-
Είπα να ξαναπιάσω τα νήματα της καθημερινότητάς μου και έτσι μόλις γύρισα από το γυμναστήριο. Κορίτσια, δεν πάω καλά! Κάτι δεν πάει καλά με μένα. Στο γυμναστήριο, ενώ έκανα ήπια άσκηση, ξαφνικά ένιωσα ότι ιδρώνω, ότι ζεσταίνομαι αφόρητα, ότι θα λιποθυμήσω. Χαλάρωσα και σταμάτησα να κοιτάω το ρολόι, ώστε να περάσει γρήγορα η ώρα. Μετά πήγα και ψώνισα και ξαναπήρα γάλα (ήμαρτον).. Τώρα μπήκα να σας δω και διάβασα αυτό που έγραψε η Ντόρα για το κουτάβι και έβαλα τα κλάμματα. Δεν πάω καλά γενικώς. Δεν είμαι δα και τόσο ευσυγκίνητη.. Γενικά με απασχολούν αρκετά θέματα, αλλά αυτό συμβαίνει πάντα. Τώρα έχω απορρυθμιστεί, οργανικά και ψυχολογικά.
-
Καλησπέρα. Dora μην ανησυχείς γιατί όλοι το κάνουμε αυτό κάποια στιγμή, αν πει κάποιος ότι δεν έχει στρουθοκαμηλίσει ποτέ του θα λέει ψέμματα! Αβα μου έχει συμβεί κι εμένα αυτό με την πρωτείνη παλιά, ζητούσα τυρί και κρέας, προσπαθώ όμως όσο μπορώ να τρώω απ'όλα για να προλαβαίνω τον οργανισμό μου πριν χρειαστεί κάτι κι αναγκαστεί να μου το ζητήσει. Αγγελικούλα καλή επιτυχία με τα σποτ. Γλαύκη μου μακάρι να μπορούσα αλλά δεν μπορώ να μείνω άλλο ΑΘήνα, ελπίζω όμως να μπορέσουμε να το κάνουμε το φαγοπότι σύντομα. Ε, ρε χαρές που θα κάνουν τα εστιατόρια με εμάς πελάτισσες, τρελή κατανάλωση! :lol: Stellou κάνεις την καλύτερη δουλειά με το ποδήλατο και δεν βαριέσαι, βοηθάει στην δίαιτα και γυμνάζεσαι πολύ καλά. Καλό ταξίδι να έχεις την Κυριακή.
-
Αβα μην πας γυμναστήριο για λίγες μέρες, κάτσε να ξεκουραστείς, να σου περάσει και η επιθυμία για πρωτείνη και πας μετά. Δεν διάβασα τι έγραψε η Ντόρα αλλά καλά που το είπες γιατί αν αφορά σκύλο και είναι ασχημο δεν θέλω να ξέρω.
-
Μα το γυμναστήριο με έσωσε σήμερα από τη θλίψη. Εκεί είδα κόσμο, άκουσα χαλαρωτική μουσική, ήταν πολύ ωραία!
Αυτό που έγραψε η Ντόρα, διάβασέ το, είναι γλυκό. Δεν έκλαψα για το σκυλί, αλλά για το παιδί ή μάλλον γιατί κάτι δεν πάει γενικότερα καλά. Το μήνυμα ήταν ίσα ίσα ελπιδοφόρο, ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην αγάπη και ότι όλοι βρίσκουμε την αγκαλιά.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και έτσι και η δική μου. Μέρα εσωτερικής αναζήτησης, ενδοσκόπησης, παραδοχής λαθών. Είχα εξωτερικές δουλειές και στο γυρισμό πέρασα από τον διπλανό μου. Μου ξεκίνησε μία συζήτηση περί στροφής στη ζωή, αλλαγής, ρίσκου κλπ. Του απάντησα ότι καταρχήν θαυμάζω όλους όσους τολμούν και κάνουν στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών και δεν εξαιρώ εμένα. Μόνο που αυτό πρέπει να γίνει σε νεαρή ηλικία. Κατά κανόνα, γιατί τώρα με την κρίση, γίνεται σύνηθες το φαινόμενο. Αν έπρεπε να συμβουλεύσω ένα παιδί, θα του έλεγα να μην πάρει τέτοιο ρίσκο. Όταν μετακομίζεις στα τριάντα και βάλε, του είπα, ή που θα απογειώσεις τη ζωή σου ή που θα τη χαντακώσεις. Δυστυχώς ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Μετάνιωσα πικρά που ήρθα εδώ και πρώτη φορά το λέω φανερά. Δεν έχω τίποτα με τον τόπο σου, απλά δεν έπρεπε να πάρω τέτοια ριζική απόφαση, αυτό λέω. Μου είπε πως και ο ίδιος είχε μετακομίσει οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη, μετάνιωσε και γύρισε στον τόπο του. Η διαφορά μας, του απάντησα, είναι ότι εγώ δε μπορώ να φύγω από δω.
