σημερα ειπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεε
80,8!!!! απο 82 που ημουν μεχρι χθες το πρωι.... τα vie βοηθησαν!
Printable View
σημερα ειπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεε
80,8!!!! απο 82 που ημουν μεχρι χθες το πρωι.... τα vie βοηθησαν!
1.2 σε μια μερα! WOW
Καλημέρα! Πολύ μ' αρέσει Πενέλοπε όταν βρίζεις! Το τόπικ αποκτάει ζωντάνια! Εγώ όμως σήμερα επιτέλους ξεκόλλησα (-1,2 κιλά από χθες) οπότε δεν μπορώ να σου κάνω δεύτερη φωνή! Εγώ θέλω να φωνάξω "γιουουουουπιιιι!!!"
penelope μη στεναχωριεσαι, θα πέσει πάλι η ζυγαρια.. κατακρατήσεις χωρίς λόγο καμιά φορά... τα έχεις πάει τόσο καλά, είσαι αξιέπαινη:)
μπράβο και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!
εγώ δε συμμετέχω στο συγκεκριμένο θέμα παρόλο που ζυγίζομαι καθημερινά, γιατί η ζυγαριά μου είναι αναλογική οπότε βλέπω μόνο διακυμάνσεις του μισόκιλου.
καλημέρα κι απο μένα κούκλες..... σταθέρα στα 65 και σήμερα!!!!!!!
καλημέρα και από μένα. χθες είχα ένα ωραιότατο βουλιμικό. η ζυγαριά +1 το πρωί. Δεν θα κλάψω τώρα γιατί είμα φάλτσα. θα κλάψω μόνη μου μετά.
ελα βρε bomo μου γιατί? μην αγχώνεσαι, μην τρελαίνεσαι, μην κλαίς!
εμείς είμαστε εδω! φιλάκια!
νομίζω ότι πρέπει να πετάξω τη ζυγαριά. ή να τη δώσω στη γειτόνισσα και να της την ζητάω κάθε 15 μέρες...έχω καταλήξει στο ότι με αγχώνει πάρα πολύ. παλιότερα που είχα χάσει 30 κιλά, ζυγιζόμουν μόνο κάθε μήνα στο διαιτολόγο και ήμουν μια χαρά...
-500gr 87,4
αλλα δεν θα χαρω ακομα γιατι ειναι λογω της χτεσινης αφαγιας
bomo σε καταλαβαίνω τόσο πολύ, κι εγώ έχω τέτοια βουλιμικά και μετά τα συναισθήματά μου παρόμοια με τα δικά σου... βασικά νομίζω ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα πάρει ΧΡΟΝΟ, ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ για να χάσουμε τα παραπανίσια κιλά, προσωπικά προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου ότι χρειάζονται 1-2 χρόνια προσοχής με σύστημα για να πω ότι θα έρθω σε φυσιολογικό βάρος. Του λέω επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα δε θα στερηθώ τα πάντα γιατί αυτό δε μπορώ να το κάνω, δηλ όταν με καλέσουν κάπου θα φάω, αλλά λίγο... και μετά πάλι στο πρόγραμμα. ʼσε που προσπαθώ να μη σκέφτομαι τον αριθμό των κιλών που έχω να χάσω για να μη με πιάνει απελπισία, προς το παρόν θέλω να πέσω κάτω από τα 100 και να μη δω ποτέ ξανά στη ζωή μου τριψήφιο, ΠΟΤΕ.Quote:
Originally posted by bomo
νομίζω ότι πρέπει να πετάξω τη ζυγαριά. ή να τη δώσω στη γειτόνισσα και να της την ζητάω κάθε 15 μέρες...έχω καταλήξει στο ότι με αγχώνει πάρα πολύ. παλιότερα που είχα χάσει 30 κιλά, ζυγιζόμουν μόνο κάθε μήνα στο διαιτολόγο και ήμουν μια χαρά...
Αλλά εσύ που τα έχεις χάσει τα κιλά στο παρελθόν, ξέρεις σίγουρα τον τρόπο, και αφού το έχεις κάνει, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ :) αφού το έκανες ήδη μία φορά... έτσι πιστεύω
Αλήθεια με τί διατροφή τα είχες χάσει και σε τί διάστημα?
