καλησπερα!
πως περασε η κυριακη σας??
εγω οπως παντα με δουλιες τη περασα!
αχ βρε στελλα μακαρι να ειχα τη δυναμη σου να κανω ποδηλατο και μαλιστα σε εξοχη!
Printable View
καλησπερα!
πως περασε η κυριακη σας??
εγω οπως παντα με δουλιες τη περασα!
αχ βρε στελλα μακαρι να ειχα τη δυναμη σου να κανω ποδηλατο και μαλιστα σε εξοχη!
Alma εδωσα προτεραιότητα στα ζα κι έκανα άκρη να περάσουν , ήταν 7 και ήμουν μία δεν με έπαιρνε για μαγκιες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κατα τ'άλλα η Κυριακή σήμερα ήταν βαρετή και σιχαμένη όπως όλες οι Κυριακές για μένα (τη μισώ αυτή τη μέρα).
Καλημέρα , καλή εβδομάδα .
καλημερα καλη εβδομαδα να εχουμε !!!!
Καλημέρα κούκλες και καλή εβδομάδα σε όλες μας! Εύχομαι να είναι μία τυχερή εβδομάδα για όλες μας.
Ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου και την επικείμενη επέμβαση στα γυναικολογικά μου. Αύριο θα πάρω το λεωφορείο και θα ανέβω στο Λιτόχωρο και από εκεί με τους γονείς μου την Τετάρτη θα ξεκινήσουμε για να πάμε στο νοσοκομείο για την εισαγωγή. Με περιμένουν πολλοί καλοί φίλοι στην Θεσσαλονίκη να με επισκεφτούν και αναρωτιέμαι αν θα τους προλάβω χιχιχιχι. Η αγάπη και η θετική ενέργεια που έχω λάβει πάντως με έχει δυναμώσει πολύ και πλέον απλά ανυπομονώ να τελειώσω με αυτήν την περιπέτεια και να επικεντρωθώ στην ανάρρωση μου. Πέρυσι τέτοιο καιρό ετοιμαζόμουν για να παντρευτώ, φέτος ετοιμάζομαι να κάνω την επέμβαση, του χρόνου άραγε τι θα με περιμένει; Ίσως μία εγκυμοσύνη; Ποιος ξέρει ...
Πάντως με χαρά μου διαπιστώνω ότι όλες μου οι σημαντικές στιγμές ευχάριστες και δύσκολες πλαισιώνονται από ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν και νιώθω ιδιαίτερα ευλογημένη για αυτό για μία ακόμη φορά. Τηλέφωνα χτυπάνε, ευχές έρχονται από παντού και η αγάπη τους μου δίνει δύναμη και αισιοδοξία. Ευχαριστώ τον Θεό που με έχει ευλογήσει με τόσους καλούς φίλους και επιφυλάσσομαι να ανταποδώσω στις δικές τους καλές και κακές στιγμές.
Σας φιλώ και εύχομαι και πάλι να έχετε μία υπέροχη εβδομάδα!
Έλη μου πρόσθεσε και τις δικες μου ευχές σε όλες τις άλλες να σε συνοδεύουν .
Είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσεις γερή και δυνατή .
Πράγματι είναι πολύ σημαντικό στα καλά και στα κακά να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε αγαπάνε και να σε στηρίζουν .
Σε ευχαριστώ Ντοράκι μου, εύχομαι και σε σένα όλα τα καλά και κακά στην ζωή σου να πλαισιώνονται πάντα από ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε στηρίζουν και στο δείχνουν είτε με λόγια είτε με πράξεις αγάπης.
Για πολλούς και διάφορους λόγους νιώθω ο Θεός να μου χαμογελάει σήμερα :)
Ά ξέχασα να σας πω .
Σήμερα είδα μετά από τουλάχιστον 15 χρόνια 6 στη ζυγαριά !!!!
Που σημαίνει μονοψήφιο πλέον για το στόχο μου και για υγιές βάρος .
Υπέροχα νέα Ντόρα μου!!! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι να ζήσεις σύντομα την εκπλήρωση του στόχου σου και μετά να ξεκινήσεις το δεύτερο ταξίδι σου την προσπάθεια για την διατήρηση του υγιούς σου βάρους!
Elli μου ολόψυχα να πάνε όλα καλά με την επέμβαση και θα πάνε ………… Καλό ταξίδι αύριο , κοίταξε να χαλαρώσεις και να απόλαυσης την διαδρομή . όσο για το χειρουργείο μην φοβάσαι . Έχω κάνει ανάλογο πριν πολλά χρόνια και είναι υπόθεση ρουτίνας………… Μάλιστα εμένα η μια κύστη είχε σπάει μέσα και ήταν πιο προβληματικά τα πράγματα …….. τώρα μετά από χρόνια είναι ακόμα πιο εύκολες αυτές οι επεμβάσεις …………σε κανένα δυο μήνες δεν θα θυμάσαι τίποτα ……….. γρήγορα πάλι κοντά μας !!!!!
