Ναι, alaloumaki μου ειναι κανονικος αλλα τα παιρνει.. προφανως για να μη βαλει!!
Printable View
Ναι, alaloumaki μου ειναι κανονικος αλλα τα παιρνει.. προφανως για να μη βαλει!!
Εγώ βασικά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το reductil, αλλά συνήθως η πίεση μου είναι χαμηλή... τις περισσότερες φορές φτάνω 8 ... πολύ σπάνιο να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα... Πάντως η διάθεση μου είναι αρκετά ανεβασμένη, ενώ πριν τα reductil πάθαινα μελαγχολία....
Τώρα που έγραφα το μήνυμα με φώναξε η μητέρα μου για να μου πάρει την πίεση...τελικά είχα 7 η μεγάλη και 3,5 η μικρή, δεν αισθάνομαι όμως ζαλάδα ή κάτι άλλο...
Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλό φάρμακο... στον δικό μου οργανισμό δρα μια χαρά....πιο παλιά ένας άλλος ενδοκρινολόγος μου είχε δώσει το orthon και μου χε πει ότι κόβει την όρεξη...αλλά από τον καινούργιο ενδοκρινολόγο μου, έμαθα ότι το orthon είναι για να φτιάχνει την διάθεση, ίσως είχε δίκιο γιατί το μόνο που καταφερνε το φάρμακο ήταν να με πονάει το στομάχι μου καμια αλλαγή δεν είχα στην όρεξη μου....
κοριτσια σημερα κανει πεινα η εγω πειναω? 24 ημερες απο τοτε που αρχισα τα reductil και εχω την εντυπωση πως εδω και 2 μερες μολις βραδιασει αρχιζω και πειναω , το παλευω να μην φαω περα απο κανενα γιαουρτακι και φρουτο αλλα δυσκολα τα πραγματα , BAR3 τα φυλλα αλεξανδρειας τα χρησιμοποιησα πρωτη φορα πριν 15 χρονια ( ειχα κανει στα 15 μου εκεινη την αηδια χημικη διαιτα που 2 μερες ετρωγες μονο ρυζι μετα μονο μακαρονια μετα κρεας κτλ ) και απο τοτε τα χρησιμοποιω μονο οταν υπαρχει αναγκη πχ αν εξαιρεσεις την τελαυταια φορα ειχα 3 -4 χρονια να τα ακουμπησω μηπως ( και δεν θελω να θυμωσεις) η μητερα σου εκανε καταχρηση του ροφηματος η εχει καποιο αλλο προβλημα στο εντερο? αυτο που λες πρωτη φορα το ακουω απο εκει και περα καθε οργανισμος λειτουργει διαφορετικα τι να πω .
Nadine θα με βαλετε κι μενα στην ομαδα?
παιδια πως πηγε το ζυγισμα? εγω απαλαχτηκα 800 γραμ αυτη την εβδομαδα αλλα σα να ζοριστηκα αρκετα και το χειροτερο μου ειναι πως πρωτη φορα εχω να φαω γλυκο 24 ημερες! δεν ξερω πως θα κρατηθω τις επομενες γιατι πρεπει να κανω ενα γλυκο και να κερασω γιατι η μικρη μου εβγαλε το πρωτο της δοντι και το τρεναρω οσο μπορω . Νadine θα εχει internet εκει που θα πας?
