Ελακι μου γλυκο σε ςχω στο μυαλό μου με το τρεξιμο που έχεις!!!!
Printable View
Ελακι μου γλυκο σε ςχω στο μυαλό μου με το τρεξιμο που έχεις!!!!
Κατερινακι μου γλυκο σε φιλω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πρόβλημα με τα παιδικα είναι το υψος!!!! Θα πρεπει να παιρνουμε 4 παιδικά για να την καλυψουμε!!!! παλι ασυμφωρη είναι!!!Quote:
Originally posted by Eli
Ελπίζω να πάει καλά το θέμα το υπνωτισμού γιατί στα επόμενα γενέθλια σου θα σου κάνουμε δώρο ρούχα από τα παιδικά! :lol:
Ωωωωω να φορτίσω το κινητό μου τότε!!!! χιχιχιχιχι
Γεια σας!
Τζίιιινααα, παράτα τα όλα κι έλα να σε φτιάξω! Θα σε πάω σε πανηγύρια, σε σουβλάκια, σε μπαράκια, θα σε ταίσω μηλόπιτες, καλούδια, θα σε φροντίσω.. Μπορεί να είμαι σαφώς υπέρ της απώλειας βάρους, αλλά υπάρχουν και όρια. Μη φτάσουμε από το ένα άκρο στο άλλο! Πρόσεχε, μανάρι, ναι;
Κατερινάκι μου, κάτι μου λέει ότι η δουλειά σου είναι απαιτητική. Τουλάχιστον σε νιώθω χαρούμενη σ' αυτήν και είμαι ήσυχη..
Ελούκο μου, πήρε φωτιά ο cul σου, ε; Βαθειά ανάσα και όρμα στην τρεχάλα! Θα συνέλθεις στην αγαπημένη Σαλόνικα!
Γεια την Eli μας και τον cul της:
Ένα έχω να πω: http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia2rg
Χεχεχε, κάνουμε και λογοπαίγνια και παίζουμε με τον πόνο του άλλου..
Αβουλίνι μου γλυκό πόσο μου έχεις λείψει και εσύ, σε διάβασα λίγο τις τελευταίες σου εξορμήσεις και τα ωραία μέρη που πήγες, κάτι άλλο διάβασα για κάποια θεματάκια που είχες με τους γονείς αλλά δεν έχω καταλάβει , θα πρέπει να παω πίσω να διαβάσω!
Όσο για την νέα δουλειά , ναι είναι πολύ απαιτητική και σήμερα έφυγε ο διευθυντής μας σε κάποιο ταξίδι και μπόρεσα να μπω μια στιγμή. Μου αρέσει όμως διότι ξεφεύγεις σε έναν άλλο κόσμο , διαφορετικό και λίγο ονειροπόλο, με πολύ πάθος , πολύ ρίσκο και μεγάλη κυκλικότητα. Είναι μια δουλειά που ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι θα κάνω, ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό κι όμως η ζωη μου είχε δώσει πολλά σημάδια και "hints" αλλά ποτέ δεν τα πρόσεξα μέχρι που η ευκαιρία παρουσιάστηκε μπροστά μου και δεν μπορούσα παρά να δοκιμάσω. Μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί σωστή κίνηση, να δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει , διότι η κρίση καιροφυλακτεί παντού και ελπίζω να μην μας πάρει η μπάλα καθώς ναι μεν το κομμάτι που ασχολούμε δεν έχει να κάνει με τραπεζικά όπως τα αντιλαμβανόμαστε όλοι αλλά σε τράπεζα δουλεύω και όλα "παίζουν".
αφή έλα από το σπίτι να σου φυσήξω τον cul για σβήσει γιατί δεν σε βλέπω καλά.:lol::lol::lol:
Η ζωή μας χρειάζεται σταθερότητα, ώστε να νιώθουμε ασφαλείς, αλλά και πάθος, για να κινητοποιούμαστε και να είμαστε χαρούμενοι με αυτό που κάνουμε. Σωστή κίνηση είναι, μην αμφιβάλλεις λεπτό.
