Το φαντάζομαι!!!! Δεν είδες τί έγινε με την χαχανίτσα που δεν την αναγνώρησε ο πρώιν άντρας της?
Printable View
Το φαντάζομαι!!!! Δεν είδες τί έγινε με την χαχανίτσα που δεν την αναγνώρησε ο πρώιν άντρας της?
χαχαχαχαχαχ σοβαρα μιλας????? :lol:
δε φανταζεσαι Πωλινακι μου! θα το ζησεις και συ συντομα... εγω μαζι με τα κιλα αλλαξα και μαλλι ριζικα! και πλεον εχω ενα μονιμο χαμογελο φορεμενο :wink2:
να ξερεις οτι τα αισθηματα μας αλλαζουνε τελιως το πρωσοπο μας! :blush:
Δες εδώ προς το τέλος της σελίδας!!!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=1274&page=81
Οντος θα το ζήσω, και αυτό που πραγματικά θέλω είναι να πάθουν εγκεφαλικά αυτοί που χοντρή με ανέβαζαν, βαρέλλα με κατέβαζαν. εκεί να δεις πλάκα! Πάντος είπα πως για 2 μήνες δεν θα εμφανιστώ σε κανέναν εκτός από την δουλιά αναγκαστικά, έτσι για να πάθουν την πλακα του!
το διαβασα... πολυ καλο... γινεται συνεχεια οσο περναει ο καιρος ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :thumbup::thumbup::thumbup::smilegrin:
AX.....THELW K EGWWWWWWWWWWWWWWW;)
καλομελεταααααααα ;) :P
NAI NAI NAI......:smilegrin:
MONO AYTO KANW TOOOOSOOOO KAIRO ANAMONHS!!!!!:no:
ALLA AKSIZEI!!!!!!!!!!!!!!!!:D
XRONIA POLLA KAI STOUS ERWTEYMENOUS....MITSOKOLO MOU EYXOMAI NA GIORTAZEIS KATHE MERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GIA MIA ZWH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy:
να σαι καλα κοριτσαρα μου σου ευχομαι οτι καλητεροοοοοοοοοοοοοοοο :thumbup::thumbup::thumbup:
:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
άγχος......
pantw twra skeftomai oti einai tou agiou balentinou...
kai eimai skotwmenh me ton arrabwniastiko mou...
kai eimai xontrh...
kai eimai sthn douleia kai tha eimai gia polleeees wres akoma...
kai genika....:thumbdown::no::thumbdown:
ax....as allaksei h psyxologia mou...as gyrisw spiti kai na einai ola kala!!!!!!
μπουμπου δε σου ειπα οτι ειναι ειδικη? :PQuote:
Originally posted by mitsokolo
Quote:
Originally posted by bubulitsa86
egw skeftomai ti na parw doro tou mpampinou mou gia aurioooooo........???!!!!!!!!
μια πιπα :lol:
(hand made)
καλη εβδομαδα συμφορουμακια!
Αυτό:
?When I was five years old, my Mom told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked what I wanted to be when I grew up, I wrote down ?happy?. They told me I didn?t understand the assignment and I told them they didn?t understand life.?
κλεανθη :) :) :) :)
Σκεφτομαι ότι ακόμα δεν σχόλασα και έχω και φαγητό να φτιάξω για απόψε..... Επίσεις ότι το φόρουμ εδώ και ακριβώς 1 ωρα είναι "νεκρό"!!!!