορά που την είδα να το κάνει έβαλε τρία καρβουνάκια από το τζάκι με λιβάνι,είπε μία προσευχή με έβαλε να στέκομαι προς ανατολάς με λιβάνισε με συγκεκριμένο τρόπο και μετά τα κάρβουνα τα έριξε σε ένα ποτήρι με νερό κ μου είπε πως όταν πάνε στον πάτο τότε θα είμαι εντελώς καθαρή!Και η αλήθεια είναι πως ένιωσα αρκετά καλύτερα και τα κάρβουνα μόνο την επόμενη ημέρα πήγαν στον πάτο!Η γιαγιά μου ξεμάτιαζε και με ένα μαντήλι και γαρύφαλλο ή με ένα σπίρτο αν θυμάμαι καλά!Εγώ έχω μάθει να ξεματιάζω με νερό κ λάδι αλλά έχει τύχει να πω την ίδια προσευχή και χωρίς αυτά και αν κάποιος είναι ματιασμένος να το νιώθω.
μακγιωτ τι βλέπω αστέρι μου 70αρίσες!άντε είμαι σίγουρη μέχρι την επέμβαση του στήθους θα έχεις φτάσει στο τελικό σ αποτέλεσμα.αχ κ εγώ δεν έχω ανοιξιάτικα ρούχα σε αυτό το μέγεθος,μόνο κάποια καλοκαιρνά από παλιότερα κ όσο σκέφτομαι το "λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν" απελπίζομαι,τουλάχιστον δεν πρέπει πια να πληρώσουμε μία περιουσία για να ντυθούμε όπως προ επέμβασης
-
Αχ, Ιωάννα μου κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με τα ρούχα. Δεν έχω πολλά ανοιξιάτικα, μόνο καλοκαιρινά, οπότε εύχομαι να πιάσει απότομα ζέστη γιατί είμαι κι εγώ του club λεφτά δεν υπάρχουν! Στενοχωριέμαι δε όταν σκέφτομαι ότι έχω δωρίσει πολλά ρούχα που φορούσα κατά καιρούς που ήμουν αδύνατη γιατί ως παχιά με έπιανε κρίση απελπισίας και δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω! Πάλι καλά που κράτησα και μερικά κι έχω τώρα να φοράω. Περνάω με ότι ρούχα και εσώρουχα έχω από παλιά και δεν έχω ψωνίσει τίποτα απολύτως, μόνο καλσόν χιχιχιχι. Επίσης πρέπει να φτάσω στο στόχο μου για να μπορέσω να φοράω και ρούχα της αδερφής μου γιατί η άτιμη είναι 60 κιλά.
-
Πιος ξέρει να ξεματιάζει???????? Θέλω και εγώ να με ξεματιάσουν για καλό και για κακό..... Μπορεί καμιά από σας να το κάνει?
-
Εγώ Πωλινακι ξέρω να ξεματιαζω.Και είσαι φορτωμένη από μάτι,αυτά τα φουστανακια που φοράς τραβαν μάτι!!!!!:o:o:o