Σκέφτομαι τη σημαία της μεγάλης βρε τανίας και με πιάνει μια αηδία στο στομάχι. ζήτω η ελλάς.
Printable View
Σκέφτομαι τη σημαία της μεγάλης βρε τανίας και με πιάνει μια αηδία στο στομάχι. ζήτω η ελλάς.
βλέπω ταινιούλα τώρα "τον κόμη του μόντε χρίστο" version 2002. ωραία ταινία χεχ και είχα διαβάσει παλαιότερα πως βασίζεται κάπως στην πραγματική ζωή του αλέξανδρου δούμα.
Βρηκα σπιτι στη σαλλονικη ΟΝΕΙΡΟΟΟΟΟ!
Ειμαι ΠΟΛΥ χαρουμενος!
Ειναι ενα σκετο κουκλακι!
Υπερχειλιζω μου φαινεται απο χαρα!
ειναι στην ανω πολη και οι ιδιοκτητες μου φανηκαν πολυ καλοι ανθρωποι!
Σκέφτομαι ότι εδώ μέσα έχω βρει βοήθεια στις πιο δύσκολες στιγμές μου. Ευχαριστώ.
Σκέφτομαι ότι στην επόμενη ζωή θα είμαι χώμα, αμουδιά βασικά και τα φυτά νεκρά.
Θα προσπαθήσεις να μάθεις τρόπους κιόλας πως να με λιώσεις?
Σκέφτομαι τώρα που βγαίνει το καράβι απο το λιμάνι τις Βενετίας πως ένα ταξίδι η ζωή μου σε γνωστές και άγνωστες θάλασσες
Πόσο χαίρομαι που κάποια άτομα που γνώρισα εδώ στο φόρουμ θα είναι σαν φάροι στο ταξίδι μου και δεν θα φοβάμαι ποια μην το ξαναρίξω σε καμιά ξέρα
Καλό καλοκαίρι φαροφύλακες
Η αλλιώς τον νού σας ρεμάλιααααα
Ωραία μετά βρες τρόπο να με εξατμίσεις.
Δεν θέλω να σου βάλω κάτι "δύσκολο".. βάλε μόνη σου και άντε να παίξεις με τα κουβαδάκια σου.
είπαμε όταν βρω τον τρόπο να εξατμίσω τον πλανήτη από όλους γιατί δεν αξίζουμε να ζούμε βρωμόζωα θα σας το πω.. αν προλάβω.
πλακίζω βρε ! :))))
Σκεφτομαι πως ολα στη ζωη ειναι ενα ΒΙG LIE κ οι ανθρωποι αρεσκονται σ αυτο φτανοντας σε σημειο να χτιζουν την ζωη τους πανω σ αυτο......
Πίνω ένα παγωμένο πράσινο τσάι lipton και μου αρέσει η γεύση, σαν να την είχα ξεχάσει κάπως.
Στην υγεια σου λοιπον !!! Εμενα τι θα με κερασεις ?? :p
Σκέφτομαι να παίξω ένα παιχνίδι το λeft 4 dead , έχω μείενι λίγο πίσω με τα παιχνίδια, το έχει παίξει κανείς?
τι άλλο να σκεφτώ. Ότι έχω κουραστεί από την πολύ μοναξιά και να θέλω δηλαδή να ξαναμπώ σε κοινωνική λειτουργία θα μου έπερνε χρόνο αλλά δεν παίζει γιατί απόλους φτύσιμο τρώω και σαν αντίδραση βγάζω flames. Πόση μοναξιά να αντέξει ένας άνθρωπος?
Εσείς που όλοι έχετε βρεί φίλους τι πιστεύετε για μένα? Θα νιώσετε καλύτερα αν φουντάρω απο το μπαλκόνι? Θα σας κάνω χάρη, θα σας είναι αδιάφορο, τι?
Σκέφτομαι πόσο διαφορετική είμαι από μέρα σε μέρα. Μερικές μέρες είμαι μες την τρυφερότητα, τον ενθουσιασμό, την συμπάθεια και τη διάθεση να αγκαλιάσω τα άτομα που με χρειάζονται και να γίνω το στήριγμά τους και να τους φτιάξω το κέφι ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό τους και να σηκωθούν ξανά στα πόδια τους... Άλλες μέρες είμαι οπαδός του Tough Love, υπολογίστρια και ρεαλιστική, με στόχο να λύσω το πρόβλημα χωρίς να χτυπήσω κανέναν στη πλάτη, να φέρω τους άλλους και τον εαυτό μου κατά μέτωπο με θέματα και καταστάσεις... Κουραστικό...
Και στον κύριο από πάνω, αν έπεφτε από το μπαλκόνι σου ένα καρότο, τι θα αισθανόσουν; Λύπη για 3-4 δευτερόλεπτα, και μετά θα έπαιρνες άλλο από το ράφι. Σε λίγο καιρό θα ξέχναγες καν ότι ένα καρότο έπεσε από το μπαλκόνι... κάπως έτσι λειτουργούν και οι -αποκλειστικά- φορουμικές σχέσεις... αν μιλάς με άτομα σε ΙΜs και έχουν μια πιο προσωπική σχέση μαζί σου, είναι αλλιώς τα πράγματα :)
το πρωτο μπαφομαγαζο ανοιξε. Λυθηκαν τα μισα προβληματα της ελλαδας τωρα.
http://www.darksface.com/profiles/bl...logPost:206627
ΨΟΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΕΙΣΤΕ ΖΩΝ ΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ.
