ιωάννα, μην προκαταβάλεις τον εαυτό σου κ τις διαθέσεις σου...καθε φορα,δεν σημαινει οτι θα ναι η ιδια. κ παντα έτσι...
Printable View
ιωάννα, μην προκαταβάλεις τον εαυτό σου κ τις διαθέσεις σου...καθε φορα,δεν σημαινει οτι θα ναι η ιδια. κ παντα έτσι...
Quote:
Originally posted by krino
ενα ψυχιατρο στο 3 παρακαλω....
Αϊ γαμήσου...Μου βγήκε αυθόρμητα.....Σκέψεις λάγνες ακόλαστες ψυχαναγκαστικές.........
Μια απαλλαγή από ΙΨΔ....Δεν μπορώ άλλο να σκέφτομαι.......Κολλώ κολλώ σαν τσίχλα κολλώ.........
Πραγματικά δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερό μου εχθρό-άντε μόνο σε αυτόν ίσως-την ΙΨΔ........Παιδιά με έχει γαμήσει η σκέψη και το πρόβλημα είναι ότι με γαμάει καλά....
Quote:
Originally posted by interappted
krino!!!!κ το δικο μου μενου στο 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
σημερα θα παω 8 ηωρα
8κ 50 παπα
εν αναμονη της επομενης συνεδρειας το τι εχω να περασω ο ασθενης............
αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου
αγνωσται αι βουλαι του Κυριου
αιι βγαλε συμπερασμα!!!!!!!
Η δικιά μου είναι στα λεχωνικά.....μιαρ μιαρ ακούγεται το μωρό από μέσα -απ\'το τηλέφωνο...............\"Γεννήσατ� �;;;\" της λέω με χαρά......Τα δικά μου τα ψυχαναγκαστικά πότε θα τα ξεγεννήσετε;;;;;Αντί για πλαστική θα τρέχω για νευροχειρουργική....Γαμώ την OCD.....που με γαμά.........Πάει πρέπει να αλλάξω γιατρό...Το λέω και το ξελέω.........Ξύπνα μωρή...Ψυχαναγκαστική είμαι...Και εδώ που το σκέφτομαι και τοβουλιμικό ψυχαναγκαστικό μοιάζει....Τόση σκέψη κάπου πρέπει να ξεσπάσει........Για αυτό μου δίνουν χάπια.......Για να μην μιλάω......Τον καίω τον σκληρό.......Ρε κυκλοφορώ στον δρόμο και χασκογελάω κατά καιρούς..Άντε μετά να περαστώ νόρμαλ........Είμαι Posting freak...Γιατί άραγε;;;έχω τα περισσότερα μηνύματα από όλους;;Γιατί άραγε;;;;;
OCD OCD το έχω κάψει το CD....
Quote:
πηγε η συνεδρεια σουπερ
αλλα δεν μπορω νατον αποχωριζομαι ευκολα το γιατρο μου!!!:(
για να ειμαι πιο ειληκρινης
δεν μπορω καθολου ευκολα να αποχωριζομαι το γιατρο μου
Χωρίς τον ψυχαναγκασμό μου,χωρίς τον ψυχαναγκασμό μου είμαι ένα τίποτα...........Μλκ προσπαθώ να θυμηθώ τα μη OCD χρόνια...και δεν μου βγαίνουν...Είχα πετύχει έναν τύπο ο οποίος μου έστελνε και 40 μηνύματα την ημέρα....Τον έπαιρνα και έλεγε αντε στείλε κανά μήνυμα ενώ πριν του είχα στείλει...Μιλάμε OCDed και αυτός...........
Εγώ κάνω ξουτ στην ψυχαναγκαστική αυτή μου έρχεται....ξανά...Ο μόνος πιστός μου γκόμενος...ο ψυχαναγκασμός...Τέτοια πίστη που λέω να του πάρω και βέρα.........Βασικά πότε θα πάρουμε διαζύγιο;;;;;;;;;;;;
Quote:
Originally posted by Sofia
ιωαννα, του το είπες?του το δειχνεις αυτο?ποσο δύσκολο ειναι για σενα?
Δηλαδή αν του δείξει πόσο δύσκολο της είναι θα της πει βρε μωρό μου Ιωαννιώ κάτσε βρε όλη μέρα κι ας περιμένουν άλλοι πενήντα ασθενείς;;;;;;;;Οι οριακοί έχουν δυσκολία στην αποχώρηση.....
