Quote:
Originally posted by baklavas
Εγώ παιδιά την λέω την αμαρτία μου πάντως.
Αν τρώνε οι άλλοι junk και παχυντικά, εγώ αισθάνομαι πολύ καλά αν τρώω υγιεινά (δεν λέμε να τρώνε οι άλλοι πίτσες και γλυκά κι εγώ να τρώω νοσοκομειακά, απλά εγώ να τρώω μια σαλάτα που ας πούμε έχει και λίγη σως μαγιονέζας αλλά ο κυρίως όγκος να είναι υγιεινότατα σαλατικά). Αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερος από αυτούς (στο διατροφικό κομμάτι τουλάχιστον) και αυτό με κάνει να νοιώθω ωραία. (Τι μικρόψυχος!)
Και μεταξύ μας βλέπω ότι η δική τους ζήλια για το ότι μπορώ και "κρατιέμαι" είναι πολύ μεγαλύτερη από την δική μου ζήλια για αυτά που τρώνε...
Ειδικά σε κάτι φάσεις που προσπάθησαν να μου κάνουν και καλά σπάσιμο χλαπακιάζοντας επιδεικτικά μπροστά στα μάτια μου πίτσες και άλλα παχυντικά κάνοντας και τα γνωστά μουγκρητά "μμμμμ... τέλεια είναι, πεντανόστιμη την έχει έχει κάνει σήμερα μμμμμ... καλύτερη από κάθε φορά σλουρπ" απάντησα με το ειρωνικότατο "θα περιμένω 3 λεπτά να την τελειώσεις ΟΛΗ και μετά θα σου απαντήσω..."
Φυσικά αυτή την αντίσταση δεν την δείχνω και όταν είμαι μόνος μου αντιμέτωπος με το θεριό-φαΐ... g@mwto
Έτσι είναι, και εγώ οστά συγκρατούμαστε νιώθω ικανοποίηση από τον εαυτό μου και κοιμάμαι καλύτερα και νιώθω ευεξία.. Υπάρχουν φορές που θέλω να παρασυρθώ και άλλες καθόλου, και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσω τη δίαιτά μου..