ποσες ειναι οι πιθανοτητες... δεν ξερω..
απο το χερι μου μπαα δεν περναει..
οχι δε μπορω να κανω αλλιως..
αυτο κανω συνηθως δεν το σκεφτομαι, για να μην αγχωνομαι.. αλλα καμια φορα.. κατι γινεται.. και να........
Printable View
ποσες ειναι οι πιθανοτητες... δεν ξερω..
απο το χερι μου μπαα δεν περναει..
οχι δε μπορω να κανω αλλιως..
αυτο κανω συνηθως δεν το σκεφτομαι, για να μην αγχωνομαι.. αλλα καμια φορα.. κατι γινεται.. και να........
σκεφτομαι οτι τα χω κανει σκαταααα
Παραολυμπιακους βλεπετε?
Εγω παρακολουθω ολες αυτες τις μερες κ νιωθω ενα δεος γι αυτους τους ανθρωπους.. προχτες π εβλεπα τους κολυμβητες παιδια εκλαιγα... κ πριν π εβλεπα τις κοπελες.. αυτο θα πει δυναμη ψυχης.. αυτοι ειναι οι νικητες της ζωης κ αξιζουν χιλια παρασημα..
Nαι, βλέπω εγώ. Είδα τα παιδιά που κολυμπάνε χωρίς χέρια
και επειδή μ' αρέσει το ποδήλατο,
είδα αυτό.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=IRiGsGV_Bl8
Εξαρταται κι απο το ποσο συχνα το βρισκεις μπροστα σου και πόσο επηρεάζει τη ζωη σου.
Αμα κάτι δε σου γεμίζει και τόσο το μάτι το παρατας όσο πιο συντομα γίνεται. Αμα σε βασανίζουν αμφιβολίες για κατι καλύτερα να μην το ξεκινησεις ποτε, να το παρατησεις αμέσως. Αν δεν το κανεις αυτο, με το χρονο θα παγιωθει και θα συνδεθεις μαζι του. Και τοτε ειναι που παθαινουμε ψυχοπλάκωμα. Κάτι ξέρω για να σου τα λέω αυτα...
Αν κατι δεν μπορεις να το αλλάξεις τουλάχιστο μην το σκέφτεσαι συνέχεια. Σε καποιες περιπτωσεις η ψευδαισθηση (ότι όλα ειναι μια χαρα) κανει καλο στη ζωη μας. Δεν ξέρω τι ακριβως σε απασχολεί, όμως με τον τροπο που μιλας γι αυτο, μπορεις να ελπίζεις. Ετσι σου ευχομαι να τα καταφερεις.
Σε συνέχεια της χθεσινης μου κουβεντας. Ψες ειχα συνεχεια κλειστο το κινητο για να μην παρει, να μην της απαντησω, για να ξενερωσει.
Κι όλο λεω αντιμετωπίζουμε τα προβληματα πρόσωπο με πρόσωπο. Να μια φυγη.
Δεν μπορουσα να κανω αλλιώς. Ελπίζω το λιγοτερο αγχος που εχω σημερα σε σχεση με χθες να παραμεινει......
καλα τα λες γιαννη, οσο λιγοτερο σκεφτομαι τοσο καλυτερα...
η κοπελια θα παρει τα χαμπαρια της αργα η γρηγιρα, μην αγχωνεσαι..
καλημερες...!!!! :)
ενα μπουκετο λιλιουμ για το λιλιουμ!!!
και για τον Γιαννη ευχες να το παρει χαμπαρι η κοπελα γρηγορα και να βγει απο την δυσκολη θεση που ειναι τωρα....
