Alinaki, είδες που το λέγαμε ότι ο κάθε οργανισμός έχει το δικό του βηματισμό? Επιβεβαιώθηκε και στη δική σου περίπτωση! 1000 μπράβο! Προβλέπω ότι θα φύγει γρήγορα αυτή η δεκάδα!
Printable View
Alinaki, είδες που το λέγαμε ότι ο κάθε οργανισμός έχει το δικό του βηματισμό? Επιβεβαιώθηκε και στη δική σου περίπτωση! 1000 μπράβο! Προβλέπω ότι θα φύγει γρήγορα αυτή η δεκάδα!
αυτο αν μου συμβει γιωτα μου, να παω κατω απο τα 90! θα ειναι πραγματικα ονειρο! μεχρι 88 εχω ξαναπαει αλλα πιο κατω απο 18 χρονων. σημερα διατροφικα δε πηγα πολυ καλα.νιωθω συχνα πεινα κ θελω να τσιμπολογω.κανονικα δεν εκατσα να φαω κ ειναι μεγαλη βλακεια αυτο! δε πρεπει να το ξανακανω. ως τωρα :
μια μπανανα σε δυο δοσεις
μανταρινι
3 μπισκοτακια χωρις ζαχαρη
1 κρακερακι
λιγη πατατα οφτη κ μια πιρουνια κιμα
λιγο ψαρι
οτι εβλεπα το ηθελα! λεω το βραδυ να φαω λιγο αθοτυρο με κιμα κ να μη ξανατσιμπισω! :P
Αλινάκι μου μπράβο, άντε να παίρνεις τα πάνω σου γιατί βοηθά και στο αδυνάτισμα η καλή ψυχολογία.
εγώ σήμερα ξανά πίσω και στο πρόγραμμα γιατί άρχισα να νιώθω ένα φούσκωμα επικίνδυνο και φοβάμαι μην πάρω με το φαι που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες.
π- 2 παξιμαδακια κριθαρένια, 50γρ γραβιερα, 1/2 μπανανα
δεκ- 1κσ μουλιασμενους ξηρους καρπους και 1/2 μπανανα
ενδ- 1 ελληνική μπαρα δαμασκηνο
μεσ- 100γρ γιγαντες φουρνου, 40 γρ φετα, 2 ελιες, 1 παξιμαδακι κριθαρενιο
απ- 1 κσ μουλιασμενους ξηρους καρπους και 1/2 αχλαδι
βρ- 1/2 φλυτζανι ζυμαρικά , 1κσ τριμμενο τυρι, 1 κσ τριμμενο καροτο ( τώρα τρώω βραδινό)
από αύριο ξεκινά και το γυμναστήριο για να στρώσουμε γιατί έχω και διαιτολόγο την άλλη εβδομάδα , μην φάω καμία ήττα.
'Οχι, δεν θα τη φάμε την ήττα Κατερινάκι, ότι ατασθαλία έγινε, εε έγινε δεν θα επαναληφθεί στο διηνεκές! Οπότε κάνε το πραγραμματάκι σου και μην ανησυχείς!
π- δυο φρυγανιές με μαρμελάδα
δ- ένα γκοφρετίνι
μ- μια μπουκιά αρνάκι και μια πατάτα φούρνου
α- τπτ
β- μια χούφτα αμύγδαλα ανάλατα, ίσως αργότερα ένα babybel
Γιώτα μου βλέπω το τικεράκι σου και χαίρομαι τόσο πολύ!!! έσπασες την 75αρα !!!! όνειρο ζω μην με ξυπνάτεεεεεεε. και εις κατώτερα Γιωτάκι μου!
Καλησπερα
Σημερα
Πρ: 1/2 γιαουρτι με 1κτγ μελι και κουακερ
Δε: 2 αποξυραμενα συκα
Με:1 αβγο βραστο και 2κτσ σαλατα
Απ:1 φετα γαλοπουλας και 1 κρακερ
Βρ: 4 πινιμινι με 1κτσ γιαουρτι και 2κτσ σαλατα
ΥΓ.1: Πινιμινι εινια ρωσικα τορτεληνια ειναι μεγαλυτερα στο μεγεθος και εχουν πολυ νοστιμο κρεας μεσα απο γευση ειναι σαν λαχανοντολμαδες. Τα παιρνω απο μαρκετ με ρωσικα προιοντα απο εκει παιρνω και καπνηστο σολομο πολυ νοστιμο. Τα πινιμινι διατηρουνται στην καταψυξη και σε 10 λεπτα ειναι ετοιμα.