έλα κοπέλα μου, πριν 6-7 χρόνια το έχασα το τριαντάρι. και όλα αυτά τα χρόνια ήμουν 5 κιλά πάνω 5 κάτω. έβαζα λίγο και με ένα μήνα δίαιτα τα έχανα. Όμως χώρισα και δεν κατάφερα να μείνω στα 5, τα 5 έγιναν 10, τα 10 έγιναν 20 και είμαι εδώ που είμαι...Quote:
Originally posted by nina76
bomo σε καταλαβαίνω τόσο πολύ, κι εγώ έχω τέτοια βουλιμικά και μετά τα συναισθήματά μου παρόμοια με τα δικά σου... βασικά νομίζω ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι θα πάρει ΧΡΟΝΟ, ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ για να χάσουμε τα παραπανίσια κιλά, προσωπικά προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου ότι χρειάζονται 1-2 χρόνια προσοχής με σύστημα για να πω ότι θα έρθω σε φυσιολογικό βάρος. Του λέω επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα δε θα στερηθώ τα πάντα γιατί αυτό δε μπορώ να το κάνω, δηλ όταν με καλέσουν κάπου θα φάω, αλλά λίγο... και μετά πάλι στο πρόγραμμα. ʼσε που προσπαθώ να μη σκέφτομαι τον αριθμό των κιλών που έχω να χάσω για να μη με πιάνει απελπισία, προς το παρόν θέλω να πέσω κάτω από τα 100 και να μη δω ποτέ ξανά στη ζωή μου τριψήφιο, ΠΟΤΕ.Quote:
Αλλά εσύ που τα έχεις χάσει τα κιλά στο παρελθόν, ξέρεις σίγουρα τον τρόπο, και αφού το έχεις κάνει, ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ :) αφού το έκανες ήδη μία φορά... έτσι πιστεύω
Αλήθεια με τί διατροφή τα είχες χάσει και σε τί διάστημα?
τα έχασα σε 7 περίπου μήνες, 1200-1400 θερμίδες τη μέρα και κανα 2ωρο τη μέρα αεροβική.
Και γω πιστεύω ότι μπορώ να το ξανακάνω και να τα χάσω. απλά κακώς αγόρασα ζυγαριά. την αγόρασα πριν κανα χρόνο. παλιότερα απ΄τα ρούχα μου μόνο καταλάβαινα ότι πάχαινα λίγο και ξεκινούσα δίαιτα. τώρα όμως έχω τον μπαμπούλα κάτω απ΄το κρεβάτι. πραγματικά θα την δώσω στη γειτόνισσα, δεν κοροιδεύω
νίνα επίσης πιστεύω ότι είναι λίγες 1150 θερμίδες τη μέρα για τα κιλά σου. και μένα με ξεκίνησε από 1400-1500 θερμίδες για τα πρώτα 15 κιλά, και τα επόμενα 15 γύρω στις 1200 θερμίδες.
να της την δώσεις την παλιοζυγαριά, να της την δώσεις να βρεις την υγειά σου:)Quote:
νίνα επίσης πιστεύω ότι είναι λίγες 1150 θερμίδες τη μέρα για τα κιλά σου. και μένα με ξεκίνησε από 1400-1500 θερμίδες για τα πρώτα 15 κιλά, και τα επόμενα 15 γύρω στις 1200 θερμίδες.
για τις θερμίδες που λες, ουσιαστικά σχεδόν ποτέ δεν το καταφέρνω να πάρω μόνο 1200 θερμίδες ημερησίως, πάντα τις ξεπερνώ. Το έχω βάλει όμως στην υπογραφή μου για να το βλέπω και να συνειδητοποιώ ότι θέλει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να χάσω ένα κιλό, ώστε να μην απογοητεύομαι... να μην περιμένω μετά από 3 μέρες που τρώω κάπως λιγότερο να έχω χάσει κι 1 κιλό π.χ. (γιατί στην αρχή έτσι εύκολα νόμιζα ότι ήταν τα πράγματα, έλεγα αφού 3 μέρες ψωμολύσαξα, γιατί δέν έχασα 1 κιλό?)
Κάπου λοιπόν είχα υπολογίσει με ένα τύπο που ελάμβανε υπόψη ηλικία, φύλο, κιλά, σωμ. δραστηριότητα κλπ. ότι πρέπει να τρώω 1200 θερμίδες την ημέρα για να πέφτω 1 κιλό σε 10 ημέρες (για να καίω ουσιαστικά 7700 θερμίδες που είναι η απώλεια 1 κιλού), οπότε δεν πρέπει να περιμένω θαύματα, θέλει χρόνο... πάντως γύρω στις 1300-1500 παίρνω τις περισσότερες φορές προς το παρόν... φιλιά!
ε ναι βρε, λογικό μου φαίνεται να μην τις κρατάς τις 1150, αν είναι δυνατόν. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος 100+ κιλών να αντέχει στις 1150 για καιρό. καλά κάνεις και το έχεις σαν στόχο. Δεν ξέρω τη φυσική σου κατάσταση ούτε την ηλικία σου, πάντως εγώ αν κάνω δύο φορές τη μέρα από μία ωρίτσα αερόβιο περπάτημα (5-6 χλμ την ώρα) χάνω σχεδόν διπλάσια κιλά απ΄ότι μόνο με διατροφή. Χάνω άνετα 5 κιλά τον μήνα έτσι. αλλιώς 2-3 κιλά το μήνα και αυτά..σούρνωντας που λένε και οι γιαγιάδες!
Καλημερα κι απο μενα.Στα ιδια και χθες και σημερα αλλα δεν ανησυχω καθολου.Θα κατεβει συντομα.:)