καλημερα και απο μενα!
Printable View
καλημερα και απο μενα!
πολλες ομορφες καλημερες κ απο μενα:starhit:
Καλημέρα όλη μέρα.
Καλησπέρα κουκλίτσες μου!!!
Είχε πρόβλημα η σύνδεση μου κ σας έχασα αλλά τώρα θέλω να πιστεύω πως έχει αποκατασταθεί η βλάβη!
Ελάκη μου βλέπω πως τα περνάς τέλεια εκεί στα βόρεια, δεύτερος γύρος διακοπών κ όσον αφορά τους φίλους τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Αβα εαν θέλεις δώσε στο παλικάρι που θέλει να κάνει δακτύλιο κ το δικό μου τηλέφωνο να του πω τι ακριβώς πέρασα μήπως κ αλλάξει γνώμη, είναι κρίμα το παλικάρι να υποστεί τόση ταλαιπωρία κ να χάσει τόσα λεφτά!
όσο για τους γιατρούς? άστα στο βωμό του χρήματος ξεχνάνε τον όρκο του Ιπποκράτη που έχουνε δώσει! Ο δικός μου γιατρός ακόμα δεν μου είχε βγάλει τον δακτύλιο μου έλεγε για την επόμενη φορά δηλ να πάω να μου ξαναβάλει άλλον κ μετά όταν είδε τι πατάτα είχε κάνει, κρύφτηκε κ μου έβγαλε κ γλώσσα το καθίκι!!!!!!!!!! Τα θυμήθηκα κ συγχύστηκα τώρα
Απο τη σύγχυση μου μου ξέχασα να γράψω για τις φοβερές αγορές σου Άβα μου!
Με τρελαίνουν τα ποσά που ξοδεύεις κ μου έχει λείψει να αγοράζω μπλούζα με 5? κ βρακί με 1?!!!!!
Σοκολατίτσα μου, το παληκάρι δεν είναι κρίμα. Είναι άξιος της μοίρας του. Δεν μου τηλεφώνησε και υποψιάζομαι ότι είναι πιο ηλίθιος από όσο νόμιζα.. Είναι δυνατό να ετοιμάζεσαι να κάνεις βουτιά στο άγνωστο, να έχεις πρόθυμα άτομα να σε πληροφορήσουν, με ειλικρίνεια και ενδιαφέρον και να κρύβεσαι; Εμάς μας είχε πληροφορήσει κανείς; Όχι, αλλά αν υπήρχε το άτομο να μας μιλήσει για την εμπειρία του, είμαι σίγουρη ότι θα αρπάζαμε την ευκαιρία. Άστον να πάθει αυτά που θα πάθει, αλλά μην τολμήσει μετά να μου τηλεφωνήσει. Ξέρεις τι θα συμβεί.. http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
Όσο για τις αγορές μου, χαίρομαι που καταλαβαίνεις ή μάλλον που θυμάσαι.. Προτού δω τι σημαίνει πανηγύρι δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Όταν λέμε μπλούζα, μπορεί να είναι και η φτηνιάρικη κινέζικη, της μίας χρήσης, αλλά μπορεί να πετύχεις και σε στοκ, οπότε θα δεις τις ετικέτες από τις μάρκες κομμένες. Άρα είναι κανονικότατη μπλούζα αυτή που αγοράζεις, απλά πρέπει να την πλύνεις γερά, γιατί κυλιέται χρόνια στις αποθήκες και την πιάνουν δεκάδες χέρια.
Τώρα πίνω την καφεδιά μου και θα ξαμοληθώ πάλι. Έλεγα να φορέσω τα ίδια άθλια ρούχα με χθες, που βρωμοκοπούν τσίκνες και σουβλάκια, αλλά πλησίασα τώρα, τα μύρισα και δεν αντέχω! Μπόχα, όχι αστεία! Να σου κάνω αγκαλίτσα; Δε νομίζω.. :exclamation: Οπότε φοράω φρέσκα ρουχαλάκια, να τα βρωμίσω κι αυτά και έφυγαααα!