Ακούγεσαι ικανοποιημένη και αυτό μετράει. Όσο για την κρίση, καιροφυλακετεί για όλους μας, εργαζόμενους και μη. Είναι παρούσα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δε θα πάρουμε τα ρίσκα μας, δε θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας.
Μόλις τελείωσα με το πρώτο βουνό σίδερο και πάω για το επόμενο και τελευταίο! Κάνω διάλειμα για φαγάκι και συνεχίζω! Το φαγάκι επίσης είναι έτοιμο και μοσχομυριστό και μετά έχει καθαριότητα και βαλίτσα. Θέλω να βάψω και το μαλλί μου αλλά δεν το βλέπω να προφταίνω.... Θα κάνω την παληκαριά να πάω να αγοράσω την βαφή και αν τα καταφέρω το βράδυ πριν το μπάνιο θα κάνω και τις ρίζες μου γιατί φαίνονται πολύ οι λευκές τρίχες μου :flaming:
Κατερινάκι μου θα σου έρθω και θα πάω να πάρω και την βαφή μου λοιπόν.
Άβα μου κάπως έτσι είναι ο cul μου μόνο που θα πρέπει να με φανταστείς να τρέχω κιόλας και όχι να κάθομαι.... να κάπως έτσι:
:lol::lol:
:lol: :lol: :lol: Δεν παίζεστε, ούτε εσείς ούτε η Αβα που θέλει να με σούρει στα πανηγύρια! :lol: Μην ανησυχείτε κούκλες, τρώω θρεπτικά πράγματα και νοιώθω μια χαρά, δεν έχω καθόλου αδυναμία ή κάτι άλλο, εξάλλου είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σταθεροποιηθώ στα κιλά μου.Quote:
Originally posted by angel79
Το πρόβλημα με τα παιδικα είναι το υψος!!!! Θα πρεπει να παιρνουμε 4 παιδικά για να την καλυψουμε!!!! παλι ασυμφωρη είναι!!!Quote:
Originally posted by Eli
Ελπίζω να πάει καλά το θέμα το υπνωτισμού γιατί στα επόμενα γενέθλια σου θα σου κάνουμε δώρο ρούχα από τα παιδικά! :lol:
Ωωωωω να φορτίσω το κινητό μου τότε!!!! χιχιχιχιχι
Κατερινάκι πολλά φιλάκια, βάλε μπόλικα παγάκια στην κατάψυξη για τον cul της αφής χιχι.
will do my friend!:spin::spin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κατερινάκι πολλά φιλάκια, βάλε μπόλικα παγάκια στην κατάψυξη για τον cul της αφής χιχι.
Κανόνισέ το, Τζίνα μου, γιατί δε θα σταματήσω να σε απειλώ με τα πανηγύρια! :lol:
Πάω να την πέσω, κοριτσάρες μου. Έκλεισα το κινητό και έλαβα μέτρα, ώστε να μην έχω αφυπνίσεις και ενοχλήσεις.. Τα λέμε μετά. Φιλάκιααα!
Καλή ξεκούραση Αβα, πάω κι εγώ να ξαπλώσω λίγο, δεν το βλέπω να κοιμάμαι γιατί η μητέρα μου κάνει δουλειές άρα και θόρυβο χιχι και θα σηκωθώ σε λίγο να φτιάξω κάτι ωραία παξιμαδάκια αλμυρά αυτήν τη φορά που μου έδωσε τη συνταγή το Λιλάκι.
και ναι κυριες είναι γεγονος!!!!!!!
Μπράβοοοοοοοοοοοοοο!!!!! Πολλά συγχαρητήρια Αγγελικούλα για τον αντρούλη σου, για τα αυτόγραφα μην ξεχνιέσαι όπως είπαμε χιχι, καλή τηλεοπτική σεζόν να έχει, συντονίζομαι στον ΣΚΑΙ ανάβω τον φούρνο και περιμένω!!!!!
Κοριτσακια μου γεια σας!Αγγελικουλα με το καλο κ καλη επιτυχια στην εκπομπη!
Ελακι κ εσενα να σου πανε ολα καλα κ καλο τρεξιμο να τα προλαβεις ολα!
Κατερινιω μου στη θεση που εισαι σε λιγο δεν θα καταδεχεσαι να μας μιλας!θα θελεις μονο καραβοκυρηδες1:D:D:D
Αβουλινι επρεπε να σε εχω στο πανυγυρι!δεν ψωνισα τιποτα αλλα θα ξαναπαω!
Τζινα εγω με το νεο τικερακι ελεγα οτι κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο που εχασες κ αλλο κιλο!
Εγω παιδια δεν πολυμπαινω γιατι εχω κ το φεις μπουκ τωρα αλλα βιωνω εκ ενα μεγαλο ερωτα....Ειμαι ερωτευμενη με το Μποραν!Δεν μπορω να το ξεπερασω.Ειναι ο ιδανικος αντρας.Ψηλος,ομορφος,Με ενα κορμι θειο,λιγομιλητος,τρυφερος,� �ομαντικος......Δεν ξερω τι να γινω...να σας πω οτι βρηκα τα επεισοδια με ελληνικους υποτιτλους κ ειδα 12 μαζι.Μεχρι τις 5μιση τα ξημερωματα!Κ αγαπαει κ τη Σιλα!Κ δεν μπορω να πνιξω τον πονο μου κ στο φαι!
Σημερα κλεινω 2 μηνες χειρουργημενη κ μειον 19 κιλα!Φιλακια θα παω σινεμα στις 7μιση αλλα αν δεν με αποπλανησει παλι ο Μποραν αποψε αργοτερα θα τα πουμε.
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Τζινα εγω με το νεο τικερακι ελεγα οτι κοπανας το κεφαλι σου στον τοιχο που εχασες κ αλλο κιλο!
Κ αγαπαει κ τη Σιλα!Κ δεν μπορω να πνιξω τον πονο μου κ στο φαι!
Αγγελικούλα μου συγχαρητήρια και εις ανώτερα!!! Ετοιμάζουμε τις κουτάλες και τις κατσαρόλες, ακονίζουμε μαχαίρια και περιμένουμε τις λαχταριστές συνταγές να μεγαλουργήσουμε!!! Καλή αρχή και εύχομαι να γίνει πολύ αγαπητός και να τον θέλουν και για άλλες πολλές σεζόν! Εμείς πάντως θα είμαστε συντονισμένες ;)
Γλαύκη μου και εσύ τέκνον μου;;; Μα καλά τι έχει αυτός ο Μπόραν μέλι;;; Εγώ από την άλλη δεν μπορώ με τίποτα να δω τούρκικο πάνω από 5 λεπτά ! Ευτυχώς που δεν μπορείς να πνίξεις τον πόνο σου στο φαΐ γιατί θα είχαμε και άλλα δράματα :lol:
Εντομεταξύ σκάω να σε δω από κοντά Γλαύκη μου! Ολόκληρα δεκαεννιά κιλά μείον! Παπαπαπα και έπεται απίστευτη συνέχεια!
