Το κέικ ήθελα να ήξερα γιατί το έβαλα σε πιατέλα... Ξεχώρισα το μισό για τους γονείς μου, το 1/3 για το παρεάκι, φάγαμε δύο κομμάτια και περίσσεψαν και δύο ακόμη. Να'ταν κι άλλο!
Printable View
Το κέικ ήθελα να ήξερα γιατί το έβαλα σε πιατέλα... Ξεχώρισα το μισό για τους γονείς μου, το 1/3 για το παρεάκι, φάγαμε δύο κομμάτια και περίσσεψαν και δύο ακόμη. Να'ταν κι άλλο!
ʼβα αν διαβάσεις ονειροκρίτη κοίτα και για την έξαψη και το λαλάγγι!:lol:
Καληνύχτα κι από εμένα κορίτσια. Καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Μετά από πολύ φαγητό...Καληνύχτα σας!!!!
Kαλη νυχτα κοριτσια που δεν σας χορταινω παλι γιατι χαλασε παλι ο υπολογιστης κ μου παιρνει ο μικρος το λαπτοπ.Φιλια.....
Ευχαριστώ,κοριτσάρες μου για τις ενθουσιώδεις ευχές!Και κατά το ήμισυ να πραγματοποιηθούν,μια χαρά είμαστε!
Ούτε που σκέφτηκα να ντυθώ...Αλλά μια που η Μακ με έκανε Ινδιάνα,μου λείπει ο σιδηρόδρομος όνομα μου.
Η θέση της γραμματέως-χαφιέ κατοχυρώθηκε στο Γλαυκόνι μου!Κάτι μου λέει-γιατί άραγε;-πως εσείς εδώ θα ξεσαλώσετε
περισσότερο από μένα και το υπό κρίση καρναβάλι της Πάτρας!Χαρά σ'εσάς λοιπόν!Πάω στην αυλή του φθινοπώρου μου
σιγά σιγά καθώς σε τέσσερις ώρες θα χτυπά το ξυπνητήρι!Ευτυχώς εγώ είτε δε βλέπω όνειρα είτε τα ξεχνώ κι αυτά
όπως άλλωστε και τα της ζωής μου...Πόρνες που κερατώνετε τη μαντάμ σας,Μορφερωμένες και κοινές κοιμωμένες,όνειρα γλυκά μας!
Μη με δινεις παιδι μου.....
Να προσεχετε κοκονες τι λετε απο αυριο!Ιδιως για σεξ,λαλαγκωματα....
Γιωτούλα μου, τα ίδια όνειρα έβλεπα και εγώ!!! Και πίστεψέ με, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλύτερο και από τα πιο τρελλά μου όνειρα!!!! Το η μία θυλή να πέσει λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω από την άλλη δεν είναι πρόβλημα, πίστεψέ με κανείς δεν θα το βλέπει παρά μόνο εσύ. Και σε εμένα η μία είναι ελάχιστα πιο πάνω από την άλλη. Αυτό συμβαίνει γιατί είσαι ξαπλωμένη επομένως λογικό να χαθούν μερικά χιλιοστά. Από κει και πέρα, αυτό σταματάει να φαίνετε μετά το 6μηνο που πια το στήθος παίρνει την τελική του μορφή και μαλακώνει (επειδή στην αρχή είναι σκληρό σαν πέτρα και ψηλά λες και είναι στον λεμό:P:P:P:P). Νομίζω σου είχα δείξει φώτο μου πριν και μετά?Quote:
Originally posted by monahoiot
Σκέφτομαι λοιπόν: "πως στο καλό θα μοιάζει το στήθος μου μετά την μείωση/ανόρθωση?" και τσουπ εμφανίζεται το όνειρο στο βραδυνό ύπνο και βλέπω να γίνεται η επέμβαση, να πηγαίνει καλά, να κοιτάζω το νέο μέλος στην οικογένεια του σώματός μου και να μου αρέσει αλλά μόνο μια μικρή λεπτομέρεια (...) να τα χαλάει, η μια ρ@#α ήταν στραβή :lol::lol::lol:
Καλημέρα σας! Το βραδάκι έβλεπα όνειρο την γιαγιά και τον παππού μου, και ξύπνησα γύρω στις 3 κλαίγοντας και δεν μπορούσα να σταματίσω να κλαίω... Με είχε πιάσει το παράπονο που δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον παππού που μας έφυγε τελείως ξαφνικά, που δεν μπόρεσα να χαρώ την γιαγιά και θυμόμουνα συνεχώς την μοναδική φορά στην ζωή μου που την είχα ακούσει να λέει "πονάω". Ήταν και οι 2 τόσο υπέροχοι άνθρωποι, και έφυγαν πολύ νορίς..... Ούτε τα στέφανά μας δεν πρόλαβαν να φιλίσουν, ούτε να μας καπνίσουν στην ετοιμασία γαμπρού και νύφης, ούτε να αγκαλιάσουν τα δισέγγονά τους.......
