Καλημερα.Σημερα ξεκολλησα.-200.:)
Printable View
Καλημερα.Σημερα ξεκολλησα.-200.:)
Καλημέρα -300γρ σήμερα στα 68.7 και επιτέλους βλέπω ένα 8αρακι μετά το 6.... Τι όμορφοι που είναι οι αριθμοι όταν τους βλέπεις να κατεβαίνουν :P:P:):):):)
θερμιδεςQuote:
Originally posted by click
δεν πανε καθολου καλα τα πραγματα... :thumbdown: :sniff:
δε χανω τιποτα
τι συμβαινει?
Δευτερα 16/8/10 94,8
Τεταρτη 18/8/10 94,2
Παρασκευη 20/8/10 94,0
Κυριακη 22/8/10 94,0
Δευτερα 23/8/10 93,9
Τεταρτη 25/8/10 93,9
χαλια μαυρα
και εδω οι θερμιδες που επαιρνα
16/8 1162
17/8 877
18/8 1079
19/8 951
20/8 1277
21/8 1061
22/8 767
23/8 1292
24/8 750
25/8 971
26/8 1071
βαρος
26/8/10 93,8
27/8/10 93,3
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ξεκολλησα!!!!!!!!!
επιτελους!!!
εγινε οπως τα λεγατε!!!!!
-500 σε μια μερα, ειχε κολλησει πιο πριν. μαλλον αυτο το "φουσκωμα" που λεγατε.
ιτς οφισιαλ!!! σημερα θα ειμαι με το χαμογελο μεχρι τα αυτια ολη μερα!!!!
σας ευχαριστω για ολα!!!
Ειδες click!!!Μπραβο!Ετσι θα παρεις δυναμη και θα συνεχισεις δυναμικα.;)
κλικακι περνεις πολυ λιγες θερμιδες και θα κουραστεις γρηγορα,
οταν δεν χανουμε δεν μειωνουμε θερμιδες, κανουμε αλλους συνδιασμους και πολυ πολυ υπομονη,
ειναι μακρυ το ταξιδι σου
θα τρως τουλαχιστον 1200 την ημερα,
δηλαδη σε ενα μηνα τι θα κανεις? με νερο θα την βγαζεις?
και ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα
ωραιο σχολιο στο καθημερινο ζυγισμα...
η αληθεια ειναι οτι δεν τις μειωσα επιτηδες επειδη ειχε κολλησει η ζυγαρια, απλα τυχαινε και να μην πειναω και αυτα που ετρωγα αν και χορταστικα, δεν ειχαν τρελες θερμιδες.Quote:
Originally posted by basia
κλικακι περνεις πολυ λιγες θερμιδες και θα κουραστεις γρηγορα,
οταν δεν χανουμε δεν μειωνουμε θερμιδες, κανουμε αλλους συνδιασμους και πολυ πολυ υπομονη,
ειναι μακρυ το ταξιδι σου
θα τρως τουλαχιστον 1200 την ημερα,
δηλαδη σε ενα μηνα τι θα κανεις? με νερο θα την βγαζεις?
και ζυγισμα 1 φορα την εβδομαδα
Βασικα basia μου τοσο λιγο που κινουμαι, δεν εχω ελπιδες αν πηγαινω πανω απο 1100-1200 θερμιδες.
θα χανω με ρυθμους σαλιγκαρου και θα στεναχωριεμαι, which is bad!!
ειπαμε, ομως, μολις πεσει η ζεστη μπαινει στο προγραμμα 1 ωρα περπατημα μερα μεχρι Φαληρο.
Τοτε θα προσπαθησω να ανεβασω και λιγο τις θερμιδες.
Δε θελω να κανω υπερβολες, απλα φοβαμαι οτι χωρις ασκηση και με τοση κλεισουρα που με τρωει δεν εχω περιθωριο για φυσιολογικη προσληψη θερμιδων
Μπράβοοοοο!!!!!!! Αυτά είναι καλά νέα! :spin:Quote:
Originally posted by click
θερμιδες
25/8 971
26/8 1071
βαρος
26/8/10 93,8
27/8/10 93,3
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ξεκολλησα!!!!!!!!!
επιτελους!!!
εγινε οπως τα λεγατε!!!!!
-500 σε μια μερα, ειχε κολλησει πιο πριν. μαλλον αυτο το "φουσκωμα" που λεγατε.
ιτς οφισιαλ!!! σημερα θα ειμαι με το χαμογελο μεχρι τα αυτια ολη μερα!!!!
σας ευχαριστω για ολα!!!
Καλή συνέχεια!
Καλημερα!