Όταν ξεκινάς έτσι τη μέρα σου, τι να περιμένεις μετά; Έφαγα την πρωτείνη μου, κοιμήθηκα και μετά τηλεφώνησα στους γονείς, για να ακούσω και άλλες μιζέριες. Δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στη μετακόμιση και ζητούν τη βοήθειά μου. Τους είπα ότι μακάρι να αλλάζαμε ζωές, να ζούσα εκεί που ζουν αυτοί και να έρχόταν εκείνοι εδώ. Έτσι αποφάσισα να μην καθήσω σπίτι και πήγα γυμναστήριο.
Μετά πήγα για ψώνια και αποφάσισα να με δωροδοκήσω με φαγητό. Πήρα μισό κιλό γαρίδες, να τις τηγανίσω αύριο. Ελπίζω να είναι εύκολη ιστορία, γιατί δεν έχω ασχοληθεί άλλη φορά με θαλασσινά. Φαντάζομαι ότι θα γυρίσω αύριο από τη δουλειά, θα τις πλύνω και απλά θα τις ρίξω στο τηγάνι. Έτσι δεν είναι; Ελπίζω να μη φάω αύριο σκατούλες..
-
Καλησπέρα κοκόνες μου!
Έγραψα ένα κατεβατό το απόγευμα και δεν με έκοψε να το κάνω κόπι και χάθηκε μιας και χάθηκε η σύνδεση για λίγο :mad:
Σας έχασα γιατί η σύνδεση του ξαδέρφου μου έχει κάτι θεματάκια και δεν δεν μπορώ να συνδεθώ με ευκολία.
Είμαι στο Λιτόχωρο από την Δευτέρα περιμένοντας μην τυχών και προκύψει χειρουργείο. Σήμερα ήρθε το πολυπόθητο τηλεφώνημα και έκλεισα χειρουργείο! Δεν είναι βέβαια για άμεσα , είναι για τις 17Οκτ αλλά διόλου δεν με πειράζει μιας και αύριο θα επιστρέψω στο σπιτάκι μου και στον αντρούλη μου που τόσο μου έχουν λείψει! Αύριο λοιπόν επιστροφή Αθήνα και στις 16 ανηφορίζω και πάλι. Στις 17 κάνω εισαγωγή και προεγχειρητικό και στις 18 καλώς εχόντων των πραγμάτων μπαίνω για το χειρουργείο. Ανυπομονώ να αφήσω πίσω μου όλη αυτή την περιπέτεια. Κάθε εμπόδιο για καλό λένε και ελπίζω αυτή η εμπειρία να με ωριμάσει και να με κάνει πιο συνειδητοποιημένη ως προς το θέμα παιδί το οποίο μόνο σαν σκέψη με αγχώνει και με διχάζει...
-
Αβα εγώ δεν τρώω θαλασσινά αλλά ξέρω ότι πρέπει να τις αφήσεις να στραγγίξουν καλά, να τις αλατίσεις και να μην τις τηγανίσεις όλες μαζί, να έχουν χώρο στο τηγάνι για να μπορείς να τις γυρίζεις άνετα, όχι πολύ τηγάνισμα γιατί θα ξεραθούν μετά.