Quote:
το ειπα αφου ειχα σηκωθει να φυγω σημερα τωρα τι θα μου πει??την Τεταρτη???
αλλα δεν
δεν ξερω ειναι δυσκολο οταν κλεινει η πορτα καθε φορα που φευγω
Κι εγώ δεν μπορούσα να αποχωριστώ τίποτα.....Ρε με γκόμενους έβγαινα και μου έλεγαν πρέπει να φύγω,έχω δουλειά τίποτα εγώ...και τους εγκατέλειπα...........στην μέρα πάνω.....Είναι φρικη...Σπάνε τα νεύρα στην σχέση...Αυτό που δεν ανακάλυψα για τα κολλήματά μου είναι Φταίει η ΙΨΔ ή η οριακή;;;;;;;;;;;
μπορει ν αμου πει ΞΕΚΟΛΛΛΑΑΑΑΑ κι αλλα 1002Quote:
Originally posted by kassi_21
Quote:
Originally posted by Sofia
ιωαννα, του το είπες?του το δειχνεις αυτο?ποσο δύσκολο ειναι για σενα?
Δηλαδή αν του δείξει πόσο δύσκολο της είναι θα της πει βρε μωρό μου Ιωαννιώ κάτσε βρε όλη μέρα κι ας περιμένουν άλλοι πενήντα ασθενείς;;;;;;;;Οι οριακοί έχουν δυσκολία στην αποχώρηση.....
αλλα κ να μου το πει
δεν μπορω νομιζω οτι εχω φαει χονδροειδες κολλημα με το δρ μου
οι αλλοι ασθενεις ναι μεν θελω να τους βοηθησει απο την αλλη οσο παραλογο κι αν ειναι το μεσα μου αντιδρα σαν να με κερατωνει ενα πραμα....μαζι τους
θα το ξαναθιξω το θεμα μπας κ κατι γινει
ο δρ μου λειπει εκτος θεσσ κ εχς πεσει σε καταθλιψη
Α τον κι@ρ@τ@\', τι έκανε....
Αυτός τα φταίει όλα....
Πού πας, ρε κύριος;
ελα ντε ?ενας ψυχιατρος δεν μπορει να φευγει μακρια απο τους ψυχο8εραπευομενους του...ε ρε κ να ξεραν
Ε μα το...Προχωράει και δεν ρωτάει...Φίλε άσε την μέρα της Ανεξαρτησίας και στρώσου στα δικαιώματα του Ασθενή.......Quote:
Originally posted by olorou
Α τον κι@ρ@τ@\', τι έκανε....
Αυτός τα φταίει όλα....
Πού πας, ρε κύριος;
Ένας άντρας τα φταίει όλα......
Λοιπόν πήγα την προηγούμενη εβδομάδα για το τεστ Ροσά...Rossat.....Γαλλικό παρακαλώ με \"νόημα\"...Μια διαδικασία όπου σου δείχνουν \"σχέδια\" ...Και η ερώτηση μου είναι:\"Πρέπει να δω κάτι σε αυτές τις μουτζούρες;;;\"Παρά ταύτα τα αποτελέσματά του ήταν πολύ ευχάριστα για εμένα και λέω ας πάει στον κόρακα ο αστροναύτης που μόνο εγώ έβλεπα στις πινελιές....
δεν περιμενα ποτε οτι θα φτασω σε αυτο το σημειο
η καταθλιψη εχει αρχισει να ξεφευγει
βρηκα μια δουλεια
δουλεψα 3 μερες
αργουσα οπως αργω σε ολα μου τα ωραρια
κ τελικα μου την ειπαν κι εφυγα σιωπηρα για δευτερη φορα μεσα σε ενα μηνα δεν αντιδραω εκτοσ απο το να φευγω σιωπηρα αποδουλεια.η μια ηταν η μονιμη μου εδω κ 3 χρονια κι αλλη αυτη
κ κ στις δυο ο ιδιος λογος
δεν μπορω να προσαρμοστω στα ωραρια
κ ποιος θα μπορουσε με 8 χαπια την ημερα?????????????
απο την αλλη τα εξοδα τρεχουν....
αν δεν τα πω στο γιατρο μου θα σκασω!!!!!!!!!!!!!
κ λειπει........
inter moy kai kasoylini ti moy kanete???