Ευτυχως δεν πηρα απο το χτεσινο φαι
-200 γρ
55.2
Καλημερα.Ελενη μου καπου στις 150-200 θερμιδες νομιζω.Αντιστοιχα το απαχο μοσχαρακι στη σχαρα τα 100 γραμμαρια ποσο εχει ωρε παιδια?Εχω καιρο να φαω μοσχαρι και θα φαω σημερα και δε θυμαμαι θερμιδες.
Σημερα στα ιδια αλλα αφου ξεκολλησα χθες λογικο.
Η μέρα μου ξεκίνησε ακομη καλύτερα!!!
τωρα ειμαι στα 64!!
τρεχω να αλλαξω τικεράκι.
κοτοπουλο σουβλας 115 γρ 150 θερμιδες και με πετσα 200
γειααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο θα ζυγιστω και θα μαθω τι εχω παρει..γιατι εχω παρει σιγουρα αλλα χαλαλι!!!Μολις γυρισα!!!!
στις διακοπές μου, παρ' ότι ετρωγα έξω καθε μερα, ετρωγα παρα πολυ συντηρητικά και περίμενα οτι θα εχω χασει, ωστόσο ήμουν ακριβώς στα ιδια.
τωρα ομως που βλεπω να πέρφτουν τα κιλα μου καθε μέρα κατάλαβα. Αρχικα αντιστεκόταν ο οργανισμός και τωρα δρέπω τους καρπους των προηγουμενων ημερών.
Να περάσεις τέλεια!!!Quote:
Originally posted by eleni1201
Καλημέρα!
-500 σήμερα
Ελπίζω να μην τα σκατώσω σήμερα στην εκδρομούλα που θα πάμε...
Καλημερα.Eleni καλα να περασεις.
Σημερα μετα τα simply burgers +600, δηλαδη 68 στρογγυλα.Ποσο χαιρομαι που περιμενα να απομακρυνθει το 7 για να κανω παρασπονδιες.:P
Καλημέρα κορίτσιαα -700γρ σήμερα και στα 94,3.. Με λίγα λόγια χθες ήμουν 95 και προχθές ίσως παραπάνω κοκ...
Το στόχο μου τον έχασα για 300γρ αλλά το επόμενο πρέπει να τον πιάσω!! Πάμε για τα 89,9 στις 19Σεπτεμβρίου το λιγότερο!!!!
Καλημερα! Χτες ηπια πολλες μπυρες βραδυ και εφαγα ενα πακετο TUC ΜΟΝΗ ΜΟΥ. Οποτε σημερα +600 στα 55.8. Ελπιζω εντος της ημερας να ξεφουσκωσω...
κοριτσια μετα απο 2 βδομαδες που δεν μπορω να σταματησω να τρωω 68.6 ...
Εγώ τα ίδια, έχει κολήσει πάλι, πόσο πια μια, δυο εβδομάδες?:puzzled: Αει στο καλό,,,,
Εγώ θα επιμένω και θα δείξει ! γκρρρ :sniffle:
Ρε Μπετυ αφου τον εχεις πιασει το στοχο... Τι περιμενεις ακριβως?
δε τον έπιασα, θέλω ακόμη 5 κιλά! τα 65 ήταν ο προηγούμενος, προ διακοπών :smilegrin:
δεν είχα αλλάξει τικεράκι γιαυτό σε μπέρδεψα :lol:
Α! ΟΚ! Και εγω θελω να παω 53 να εχω ενα περιθωρειο αλλα δεν εχω υπομονη ουτε για 2 κιλα ρε γαμωτο...
Έλα ρε συ έχεις πετύχει τόσα πολλά, τον έχεις πιέσει πολύ τον εαυτό σου, χαλάρωσε λίγο και ξαναπροσπάθησε σίγουρα θα το καταφέρεις.
Κι εγώ έτσι έκανα, στις διακοπές προσπάθησα μόνο
να μην πάρω βάρος, τώρα ξαναξεκινώ για να χάσω τα υπόλοιπα, αφού έκανα αρκετές αμαρτίες και ξεκουράστηκα ψυχολογικά κυρίως
Εγω ρε Μπετυ σκεφτομαι οτι εκανα ενα μηνα να πεσω απο τα 56 στα 55 Ενα ολοκληρο μηνα. Και αφου ειδα 55 στις 28 Ιουλιου το ξαναειδα χτες παλι μετα απο εναν ολοκληρο μηνα. Πως να κατσω αλλους 2 μηνες να παλευω 2 κιλα. Και αν ειναι 2 μηνες... Σε αυτα τα κιλα μπορει να ειναι και 6. Ισως αν σταθεροποιηθω περισσοτρεο σε αυτο το βαρος (55-56) να δοκιμασω λιγο αργοτερα...