μην αγχωνεσε Γιαννη...δεν γινεται και διαφορετικα ..θα δεις οτι ολα παιρνουν μονα τους τον δρομο τους... :)
ευχαριστω για το μπουκετο, αλλα ειπα μη με νταντευετε!! Φαπες χρειαζομαι!! :p
μια φορα μου αρεσε πολυ μια κοπελα και οταν βγηκα μαζι της μου επιασε το χερι. απο τοτε δεν την ξαναπηρα τηλεφωνο. ειναι πιστευω ενα δειγμα της ανθρωπινης τρελας και το παθαινει πολυς κοσμος. παλαιοτερα μιοοα κοπελα ειχε πρηξει τους φιλους μου σε εκεινη τη παρεα και οταν πηγα να της μιλησω να δειξω ενδιαφερον επαψε να ενδιαφερεται και εκανε σαν να μην υπαρχω μετα. ολα αυτα με κανουν να αναρρωτιεμαι αν ενδιαφερομαστε για οποιονδηποτε αλλο εκτος απο τον εαυτο μας. απο μ ια ηλικια και μετα αρχισα να πηγαινω και στα μπουρδελα. μικρος δεν μπορουσα ημουν πολυ σεμνος και λιγο παλαβουτσικος αλλοι με συμπαθουσαν αλλοι με αντιπαθουσαν. τωρα πλεον ειμαι τον περισσοτερο χρονο μονος. τις προαλλες εδειχνα το πεος μου στο σκαιπ σε μια κοπελα που εκανα σεξ πριν απο μερικους μηνες και της αρεσε η ζωηροτητα μου αλλα εγω βαριεμαι τη ζωη μου και τους βλεπω ολους να εχουν γινει μηχανες σχεδον με προγραμα στο κεφαλι τους συγκεκριμενο. μια μηχανικη ανθρωποτητα. πολλες φορες κατανοω γιατι αυτοκτονει ο κοσμος δεν υπαρχει κανενα απολυτως νοημα περα οταν δεν εχεις να περιμενεις κατι. απορω ολοι αυτοι εδω και ειδικα οι κοπελες που εχουν φιλο ολοι αυτοι με το που βρισκουν κοπελα αποκτανε αορατη λειτουργια. μια κοπελα εγραφε καπου ο πρωην μου με κολησε ερπη αφου μου εσκισε την κολαρα πρωτα και η ζωη μου ειναι απαισια απο τοτε. πρωτα της εσκισε την κολαρα και μετα εγινε ο πιο απαισιος ανθρωπος στον κοσμο. ολα αυτα τα ωραια λογια τελειωνουν καποτε οπως θαρρω και το ανοητο ανθρωπινο παιχνιδι χωρις νοημα το "εδειξε ενδιαφερον εφυγα".
ακομα και απο εδω που βγηκαμε παρεα δεν βρηκα κανενα οφελος εκτος απο το να ρωταμε και να δουμε σε ποια κατηγορια τρελας ανηκει ο καθενας και πως ειναι η φατσα του. μαλιστα απο τοτε που γραφω εδω σαν να εχουν αποτραβηχτει ολοι μου οι γνωστοι. ακομα και μερικες κοπελες ματαια προσπαθουν να με πληγωσουν πλεον οπως το να δειχνουν ενδιαφερον να μου πουνε να βγουνε και μετα να με αγνοουν δεν με πληγωνουν γιατι ξερω ποσο πουτανες ειναι ολες αυτες οι υποκριτριες. αισθηματα δεν υπαρχουν δεν βλεπω πουθενα αισθηματα ολα ειναι τοσο σαρκικα πλεον. αλλα βεβαια δεν βγαινω πολυ. εσεις βγαινετε; ειστε παρεα απο εδω; σε ολους αξιζει λιγη αγαπη.
Το παν ειναι να εισαι αυταρκης και να μη περιμενεις τιποτα απο κανεναν....
ακομα κι οταν εισαι σε σχεση...ολα ειναι υπο προυποθεσεις ...οταν παψουν να ισχυουν οι προυποθεσεις ελαχιστοι ανθρωποι θα μεινουν διπλα σου.....
στην ουσια ειμαστε ολοι μονοι μας...εμεις κι ο εαυτος μας κι αντε βγαλτα περα....με ενα απαιτητικο ανωριμο παιδι...που ζηταει και θελει και δεν ειναι ποτε ευχαριστημενο....
ειμαστε εντελως αποξενωμενοι μεταξυ μας.
Σκέφτομαι ότι τα πράγματα αντί να καλυτερέψουν, πάνε προς το χειρότερο κι εγώ δεν αντέχω άλλο, κουράστηκα πια, φτάνει!