Θυμίθηκα επίσεις την τελευταία φορά που είχα δει την γιαγιά μου όνειρο, και ήταν τα ξυμερώματα της μέρας που μου είχαν πει πως ο μικρούλης μου βγαίνει από την εντατική νεογνών και πάει σπίτι επιτέλους... Θυμάμαι που την είχα δει να κάθετε σε ένα καναπέ στην εντατική και να παίρνει τον μικρό αγκαλιά, να βγάζει το στήθος της και να τον θυλάζει, και να τις λέω γιαγιά τί κάνεις? ο μικρός δεν θυλάζει, δεν επιτρέπετε, και να μου λέει μην ανυσιχείς κόρη μου, ο μικρός είναι μια χαρά, και συνέχισε να τον θυλάζει κανονικά. Εκείνη την μέρα όταν πήγα στο νοσοκομείο να δω το μωρό μου, μου ανακοίνωσαν λοιπόν πως μπορεί να φύγει και να πάει σπίτι γιατί είναι πια καλά.
Έβλεπα και τον παππού, και είχα συνεχώς στο μυαλό μου την τελευταία μέρα που τον άκουσα να μιλάει. και μετά τον χάσαμε.... :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::snif fle:
πάλι άρχισα να κλαίω...... Μου λείπουνε τόσο μα τόσο πολύ....
Πωλινακι μου, τι όμορφο να βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν φύγει , στον υπνο σου.
Είσαι στην δουλειά τωρα?
Καλημέρα κουκλίτσες !!!!!!!!!!Πωλίνα όταν βλέπεις στον ύπνο σου πεθαμένο ,αν φοράει μαυρα άσχετα με τη μορφή που εμφανίζεται λεν πως είναι ʼγιος !!!!!Φορούσε κάνεις?
Καλημέρα σας κορίτσια. Ναι Κατερινάκι μου στην δουλιά είμαι.
Γιώτα μου δεν θυμάμαι τί φορούσαν, απλά θυμάμαι πως η παρουσία τους ήταν πολύ έντονη λες και ήταν εκεί δίπλα μου, δίπλα από το κρεβάτι μου όλη την ώρα.
Πωλίνα μου ήρθαν να σου πουν ότι όλα θα πάνε καλά διότι φαίνεται διαισθάνονται οτι ανυσηχείς ξανα αυτή την φορά για το νέο παιδάκι που έρχεται και ηρθαν να σε καθυσηχάσουν. Θεωρώ ότι είναι καλό σημάδι. Μην κλαις , χαμογέλα τους!
Μόλις τώρα πήρα τηλ και το είπα τώρα της μαμάς και μου είπε ότι τώρα είναι "των ψυχών" και ότι μάλλον ήθελαν να μου δέιξουν πως είναι δίπλα μου και οι δύο.
Θα πάω το Σάββατο να αγοράσω καινούρια καρβουνάκια, θυμιατό και λάδι και θα πάω με τον μικρό να τους καπνίσουμε και να τους ανάψουμε το καντύλι τους.
Εχω προσέξει πως όποτε πάω με τον μικρό εκεί, ο ίδιος λάμπει από χαρά όταν βλέπει τις φώτο τους κιας μην τους έχει γνωρίσει ποτέ, λες και αναγνωρίζει την μορφή τους.
Εδώ και 4-5 μέρες, βλέπω την σκιά μου όταν περπατάω, και η πρώτη σκέψη που μου περνάει από το μυαλό ξέρετε πια είναι?
"Τί ωραία καλύγραμμη φιγούρα, πραγματικά θυλικιά με την περιφέρειά της κτλ" Και μετά σηνηδητοποιώ ότι είμαι εγώ αυτή η φιγούρα!!!
Αστε που βλέπω πολλά βλέμματα να πέφτουν πάνω μου, και όχι του τύπου "κοίτα μία χοντρή" αλλά του τύπου "Τί ωραία κοπέλα είναι αυτή, με τα πιασιματάκια της, με τον αέρα της!!!"