Στα ίδια σήμερα 68.7
Πηνελοπη ακριβως τα ιδια.Eχεις δικιο!Κι εγω χανω με πολυ αργους ρυθμους πλεον.Αλλα θα κανω υπομονη.Και μια στο τοσο θα τρωω και κανα γλυκο ετσι να μου φευγει η λυσσα.:P
Πηνελόπη και Κονστάνς ακριβώς έτσι κι εγώ, δε λέω οτι δεν είναι δύσκολο, απεναντίας είπα
να χαλαρώσουμε τώρα πια, προσέχοντας πάντα και ας χαθούν σιγά σιγά.
Εγώ είμαι ήδη κολλημένη 2 εβδομάδες, ούτε γραμμάριο δεν έχασα αλλά θα συνεχίσω κι όποτε θέλουν ας χαθούν! αμα πια!
Ναι περασε και το καλοκαιρι πια, οποτε 3-4 παραπανω κιλακια δε φαινονται με ρουχα ουτε θα κανουν τη διαφορα σε νουμερο.Μια χαρα ειμαστε αρκει να συντηρηθουμε.
Mπετυ εσυ θα συνεχισεις με Curves...?
Ναι λέω να συνεχίσω, κατά τις 15/9 θα ξεκινήσω όμως, για να γυρίσει μαμά μου από διακοπές, να προσέχει τα πιτσιρίκια μου όταν πηγαίνω
Εγω θα σταματησω και θα αρχισω γυμναστηριο!
ετσι ακριβώς Μέττυ!!Quote:
Originally posted by BettyG
Πηνελόπη και Κονστάνς ακριβώς έτσι κι εγώ, δε λέω οτι δεν είναι δύσκολο, απεναντίας είπα
να χαλαρώσουμε τώρα πια, προσέχοντας πάντα και ας χαθούν σιγά σιγά.
Εγώ είμαι ήδη κολλημένη 2 εβδομάδες, ούτε γραμμάριο δεν έχασα αλλά θα συνεχίσω κι όποτε θέλουν ας χαθούν! αμα πια!
σημερα το σκεφτομουν, που ζυγιστηκα και ημουν σταθερη στα 64.
ε, σιγα! ας μην ξαναπαρω ποτε κιλο και ας χανω και μισο κιλο το μηνα. Δε νομιζω οτι με 2 κιλα λιγοτερο γινομαστε κουκλαρες, ουτε με 2 κιλα περισσοτερο ειμαστε χαλια. Ιδιως αν πεσω κατω απο τα 60 θα νιωθω παρα πολυ καλα και νομιζω πως δεν θα βιαζομαι, αν μαλιστα φτασω τα 56 θα αισθανομαι μια θεα!
Μετα επι της ουσιας θα κανω συντηρηση για να μην παρω και σιγα σιγα θα φροντιζω να πεφτω και λιγακι.
55 στρογγυλα σημερα.
-800 γρ.
Ξεφουσκωσα τελειως!
Καλημερα.-100 σημερα.Πριν τα simply ημου 67,4 και σημερα 2η μερα το μισο κιλο εχει κατσικωθει.Αντε να δουμε που παμε λεμε.Διατροφη μεχρι τις 16 του μηνα που παω Ισπανια γιατι πολυ φοβαμαι οτι, οτι παρω εκει θα δω και θα παθω να το χασω.
καλημέρα και καλ'ως σας βρήκα και πάλι
εχθές γύρισα απο διακοπές ...
αν και δεν έφαγα τίποτα εχθές το βράδυ σήμερα δεν ζυγίστηκα να δω το χάλι μου !!
παιδιά όμως νιώθω πολύ δυνατή να ξεκινήσω ..ότι και αν δω στην ζυγαριά μου!!!
θα το κάνω...
θα ξεκινήσω την πέμπτη..κανονικά
μέχρι τότρε κανονικό μεσημεριανό και light βραδινό ν αξεφουσκώσω ..
αν και έχω κάτι βαφτήσια σάββατο θα το παλέψω...
ελπίζω
Τρίτη. Το ειδα και το Σαββατο το μεσημερι και μετα πηγα και εφαγα το κωλο μ...Quote:
Originally posted by eleni1201
Κονστανς και εμένα δεν φεύγει με τη μια το βάρος που παίρνω, όταν τρώω πολλά!
Πηνελόπη τι ωραίο νούμερο είναι αυτό! Και το ξαναβλέπουμε για δεύετερη φορά!!! ;)
Constance θα ξεφουσκωσεις... δεν ειναι το ιδιο για ολους...
Αν παω επιτελους τουαλετα θα ξεφουσκωσω στανταρ.:P