Μπράβο Αβα!!!!!!!!!!!!!!!Είδες τελικά πως όλα γίνονται και ειδικά αν έχεις καλή διάθεση!!!!!!!!!!Ένα κομμάτι και για'μένα!!!!!
Printable View
Μπράβο Αβα!!!!!!!!!!!!!!!Είδες τελικά πως όλα γίνονται και ειδικά αν έχεις καλή διάθεση!!!!!!!!!!Ένα κομμάτι και για'μένα!!!!!
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Στο τσατ?τουλαχιστον δε θα βλεπω να ζηλευω που δεν ημουν μεσα!
Όχι στο τσατ, γενικώς σε άλλα τόπικ. Εμείς είμαστε ικανές να πάμε στο τόπικ για τα βουλημικά επεισόδια ή στο κόβω το τσιγάρο και να μιλάμε για λαλάγγια!:lol:
Μπραβο χαρα μου!Νοικοκυρα μου εσυ!αλλα λυσε μου μια απορια,στο πατρικο σου σαν παιδι δεν ειχες φτιαξει ποτε κεικ?Η μαμα μου με εβαζε απο τα 15 μου κ εφτιαχνα ολα τα γλυκα της οικογενειας κ εγω εβαζα την κορη μου σχεδον απο τα 12 κ εφτιαχνε κεικ κ εκανε κ οσο σιδερο ηταν για την πρεσα.
Όχι καλέ ακόμα δε νιώθω τίποτα ευτυχώς όμως καπνίζω αλλά δεν τρώω!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Γιωτάκι, πως πας με το δοντάκι; Πέρασε η επήρρεια των ενέσεων; ʼστα και θυμάμαι τα δικά μου και γελάω ακόμη.. Είχε κρεμάσει όλη η αριστερή μου πλευρά. Έκανα απονεύρωση και είχα φάει στο σύνολο καμιά δεκαριά ενέσεις. Ούτε νερό δε μπορούσα να πιω, έφευγε! :lol:
Όλα τα κάνουμε άμα θέλουμε!
Όσο για τα όνειρα τι να πω και γω.. Προχθές είδα ότι ήμουν σε ένα "σπίτι" και γύρευα δουλειά. Η μαντάμ μου εξηγούσε τα πάντα, πόσο θα πληρώνομαι, τι ποσοστά θα παίρνω, αν θέλω να έχω το δικό μου δωμάτιο, τι θα λέω στους ηλικιωμένους πελάτες, τι γούστα έχουν οι νεότεροι, μυστικά της δουλειάς με λεπτομέρειες όχι αστεία! Ένιωσα απελπισία, ιδίως όταν είδα τους πελάτες στην αίθουσα αναμονής.. Μετά από αυτό τον εφιάλτη, εμφανίστηκε ο ξεφτίλας να με συγχύσει και να μου φέρει τη φτήνια! Τυχαίο; Δε νομίζω... :lol:
Γιώτα μου δεν κατάλαβα, νόμιζα ότι εννοούσες το μεσημεριανό ζζζζζζζζζζζζζ και όχι το βραδυνό ζζζζζζζζζζζζζ!:lol: Με τόσα ζζζζζζζζζζ μπερδεύτηκα η γυναίκα! Να πεις στο γιατρό σου ότι είδες ένα προφητικό όνειρο κι ότι να προσέξει τις ρ@γες σου γιατί μετά την επέμβαση θα πάρεις ένα αλφάδι και θα τις μετρήσεις να δεις αν είναι ίσιες αλφαδιά!:lol:
Η μαμά μου ισχυρίζεται ότι μαθαίνεις όταν παρακολουθείς τη διαδικασία. Πάντα μου έλεγε, έλα να δεις πώς γίνεται πχ. το κέικ. Βαριέμαι απαντούσα και την έκανα... :spin:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Μπραβο χαρα μου!Νοικοκυρα μου εσυ!αλλα λυσε μου μια απορια,στο πατρικο σου σαν παιδι δεν ειχες φτιαξει ποτε κεικ?Η μαμα μου με εβαζε απο τα 15 μου κ εφτιαχνα ολα τα γλυκα της οικογενειας κ εγω εβαζα την κορη μου σχεδον απο τα 12 κ εφτιαχνε κεικ κ εκανε κ οσο σιδερο ηταν για την πρεσα.
Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της τις ρόγες της, αυτό σημαίνει πως την περιμένει εγκυμοσύνη είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη.
Μακ Γιωτ κοιταξε τι λεει ο ονειροκριτης.....
:lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιώτα μου δεν κατάλαβα, νόμιζα ότι εννοούσες το μεσημεριανό ζζζζζζζζζζζζζ και όχι το βραδυνό ζζζζζζζζζζζζζ!:lol: Με τόσα ζζζζζζζζζζ μπερδεύτηκα η γυναίκα! Να πεις στο γιατρό σου ότι είδες ένα προφητικό όνειρο κι ότι να προσέξει τις ρ@γες σου γιατί μετά την επέμβαση θα πάρεις ένα αλφάδι και θα τις μετρήσεις να δεις αν είναι ίσιες αλφαδιά!:lol:
ακτύπητο Τζινάκι μ' !