-
Ava μην το παιρνεις τόσο αρνητικά . Δεν ξέρω κιολας βέβαια την περίπτωσή σου και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεις αλλά σίγουρα κάθε μεγάλη αλλαγή εκτός από δυσκολίες έχει να φέρει και θετικά πράματα. Απλώς ψαξε λίγο και βρες ποια μπορεί να είναι αυτά τα θετικά στην δική σου περίπτωση , θα νιώσεις καλύτερα . ΤΖΙΝΑ thanks για τις ευχες για το ταξιδι και απο γυμναστική ότι μπορουμε κανουμε κι εμεις :P Βλέπω απώλειες σαν και τη δική σου και σαν να παίρνω δύναμη ! Πως το κανετε ρε παιδια ! Αν και προσωπικά θα μ'άρεσε να φτασω κάπου στα 70- 80 κιλά και να μείνω εκει. 50κατι η 60 κιλά τα βρισκω υπερβολικά λίγα για μενα αλλά δεν παυει να είναι εντυπωσιακή απώλεια ! :o
-
Καλησπέρα Ελάκι, ευτυχώς που κανονίστηκε το χειρουργείο και δεν θα σε φάει η αναμονή. Ο καιρός περνάει γρήγορα και σύντομα θα είναι απλά μία ανάμνηση όλο αυτό. Καλή επιστροφή αύριο, πολλά φιλάκια.
-
Μπράβο, Eli μου, υπέροχα τα νέα σου! Τώρα ξέρεις που βαδίζεις.. Και επιπλέον ταξίδεψες στα βόρεια, είδες αγαπημένα πρόσωπα, πήγες και στο πατρικό σου και χαλάρωσες, θα γυρίσεις ανανεωμένη στον αντρούλη σου, όλα τα καλά!
Όσο για το θέμα παιδί, θα σου πω κάτι που σκέφτηκα. Ποτέ δεν είμαστε έτοιμες για παιδί. Μάλιστα, όσο πιο ώριμες και συνειδητοποιημένες είμαστε, τόσο νιώθουμε ανέτοιμες και ανεπαρκείς για έναν τόσο σπουδαίο ρόλο. Μακάρι όλες οι μητέρες να έκαναν κάποιες στοιχειώδεις σκέψεις, προτού βρεθούν με ένα μωρό στα χέρια. Γιατί το πιστεύω ότι οι περισσότερες απλώς βρίσκονται με το μωρό, δεν είναι απόφαση κατασταλαγμένη, απόφαση καρδιάς. Το να κάνεις παιδί, σημαίνει πάνω απ' όλα ότι αποφάσισες να μπεις εσύ στην άκρη και να υπηρετείς πρώτα και πάνω από όλα τις ανάγκες του παιδιού, για το οποίο θα είσαι υπεύθυνη ισόβια. Πόσες άραγε το έχουν σκεφτεί αυτό; Πρέπει να έχεις περίσσευμα αγάπης. Πόσες μπορούν να δώσουν τα πάντα, αγνοώντας τον εαυτό τους;
Χαίρομαι που είσαι σοβαρή, υπεύθυνη, σκεπτόμενη, ώριμη,τρυφερή, πανέτοιμη, στα πλαίσια του εφικτού. Έχεις μία όμορφη οικογένεια. Ας τη μεγαλώσεις λοιπόν. Θα γίνεις πάρα πολύ καλή μανούλα!
-
Stellou ευτυχώς αυτή τη φορά δεν το έκανα μόνη μου αλλά με την βοήθεια του χειρούργου μου. Εχω χάσει δύο φορές από 45 κιλά κι άλλες πολλές φορές 20-30 κιλά με δίαιτες αλλά ποτέ δεν κατάφερα να τα διατηρήσω, γι'αυτό και αποφάσισα να κάνω επιτέλους κάτι πιο δραστικό και πριν από 15 μήνες έκανα επέμβαση στο στομάχι, γαστρικό μανίκι και τώρα έχασα για άλλη μία φορά τα κιλά μου αλλά ευτυχώς αυτήν τη φορά δεν θα τα ξαναπάρω.
-
Στέλλα μου, είναι λίγο μπερδεμένη η ιστορία μου. Ευτυχώς είμαι γενικά αισιόδοξος άνθρωπος. Τώρα τελευταία μου ήρθαν μαζεμένα κάποια θέματα και πιέζομαι. Διαφορετικά είμαι ικανή να αντλήσω χαρά από το ψίχουλο ακόμα.
Αλήθεια, προσπαθείς να χάσεις βάρος με διατροφή και άθληση ή κάνεις κάτι άλλο;
-
Κοριτσάκια μου η σύνδεση σέρνεται απίστευτα, σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας λόγια. Αύριο που θα παίζω εντός έδρας θα τα πούμε και καλύτερα. Σας φιλώ γλυκά και πάω να ετοιμάσω την βαλίτσα μου για αύριο...
Όνειρα γλυκά και καλή ξεκούραση σε όλες μας :kiss:
-
Καλό σου ταξίδι, Eli μου!
Και η δική μου σύνδεση σέρνεται.. Όχι τίποτε άλλο, ψάχνω για συνταγές με γαρίδες. Θα μείνω με το μάτι γαρίδα, την ώρα που θα πετάω το παρασκεύασμά μου στα σκουπίδια.. Αλλά, όχι, δεν θα το επιτρέψω αυτό!
-
Η Eli έρχεται η Τζίνα φεύγει! :lol: Ελάκι από αύριο το μεσημέρι δεν θα έχω σύνδεση οπότε θα τα λέμε τηλεφωνικώς. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση. Κούκλες σας καληνυχτώ κι εγώ, αν προλάβω θα μπω αύριο αλλιώς θα τα πούμε τέλος του μήνα, καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση, πολλά φιλάκια.
-
ΤΖΙΝΑ σου ευχομαι να ναι αυτη η τελευταια φορα που μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες γιατι ξερω ποσο δύσκολο και ψυχοφθόρο ειναι !
Ava ας πούμε οτι προσπαθώ με διατροφή και άθληση . Το "ας πουμε" πάει στο ότι δεν κάνω συγκεκριμένο πρόγραμμα από διαιτολόγο για την ώρα τουλάχιστον και αυτό γιατί έχω κουραστεί με αυτές τις διαδικασίες και έχω προσπαθήσει έτσι τόσες φορες που πλεον εχω μια εικονα του τι δουλευει για μενα και τι οχι. Τρωω πρωινο , ένα κανονικό γεύμα με σαλάτα το μεσημερι , κανα φρουτο η κατι ελαφρυ τελος παντων το απογευμα (η το πρωι) και κατι ελαφρυ για βραδυνο κατα τις 8 το απογευμα . Ποδήλατο κάνω σχεδόν καθημερινά τον τελευταίο 1μιση χρόνο αλλά τώρα το καλοκαίρι αρχισα να αυξάνω και τις αποστασεις που κανω (τουλαχιστον οσο ειμαι Αθηνα γτ οταν θα ειμαι Φλωρινα και πιασουν τα χιονια , εκει να με δω !!!) . Γενικώς το παλεύω έτσι και απλά σε αυτή τη φάση το πάω πιο cool γιατί με ξέρω κιολας που ενθουσιαζομαι παντα στην αρχη και τα κανω ολα κατα γράμμα και μετα απο λιγο καιρο τα ιδια ...
-
Σαν να ακούω εμένα στην περιγραφή σου.. Κι εγώ Στέλλα μου είμαι ενθουσιώδης στην αρχή, γράφομαι σε γυμναστήρια με πολύμηνη δέσμευση, παίρνω αθλητικά ρούχα, υγιεινά τρόφιμα, ακολουθώ λίγο τους κανόνες και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά!
Φαντάζομαι πως το μυστικό είναι να μην πιέζεσαι υπερβολικά, γιατί είναι φυσικό να τα βρονήξεις κάτω μετά. Προσπάθησε να συνεχίσεις αυτό που κάνεις (το οποίο είναι και το ιδανικό) και όσο για τη Φλώρινα, μπορεί να έχει παγωνιές, αλλά σίγουρα έχει και ωραία γυμναστήρια!
-
Το ρημαδι το γυμναστηριο οσο και να το χω προσπαθησει ... δεν γινεται ! Δεν ειναι οτι με κουραζει . ΒΑΡΙΕΜΑΙ! Το βρισκω τελειως μαζοχιστικο να τρεχεις πανω σε εναν διαδρομο η με ενα ποδηλατο τα οποια δεν κουνιουνται απ τη θεση τους :thumbdown: Παντα και κει παω στην αρχη με ορεξη κλπ αλλα μετα τζιφος ! Μονο το ποδηλατο μου χει κρατησει το ενδιαφερον αμειωτο , μπορω να κανω οσα χιλιομετρα θες ! Σκευτομαι και την περιπτωση να πηγαινω για κανα τρεξιμο (ελπιζοντας παντα να μην κανει τα κρυα και τον χειμωνα που εκανε περσυ) εξω σε ενα σταδιο που εχει μες στις πρασιναδες και να το παλεψω ετσι ...
