E? Τωρα μου κανεις πλακα η μιλας σοβαρα καλη μου? Δηλαδη απο αυριο να κικλοφορω με κελλαπιες? Τωρα σοβαρα μπορεις να το κανεις και για μενα? Χρειαζεσε καπιο στοιχιο η κατι?
Printable View
E? Τωρα μου κανεις πλακα η μιλας σοβαρα καλη μου? Δηλαδη απο αυριο να κικλοφορω με κελλαπιες? Τωρα σοβαρα μπορεις να το κανεις και για μενα? Χρειαζεσε καπιο στοιχιο η κατι?
Πλάκα σου κάνω καλέ!!!!!Σε ξεμάτιασα και ήσουν χαμένη στο μάτι!!!!! Το όνομα σου είναι Πολυμνια ναι?(συγνώμη αν το έγραψα λάθος)Χθες που το έκανα στην Ιωάννα πάντως ένιωσε καλύτερα άρα μάλλον πιάνει ιντερνετικα!!!!!!!!!!
Ναι πολυμνια ειμαι καλη μου! Για να δουμε αν θα πιασει και με μενα! Σε ευχαριστω πολυ πολυ!
Τίποτα κούκλα μου ,χαρά μου αν μπορώ να βοηθήσω!!!!!
Καλησπέρα!
Σήμερα τα νέα μου είναι καλύτερα, το ίδιο και η διάθεσή μου. Καταρχήν κανόνισα να φύγω τετραήμερο. Θα πάω να δω τους δικούς μου, να αλλάξω και λίγο παραστάσεις, γιατί αρκετά έσκασα εδώ. Αυτό και μόνο μου ανέβασε τη διάθεση. Ενόχληση δεν είχα, άλλο ένα καλό. Ψώνισα ένα ωραίο κυλοτάκι μάρκας, με έκπτωση 50%. Πήρα μία απλή ενυδατική για το πρόσωπό μου. Έκανα μπάνιο, έβαλα την κρέμα, το κυλοτάκι και άρχισα να δημιουργώ... Παιδιά, το κέικ Νο 2 ψήνεται! Για να δούμε τι θα βγει αυτή τη φορά!: crazy:
Κορίτσια, τέλειο το κέικ! Όμορφο, ψηλό, αφράτο, πεντανόστιμο!
Πολύ χάρηκα τώρα! Το κυριότερο είναι ότι πήρα το κολάι και το έφτιαξα σε χρόνο ρεκόρ, από μνήμης, χωρίς συνταγές και χάος στην κουζίνα. Ό,τι λέρωνα το έπλενα αμέσως, ώστε τελείωσα σε δέκα λεπτά και με την κουζίνα πεντακάθαρη. Τελικά είναι πανεύκολο, αρκεί να χρησιμοποιήσεις τα σωστά υλικά.
Καλησπέρα κι από εμένα. Αβούλα κέικ μου μυρίζει! Έγινε καλό αυτή τη φορά ή θα βαρυστομαχιάσει πάλι το παρεάκι; :lol:
Πήρα τελικά την απόφαση κι ανέβηκα στο step! Επειδή βαριέμαι να κρατάω ώρα το μετράω με τραγούδια. Οπότε έκανα 3 τραγούδια προθέρμανση με ελαφρύ αερόμπικ, 6 τραγούδια step και 2 τραγούδια χαλάρωση. Για αρχή μετά από τόσα χρόνια καλά ήταν. Κι εκεί που σκεφτόμουνα τι ωραία, άντε να ξαναρχίσω να γυμνάζομαι, τρώω φλασιά ότι την άλλη εβδομάδα κλείνω 3 μήνες από το χειρουργείο κήλης και δεν ξέρω αν κάνει να κάνω γυμναστική ακόμα και πόσο μάλλον να χορομπουλάω ντούπου ντούπου πάνω στο step!! Φρίκαρα και όση ώρα έκανα μπάνιο έπιανα την κοιλιά μου να δω αν είναι στη θέση της και αν φουσκώνει πουθενά! Τι να πω; Μου φαίνεται ότι κάποιες φορές τρέχω πιο γρήγορα από την εξυπνάδα μου και δεν με προλαβαίνει η κακομοίρα! Αύριο το πρωί θα πάρω τηλ. το χειρούργο μου να τον ρωτήσω αν κάνει να κάνω γυμναστική (χωρίς να του πω βέβαια ότι έκανα ήδη).
Γεία σου Αβακι!!!!!Χαίρομαι πολυ με τα νέα σου όσο για το καινούργιο σου απόκτημα καλοφορετο!!!!!Τι λέει το κέικ νο2 έτοιμο?