Τζίνιους νομίζω το εκκρεμές ζωάκι σου έχει αρχίσει να με υπνωτίζει και εμένα :lol:
Ακόμη δεν έχω τελειώσει με τις δουλειές μου αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Τελείωσα με το σίδερο και έχω να πακετάρω τα πράγματα μου. Νομίζω ότι σήμερα έκανα ρεκόρ σιδερώματος! Μπορεί να σιδέρωνα και 3 ώρες!!!:crazy:
Eli πουλάκι μου σιδέρωσες και τα ρούχα του γείτονα; χιχιχι Αφού πιάνει ο υπνωτισμός και σε σένα λέω να πω στην Γλαύκη να το κοιτάξει για λίγη ώρα και να επαναλαμβάνει δεν μου αρέσει ο Μποράν δεν μου αρέσει ο Μποράν! χαχα Αν και τέτοιο κόλλημα που έχει φάει και λοβοτομή να της κάνουν τον Μποράν πάλι θα τον θυμάται!!!!
Το πρωί στις 6 ξύπνησα γιατί έκανε ο γατούλης μου εμετό, δεν του έχουν περάσει τελείως τα θεματάκια που έχει. Μόλις ξαναξάπλωσα βλέπω το καλικαντζαράκι και πήγαινε στην πόρτα του δωματίου μου και ήθελε να βγει έξω. Ομως αν άνοιγα και έβγαινα στο σαλόνι και μέχρι να πάω να ανοίξω την εξώπορτα για να βγει στον κήπο θα γινόταν χαμός γιατί θα έρχονταν και τα υπόλοιπα σκυλιά και θα ξυπνούσαν την μητέρα μου. Οπότε άνοιξα το παράθυρο στο δωμάτιό μου και την έβγαλα στον κήπο από το παράθυρο χιχιχι. Πήγε, έκανε την δουλειά της και εγώ την περίμενα στο παράθυρο, ήρθε μετά σινάμενη κουνάμενη σηκώθηκε στα δύο ποδαράκια της και την πήρα αγκαλιά και την έβαλα μέσα χιχιχιχι. Βέβαια το χέρι μου διαμαρτυρήθηκε εντόνως αλλά το προτίμησα από το να ξυπνήσω τη μητέρα μου στις 6 το πρωί, αφού να πεις κι εκεί μία διαμαρτυρία θα την είχα!
σας ευχαρισστώ κοριτσακια μου!!! πραγματικα νιωθω ανακουφηση γιατί μετα από 3 σχεδόν χρόνια οι κόποι του θα αποδώσουν!!!
Ελι μου ουτε εγω μπορουσα αλλα εχω παθει μεγαλη ζημια με τον τυπο!Ειναι ο ιδανικος αντρας!Για μενα μιλαμε παντα!Κ ο χαρακτηρας?Αστα να πανε!Ο τελειος!αλλα δυστυχως τετοιοι υπαρχουν μονο στις ταινιες!Μ'αρεσει πολυ γιατι εγω που εχω ενα ψωνιο με τα λαογραφικα βλεπω ηθη κ εθιμα τουρκικα που καποια μπορει να τα ειχαμε κ εμεις παλιοτερα αλλα κ καποια που ειναι τελειως βαρβαρα κ φρικαρω που γινονται αυτα τα πραγματα ακομη κ σημερα.
Αγγελικούλα μπράβο στο Βησσαρίωνα! Χαίρομαι τόσο για σας! Άντε και θα περιμένουμε με αγωνία, φορώντας τις ποδιές μας! Θέλεις να του κάνουμε κερκίδα; Φαντάσου να μάθει το πανελλήνιο ότι έχει φανατικό κοινό όλο το eating disorders! Οι μετοχές του θα ανέβουν στα ύψη! Θα βγαίνουμε μετά εμείς και θα λέμε, εγώ, που λέτε, αγαπητό κοινό, κάποτε ήμουν μία κοπέλα εξήντα κιλών. Μετά, άρχισα να παρακολουθώ το νέο σεφ στο ΣΚΑΙ και ορίστε τώρα, με τις πεντανόστιμες συνταγές του και τις πανεύκολες εκτελέσεις του, έγινα εκατόν είκοσι!