Γεια σας παιδια. Σήμερα μπήκα και εγώ στη παρέα του Reductil μετα απο πολλες διαιτες χημικές ή μη. Ας συστηθώ.Είμαι η Έλενα , 29 χρονων. Έχω υποθυρεοδεισμο (οχι που δε θα ειχα :p ), και πολυκυστικες ωοθηκες. Μέχρι χθες έπερνα το Τ4 το 200αρι. Από χθες συνεχίζω καθημερινά το 200αρι αλλά τα Σ/Κ πέρνω των 175. Πριν 2 μήνες είχα αρχίσει δίαιτα και είχα χασει 9 κιλά. Είχα φτασει 90. Σήμερα φυσικά τα πήρα πίσω.Τώρα είμαι στα 99.Όταν βλέπω οτι πλησιάζω τα 100 χτυπάει συναργεμος και αρχίζω διαιτες κλπ χάνω 10 κιλά και μετα τα περνω πισω. Κουφο ε? Τώρα άρχισα το χάπι και ελπίζω να είναι οριστική λύση. Ελπίζω να μην έχω καμμιά παρενεργεια. Θα δούμε στο τέλος της ημέρας γιατί πριν 20 λεπτά το πήρα το χάπι. Κάθε κράξιμο για το γιο-γιο ευπροσδεκτo :p
α ξεχασα..οποια θελει να με κανει add στο msn, να μου στειλει πμ. Σίγουρα χρειάζομαι συμπαρασταση. Οποια άλλη θέλει το ίδιο.ας με προσθεσει στο μσν.
Καλώς ήρθες Έλενα και καλή αρχή στην καινούρια προσπάθεια. Το μαγικό χαπάκι άλλους τους έχει βοηθήσει αρκετά (και εγώ συμπεριλαμβάνομαι μέσα σ'αυτούς) και άλλους όχι τόσο.. ελπίζω να ανήκεις στην πρώτη κατηγορία. Έχεις και πολυκυστικές βλέπω.. οπότε μπορείς στο σχετικό τόπικ να ενημερωθείς και για εκείνο το μέτωπο, που δυστυχώς βάζει πολλές τρικλοποδιές στις προσπάθειές μας για απώλεια βάρους.
Κράξιμο.. ποιό κράξιμο;; Σφυρίζουμε όλοι αδιάφορα και αλλάζουμε τεχνιέντως θέμα, γιατί αλλιώς.. δάσκαλε που δίδασκες!!! Δεν μας συμφέρει :)
Σου εύχομαι τα καλύτερα και μακάρι αυτή η προσπάθεια να είναι η τελευταία και αποτελεσματικότερη! Φιλιά
Σε ευχαριστω Πέννυ. Ελπίζω και εγω να τ καταφερω αυτη τη φορα. Τελειώνει η σημερινή μέρα και δεν έχω νιώσει ούτε ζαλαδα. Μονο το αισθημα κορεσμου εχω. Να υποθεσω οτι το δεχθηκε καλως ο οργανισμος μου? Μάλλον..ας περιμένω και τις άλλες μέρες να δω.
Η πιό συχνές παρενέργειες που ακούμε εδώ είναι οι ταχυκαρδίες/αρρυθμίες, αύξηση της πίεσης, πονοκέφαλοι και φυσικά (αχ βαχ) δυσκοιλιότητα. Και δυστυχώς δεν χτυπάνε πάντα από την πρώτη μέρα.. και φυσικά ούτε με την ίδια ένταση! Απλά έχε το νου σου.. να αφουγκράζεσαι το σώμα σου και στην πρώτη ένδειξη προβλήματος συμβουλέψου το γιατρό σου. Και αυτό που λέω πάντα.. ναι στην υγιεινή διατροφή όχι στον υποσιτισμό! Μην πέφτεις στην παγίδα να μην τρως απολύτως τίποτε επειδή ο εγκέφαλός σου σταμάτησε να παίρνει τα σινιάλα της πείνας! Είναι πολύ γλυκό τό δόλωμα.. μην το τσιμπήσεις :)
Γειά σου,Εψιλαγγελένα!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας,την ευρύτερη του φόρουμ,αλλά και τη στενότερη των ουρανιοτοξοκόριτσων.
Βλέπω ήδη κάποιες σε πλευρίζουν να σε προσηλυτίσουν στη δική τους παράταξη,αυτή των κυστοκόριτσων.
Αλλά δε σε φοβάμαι γιατί το ένστικτό σου σε οδήγησε πρώτα στο σωστό μέρος κι ήδη είδες και τη γλύκα του κορεσμού
από το reductil,οπότε δε θα παρασυρθείς από υποσχέσεις αντιπάλων κομμάτων,όσο εμείς εδώ κάνουμε πράξη τα λόγια μας!