Και ναι κυρίες και κύριοι η ʼβα ανακάλυψε την Αμερική!!:lol::lol::lol::lol: Σε πειράζω φιλενάδα. Είδες τελικά που μπορείς να τα κάνεις όλα άμα θέλεις; Και θα φάει και το παρεάκι ένα νοστιμότατο κέικ!
Γεια σας ομορφοκοριτσα!Θα εισηγηθω στην προεδρο να απαγορευει αν δεν ειμαι μεσα να γραφετε πανω απο τρεις σελιδες!ξεκινησα στις 7 να διαβαζω κ με μικρες διακοπες τωρα μολις τελειωσα!Κ θελω να διαβασω κ τα αλλα τοπικ!Περιμενω νεα απο το κεικ της Αβας κ τα υπολοιπα μετα.Πηρες φαρινα Γιωτης αυτη τη φορα?:yes:
Εγώ, Τζίνα μου, θα σου πως να πεις όλη την αλήθεια στο χειρουργό σου. Δε νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το σώμα μας συνήθως μας προειδοποιεί, όταν κάτι δεν πάει καλά. Μόλις πάρεις το οκ από κει, από μας έχεις την απόλυτη έγκριση για τη γυμναστική σου και μάλιστα μετά μουσικής!
Για το παρεάκι, ό,τι και να πω είναι λίγο! Ένα κέικ έκανα, δεν πήγα δα και στο φεγγάρι... Τι κομπλιμέντα για το άρωμα, τι να το χαζεύει καθώς ψηνόταν και φούσκωνε, τι να με παινεύει.. Όταν βγήκε, τότε έδωσε ρέστα! Το φωτογράφισε και μου έδειξε και τη φωτογραφία του προηγούμενου αποτυχημένου, για να κάνω τη σύγκριση και να καμαρώσω! Είπε ότι θα το πει στη μαμά του και ότι θα της πάρει κι αυτής φόρμα σιλικόνης, να μην παιδεύεται η γυναίκα στο ξεφορμάρισμα. Θα της στείλω να δοκιμάσει και αυτής.. Ήρθε η ώρα και το δοκιμάσαμε. Μόνο τούμπες δεν έκανε! Μπράβο και ξανά μπράβο και τέλειο και μμμ, αφράτο και εύγε και πήγε να με σηκώσει ψηλά! Διπλασίασε τη χαρά μου. Σωστά το λένε το "μοιρασμένη λύπη, μισή λύπη, μοιρασμένη χαρά, διπλή χαρά!
Καλησπέρα Γλαύκη. Με την πολυλογία που μας δέρνει και να μπει όριο 3 σελίδων εμείς είναι σίγουρο ότι θα συνεχίζουμε να γράφουμε τα υπόλοιπα σε άλλο τόπικ!:lol:
Χαρά μου, αυτή τη φορά δεν την πάτησα! Πήρα φαρίνα κόκκινη και νιφάδες σοκολάτας, έβαλα μέσα και χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού, μία πρέζα αλάτι, δύο βανίλιες, έγινε αρωματικό, αφράτο και νοστιμότατο!
Γιωτάκι, πως πας με το δοντάκι; Πέρασε η επήρρεια των ενέσεων; ʼστα και θυμάμαι τα δικά μου και γελάω ακόμη.. Είχε κρεμάσει όλη η αριστερή μου πλευρά. Έκανα απονεύρωση και είχα φάει στο σύνολο καμιά δεκαριά ενέσεις. Ούτε νερό δε μπορούσα να πιω, έφευγε! :lol:
Στο τσατ?τουλαχιστον δε θα βλεπω να ζηλευω που δεν ημουν μεσα!
καλησπέρα ατίθασα νιάτα!
Με παρεξηγήσατε ω ρε παιδιά, σας είπα ότι θα σας ξαναδω το βράδυ να σας πω για το όνειρό μου αλλά δεν εννοούσα το μεσημεριανό γιατί το μεσημεροαπόγευμα πήρα τους δρόμους και τις στράτες για καφέ! Το χτεσινοβραδυνό μου όνειρο ήθελα να σας πω που ήταν φοβερό κα αντικατοπτρίζει τις σκέψεις που κάνω στη διάρκεια της ημέρας. Σκέφτομαι λοιπόν: "πως στο καλό θα μοιάζει το στήθος μου μετά την μείωση/ανόρθωση?" και τσουπ εμφανίζεται το όνειρο στο βραδυνό ύπνο και βλέπω να γίνεται η επέμβαση, να πηγαίνει καλά, να κοιτάζω το νέο μέλος στην οικογένεια του σώματός μου και να μου αρέσει αλλά μόνο μια μικρή λεπτομέρεια (...) να τα χαλάει, η μια ρ@#α ήταν στραβή :lol::lol::lol: