θα το παλεψω κ δεν θα ζυγιστω..αλλωστε η επισημη μερα ζυγισματος για μενα ειναι η Παρασκευη...σε 3 μερες θα σας πω τα νεα μου..!!!
Printable View
θα το παλεψω κ δεν θα ζυγιστω..αλλωστε η επισημη μερα ζυγισματος για μενα ειναι η Παρασκευη...σε 3 μερες θα σας πω τα νεα μου..!!!
Καλημέρα κορίτσια και αγόρια! Σήμερα μετά από μια εβδομάδα ακριβώς ζυγίστηκα και από 87,6 είμαι 86,0. Προχωράμε λοιπόν...
Καλημέρα κορίτσια και αγόρια! Σήμερα μετά από μια εβδομάδα ακριβώς ζυγίστηκα και από 87,6 είμαι 86,0. Προχωράμε λοιπόν...
εγώ μόλις γύρισα από τις διακοπές του Πασχα (την περασμένη Κυριακή) η ζυγαριά μου έδχνε 90,8...... αλλά ήταν και πρώτη μέρα περίεργων ημέρων....
σημερα που έκανα ενα τσεκ.... ήμουν στα 88,9...
σωστα αποτελεσματα την Κυριακη!!!
φιλια πολλα!
μπραβο κοπελιτσες!!!! ετσι να βλεπω τα κιλακια να φευγουν να χαιρομαι!!!!
Γεια σας και απο μενα,ειμαι η μαριαννα,32 χρονων και φρεσκια μαμα,γεννησα πριν 20 μερες.Οι πολλες ωρες μεσα στο σπιτι τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης και η περιπλανηση στο ιντερνετ με εκαναν να σας βρω..Εχω υψος 1.68 και πριν την εγκυμοσυνη ημουν κατω απο 60 κιλα,κυμαινομουν μεταξυ 55 και 60,αδυνατη δηλαδη.Γενικα ποτε δεν ειχα θεμα με τα κιλα μου,γιατι προσπαθουσα και το προσεχα το θεμα πολυ.Στην εγκυμοσυνη ομως πηρα καποια παραπανω κιλακια απο αυτα που θα επρεπε να παρω.Ξερετε τωρα,γλυκακια,φετουλες με σπιτικη μαρμελαδιτσα,πιτσες,παγωτα κια,κοκ...Πηγα να γεννησω στα 75 και σημερα που ζυγιστηκα ειμαι 68,9.Εχουν φυγει και τα υγρα,εχω ξεπριστει,δε θηλαζω,αλλα τα ρουχα που φορουσα πριν δε μου κανουν...Μου κακοφανηκε.Συνειδητοποιησ� � λοιπον πως πρεπει να κανω κατι πιο οργανωμενο για να χασω 9 με 10 κιλακια.Επισης επειδη εχω παρει 6 μηνες αδεια απο τη δουλεια μου και προβλεπονται πολλες ωρες στο σπιτι φοβαμαι μηπως δεν μπορεσω να επανελθω επειδη θα ερχομαι συνεχεια σε επαφη με την κουζινα..Θα προσπαθησω να αρχισω και περπατημα σιγα σιγα,ειδικα αν καταφερει η πεθερα μου να μου κραταει καποιες φορες το παιδι.Ξεκιναω λοιπον σημερα διαιτα,θα μετραω θερμιδες και θα προσπαθω να τρωω πολλα φρουτα και σαλατες,υδατανθρακες ολικης και απαχες πρωτεινες,πολυ νερο και μακρια κατα το δυνατον απο γλυκα.
Η δικη μου μερα ζυγισματος θα ειναι η τεταρτη,σημερα ειμαι 68,9 κιλα.
Να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολους εδω μεσα που προσπαθουν να ερθουν πιο κοντα στα θελω τους...
Γεια σας και απο μενα,ειμαι η μαριαννα,32 χρονων και φρεσκια μαμα,γεννησα πριν 20 μερες.Οι πολλες ωρες μεσα στο σπιτι τους τελευταιους μηνες της εγκυμοσυνης και η περιπλανηση στο ιντερνετ με εκαναν να σας βρω..Εχω υψος 1.68 και πριν την εγκυμοσυνη ημουν κατω απο 60 κιλα,κυμαινομουν μεταξυ 55 και 60,αδυνατη δηλαδη.Γενικα ποτε δεν ειχα θεμα με τα κιλα μου,γιατι προσπαθουσα και το προσεχα το θεμα πολυ.Στην εγκυμοσυνη ομως πηρα καποια παραπανω κιλακια απο αυτα που θα επρεπε να παρω.Ξερετε τωρα,γλυκακια,φετουλες με σπιτικη μαρμελαδιτσα,πιτσες,παγωτα κια,κοκ...Πηγα να γεννησω στα 75 και σημερα που ζυγιστηκα ειμαι 68,9.Εχουν φυγει και τα υγρα,εχω ξεπριστει,δε θηλαζω,αλλα τα ρουχα που φορουσα πριν δε μου κανουν...Μου κακοφανηκε.Συνειδητοποιησ� � λοιπον πως πρεπει να κανω κατι πιο οργανωμενο για να χασω 9 με 10 κιλακια.Επισης επειδη εχω παρει 6 μηνες αδεια απο τη δουλεια μου και προβλεπονται πολλες ωρες στο σπιτι φοβαμαι μηπως δεν μπορεσω να επανελθω επειδη θα ερχομαι συνεχεια σε επαφη με την κουζινα..Θα προσπαθησω να αρχισω και περπατημα σιγα σιγα,ειδικα αν καταφερει η πεθερα μου να μου κραταει καποιες φορες το παιδι.Ξεκιναω λοιπον σημερα διαιτα,θα μετραω θερμιδες και θα προσπαθω να τρωω πολλα φρουτα και σαλατες,υδατανθρακες ολικης και απαχες πρωτεινες,πολυ νερο και μακρια κατα το δυνατον απο γλυκα.