Ρε συ vince έλεος!!
Σου κάνω παράθεση ώστε όταν συνέλθεις από την υποτροπή, να το ξανασκεφτείς δεύτερη φορά αν ποτέ θέλήσεις να ξανακόψεις τα φάρμακά σου. Πρέπει να απόδεχτείς ότι όταν ο άνθρωπος έχει κάποιο πρόβλημα πρέπει να το αντιμετωπίζει σύμφωνα με τον κατάλληλο τρόπο κι όχι με τον ιδανικό τρόπο της φαντασίας του. Απορώ πως αντέχεις να βασανίζεσαι τόσο καιρό...
πλακίτσα κανω :))))
να χαρώ και γω λίγο πριν έρθει το τέλος
καροτ πηγαινε σε ενα ψυχολογο καλυτερα να συζητησεις το προβλημα σου. γραψου σε συλλογους να γνωρισεις ατομα. πηγαινε εκδρομη με ομιλο πεζοποριας. στειλε πμ στον πελαριρι να γνωρισεις κοσμο απο το ΜΑΖΙ. γι αυτο φτιαχτηκε το ΜΑΖΙ, για να γνωριζονται μεταξυ τους ανθρωποι που εχουν καποια ψυχικη ασθενεια, κ να μην απομονωνονται, οχι σε διαδικτυακο επιπεδο, αλλα λαιβ.
επιτελους κανε κατι! απο το να σαπιζεις μονος σε αυτο το φορουμ κ να εχεις 4600 μηνυματα κ να κλαιγεσαι οτι εισαι μονος κ οτι δεν εχεις παρεες κ μετα ολο να βγαζεις το θυμο σου κ το πληγωμα σου να παμε ολοι να ψοφησουμε, κανε κατι εποικοδομητικο επιτελους! οσο σε θυμαμαι εδω μεσα σε αυτο το φορουμ, μια ζωη κλαιγεσαι οτι δεν εχεις φιλους. δε βαρεθηκες? δεν κουραστηκες πια να ζεις σε αυτη την κακομοιρια?
LOL βρε iberis, μην παίρνεις τα αυτοκτονικά-δολοφονικά καρότα στα σοβαρά... άστα να ξεσπάσουν με τις πλάκες τους, τι μπορούν να καταφέρουν έτσι και αλλιώς; Να μην μας πετύχει τόσο η φακή;
ντις, νομιζω οτι ο καροτ εχει οντως προβλημα κ δεν ειναι τοσο αστειο κ τοσο πλακα οσο σου φαινεται, αλλα ας παει να το λυσει.
πιστευω οτι εισαι ενας ανθρωπος που εχει καποια προβληματα που δεν θελει να αποδεχτει κ να διαχειριστει για καποιους λογους που εγω δεν καταλαβαινω. προσωπικα δε θα χαρω αν μαθω οτι επεσες απο το μπαλκονι, νομιζω πως θα στενοχωρηθω, αλλα λιγο, θα το ξεπερασω, να σου πω την αληθεια! θα πω, κριμα, να ενας ανθρωπος που αρνιοταν πεισματικα να παρει βοηθεια κ εφτασε σε ασφυκτικο αδιεξοδο.
επισης σκεφτομαι οτι κουραστηκα εγω να σε διαβαζω να κλαιγεσαι οτι εισαι χαλια κ δεν αντεχεις τη μοναξια!! εσυ πώς σε αντεχεις?
Σαφώς και έχει πρόβλημα... αλλά σκέψου πόσες μα ΠΟΣΕΣ φορές του έχεις πει ΜΟΝΟ εσύ να πάει να το αντιμετωπίσει, και πολλαπλασίασέ το με το υπόλοιπο φόρουμ, ή έστω με αυτόυς που give a damn... αφού ο ίδιος ΔΕ θέλει και ΔΕΝ καταλαβαίνει. Είπαμε, δεν μπορείς να σώσεις κάποιον που δε θέλει να σωθεί, πόσο μάλλον κάποιον που δεν πιστεύει καν ότι έχει πρόβλημα... Έχει επαναλάβει ότι χεσμένη την έχει την ανθρώπινη φυλή και δη το φόρουμ αυτό... ό,τι και να του πούμε εμείς τα ταπεινά ατομακίδια, δεν μας έχει σε εκτίμηση... ίσως αν σκάσει κανένας εξωγήινος και του πει "καρότο, άντε πήγαινε να σε δει ο γιατρός σου και πάρε τα φάρμακά σου γιατί αλλιώς δεν σε παίρνουμε στο διαστημόπλοιο" να έχει περισσότερες πιθανότητες να εισακουστεί... αλλά σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί ο εξωγήινος με καρότα...
Μολις τελειωσα απ'τη δουλεια και δεν εχω κατι σοβαρο να κανω ...