Μπράβο Πωλινακι!!!!!!!!!Μετά από τόσους αγώνες έφτασες τελικά στο τέλος του τούνελ!!!!!Το αξίζετε όλες σας γιατί ο αγώνας σας ήταν τεράστιος ,και πάλι μπράβο σας!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Printable View
Μπράβο Πωλινακι!!!!!!!!!Μετά από τόσους αγώνες έφτασες τελικά στο τέλος του τούνελ!!!!!Το αξίζετε όλες σας γιατί ο αγώνας σας ήταν τεράστιος ,και πάλι μπράβο σας!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Δεν έχω φτάσει ακόμα Γιώτα μου, θέλω να φτάσω τα 78, κιας λένε οι άλλοι πως είμαι πολύ καλή και έτσι. Αντε αν δεν είναι 78, τουλάχιστον 80. Αυτή την στιγμή φοράω μπλούζες 10-12 ή 14 αν είναι πολύ στενή γραμμή, ενώ παντελόνια 16. Θέλω και η περιφέρειά μου να μπει στο 14 τουλάχιστον. και οι μπλούζες μου να είναι σταθερά στο 10-12 και όχι κάποτε και 14.
Καλημέρα κορίτσια. Κίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι κι ήταν ημέρα Σάββατο! Πήρα τηλέφωνο το χειρούργο μου και μου είπε να μην κάνω έντονη γυμναστική, όχι βάρη, όχι κοιλιακούς. Μετά το 6μηνο μπορώ να γυμναστώ και πάλι θέλει προσοχή γιατί δεν μου έχει βάλει πλέγμα στην κήλη λόγω του διαβήτη μου. Επίσης μου τόνισε ότι δεν πρέπει να πάρω βάρος γιατί θα ανοίξει πάλι η κήλη, αλλά τον καθησύχασα υπενθυμίζοντάς του ότι έχω κάνει sleeve και λέγοντάς του ότι από τότε που με χειρούργησε έχω χάσει και άλλα 10 κιλά. Οπότε επειδή το step είναι έντονη γυμναστική θα αρκεστώ προς το παρόν στο περπάτημα, κλαψ.
Εσύ τουλάχιστον περπατάς Τζίνα μου. Εμένα μου απαγόρευσαν ΚΑΙ το περπάτημα!!!!
Πωλινάκι γιατί στο απαγόρευσαν, προληπτικά λόγω του ιστορικού της προηγούμενης εγκυμοσύνης σου;
OH yeah baby!!!!!!!!!! Λόγω κοντού τραχύλου που είχα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη απαγορεύετε το περπάτημα και το καθημερινό σεξ! Επιτρέπετε το σεξ μόνο μία ανά μία μέρα και χωρίς να τελειώνει μέσα. Οταν μου το είπε ο γιατρός του λέω "γιατί, φοβάσαι μην μίνω έγκυος?" χαχαχαχαχαχα
Καλημέρα από τα μισά μιας βροχερης διαδρομής!
Όλα θα πανε μια χαρά Πωλινακι μου,μη μου ανησυχείς!
Καλημέρα Ναταλάκι μου!!!! Καλα να περάσεις στο Πατρινό Καρναβάλι!!!!!!!!!!!
Καλημέρα Ναταλία. Καλό δρόμο νά'χεις.
Καλημέρα Ναταλάκι!! Ελπίζω να μην πέτυχες κανένα "μοσχομυριστό " συνεπιβάτη και να έχεις ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι! Ποιός σε πιάνει!!! Πατρινο Καρναβάλι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!
Eli Eli είσαι εδώ; Μου λείπει η καλημέρα σου. Νόμιζα ότι το πάπλωμα πλακώνει μόνο εμένα!:lol:
Καλημέρα αργοπορημένη!
Τζινάκο μου σε έχω παραμελήσει λίγο το ξέρω! :lol:
Έχω πιάσει τα τηλέφωνα από το πρωί και δεν σώνω! Και έχω και δουλειές να κάνω και τίποτα δεν έχω κάνει ακόμη και έχει πάει μεσημέρι!!!:o
Ναταλία μας καλό σου ταξίδι και με το καλό να φτάσεις στην όμορφη Πάτρα!
Πωλινάκι μου μην στεναχωριέσαι για τους παππούδες σου, χαίρομαι που τους είδες στο όνειρο σου. Στις δύσκολες στιγμές μας έχουμε ανάγκη από υποστήριξη από τους αγαπημένους μας και να που ήρθαν στο όνειρο σου να σου δώσουν την αγάπη τους και να σε υποστηρίξουν τώρα που αγχώθηκες με το μωράκι σου! Και εγώ ως καλό οιωνό το βλέπω ;).
Μερσι!Ευτυχώς δίπλα μου έχω την τσάντα μου!
Τώρα Μπραλιαζομαι παρέα με την Τανια και τη Δημητρα.
Σε κανά δίωρο υπολογιζω να Πατραφτασω.Το απογευμα
επιτέλους θα ακούσω το Τηρακι μου να ντραμιαζεται.Ελπίζω
να στγκρατηθω η γριογκρουπυ μπροστά στο υπόλοιπο συγκρότημα
να μην του ορμηξω.Τα υπόλοιπα αργότερα γιατί μου τελειώνει η μπαταρία
Καλημέρα όμορφες!!!
Πωλινάκι κι εγώ που τους υπεραγαπούσα τους έχω δει μία δύο φορές στον ύπνο μου...Νομίζω ότι είναι μόνο για καλό...Όσες φορές τους είδα, ξυπνούσα με άλλη διάθεση, ήταν σαν τονωτική ένεση...Είναι δίπλα μας και μας προσέχουν και πάνταθα μας αγαπούν...
Συνονόματη, καλό ταξίδι και προπαντός καλά να περάσεις στο ομορφότερο καρναβάλι της Ελλάδας!!!!
Υπόλοιπες ομορφιές, καλή συνέχεια στη μέρα μας να έχουμε!
Καλησπέρα κορίτσια!
Nadine καλά να περάσεις στην όμορφη Πάτρα!
Polinaki εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!