Μου αρέσει που σιδέρωσα και το φόρεμα που θα φορέσω.. Έχει πολύ πλάκα, κορίτσια! Επειδή κατεβαίνουν οι κοπέλες από απομακρυσμένα χωριά, είναι γι' αυτές κάτι σαν κοινωνικό γεγονός, νυφοπάζαρο, κλπ.. Φορούν ρούχα καλά, τακούνια, είναι χτενισμένες στο κομμωτήριο, μακιγιαρισμένες.. Εγώ συνήθως πηγαίνω σαν το γύφτουλα, με ρούχα στα όρια της βρωμερής σουβλακικής αντοχής, με σπορτέξ, ένα χάλι μαύρο, να εναρμονίζομαι και με το περιβάλλον!
Τώρα, αφού ξεφορτώθηκα τα αηδιαστικά ρούχα, είπα να ντυθώ άνθρωπος! Φορώ φόρεμα μοσχομυριστό και σιδερωμένο. Το βράδυ, όμως, θα ξαναπάω στα σουβλάκια.. Εκεί δε χρειάζεται να καπνίζεις, γιατί βήχεις από τους καπνούς των ψητών. Φαντάζεστε σε τι χάλι θα γυρίσω πάλι.. :D
Αβουλινα μου να περνας καλα στα πανυγηρια σου κ με γεια οι πανακριβες αγορες σου!καλως να δεχτεις τους γονεις σου κ τους υπολοιπους κ να περασετε ομορφα.Μην επιτρεψεις να σε στενοχωρησουν στο σπιτι σου!
Μακονι δεν εχω καθολου μοναδες για τηλ εκτος κοσμοτε κ εχασα το τηλ ττου σπιτιου.Τι κανεις κοριτσακι μου?Τι εκανες με το γιατρο?Μαλλον πλαστικο κ χειρουργο!Πεε τα νεα σου.
Κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες καλα!φιλακια!
καλημέρα έμορφες!
Το σαββατοκύριακο ξεκίνησε! Για μένα θα είναι γεμάτο, έχω εξωτερικές δουλειές, μαθήματα, συναντήσεις και πάνω από όλα καθάρισμα του σπιτιού μου γιατί από την Κυριακή θα φιλοξενώ μια αγαπημένη μου φίλη από το νησί που έρχεται για χειρουργείο.
Αναφορικά με το στήθος, καλά πάμε αν και έχω ένα αρκετά μεγάλο οίδημα στη ραφή του ενός στήθους. Ο χειρουργός μου δεν με είδε τελικά γιατί του έτυχε έκτακτο χειρουργείο οπότε θα τον συναντήσω τη Δευτέρα να μου πει τι να κάνω με τη βιταμίνη Β12. Γενικά καλύτερα νιώθω, από άποψη υγείας! Ίσως πρέπει να δρομολογήσω μόνο το τι θα κάνω με το θέμα της περιόδου που δεν έχει ξαναέρθει δυστυχώς από τον Αύγουστο , ίσως να πρέπει να δω τον ομοιοπαθητικό που μου έχει προταθεί..
Τελειώνει σιγά σιγά ο μήνας, δυστυχώς με πολλή ζέστη, ονειρεύομαι ανέμους , βροχές και δροσιές αλλά ξέρω ότι δεν θα μου γίνει το χατήρι, τη μέρα, όμως, που θα χειμωνιάσει, θυμηθείτε με, θα είναι η μέρα που η Μακ θα έχει ανέβει ένα κλικ στη βαθμίδα της ευτυχίας!
Καλημέρα και καλο ΣΚ σε όλες σας!
Το δικό μας δεν ξεκίνησε καλά....
Ο μικρός ήρθε στο κρεββατι από τις 06.40 για χουζουρακια και επεσε από το κρεβάτι, και όλα αυτα γιατί δεν ήθελε να είμα ξαπλωμένη και με ήθελε όρθια!!!! δρν ον πρόλαβα και μου έκοψε 10 χρονάκια από την ζωή μου! Χτύπησε το κεφάλι του (ευτυχώς γρατσουνια μόνο) και μέχρι να τον κάνουμε καλά είδαμε και πάθαμε!! μόλις συνήλθε επανήλθε στην καθημερινίτητα του.... αταξία και αγιος ο Θεός.
Ο μπαμπάς μου από προχθές εχει αιματουρία (θυμόσαστε τις λιθοτριψίες και το χειρουργείο??) μάλλον από ένα σωληνάκι που του έχουν αφήσει μέσα μπας και έπεφτε η δεύτερη πέτρα πραγμά που δεν έγινε....και ο μακακας δεν ήθελε να παρει τηλ τον γιατρο..... και χθες το βράδυ το έκοψε κρυος ιδρώτας και του κοβόταν και η ανασα. Ο ντοκτορ της οικογένειας (η μαμα που εχει βγάλει την ζωή της στα νοσοκομεία ως προσωπικο) μου είπε ότι τετοια συμπτώματα μυρίζουν συψαιμία!!! τελεια δηλαδη!!!!