Kαλησπέρες ! Σήμερα είμαι πάλι ένα κιλό μείον , αν και τις τελευταίες μέρες λόγω καιρού εδώ (βροχή) δεν έχω κάνει ποδήλατο . Not bad ... βέβαια στη διατροφή μου , ακριβώς λόγω του ότι προσωρινά δεν μπορώ να κάνω ποδήλατο , είμαι σκυλί μαύρο ετσι ; Καλός ρυθμός πάντως :)
stellou1989 ποιος σου ειπε οτι η σωστη διατροφη που κανεις δεν εχει συμβαλλει στην απώλεια κιλων ;;; Τρανη αποδειξη το κιλακι σημερα .........Μπραβο σου Στελακι ..............
Στέλλα μπράβο για το κιλάκι . Άντε η πρώτη δεκάδα έφυγε . Καλή συνέχεια .
μπραβο στελλα!
και οπως βλεπω ειμαστε μαζι στα κιλα!
βεβαια βλεπω εσενα να κατεβαινεις πιο γρηγορα αλλα σιγα σιγα θα ερθω και εγω!!
Καλημέρα παιδιά,
την θετική σας ενέργεια παρακαλώ , Η Ελι χειρουργείτε αυτή την στιγμή (για όσους δεν ξέρετε στα γυναικολογικά της ). έχω πολύ αγωνία.
Καλημέρα Κατερίνα , την έχει την θετική μας ενεργεια όλη και όλων η Έλη .
Είμαι σίγουρη ολα καλα θα πανε .
ολων η σκεψη ειναι μαζι της κατερινα! ολα θα πανε καλα! αν θελετε ενημερωστε μετα!!
Καλημέρα!Το χειρουργείο της Έλης μας τελείωσε.
Αφαιρέθηκε ο,τι έπρεπε,τα οποία δείχνουν να μην είναι κάτι κακό
(θα πάνε φυσικά για βιοψία οπως επιβάλλεται να γίνει)
και μάλιστα ενώ υπήρχε ενδεχόμενο για ανοιχτό χειρουργείο,
έγινε τελικά λαπαροσκοπικά κι έτσι αύριο βγαίνει με το καλό!
Ελπίζουμε να μην πονά αυτήν τη στιγμή και ν'αναπαύεται...
Τα φιλιά μου σε όλους!Να έχουμε μια φωτεινή μέρα!
Τις καλυτερες ευχες μου για καλη κ γρηγορη αναρρωση διπλα στους αγαπμενους της κ γρηγορα να την εχουμε κ παλι κοντα μας!
Κατερινακι μου να τα εκατοστησεις!οτι οτι επιθυμεις!
Χαίρομαι παρα πολύ για την Ελη . Καλή αναρρωση κοριτσι μου .
Κατερινάκι έχεις γενεθλια ?
HAPPY BIRTHDAY !!!!
Καλησπέρα αγαπημένες μου!
Μπαίνω μετά από αρκετές μέρες να σας πω εν τάχει τα νέα μου. Είμαι καλά και αναρρώνω στο Λιτόχωρο και αναμένω να γίνω λίγο καλύτερα ώστε να πάρω τον δρόμο της επιστροφής.
Τελικά το χειρουργείο έγινε στις 19 την Παρασκευή με καθυστέρηση μίας μέρας λόγω της απεργίας αλλά αυτό δεν με πείραξε καθόλου. Ο προεγχειριτικός έλεγχος πήγε πολύ καλά αν και ήταν αρκετή η ταλαιπωρία μέχρι να ολοκληρωθεί και μετά έκανα κανονικά εισαγωγή και και περίμενα το χειρουργείο μου. Ήρθαν και αγαπημένοι φίλοι να με δουν οπότε είχα παρέα και είχα και τον Γιώργο στο πλευρό μου οπότε όλα καλά.
Το χειρουργείο τελικά έγινα λαπαροσκοπικά και έτσι θα αναρρώσω πολύ πιο γρήγορα και οι τομές μου είναι μικρές, τόσο μικρές που σε κάνα χρόνο νομίζω θα τις ψάχνω :D. Όταν με το καλό γυρίσω σπιτάκι μου θα σας γράψω αναλυτικά την περιπέτεια μου, έχω να σας πω αρκετά αλλά δεν είναι της παρούσης.
Προς το παρόν είμαι κάθε μέρα και καλύτερα και νιώθω να δυναμώνω. Φιλιά πολλά και ευχαριστώ για τις ζεστές σας ευχές!