-
Eχω μερες να σας διαβασω αλλα αν ειχε επιλογη like εδω στο φορουμ θα το παταγα σιγουρα σε αυτο που εγραψες για τα παιδια κ τις μητερες Ava...συμφωνω απολυτα!!!!!!
-
Ψιτ, Στέλλα, να σου πω ένα μυστικό; Κι εγώ το βαριέμαι το γυμναστήριο, αφόρητα! Βαριέμαι τη διαδικασία του ειδικού ντυσίματος, της σωματικής καταπόνησης, της αναπόφευκτης σύγκρισης με άλλα σώματα. Όλη η διαδικασία δε με φτιάχνει.. Αλλά δεν έχω και άλλη επιλογή. Πρέπει και να σφίξω και να αδυνατίσω και να γεμίσω το χρόνο μου και να κάνω καλό στην υγεία μου, οπότε..
Άντα, κοίτα γύρω σου και πες πόσες φορές σκέφτηκες ότι τούτη ή εκείνη δεν θα έπρεπε να έχει παιδιά; Πόσες φορές δεν είδες δίπλα σου άτεκνες γυναίκες, πλήρεις αγάπης και ωριμότητας και δε σκέφτηκες, πώς τα κάνεις αυτά Θεέ μου; Πού πας και τα πετάς;
Για να εξηγούμαι, δε με κατατάσσω σε καμία από τις δύο κατηγορίες. Ακροβατώ μεταξύ αυτών.. Δεν είμαι πια ούτε το ηλίθιο κοριτσάκι, που θα ανοίξει τα πόδια και μετά θα το ρίξει στα θεοτικά, προκειμένου να βρει μια δικαιολογία να φέρει στον κόσμο ένα ακόμη δυστυχισμένο άτομο.. Δεν είμαι, όμως, ούτε έτοιμη για παιδί. Είμαι πολύ εγωίστρια, έμαθα σε ένα τρόπο ζωής, που εξυπηρετεί μόνον εμένα και δε χωράει πια κανέναν άλλον. Κουράζομαι να φροντίζω άλλους και δε ντρέπομαι καθόλου να το παραδεχτώ. Το κάνω μόνο για λίγο και με τρομάζει η προοπτική να έχω να φροντίζω κάποιον όσο ζω, αλλά παράλληλα να τον εξασφαλίσω και αφού φύγω από τη ζωή. Απλά η μητρότητα είναι κάτι τόσο σοβαρό, ώστε καλό είναι να το σκεφτεί μόνο κάποιος, όχι να το αναλύσει περαιτέρω, γιατί δεν θα προβεί ποτέ στο διάβημα.
Επίσης, καλό είναι να γίνεται κάποιος γονιός προτού τον κουράσει η ζωή, όσο έχει κέφι, όρεξη και διάθεση. Οξύμωρο το ταίριασμα της πνευματικής, συναισθηματικής και οικονομικής ωριμότητας με αυτό της νεαρής ηλικίας, το ξέρω..Πραγματικά, όμως, όταν έχεις περάσει μία άλφα ηλικία και έχεις δοκιμαστεί στη ζωή τα βαριέσαι τα παιδιά και τις απαιτήσεις τους και τις ερωτήσεις τους και όλα τους. Με συλλαμβάνω να απολαμβάνω τα παιδιά των φίλων μου, αλλά μετά από μικρό διάστημα να ανυπομονώ να πάνε για ύπνο γιατί τα βαριέμαι και ας τα αγαπώ. Αυτό ισχύει και για μεγαλύτερους ανθρώπους, τουλάχιστον για μένα. Όσο και αν αγαπώ τους γονείς μου, νιώθω ότι με απομυζούν με τις συναισθηματικές τους απαιτήσεις και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα επιθυμώ να μείνω μόνη, με τα δικά μου θέματα. Ώρες ώρες πραγματικά τρομάζω με τον εγωισμό μου..
-
Έτοιμες και οι γαρίδες μου! Όσες είστε μαγείρισσες, θα καταλάβετε αν αύριο φάω βασιλικά ή αν θα μείνω νηστική..