Η δικη μου μερα ζυγισματος θα ειναι η τεταρτη,σημερα ειμαι 68,9 κιλα.
Να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολους εδω μεσα που προσπαθουν να ερθουν πιο κοντα στα θελω τους...
Μαριάννα καλώς ήρθες στην παρέα μας,
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ για τα κιλά μη σκας καθόλου. Αφού δραστηριοποιήθηκες τόσο γρήγορα και δεν έμειναν τα κιλά πάνω σου πολύ καιρό τότε γρήγορα θα απαλλαγείς από αυτά.
Μπορείς να προμηθευτείς και dvd γυμναστικής (τα δίνουν σε περιοδικά όπως vita, fitnes, prevention) Κι έτσι να γυμνάζεσε σπίτι σου με το μικρούλη σου κοντά σου στο relax.
Επίσης προσπάθησε να μην έχεις στα ντουλάπια σου ιδιαίτερα θερμιδογόνες τροφές για να μην σαμποτάρεις την προσπάθειά σου.
Καλή επιτυχία
γεια σας!! να μπω και εγω στην ωραια σας παρεα? ειμαι 22 χρονων και εφτασα να ζυγιζω 127 κιλα.. ναι, ναι καλα διαβασατε.. ουτε εγω δεν ξερω πως τα καταφερα.. ας αφησουμε τα παλια ομως τωρα και ας παμε στο σημερα..
εχω ηδη αρχισει μια προσπαθει να αδυνατισω και ελπιζω αυτη την φορα με την βοηθεια σας να τα καταφερω..
κανω διαιτα εδω και τρεις εβδομαδες και εχω χασει 6 κιλα..θα σας λεω τα αποτελεσματα καθε δευτερα και θα μαθαινω και
τα δικα σας καθημερινα.. καλη επιτυχια σε ολους!!
DX87 kai vevaia na mpeis stin parea kalwsorises kai kala kai grigora apotelesmata euxomai olopsixa!!
na rwtisw pas se kapoio diaotologo i apo monos-h ksekinises??kai kati akomi i diaita eixe stoxo apwleia 2 kilwn tin evdomada i oxi apla den exeis ksanakanei diaita kai doulepse amesws??
Mαριαννα καλως ηρθες, θελει πολυ προσοχη τωρα που γεννησες γιατι το παιδι βγαινει σε 9 μηνες η ορεξη και το στομάχι ομως δεν κλεινουν μολις γεννησεις. αν προσεξεις θα τα χασεις τα κιλα ευκολα. ειναι κυριως υγρα αυτα που εχουν μεινει και οχι λιπος γιαυτο θα σου ειναι πιο ευκολο μιας που ενεργοποιηθηκες τοσο νωρις.
καλή επιτυχια και να σου ζησει. εγω ειμαι μαμα μιας 17μηνης κορουλας.
ευχαριστω,σου ευχομαι και εσενα καλη επιτυχια..Quote:
Originally posted by sasa14
DX87 kai vevaia na mpeis stin parea kalwsorises kai kala kai grigora apotelesmata euxomai olopsixa!!
na rwtisw pas se kapoio diaotologo i apo monos-h ksekinises??kai kati akomi i diaita eixe stoxo apwleia 2 kilwn tin evdomada i oxi apla den exeis ksanakanei diaita kai doulepse amesws??
την διαιτα την εχω απο μια διαιτολογο που πηγαινα παλια αλλα την αφησα στην μεση..εχει στοχο 1 με 1.5 κιλο την εβδομαδα απλα ειναι αρχη και εχασα λιγο παραπανω,τα υγρα που λενε..
Quote:
Originally posted by sasa14
Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!Αμαλια καλη ιδεα η γυμναστικη στο σπιτι,στην τελικη αυτο θα κανω...και μεγαλη κουβεντα ειπες για το περιεχομενο των ντουλαπιων...ειδικα αν περνας και σχεδον ολη τη μερα μεσα...Βασια αυτο που λες το βλεπω να γινεται,εχω μεγαλη ορεξη και πολλες λιγουρες,καμια σχεση με πριν μεινω εγκυος.Καθημερινα παλευω με το να με συγκρατω.Νιωθω πως μου ειναι πολυ ευκολο να ξεφυγω τωρα...Καλη δυναμη και σε σενα και να σου ζησει και η δικια σου η κουκλα!
παιδια σημερα πηγα διαιτολογο και ζυγιστηκα ... και παρα το οτι αυτη την εβδομαδα δεν ξεφυγα καθολου (μονο σαββατο βραδυ , το αναμενομενο δηλαδη) , επινα πολλα νερα και γενικα τα πηγα πολυ καλα ... η ζυγαρια δειχνει ενα κιλο πανω λογω αδιαθεσιας... αμααααααααααααααν :S