Σήμερα έχω επέτειο και με τον Γιώργο, κλείνουμε τον πρώτο μας χρόνο παντρεμένοι και το γιορτάσαμε :). Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το γιορτάσουμε στο νοσοκομείο!
Φιλιά πολλά και θα τα πούμε σύντομα και με περισσότερες λεπτομέρειες :love:
παντα σιδερενια ελι μου!!! σε ειχα τοσο πολυ στη σκεψη μου!!!
και στα αδαμαντινα να γιορταζετε με το γιωργο σου παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι!!!!
Ελάκη μου περαστικά κ σιδερένια!
Με το Γιώργο να τα εκατοστήσετε, πάντα ευτυχισμένοι κ του χρόνου εύχομαι να είναι μεγαλύτερη η οικογένεια σας:wink2:
Καλή ανάρρωση Έλη , σύντομα όλα να είναι μια ανάμνηση . Χάρηκα που όλα πήγαν καλά .
Πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι με το Γιώργο σου .
Ελλάκι μου γλυκο σου έστειλα μην εχθες και άρχησα να σου πω την αλήθεια να ανησυχω!
Αλλά ευτυχώς ενημερωσες εδω!!!
Καλή αναρρωση καλή μου και να χαίρεσε τον άντρουλη σου - και εννοείται να σε χαιρεται και αυτός και να σε προσεχει κοριτσάκι μου!!!!
http://dl10.glitter-graphics.net/pub...bbh1s5585h.gif
http://dl6.glitter-graphics.net/pub/...zrkv1od84k.gif
Καλησπέρα αγαπημένες μου!
Αγγελικούλα μου συγνώμη που σε ανησύχησα αλλά ξεχάστηκα καλό μου :crazy:
Είναι και που τα τηλέφωνα μου δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε... δεν έχω παράπονο βέβαια ίσα ίσα νιώθω ευλογημένη που έχω τόσους αγαπημένους φίλους μου που με στηρίζουν και ανησυχούν για μένα αλλά στην κατάσταση μου ήταν δύσκολο να ανταποκριθώ σε όλα τα τηλεφωνήματα.
Κάθε μέρα που περνάει δυναμώνω όλο και πιο πολύ, σήμερα με πήρε και ο Γιώργος και κάναμε μία βόλτα με το αυτοκίνητο και σιγουρευτήκαμε ότι είμαι έτοιμη για ταξίδι. Οπότε αύριο με το καλό κατηφορίζουμε για Αθήνα και επιστρέφουμε στο σπιτάκι μας. Είμαι όλη μέρα σήμερα χωρίς παυσίπονα και βλέπω ότι ο πόνος από την επέμβαση είναι κάτι παραπάνω από ανεκτός. Ανυπομονώ τώρα να γυρίσω στο σπιτάκι μας και να δω την αδερφή μου που μου έχει λείψει και τους φίλους μου κάτω στην Αθήνα. Θα ακολουθήσουν και οι γονείς μου για να με βοηθήσουν για τις πρώτες μέρες με τις δουλειές και ότι χρειαστεί οπότε είμαι τυχερούλα, θα συνεχίσω να απολαμβάνω φροντίδες :D.
Σας ευχαριστώ για τις γλυκές σας ευχές και για την θετική σας ενέργεια και από αύριο θα τα λέμε πιο συχνά και από Αθηναϊκό έδαφος ;)
Φιλιά πολλά και καλό βράδυ σε όλες! :kiss::love:
Ελάκη καλό ταξίδι, αύριο όμως μια κ θα ταξιδέψεις πάρε ένα παυσίπονο λίγο πριν ξεκινήσεις!
άντε με το καλό σε περιμένουμε!
ευχαριστώ για τις γενέθλειες ευχές σας και φορουμικά και τηλεφωνικά και φεισμπουκικα. ήρθε η αδελφούλα μου και ανυπομονώ σήμερα να πάμε για ένα τετ α τετ καφεδάκι ! γιούπι! εγώ κορίτσια έχω χαθεί γιατί έχω πολύυυυυυυυυυ δουλειά. κάθε μέρα φεύγω από το γραφείο 7-8 και καταλαβαίνεται δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω. μπήκα λίγο στα κλεφτά από την δουλειά να σας πω ένα γειά και ότι σας σκέφτομαι. ελπίζω να μου είστε όλες καλά.
Καλησπέρα από Αθηναϊκό έδαφος!