Α και μέσα σε όλα σήμερα κλεινουμε 2 χρόνια παντρεμενοι (με πολιτικο) με τον Αρουλη αλλά ως γνωστόν ποιος αντρας τα θυμάται αυτα?????
Να σας κεράσω φιλεναδίτσες μου????
Αβάκι μου τρελαίνομαι για τις αγορές σου!!!! και χαίρομαι που πας κόντρα στο κατεστημένο!!!!!! ακου κει γοβες καλά ρούχα, χτενισματα κομμωτηρίου!
Σοκολατίτσα μας έλειψες (αναθεμα το ιντερνετι σου)
Μακονες μου με το καλό να δεχτής την φιλενάδα σου!!!!
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε. Μακ εύχομαι να απορροφηθεί σύντομα το οίδημα, με το καλό να δεχτείς την φίλη σου και να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο της. Οσο για τα κρύα και τον χειμώνα που σου αρέσει όταν θα ψυχοπλακώνομαι επειδή πλήρωσα την θέρμανση θα σκέφτομαι την βαθμίδα της ευτυχίας σου και θα νοιώθω καλύτερα! χαχαχαχα
Αγγελικούλα χρόνια σας πολλά, να είστε γεροί και αγαπημένοι και να χαίρεστε το παιδάκι σας. Ευτυχώς που δεν χτύπησε ο μικρός και είναι καλά. Περαστικά στον μπαμπά σου, ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό, να αποφασίσει να πάει στον γιατρό και να συνέλθει σύντομα.
Aγγελική μου, μια βιαστική καλημέρα, πολυμέτωπες οι καθημερινές σου μάxες!...
Να ζήσετε και πάντα με αγάπη και συνεννόηση μεταξύ σας!
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα ..... πως πάει κορίτσια ???
Με τις κόρες μου είμαστε σπίτι με πυρετό ... πονόλαιμο και συνάχι ..... μας μπήκε για τα καλά το φθινόπωρο !!!!
Αγγελικούλα μου, να ζήσεστε σαν τα ψηλά βουνά, να γεράσετε, να χαίρεστε την οικογένειά σας!
Ευχαριστούμε για το κέρασμα, ευχαρίστως θα φάμε ένα κομματάκι...
Ο μπαμπάς καλά θα κάνει να ψάζει εξονυχιστικά το θέμα του, γιατί μπορεί να είναι προστάτης (το πιο συνηθισμένο), μπορεί όμως και κάτι πιο δύσκολο. Μην το αφήσει!
Μακόνι μου, μαζί σου κι εγώ στο χειμώνα! Καλή η ζέστη, κάνεις οικονομία και στη θέρμανση, αλλά ο χειμώνας έχει άλλη γλύκα.. Θαλπωρή και συμμάζεμα στα σπίτια και ζεστασιά και συντροφικότητα. Αυτό για σένα: "Είχε ονειρευτεί βροχές και γρήγορα ποτάμια, υγρές μυρωδιές και τον αχό του ανέμου. Βαθιές λίμνες και σκουρόχρωμους λόφους με λασπερά μονοπάτια που βγάζουν σε χιονοσκέπαστες κορφές. Και το πιο σημαντικό απ' όλα, βροχή. Δεν έπεφτε ίσια προς τα κάτω, ορμητική και τροπική όπως γινόταν εδώ, αλλά ήταν απαλή και σαν σύννεφο, σαν καπνός" Σεπτέμβρης της αγαπημένης μου Πίλτσερ.