Τις έπλυνα καλά (ανατρίχιασα, γιατί είναι γκρι και τσιμπάνε κιόλας στην αφή και καλύτερα να τις τρως στα εστιατόρια τελικά), τις αλάτισα στο τρυπητό, τις αλεύρωσα και τις έριξα στο καυτό, καλαματιανό λάδι. Πριν από κάτι μήνες μία φίλη μου μου έδωσε ένα μπουκάλι λάδι Καλαμάτας, που μόνο που δεν το ήπια σε σφηνάκι, τόσο νόστιμο! Σήμερα, μετά από τόσο καιρό, πρόσεξα στο σούπερ μάρκετ ένα λάδι που τόνιζε ότι είναι καλαματιανό και εννοείται ότι το πήρα αμέσως! Τις στέγνωσα σε απορροφητικό χαρτί. Τις έβαλα σε γυάλινο μπωλ, να φαίνονται όμορφες και τις περιέχυσα με χυμό από δύο λεμόνια.
Κανονικά θα έπρεπε να τις κάνω αύριο, αλλά ξέρω πως θα γυρίσω κουρασμένη και δεν θα έχω διάθεση για όλα αυτά. Ελπίζω τουλάχιστον να τρώγονται..
-
Διόρθωση: Όχι λεμόνια, αλλά λάιμ. Παρατήρησα ότι τα λεμόνια του εμπορίου (του μανάβη, αλλά και της λαικής) μυρίζουν κάπως και είναι κερωμένα από έξω και γενικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Από έξω είναι λεία και όμορφα, από μέσα ψιλοσάπια. Προτιμώ τα λάιμ. Μου φαίνονται πιο φρέσκα. Ιδίως τα βιολογικά, που πετυχαίνω μερικές φορές, έχουν άρωμα ασυναγώνιστο!
Είναι κρίμα να ζούμε σε μία χώρα, όπου αφθονούν τα εσπεριδοειδή και να εισάγουμε λεμόνια από την Τουρκία, την Αργεντινή και άλλες φοβερές ετικέτες προέλευσης που έχω δει.
Αναγκάζομαι και πηγαίνω στη λαική, ώστε να πετύχω ντόπια, φρέσκα και φτηνά προιόντα. Είναι δυνατό στην Ελλάδα να κάνεις σαφάρι για προιόντα που θα έπρεπε να περισσεύουν και να μην τα βρίσκεις κιόλας;
-
Καλημέρα!
Γυμναστική...πονεμένη ιστορία, όσο και να προσπάθησα να το πάρω ζεστά προπληρώνοντας όλο το χρόνο και έξτρα personal training, χαϊρι δεν είδα! Έχω να πάω από τον Ιούλιο και τότε ούτε ένα μήνα σερί δεν άντεξα! Βαριέμαι....
Πέρυσι που έκανα σύσφιξη και παθητική γυμναστική με τα μηχανήματα, με βόλευε και έβγαζαν και το σκασμό οι τύψεις μου ότι δεν αθλούμαι, φέτος αφενός δεν έχω καθόλου χρόνο, αφετέρου τα χρήματα θα πληρώσουν χαράτσια και λογαριασμούς που τρέχουν.. Να μαζέψω και τίποτα μήπως το καλοκαίρι το επόμενο είμαι πιο άνετη..
Σήμερα στην παγκόσμια μέρα των ζώων, πολλές ευχές σε όλα τα κορίτσια που έχουν στην κατοχή τους ζωάκια, και χωρίς παρεξήγηση, ιδιαίτερα στο Τζινάκο που με τα γουνοζωάκια του με έφερε πιο κοντά στο να εξοικειωθώ με τα ζώα λίγο καλύτερα!Που να ξεχάσω εκείνο το φιλί της Κέλλυς στο μάγουλό μου!
-
Καλημέρα. Συννεφιασμένη μέρα σήμερα, τυχαίο; Δε νομίζω. Χρόνια πολλά σε όλα τα ζωάκια και στα δικά μου βέβαια που αν ήξεραν πόσο με έχουν βοηθήσει στη ζωή μου θα απαιτούσαν να τους κάνω αέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ! χιχι Μακ σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου, ίσως είμαι προκατειλημμένη αλλά πιστεύω ότι αυτή είναι μία από τις ωραιότερες φωτογραφίες σου.
-
Καλησπέρα κορίτσια! Όσες έχετε στην κατοχή σας ζωάκια, να τα χαίρεστε και να τα τα αγαπάτε! Να απολμβάνετε το αλισβερίσι της ανιδιοτελούς αγάπης, που μόνο με αυτά μπορείτε να έχετε.