Bigjason δεν μας είπες τι έγινε με το ποδήλατό σου; Βολτάρεις;
Ακομη δεν το εφτιαξα ελειπα την περιοδο τον χριστουγεννων απο αυριο θα παω στην αδερφη μου για πρωτοχρονια και ειπα να το ξεκινησω μολις γυρισω .
Παντος καθε μερα θελω να περπαταω ολο και πιο πολυ, αυτην την εβδομαδα αν και το κρυο ηταν τσουχτερο ντυθηκα καλα και βγηκα για περπατημα και οταν γυρισα σπιτι το φανελακι ηταν μουσκεμα.
Το ωραίο είναι ότι όσο χάνουμε κιλά νοιώθουμε πιο ανάλαφρα και δεν κουράζονται τα πόδια μας στο περπάτημα όπως πριν. Προφανώς περπατάς πιο εύκολα τώρα γι' αυτό και θέλεις να περπατάς πιο πολύ. Το περπάτημα είναι το Α και το Ω για την υγεία μας και πρέπει να συνεχίσουμε να περπατάμε και όταν αδυνατίσουμε.
Ετσι ακριβως ΤΖΙΝΑ νιοθω σαν να πεταω απο του χρονου παντος που ευχομαι να εχουν χαθει και αλλα κιλα λεω να γραφτω σε καπιον συλογο ο οποιος διοργανωνει ημερησιες εκδρομες στο πηλιο ειναι το βουνο με τα περοισσοτερα μονοπατια.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Το ωραίο είναι ότι όσο χάνουμε κιλά νοιώθουμε πιο ανάλαφρα και δεν κουράζονται τα πόδια μας στο περπάτημα όπως πριν. Προφανώς περπατάς πιο εύκολα τώρα γι' αυτό και θέλεις να περπατάς πιο πολύ. Το περπάτημα είναι το Α και το Ω για την υγεία μας και πρέπει να συνεχίσουμε να περπατάμε και όταν αδυνατίσουμε.
Πολύ ωραία η ιδέα σου. Δεν υπάρχει καλύτερο από μία βόλτα στη φύση. Είναι τόσο ωραία που δεν σου φαίνεται και το περπάτημα, δηλαδή δεν σε κουράζει.
Καλησπέρα σε όλους, λοιπόν σήμερα,
πρ. 1 καφέ κουπάτο σκέτο
δεκ. τπτ
μεσ. 3 πιρουνιές μπάμιες και 2 φετάκια τυρί
από. 2 δαμάσκηνα αποξ. 2 στραγάλια και 1 ελληνικό
βρ. 1 φασκόμηλο σκέτο και αργότερα 2-3 πιρουνιές σαλάτα πράσινη
Καλησπέρα μανικάκια,
π- μισή δίπλα
δ- 1/4 τοστ
μ- δυο κομμάτια κοτόπουλο
α- 1/4 τοστ, μισό σπανακοπιτάκι, μια μπουκιά κέικ
β- 5-6 αμύγδαλα
Εχτες
Πρ: τιποτα (αργησα να κοιμηθω και το παπλομα ηταν βαρυ το πρωι)
Δε:1/2 γιαουρτι με 1κτγ μελι και κουακερ
Με:Μοσχαρακι βραστο με λιγη πατατα και λιγο καροτο και 2κτσ σαλατα
Απ:1φετα γαλοπουλα και 1 κρακερ
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι σε μικροτερη ποσοτητα
καλησπερα
χτες
πρ τιποτα
δεκ ενα καπουτσινο
μεσ ενα τραπουλοχαρτο ομελετα φουρνου με πιπεριες κρεμμυδι και μανιταρια(πρωτη φορα που καταφερνω να φαω αυγο)
απογ μια μικρη φετα ψωμι μια κουπα κακαο
βρ 4 πατατες τηγανιτες και μια δαγκωνια μπλε τυρι
σημερα
πρ μισο τοστ
δε μια κουπα γαλα
μεσ τονο 50γρ μια πηρουνια χορτα τσιγαριστα
απογ ενα μπισκοτο βουτυρου εναν ελληνικο
βρ μαλλον μισο τοστ