Σήμερα ξεκίνησα μία πάρα πολύ βαρετή δουλειά. Ξεχώρισα κάποια ρούχα για δώσιμο και θα ακολουθήσουν και άλλα. Άνοιξα ντουλάπες, συρτάρια, μέσα γίνεται χαμός! Ήδη έφυγε η πρώτη σακούλα. Θα αποσυμφορηθεί η κατάσταση, αλλά πολύ μπελάς αυτή η δουλειά.. Και το αστείο της υπόθεσης: Είχα ρούχα, χρόνια μεν, αλλά στην ουσία αμεταχείριστα. Τα έδωσα αλύπητα. Τι νόημα έχει να κάθονται επτά και δέκα χρόνια και να πιάνουν τον τόπο; Έδωσα μία φούστα Τσαντίλης, ένα φόρεμα Σιλουέτ, βαρβάτα ρούχα. Κάποτε, όπως καταλαβαίνετε ήμουν πράγματι μία μικρή κυρία.. http://www.youtube.com/watch?v=d4EBl...eature=related
Marymary κάνετε πρόβες για τον χειμώνα; χιχι Εύχομαι γρήγορα περαστικά σε όλες σας! Συγχαρητήρια και για την απώλειά σου, τα πας περίφημα.
Τζίνα καλά τα πάω δεν λέω .... λίγο σαν χελώνα τα χάνω ... αλλά από την άλλη αισθάνομαι και τυχερή γιατί δεν έχω "κρεμάσει" γιατί τα χάνω σχετικά αργά .... περίπου 5 με 6 κιλά τον μήνα.
Εσύ πως τα πας ???
Βρεθήκατε για καφέ με τα κορίτσια ??? Η Καλλιόπη καλά ??
Marymary 5-6 κιλά τον μήνα είναι το καλύτερο όχι μόνο για το κρέμασμα αλλά και γιατί δεν αποδυναμώνεται ο οργανισμός, κι εγώ τόσα έχανα και λιγότερα καμιά φορά. Η Καλλιόπη είναι καλά, θα μπει σίγουρα να σε χαιρετήσει και η ίδια, δεν έχουμε βρεθεί για καφεδάκι, είμαι κι εγώ το τελευταίο 2μηνο στο Δήλεσι, ελπίζω να συναντηθούμε μέσα στις γιορτές.
Γιώτα μου, Τζινάκι μου και Άβα μου σας ευχαριστώ πολυ!!!
Ο μπαμάς την Δευτέρα θα πάει να δει τον γιατρο να δουμε τι θα ξημερώσει! στεναχωριέμαι με την ξεροκεφαλια του! ακου κει εχει άλλες δουλειες ο γιατρός και δεν τον πήρα τηλεφωνο!!! μου τη δίνει στα νευρα!!!
Αγγελικούλα μου, βριστείτε, χτυπηθείτε, παίξτε ξύλο, αλλά μάζεψέ τον και γρήγορα στο γιατρό! Ο δικός μου πατέρας είχε αιματουρία, αρχικά διαγνώστηκε προστάτης και αποδείχτηκε καρκίνος. Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά κάνε όσα χρειαστούν προκειμένου να πάει στο γιατρό, έστω και με το ζόρι. Κι ας μη σου μιλάει μετά. Ας είναι ζωντανός και από κει και πέρα χ%$στηκες..
Εμένα κορίτσια είχε ο πεθερός μου έτσι αλλά τελικά ήταν άμμος από τα νευρά που είχε υποχωρήσει και είχε μείνει στην ουρήθρα (βέβαια δεν μπορεις να το διακρίνεις με γυμνό ματι ) , του έκανε τσούξιμο και ουρούσε με αίμα για αρκετό καιρό μέχρι που πήγε στον γιατρό και τελικά δεν ήταν τίποτα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά .
Τζίνα δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα θα είσαι Αθήνα ???
Marymary θα γυρίσω Αθήνα τέλος Οκτωβρίου.
Οπότε μπορούμε να βρεθούμε αρχές Νοέμβρη και με την Καλλιόπη αλλά και με όποια άλλη κοπέλα θα είναι εδώ και θέλει ........................................ και ξαναβγαίνουμε και τα Χριστούγεννα που θα είναι και οι υπόλοιπες Αθήνα .....
Καλά να περνάς ....
καλημεροκαλησπερες και απο μενα!
αγγελικουλα να ζησετε κοριτσι μου και μη ζητας πολλα απο τους αντρες!
επρεπε να διαλεξεις μια μερα σημαδιακη για να το θυματε εγω πχ παντρευτικα των φωτων και ετσι δε το ξεχναει!
μαρακι μου μια χαρα ειμαι εγω περαστικα σε σενα και τις κορουλες σου!
φιλια σε ολες!