--->ΓΚΟΡΤΣΟΣ!ΓΚΟΡΤΣΟΣ!Η ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
Η ομάδα R είναι εδώ,ενωμένο,δυνατό(σαν κάτι να μου θυμίζει αυτό...),μέλος της οποίας υποτίθεται είναι και η Μαριοροδίτισσα...
Τι θα πει να σε βάλουμε στην ομάδα μας;Τόσον καιρό τι κάνουμε;Τις κουμπάρες παίζουμε;Είσαι από τα ελάχιστα συνεπή μέλη!
Εσένα δε θα έχουμε στην ομάδα μας;Εσύ είσαι η ομάδα μας και οι υπόλοιπες new entry.Αν περιμέναμε τις παλιές...
Θα το είχαμε κλείσει το μαγαζί!Συγχαρητήρια και για τα 800 gr,από τα οποία απαλλάχτηκες!Στον αγύριστο!
Μαυροκόρακο,τι είναι αυτά που διαβάζω;Πραγματικά ανησυχώ!Μου ακούγεται υπερβολικά χαμηλή η πίεση σου.Quote:
Originally posted by maurokoraki
Εγώ βασικά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το reductil, αλλά συνήθως η πίεση μου είναι χαμηλή... τις περισσότερες φορές φτάνω 8 ... πολύ σπάνιο να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα... Πάντως η διάθεση μου είναι αρκετά ανεβασμένη, ενώ πριν τα reductil πάθαινα μελαγχολία....
Τώρα που έγραφα το μήνυμα με φώναξε η μητέρα μου για να μου πάρει την πίεση...τελικά είχα 7 η μεγάλη και 3,5 η μικρή, δεν αισθάνομαι όμως ζαλάδα ή κάτι άλλο...
Φαντάζομαι σε παρακολουθεί ειδικός γιατρός(για να σου μετρά διαρκώς την πίεση κι η μητέρα σου).Τι λέει γι'αυτό;
Γνωρίζει για τα reductil;Δε φαντάζομαι να τα παίρνεις αυθαίρετα.Έχει εντοπιστεί η αιτία των τόσο χαμηλών τιμών;
Τρως αρκετό αλάτι στη διατροφή σου;Σε έπρηξα,το ξέρω...Σε παρακαλώ,να πίνεις πολλά υγρά,ειδικά τώρα το καλοκαίρι!
Βασικά ένας καρδιολόγος μου είπε να την μετράω επειδή κάνω δίαιτα... κάθε φορά που μου την παίρνει η μητέρα μου την πίεση και την βρίσκει χαμηλή μου λέει να πάω να πιω πορτοκαλάδα (αλλά δεν πίνω).... Φυσικά και γνωρίζει για τα reductil ήταν μαζί μου όταν μου τα έγραψε ο ενδοκρινολόγος....Quote:
Originally posted by NADINE
Μαυροκόρακο,τι είναι αυτά που διαβάζω;Πραγματικά ανησυχώ!Μου ακούγεται υπερβολικά χαμηλή η πίεση σου.
Φαντάζομαι σε παρακολουθεί ειδικός γιατρός(για να σου μετρά διαρκώς την πίεση κι η μητέρα σου).Τι λέει γι'αυτό;
Γνωρίζει για τα reductil;Δε φαντάζομαι να τα παίρνεις αυθαίρετα.Έχει εντοπιστεί η αιτία των τόσο χαμηλών τιμών;
Τρως αρκετό αλάτι στη διατροφή σου;Σε έπρηξα,το ξέρω...Σε παρακαλώ,να πίνεις πολλά υγρά,ειδικά τώρα το καλοκαίρι!
Δε γνωρίζω πια είναι η αιτία που έχω χαμηλή πίεση.... Δε μ' αρέσει το αλάτι κι έτσι δε χρησιμοποιώ, προτειμώ το λεμόνι, ειδικά από τις 29 Ιουνίου που άρχισα δίαιτα δεν έχω καταναλώση καθόλου αλάτι....