Χαρά μου, αυτή τη φορά δε θα σε χαροποιήσω.. Μα πώς γίνεται εσύ, ένα καλλιεργημένο κορίτσι, να τη βρίσκεις με τα τούρκικα; Κάπως εξηγείται, βέβαια, ότι υπάρχει παίδαρος στη μέση. Εκεί σε καταλαβαίνω και κατανοώ τη θυσία σου! :D
Χαίρομαι που τα πανηγύρια καλά κρατούν!
Ελούκο μου τι κάνει ο cul σου; Ελπίζω να δροσίστηκε κάπως, να πέρασε η πυρκαγιά και να βγάζει τώρα απλώς καπνούς..
Τζινάκο μου, αυτό το μαιμούνι που πάει πέρα δώθε, είναι κουραστικό στην όραση και είναι και κρίμα το καημένο!
Βρε κορίτσια, ξέρετε μία σκέψη που κάνω συχνά; Να, για παράδειγμα, βάζω αυτό: :bouncing: Αυτό το δόλιο πλασματάκι είναι καταδικασμένο να χοροπηδάει στην αιωνιότητα.. Το σκέφτομαι σχεδόν κάθε φορά που βλέπω φάτσες, ζωάκια, animations, τον δικό μου τον πιπίλα, να φουσκώνει και να ξεφουσκώνει τα μάγουλα, σε κάθε περίπτωση, σε κάθε τικεράκι! Τα λυπάμαι όλα!
δεν παλευεσαι σου λεω!!!!! :spin::spin::spin::spin:Quote:
Originally posted by Ava
Βρε κορίτσια, ξέρετε μία σκέψη που κάνω συχνά; Να, για παράδειγμα, βάζω αυτό: :bouncing: Αυτό το δόλιο πλασματάκι είναι καταδικασμένο να χοροπηδάει στην αιωνιότητα.. Το σκέφτομαι σχεδόν κάθε φορά που βλέπω φάτσες, ζωάκια, animations, τον δικό μου τον πιπίλα, να φουσκώνει και να ξεφουσκώνει τα μάγουλα, σε κάθε περίπτωση, σε κάθε τικεράκι! Τα λυπάμαι όλα!
Μόλις το καταδίκασες να πηδάει εις διπλούν!
Ας καταδικάσω κι εγώ ένα στον αιώνιο εξευτελισμό... :cul:
σας καληνυχτω αγαπημένες μου!!!
τα βλεφαρα μου δεν κρατιούνται ανοιχτα και ο Μορφέας με περιμενει ανυπόμονα!!!!
Τυχερή.. Ε, τυχερή!
Καλή ξεκούραση! Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις πότε αρχίζει η εκπομπή να πάρουμε θέσεις στις οθόνες μας!
Καληνύχτα..
Ορίστε Αβα, για να μην σκέφτεσαι ότι τόση ώρα κρεμασμένο ανάποδα το γατάκι του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και στενοχωριέσαι, το άλλαξα χαχαχαχα
Καληνύχτα Αγγελικούλα και καλή ξεκούραση.
Γι' αυτό σε αγαπάω, Τζινάκο μου! Ορίστε, αυτό είναι μια χαρά ακίνητο, έκπληκτο, χαζούλι, μια χαρά!
Μήπως να άλλαζα και το δικό μου; Για ρίξε μια ματιά.. Πώς το βλέπεις; Ταλαιπωρείται ή είναι χαλαρό;
Μπα, σαν καλά τον βλέπω τον μπόμπιρα!
Ο κακομοίρης.. Είναι καταδικασμένος να ζει αιώνια μέσα στις καραμέλες και στα γλυκά! Κρίμααα!! :lol:
:lol: Μια χαρά μου φαίνεται Αβα, ίσα ίσα που απολαμβάνει την πιπίλα του!
Πάω κι εγώ για ύπνο, κοριτσάκια μου!
Αύριο πάλι.. Φιλάκιαααα!:starhit:
Καληνύχτα Αβα και καλή ξεκούραση.
Κούκλες σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Καλημέρα κοκόνες μου!