Όσες δεν έχουμε, ας δείξουμε ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο.. Ας τα αγαπάμε, έστω και από μακρυά.. Ας φροντίσουμε κάποιο αδέσποτο, έστω και για λίγο. Το λέω αυτό, γιατί έχω φορτωθεί κατά καιρούς σκυλιά της φιλοζωικής, μέχρι να τους βρουν μόνιμο σπίτι. Τα κράτησα μήνες, μέχρι να βρεθεί το σπίτι, γιατί δεν άνεχα να θανατωθούν. Δεν είμαι αυτή που μπορεί να έχει ζώο, αλλά και πάλι, με τους "φιλοξενούμενούς" μου, δεν τα πήγαμε και άσχημα.. Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η ώρα που γύριζα από τη δουλειά. Με το που έβγαινα από το ασανσέρ, άκουγα τα ποδαράκια να χτυπούν στην πόρτα, με το που την άνοιγα, γινόταν χαμός! Κούνημα ουράς και χοροπηδητά και χάδια και χαρές!
Όσες μπορείτε να φιλοξενήσετε ή -ακόμα καλύτερα- να υιοθετήσετε ζωάκι, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Μακόνι, θα συμφωνήσω με τη Τζίνα, υπέροχη φωτογραφία, σωστή καρτ ποστάλ!
-
καλησπερα εδω ειμαι και εγω τοσες μερες δε μπορουσα να μπω προσπαθουσα να θυμηθω το κωδικο μου αλλα τιποτα τελικα τον αλαξα και εβαλα ενα νεο ε΄πιζω να τον ξεχασω ξανα!
-
διαβασα ολα οσα γραψατε αλλα δε θυμαμαι τιποτα........
μονο οτι ερχετε η ελι φευγει η τζινα!
-
Καλησπέρα αγαπημένες μου!
Επέστρεψα στο ζεστό και βρώμικο-ακατάστατο σπιτικό μου χιχιχιχι. Έβαλα τα γεμιστά της μανούλας να ψήνονται που τα ετοίμασε αποβραδίς και βάλθηκα να μπω να σας χαιρετήσω! Το ταξίδι μου ήταν πολύ καλό και αναπάντεχα γρήγορο, να είναι καλά τα βιβλίο μου που μου κράτησε συντροφιά και τα γραπτά ενός φίλου μου από το Λιτόχωρο που χθες μου δώρισε με μία αφιέρωση.
Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μου που δεν είναι και πολύ καλά σήμερα, είναι αρρωστούλης και ανέβασε λίγο πυρετό αλλά είναι ακόμη στην δουλειά. Επίσης ανυπομονώ να έρθει η αφή από το σπίτι με την Μαριλένα και να τις αγκαλιάσω! Νομίζω έχω λείψει πιο πολύ στην αδερφούλα μου παρά στον ίδιο μου τον άντρα! Το τι χαρές έκανε που θα με δει σήμερα δεν λέγεται! Και εγώ δεν πάω πίσω όμως ;).
Θα σας γράψω τα νέα μου αργότερα μόλις ηρεμήσω από τις δουλειές μου...
-
Καλησπέρα σε ολους ! Πέρα απ τα πολλά νεύρα που χω αυτή τη στιγμή με το κινητό μου γτ μ@#$%εται , ειμαι καλα , πινω εναν απογευματινο καφε και ετοιμαζομαι για βολτα με το ποδηλατο μπας και ηρεμησω.
-
Καλησπέρα Στελλού!
Καλη σκέψη το ποδήλατο, να πας να ξεσκάσεις τώρα που μπορείς και έχει καλό καιρό! Άντε να ηρεμήσεις και λίγο, καλύτερα από το να κάθεσαι σπίτι με νεύρα ;)
-
Γεια σας και πάλι! Τι τα ήθελα τα μπικουτί;
Πήγα στο γυμναστήριο και ορίστε τι τράβηξα επί μισή ώρα παρακαλώ!
http://www.youtube.com/watch?v=ZKq9T3_aB0o
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά...
