Δεν ξέρω αν αυτό το αποφασίζεις εσύ ή το δικαστήριο (αν δεν συμφωνήσετε θα σε πάει στα δικαστήρια, φαντάζομαι). Συμβουλέψου δικηγόρο.
Printable View
Epsilon, κάποια στιγμή παλιότερα είχες πει ότι σου άρεσε ο καινούριος εαυτός που σου έβγαζε αυτός ο άνθρωπος που σχετίζεσαι. Αν θέλεις φυσικά, μπορείς να πεις κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό; Ποια είναι αυτά τα πράγματα που βλέπεις και σκέφτεσαι διαφορετικά πια;
Και τώρα αποφάσισε να επισκεφτεί ψυχίατρο.
Εγώ έχω τάση για κατάθλιψη (και ιστορικό καταθλίψεων). Εκεί που έβλεπα ένα μέλλον μαύρο κι άραχνο και ήμουν μες την απαισιοδοξία, αυτός (με τον περίεργο τρόπο του) με έκανε να βλέπω μέλλον, να κάνω όνειρα (γιατί του αρέσει να μιλάει για το μέλλον και να κάνει σχέδια, άσχετα αν τα πιο πολλά δεν γίνονται τελικά). Νομίζω αυτό κυρίως με τραβάει σε εκείνον. Δεν έχω πια καταθλίψεις και φοβίες από τότε που είναι στη ζωή μου και είμαι πιο ήρεμη και κάνω αισιόδοξες σκέψεις.
Προφανώς έχετε φτάσει την τελευταία πράξη πριν τον χωρισμό. Μόνο που η τελευταία πράξη στους οριακούς τραβάει πολύ. Μπορεί και χρόνια.
Κοίταξε. Αν ρωτήσεις τη γυναίκα σου, ενδέχεται να πει ψέματα. Αν ρωτήσεις την-τον ψυχίατρο μάλλον θα σου πει περί ιατρικού απορρήτου. Γι αυτούς τους λόγους σου λέγαμε να πας εσύ να κάνεις συνεδρίες σε ψυχίατρο ή ψυχολόγο, αν θες να πάρεις απαντήσεις και να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.