Καλλιόπη μου σε ευχαριστώ ... αλλά η μικρή συνέχεια φέρνει ιώσεις από τον παιδικό και μέχρι να έρθουν τα αντιγριπικά θα το πάμε σερρύ με ιώσεις ....... Εσένα ο μικρός καλά ??? Πώς πάει σχολείο ? Εμένα η δασκάλα της μεγάλης τους έχει στριμώξει φέτος για τα καλά ... έκτη φέτος βλέπεις και πρέπει να σφίξουν οι κ....... !!!!
Επιτέλους τέλος η εκκαθάριση! Μόλις κατέβασα και την τελευταία σακούλα. Μάζεψα συνολικά τρεις σακούλες απορριμμάτων, φίσκα μέχρι πάνω!
Μπορεί να το παράκανα, αλλά κουράστηκα να έχω ντουλάπες ασφυκτικά γεμάτες και να μη φοράω παρά ελάχιστα από τα ρούχα. Κράτησα μόνον αυτά που ξέρω ότι θα τα φορέσω και θα τα χαρώ. Κάποια κομμάτια λυπήθηκα που τα αποχωρίστηκα, τα έβγαζα από τις σακούλες και μετά ξανασκεφτόμουν, πότε ήταν η τελευταία φορά που το φόρεσες αυτό; Αν δε μπορούσα να θυμηθώ, τότε το ξαναέριχνα στη σακούλα.
Έδωσα πάρα πολλές μπλούζες, χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές, φούστες, παντελόνια, φορέματα, πυζάμες, φόρμες, τα πάντα.
Ξέρετε τι κατάλαβα με την εκκαθάριση αυτή; Ότι ήμουν σαν τη διαφήμιση που λέει "δεν θα ξέρεις τι έχεις". Έκανα χώρο σε συρτάρια για τα εσώρουχά μου και -στο Θεό σας- γεμίζω ένα συρτάρι με τις κάλτσες μου, ένα συρτάρι με τις τρουα καρ κάλτσες μου και ένα ακόμη με τα καλσόν μου! Καλσόν δε φοράω εδώ και χρόνια, άρα χρονολογούνται από την εποχή του Παλαιολόγου.. Όσο για τις τρουα καρ, τι το ήθελα και πήρα φέτος άλλα δέκα ζευγάρια από το πανηγύρι; Δεν ήξερα ότι είχα τόσες πολλές.. Αμ, τα δώδεκα βρακιά που πήρα φέτος; Το παθαίνω κάθε φορά που βλέπω φτηνά πράγματα και ορίστε τώρα!
Και επειδή είμαι κορίτσι με στόχους (συνήθως), πήρα και μια απόφαση: Πρώτα θα χάσω και τα υπόλοιπα κιλά μου και θα σταθεροποιηθώ στα εξήντα. Μετά, θα δώσω και αυτά τα ρούχα που έχω και θα ψωνίζω ένα και καλό κάθε φορά. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να έχω μία ντουλάπα λιτή και μετρημένη, με λίγα μεν, αλλά καλά και ακριβά κομμάτια. Καλύτερα ένα και διαχρονικό, παρά γεμάτες ντουλάπες με φτηνιάρικα, από τους κινέζους και τα πανηγύρια.
Είχα παρακολουθήσει στο ΣΚΑΙ μία ξένη εκπομπή με μία γυναίκα που ήθελε να αδυνατίσει και ζητούσε βοήθεια. Πήγε στο σπίτι της ψυχολόγος, για να κάνει έρευνα, ξεκινώντας από το περιβάλλον της και τον τρόπο ζωής της. Έφριξε με τη σαβούρα που μάζευε και της τα πέταξε όλα, κρατώντας ένα πράγμα από το κάθε είδος. Η γυναίκα έκλαιγε και χτυπιόταν, αλλά της εξήγησε ο ψυχολόγος ότι μαζεύοντας σαβούρα γύρω σου πνίγεσαι και έχει επίπτωση και στα κιλά σου. Πώς ακριβώς δεν το κατάλαβα.. Δεν κατάλαβα το συσχετισμό των περιττών πραγμάτων με τα περιττά κιλά, αλλά σίγουρα καταλαβαίνω τώρα το πόσο ανακουφισμένη και ανάλαφρη νιώθω που έδιωξα τη σαβούρα χρόνων..
ΑVA σε θαυμαζω εγω δεν μπορω να πεταξω ρουχα , τα λυπαμαι . Ειναι οι ντουλαπες γεματες ρουχα που δεν μου κανουν αλλα εγω τα κρατω .................
Άλμα μου, μόλις φτάσεις στο δικό μου σημείο και αγανακτήσεις, τότε θα γίνει αυτόματα, θα δεις..