Εγώ ήμουνα πάντα δίπλα στη μητέρα μου ειδικά όταν έφτιαχνε κέικ γιατί μου αρέσει πολύ να τρώω ωμό το μείγμα! Οπότε περίμενα να ρίξει το μείγμα στη φόρμα για να πάρω το μπωλ και να φάω ότι είχε μείνει. Μου έλεγε ότι θα με πιάσει η κοιλιά μου αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Έφαγα ωμό μείγμα και τώρα με το sleeve και επίσης δεν με πείραξε!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλησπέρα Γλαύκη. Με την πολυλογία που μας δέρνει και να μπει όριο 3 σελίδων εμείς είναι σίγουρο ότι θα συνεχίζουμε να γράφουμε τα υπόλοιπα σε άλλο τόπικ!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Γι' αυτό εσείς μου γίνατε νοικοκυρές πρώτης κατηγορίας κι εγώ παιδεύομαι σε αυτή την ηλικία με ένα κέικ! Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Σκέφτομαι να πάω το μισό στους γονείς μου, να το τρώνε με το καφεδάκι τους και να με καμαρώνουν!
Θυμάμαι μια φορά είχαν έρθει να περάσουμε μαζί την Κυριακή. Είχα ρωτήσει τι θέλουν να τους φτιάξω. Ο μπαμπάς μου είπε φασολάδα. Είχα ψωνίσει τα απαραίτητα και ξύπνησα από τα χαράματα. Στο μεταξύ είχα βγει το Σάββατο και αναγκάστηκα να φύγω, γιατί τότε είχε ανάψει το κέφι. ʼλλες φορές που βγαίνω, σκυλοβαριέμαι. Ο νόμος του Μέφρυ, μια φορά είπα να είμαι συντηρητική και έγινε χαμός! Να οι γνωστοί, να τα κεράσματα, να τα σφηνάκια! Τους άφησα στα κρύα του λουτρού και γύρισα νωρίς σπίτι. Την άλλη μέρα έκανα τη φασολάδα, έψησα ψωμί και έκανα και χαλβά. Έστρωσα λευκό, λινό τραπεζομάντηλο, έβαλα και λουλούδια και κεριά και το απολαύσαμε πάρα πολύ! Ακόμη θυμάμαι πόσο χάρηκαν με το νοικοκυρεμένο τραπέζι!
Ξεματιάστρες και ξεματιασμένες,στραβορόγες και κεϊκαρτίστες,πιλατιασμένε� � και στεπιασμένες,γκρινιαρογλά� �κες και λοιπές ηδονοβλεψίες,
μπήκα να σας πω ένα ορεβουάρ(μάλλον ορελίρ)γιατί πουρνό πουρνό πάω να δω τι θα πει Πατρινό καρναβάλι για πάντα-
έλα να δεις τι θα πει Πατρινό,να Τηριαστώ,να δω τα κορίτσια μου τα Πατρινά και τον Κλεό και θα έχω το τριήμερο εκεί και το στεφάνι μου!
Φέρω βαρέως τη στριμωγμένη οκτάωρη διαδρομή βέβαια(κάντε προσευχή να μην κάθεται δίπλα μου κανάς βρωμιάρης και το βγάλω με μιά ανάσα)
αλλά θέλω να πιστεύω πως η διαμονή εκεί θ'αξίζει τον κόπο!Επιτέλους θα δω και ό,τι απόμεινε από την Ιωάννα μας!Όπου κι αν περάσετε τις μέρες
αυτές να ξεφαντώσετε,κοντά σε πρόσωπα αγαπημένα!Σας ανακοινώνω από τώρα πως δεν πρόκειται να διαβάσω καμία από τις δεκάδες σελίδες
που σκοπεύετε να γράψετε,οπότε κανονίστε την πορεία σας να μη μας διαγράψουν από μέλη κι αποφασίστε ποιά θα κρατά σημειώσεις για να μου κάνει
περίληψη όταν με το καλό επιστρέψω(σε καμιά εβδομάδα το υπολογίζω).Η θέση γραμματέα θα καλυφθεί κατά χρονική προτεραιότητα κατάθεσης της.
Πάω να κάνω μπανάκι τώρα και να ετοιμάζομαι σιγά σιγά...αν και με βλέπω-όπως πάντα-να βάζω ξυπνητήρι κατά τις 5 για βαλίτσα...Φιλάκιααααααααα
ʼβα θα χαρούν πολύ οι γονείς σου με το κέικ σου αφού δεν τους έχεις ξαναφτιάξει κιόλας και είναι και ότι πρέπει να το τρώτε με τον πρωινό καφέ σας.
Γιώτα μου αρέσει πολύ το νέο σου τικεράκι.
Αβα τα ιδια λεει τωρα κ η κορη μου οταν τη στριμωχνω τις γιορτες που ερχεται!Παντως κανει κατι διαιτιτικες συνταγες,μαλιστα μια με μελιτζανες ψητες σαλτσα κ τυρι που την ειδαν στη δουλεια στο ταπερακι της αρεσε κ την εκανε η συναδελφος στους αρραβωνες της.Κ αυτη δεν ηταν δικη μου συνταγη!