http://www.youtube.com/watch?v=OOYHF...feature=relmfu
Μπορείτε να φανταστείτε σε τι κατάσταση βρίσκομαι.. :lol::lol:
Απορώ πώς δεν έσκασα κάτω σαν το καρπούζι! Εκεί που κρεμιόμασταν με τα σκοινιά στον αέρα τα είδα όλα! Μετά ρώτησα διακριτικά τη γυμνάστρια πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το βάρος και μου είπε όχι και τόσο. Εννοείται ότι όσο ελαφρύτερο είναι το σώμα τόσο πιο εύκολα θα το σηκώσεις, αλλά παίζει ρόλο και η μυική ενδυνάμωση. Μάλιστα.. Τώρα τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
-
Αααχ, ήπια και το γαλατάκι μου, μπας και χαλαρώσω το πονεμένο μου κορμί..
Σε λίγο θα πάω στο ντιβιντάδικο, να πάρω ένα θρίλερ, να το δούμε με το παρεάκι.
Το βράδυ θα έχω εφιάλτες, σας το λέω από τώρα. Όχι λόγω θρίλερ, αλλά γιατί θα φαντάζομαι την επόμενη φορά στο γυμναστήριο. What's next άραγε; Μήπως αυτό;
http://www.youtube.com/watch?v=0Cfzpa9B55Y
Ε, ρε γλέντια, φιλενάδες μου!
-
Καλά Άβα μου έφυγε η μαγκιά μόνο που το είδα χιχιχιχι, καλά το γυμναστήριο σου είναι και πολύ προχώ!!!
Πάντως φαίνεται φανταστική γυμναστική, να την συνεχίσεις αν αντέχεις. Καλή ξεκούραση προς το παρόν :kiss:
-
Η πλάκα είναι ότι δεν ήξερα το πρόγραμμα και πήγα για πιλάτες. Αλλά.. βρέθηκα κρεμασμένη σαν το σαλάμι αέρος!
Φοβόμουν και μη σπάσω το γάντζο και εκτοξευτώ στο διάστημα! :D
Όσο για το γυμναστήριο, όντως είναι πολύ προχώ! Τώρα έβαλε αυτά, καθώς και μία άσκηση που κάνει θραύση στην Αμερική, το 57. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά μέσα σε 57 λεπτά γυμνάζει τα πάντα όλα!
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω με το trx, πάντως θα ξαναπροσπαθήσω.
Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσω το πιλάτες, που μου αρέσει κιόλας!
-
Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε.. Πάω για ταινιούλα. Καληνύχτα, κοριτσάκια μου!
-
:shocked2: Ava ειδα το βιντεο απο το γυμναστηριο και πιαστηκα !!! LOL !!! Εγω παρ'όλα αυτά θα πάω σε λίγο να κάνω το ταπεινό μου ποδηλατάκι :bigsmile: :smirk:
-
Κυρίες και κύριοι, μετά τα χθεσινά, αυτό το θέαμα παρουσιάζω..
Όπως καταλαβαίνετε, γυμναστήριο ξανά τη Δευτέρα.
Αύριο θα φιλοξενηθώ σε μία φίλη μου, οπότε τώρα έχω να βάλω ηλεκτρική. Τι λέτε, θα τα καταφέρω;
Στέλλα μου, μια χαρά είναι το ποδηλατάκι.. Μια χαρά!
-
Και πού και να έκανα όλες τις ασκήσεις.. Στους πλάγιους κοιλιακούς στον αέρα δεν κατάφερνα να σηκώσω το βάρος μου στο ένα χέρι, με αποτέλεσμα να κυλιέμαι στο πάτωμα σαν κεφτές! :lol:
-
Καλημερα καλο ΣΚ να έχετε εσείς που ξεκουράζεστε!!!!
Δουλευω σήμερα και αυριο! είμαι κρυωμενη χάλια δηλαδη και το απόγευμα θα παω σε κανεναν γιατρό μπας και συνέλθω!!
Ελάκι μου καλως μας ήρθες!
-
Καλησπέρες σε ολους :) σημερα μαζευω τα τελευταια γιατι αυριο ανηφοριζω προς τα βορεια (τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα) . Περιμενω με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ λιγουρα τα μακαρονια με κιμα που ετοιμαζονται αυτη τη στιγμη :roll:
-
πωπω ρε παιδια πραγματικα ποτε θα βαλει ετσι κανα κρυουλακι να συννεφιασει και λιγο να βρεξει να νιωσουμε φθινοπωρο πια ;