Τα τελευταία χρόνια άλλαξαν πολλά στη ζωή μου. Διπλασίασα το βάρος μου και επίσης μετακόμισα σε μέρος με τεράστιο πανηγύρι. Βάλε και την οικονομική κρίση που χτύπησε στο μεταξύ..
Είχα ρούχα για πενήντα, πενήντα πέντε, εξήντα, κοκ, μέχρι και τα εκατό κιλά. Αυτά των εκατό, ενενήντα οκτώ κλπ, τα χάριζα με το που αδυνάτιζα. Πες το εκτόνωση και χαρά, πες το φόβο να μην επιστρέψω στα παλιά, δεν ξέρω..
Το πανηγύρι είναι το κυνήγι της ευκαιρίας. Φτηνό αυτό, τζάμπα εκείνο, φορτώνεσαι ένα σωρό πράγματα. Παλιά πήγαινα σε κατάστημα εσωρούχων και έπαιρνα πχ μία νυχτικιά. Φέτος πήρα τρεις και ένα ζευγάρι πυζάμες. Με τον τρόπο αυτό κατάφερα και γέμισα τις ντουλάπες στο σπίτι που μένω μόνη μου και που πριν από μένα ζούσε οικογένεια! Καταλαβαίνεις..
Τώρα είμαι θυμωμένη με μένα. Έδωσα πράγματα εκατοντάδων ευρώ, τη στιγμή που θα μπορούσα να πάω και να πάρω ένα ρούχο, που να φυσάει.. Κι εγώ φορτωνόμουν πράγματα και πράγματα, μέχρι που κόντεψαν να με πνίξουν!
Αποφάσισα! Καλύτερα να ψωνίζω ένα ακριβό ρούχο μίαα φορά το χρόνο, παρά πολλά, των πέντε και δέκα ευρώ και στο τέλος να καταλήγω να πνίγομαι και να ξοδεύω και περισσότερα χρήματα! Ουκ εν το πολλώ το ευ!
Σαββατιάτικες καλημεροκαλησπέρες κι από μένα .
Mak κι εγώ λατρεύω το χειμώνα και περιμένω πως και πως να έρθει . Αλλά ούτε μια τόσο δα βροχούλα δεν είδαμε ακόμη .
Αντ΄αυτού σήμερα απ τη μια έχει ένα τρελλό αέρα κι απ την άλλη μια υγρή ζέστη που κολλάς .
Καλλιόπη μου με την κοιλια στην μύτη δεν είχα και πολλές επιλογες!! Η άλλη λύση ήταν να μην παντρευτούμε.... και ποιος ακουγε τον μπαμπά Παρθένη!!!!!!!Quote:
Originally posted by mermaid
επρεπε να διαλεξεις μια μερα σημαδιακη για να το θυματε εγω πχ παντρευτικα των φωτων και ετσι δε το ξεχναει!
Πήγαμε στο δημαρχείο δώσαμε τα χαρτια μας και μας είπαν ότι Τετάρτη 29 / 09 στις 09.30 το πρωι να είσαστε εδω!!!! με την τσίμπαλ στο μάτι κοινως!
Ava μου ξέρεις πόσο πολύ θέλω να κάτσω και να κάνω τέτοια ξεκαθάρηση?????
Καλησπέρα Ντόρα!
Αγγελικούλα, σε συμβουλεύω να την κάνεις μόνον όταν αισθανθείς έτοιμη. Εδώ εγώ, που αγανάκτησα και πάλι νιώθω ότι το παράκανα.
Πάω για νανάκια. Σας φιλώ!
Με τάραξαν πάλι.. Η φίλη του παρεακίου με ξύπνησε, πάνω που βυθιζόμουν σε ύπνο γλυκό..