Πίνω πολύ νερό.... γιατί νιώθω της περισσότερες φορές να διψάω πολύ... Δε με έπριξες κοριτσάκι μου. Καλό είναι σ' αυτό το site να νοιάζεται ο ένας για τον άλλον...
http://ihasahotdog.files.wordpress.c...ute-loldog.jpg
Να προσέχεις,μαυροκόρακο!
Το αλάτι σου το ανέφερα επειδή ανεβάζει την πίεση...
Τώρα τι να σου πω;Να πίνεις την πορτοκαλάδα σου;
Ρούφα το αυγό σου κλπ?Εσύ ξέρεις και οι γονείς σου...
Αφού σε παρακολουθεί στενά καρδιολόγος κι ενδοκρινολόγος...
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου,γοργόνα της όασης!
Υ.Γ. Πολύ καιρό έχουν να με πούνε "κοριτσάκι μου"...
Με συγκίνησες νυχτιάτικα!Μου θύμισες ευχάριστα...
Και το αστείο είναι πως έχω τα διπλάσια σου χρόνια!
Πέθανα στο γέλιο! Φοβερή ατάκα! :)Quote:
Originally posted by MARIARHODES
κοριτσια σημερα κανει πεινα η εγω πειναω?
Παιδιά πρέπει να χάσω 1.5 κιλό (μέχρι το Σάββατο!).
Όχι γιατί έχει σημασία ο αριθμός μια και είμαι 1.000 κιλά αλλά πρέπει να μετά από 3 βδομάδες διαιτητικής απροθυμίας (κατά την οποία έβαζα και έβγαζα συνέχεια 1 κιλάκι) να δείξω πρόοδο.
Τις προηγούμενες 3 εβδομάδες είχα μια on-off σχέση με τα reductil. Και χωρίς να έχω ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα στην όρεξη είχα σκαμπανεβάσματα στην αφοσίωση στο πρόγραμμα. Πρέπει να θυμηθώ τον αρχικό μου ενθουσιασμό.
Επιπλέον σε 2 εβδομάδες φεύγω για διακοπές. Και επειδή δεν σκοπεύω στις διακοπές να υστεριαζω για το φαγητό θέλω να φύγω διψήφιος αριθμός στα κιλά (έστω και αν είναι στην τιμή προσφοράς 99,99 κιλά). Τι κάνουμε? Πρέπει να βάλω τον ποπό μου κάτω και
α. Να κάνω προσεκτικό πρόγραμμα μέχρι Παρασκευή βράδυ
β. Να πηγαίνω για περπάτημα κάθε βράδυ
γ. Να παίρνω reductil κάθε μέρα
Πρέπει να μαζευτώ....
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
Καλή εβδομάδα και από μένα, άντε να δούμε πως θα πάει και αυτή ?
Ελενα καλωσήρθες στην παρέα μας, ελπίζουμε να μείνεις!
Maurokoraki (τι όνομα και αυτό) μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς για το αλάτι, εγώ έχω 9 πίεση με τη μισή ΚΑΛΑΣ στο πιάτο μου?. Αν δεν έτρωγα και αλάτι θα με μάζευαν!
Μαρίαροδος μπράβο για τα 800, ας τα έχανα κι ας ήταν και 500.
Δύσκολα τα πράγματα, δεν πάει καλά τίποτα? με έχει πιάσει ένα άγχος γιατί έχω πει ότι είναι το τελευταίο κουτί που θα πάρω?. Και δεν χάνω, αν σταματήσω να τα παίρνω τι θα γίνει δηλαδή, θα λέω 100άρα, εκατό σου έρχομαι πάλι??? Τι να πω εγκράτεια μηδέν?
Δεν βοηθάτε και εσείς όμως, μία βοήθεια κοινού παρακαλώ, κυρία πρόεδρε που είσαι? Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!