Πίνω ένα γρήγορο καφεδάκι και βουρ για ντύσιμο, τελευταίες λεπτομέρειες και έφυγα!
Κουράστηκα πολύ χθες αλλά σήμερα θα αράξω στο τραίνο παρέα με το βιβλίο μου και θα απολαύσω καθισιό!
Προβληματίστηκα για το τι θα πάρω μαζί μου :puzzled:
Δεν ξέρω αν πάω για λίγες μέρες ή για πολλές, ο καιρός είναι απρόβλεπτος, οπότε φανταστείτε τι έπαθα! Κλειστά παπούτσια ή ανοιχτά; Τιραντάκια ή πιο ζεστά ρούχα; Πόσα ρούχα να πάρω μαζί μου;:duh:
Έφτιαξα μία βαλίτσα και ο Θεός βοηθός!
Θα πάρω το netbook μαζί μου να σας έχω παρέα μου, αν το χωρέσω και αυτό κάπου :lol:
Στεναχωρήθηκα που θα αφήσω και τον Γιώργο μόνο του εδώ, θα μου λείψει, δεν έχω συνηθίσει να τον αφήνω και μου κακοφαίνεται! Ξέρω όμως ότι θα ξεχαστώ μόλις αγκαλιάσω τις αγαπημένες μου φίλες επάνω στον Βορρά που ανυπομονώ τόσο να δω!! Θα ξεσαλώσουμε στο καφέδιασμα και αυτό με κάνει και χαμογελάω ξεχνώντας τον σκοπό του ταξιδιού μου..
Σας φιλώ αγαπημένες μου, θα τα πούμε από Σαλλονικιότικο έδαφος το βραδάκι ;)
Come on,people,come on! :love:Quote:
Originally posted by Eli
Ξέρω όμως ότι θα ξεχαστώ μόλις αγκαλιάσω τις αγαπημένες μου φίλες επάνω στον Βορρά που ανυπομονώ τόσο να δω!! Θα ξεσαλώσουμε στο καφέδιασμα και αυτό με κάνει και χαμογελάω ξεχνώντας τον σκοπό του ταξιδιού μου..
Ν'απολαύσεις το ταξίδι σου,Ελάκι μου!Σε περιμένω!
--->Έλα σ'εμένα!
Μια βιαστική καλημέρα κι από μένα,όσο παίρνω το πρωινό μου,μετρώντας αντίστροφη μέτρηση τις ώρες που με χωρίζουν από το Ελάκι μου!
Τι καλά να μου ερχόσασταν κι οι υπόλοιπες να γινόταν της κολάσεως εδώ μέσα!Να μιλούσαμε μέχρι το πρωί,παρέχοντας στη Μακ τις ιδανικές συνθήκες ύπνου!
Αβουλίνι,κάτι είπες εσύ,άντε,κουνήσου!Διάβασα αυτό που έγραψες για τον αδελφούλη σου.Δεν είμαι ο τύπος του,το ξέρεις,άσε που θ'αποτελειώναμε τη μανούλα!
Όσο για τη χαρά σου,μην την αποπαίρνεις!Λαογραφική έρευνα κάνει το κορίτσι,έχει στοιχεία να συλλέξει,τι νόμιζες;Στήνεται κάθε βράδυ στην οθόνη με σάλια να τρέχουν;
Αγγελικούλα μου,πολύ καλή επιτυχία στον Αρίκο σου!Για να δούμε τι καλά τρώτε σπίτι σας!Λες να γεννήθηκε ο άντρας,που θα με μάθει κι εμένα να μαγειρεύω;Οψόμεθα!
Τελευταία μπουκιά μασουλώ,οπότε και κλείνω.Φιλάκια πολλά σε κάθε αγαπημένο ζευγάρι μάγουλα και μια σφιχτή αγκαλίτσα!Να μου σας προσέχετε!Να έχουμε μια υπέροχη μέρα!