Εξοργίστηκα, έπιασα το κινητό και της έστειλα μήνυμα με περιεχόμενο: http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
Α μα πια! Έκανα υπομονή, είπα κρίμα είναι, αλλά όχι και να μας καβαλήσει η παλαβιάρα! Στο καπάκι τηλεφώνησα στο παρεάκι και του είπα πως τον είχα προειδοποιήσει, να μαζέψει τη φιλενάδα του, γιατί θα της επιτεθώ. Χάρηκε! Καλά της έκανες, μου είπε, γιατί πριν λίγο μιλήσαμε και της είπα να είναι προσεκτική μαζί σου. Είσαι καλή, χρυσή, αλλά αν σε πιέσουν πολύ ξεσπάς και όποιον πάρει ο χάρος. Ότι επιθυμείς να γίνονται τα πράγματα με σεβασμό στον τρόπο ζωής του άλλου. Ότι κλείνεις τα τηλέφωνα και δεν απαντάς, όχι γιατί δε μπορείς, αλλά γιατί δε θέλεις να της μιλήσεις. Ότι με το να επιμένει στις κλήσεις της δεν θα σε πιάσει στο φιλότιμο, αντίθετα, θα σε εξοργίσει.
Τότε είπα στο παρεάκι, τι θα γίνει με το γκόμενο; Μήπως να του μιλούσα εγώ, να του έριχνα και κανένα βιάγκρα στον καφέ του, μπας και την απαυτώσει και ησυχάσουμε;
Κορίτσια, η γυναίκα μου είναι σχεδόν άγνωστη, το ξαναλέω. Δεν είναι φίλη μου, να ανεχτώ τις ιδιορρυθμίες της. Και πάλι ανέχτηκα πολλά. Με ξυπνάει συστηματικά εδώ και καμια δεκαριά μέρες, μου τηλεφωνεί σε ώρες ακατάλληλες, με βασανίζει με τις ίδιες και τις ίδιες λεπτομέρειες για το γκόμενο. Έκανα την ανάγκη φιλοτιμία και είχαμε κανονίσει να τηλεφωνηθούμε σήμερα, μετά τις οκτώ, το τόνισα αυτό.. Της το είπε και το παρεάκι, αφού κανονίσαμε αργά, ας μη με ενοχλήσει νωρίτερα. Έπαιξε και έχασε. Από δω και στο εξής θα μιλάει με τη φωτογραφία μου και τη φωνή μου μπορεί να την ξεχάσει από τώρα, γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω ξανά σε κλήση της.
καλημέρα αγάπες! να έχουμε μια όμορφη και λαμπερή Κυριακή. καιρός ήταν να αλλάξω το τικερ μου καθώς πέρασε το καλοκαίρι και τα ξεσαλώματα. Από εδώ και πέρα θα είμαι καλό παιδί .
καλημέρα και από μένα!
Κατερίνα μου, γλυκό μου αγγελούδι, μου αρέσει το ροζ συννεφάκι σου,ελπίζω να μη σε πειράζει να με παίρνεις και εμένα που και που βόλτα πάνω στο συννεφάκι, να τα λέμε και να ονειρευόμαστε!
Καλημέρα!!
Επιτέλους, έρχονται οι καλεσμένοι μου, έρχονται και θα περάσουμε τέλεια!!
Μου υποσχέθηκαν ότι θα είναι εδώ το συντομότερο δυνατό και έτσι ξύπνησα νωρίς νωρίς, να ετοιμαστώ. Έστρωσα καθαρά σεντόνια, έβγαλα μοσχομυριστές πετσέτες, έβαλα σε περίοπτη θέση γλυκάκια, έκοψα από τη μοναδική μου γλάστρα λουλουδάκια, να στολίσω το κομοδίνο τους, έπλυνα με καρπέξ τα χαλάκια, να πατήσουν τα ποδαράκια τους στα καθαρά..
Μετά σκέφτηκα, για ένα λεπτό, στο πανηγύρι έρχονται.. Να μην τους βάλω στο κλίμα; Να μην τους βασανίσω λίγο;
Έτσι τους τηλεφώνησα και, αντί για τη φωνή μου, άκουσαν αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=jlNakpIFUe8
Αργούν... Γιατί άραγε;; :lol::lol::lol:
Αχαχαχα, κορίτσια!! Αυτή η πίπιζα ή ό,τι άλλο είναι μου φαίνεται πολύ γελοία!
Το άφησα να παίζει και έπλυνα κάτι ποτήρια με αυτό. Βοηθάει στις δουλειές, αλήθεια.. Γίνεσαι γρήγορη, κουνιέσαι και στο ρυθμό, έχει πολύ πλάκα! Κατακαημένοι γείτονες..
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Κατερινάκι μεγειά το νέο σου τικεράκι, είναι πολύ όμορφο.
Πω πω, τι έκανα, η κακούργα! Μάλλον τους τρόμαξα και με ειδοποίησαν να τους περιμένω το απογευματάκι! Χεχεχεχε...