Είμαστε επιτέλους στο σπιτάκι μας και κυρίως σώοι και αβλαβής! Το ταξίδι χθες ήταν μία σχετική ταλαιπωρία αλλά ευτυχώς βγήκε καλά και τα παυσίπονα κάναν την δουλειά τους. Μας έφυγε η ψυχή λίγο πριν φτάσουμε γιατί ο καιρός λίγο έξω από την Αθήνα ήταν πολύ άσχημος, ομίχλη και καταρρακτώδης βροχή με ελάχιστη ορατότητα είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει ένα ατύχημα ακριβώς από μπροστά μας. Ένα αυτοκίνητο ντελαπάρισε και την ώρα που περνούσαμε ένα άλλο έχασε τον έλεγχο και πέρασε σχεδόν ξυστά από μπροστά μας ευτυχώς χωρίς να μας χτυπήσει. Περάσαμε στο τσακ αποφεύγοντας την καραμπόλα και μετά σταματήσαμε στο πλάι και κάναμε αρκετά λεπτά να συνέλθουμε από το σοκ. Εγώ είχα φρικάρει και με πήραν τα κλάματα, ο Γιώργος πιο ψύχραιμος απλά έτρεμαν τα χέρια του. Ευτυχώς ο Γιώργος αν και νέος οδηγός αντιμετώπισε την κατάσταση με πλήρη ψυχραιμία και ήπιους ελιγμούς και έτσι γυρίσαμε σπίτι μας σώοι! Μόλις μπήκα σπίτι έκανα τον σταυρό μου και φιλούσα την εικόνα της Παναγίας που έχω στο σπίτι μας και ακομη δεν το πιστεύω ότι γλυτώσαμε ένα τόσο σοβαρό ατύχημα!
Γυρίσαμε σπίτι μας πάντως και χαλαρώσαμε, έκανα και ένα ζεστό μπανάκι, το πρώτο ολόκληρο μετά το χειρουργείο και μετά προσπάθησα να ξεκουραστώ γιατί είχα βάρος στην κοιλιά μου και τα ράμματα μου με τραβούσαν και με έτρωγαν πολύ. Πήρα ξανά παυσιπονάκια και όλα καλά. Σήμερα ένιωσα καλύτερα μετά από έναν καλό ύπνο, απολαμβάνω και την φροντίδα των γονιών μου που είναι εδώ και πήγα και για το καφεδάκι μου! Βέβαια κάνω και κατι δουλίτσες στα κλεφτά γύρω γύρω αλλα προσπαθώ να μην το παρακάνω γιατί βλέπω ότι ακόμη θέλει με το μαλακό.
Καλό απόγευμα εύχομαι σε όλους!
:starhit:
Καλως την και ας αργησες!!!
καλη αναρρωση Ελλάκι χωρις δουλειες (κοπελια δεν παιζει να κανεις δουλειες χειρουργημενη....)
Καλώς επέστρεψες Ελη μου , σιδερένια και ήρεμα με τις δουλίτσες . Μπορούν να περιμένουν λίγο .
Αγγελικούλα τι κάνεις ?
Δωράκι μου καλά είμαι!
Είμαι στο γραφείο (τι πρωτότυπο!!!!). σε λίγο θα φύγω και θα πάω για κάτι ψωνια με την μαμά μου και τον πιτσιρικά γιατί ο μπαμπάς μας έχει γυρισμα!
Προσπαθώ να κάνω σαν ανθρωπος διατροφή αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει η επιχείρηση....
το προσπαθώ τουλάχιστον!
Εσύ πως είσαι γλυκια μου?
Καλά είμαι κι εγώ , κι ώ τι πρωτότυπο επίσης στη δουλειά .
Τρόπο και λίγο αργάνωση θέλει Αγγελικούλα . Μην το βλέπεις σαν δίαιτα και σαν εγχείριση .
Κι εγώ δεν ξέρω τι έχω πάθει τελευταια , ίσως ο καιρος , ίσως και η προσπάθεια με τον άλλο δαίμονα , το τσιγάρο , πεινάω συνέχεια κι όλο και κάτι λίγο παραπάνω τσιμπάω . Καμμία σχέση με τα παλλιά μου κατορθώματα βέβαια , αλλά πεινάω ας πούμε κάθε 2 ώρες και κοιτάζω να μην ξεφεύγω στο σύνολο τουλάχιστον και να μην είναι σκουπίδια .
Βασικό αγαπημένη μου να μην τρως σκουπίδια!
εχω τον δαίμονα τον αντρα μου που τρώει ότι π.....α μπορείς να φανταστεις! και δεν βοηθάει αυτο καθόλου αλλά ΟΚ θα τα καταφέρω στο τέλος.
Για σήμερα αγόρασα από το super φασόλια μαυρομάτικα για μεσημέρι (κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να ετοιμάσω εγω ποτε). Για το βράδυ έχω φτιαξει μπιφτεκάκια (βαρέως νοσοκομειακού τύπου όπως λέει η μαμα μου) και θα κάνω και πουρε αν και δεν με βλέπω να τρωω εγω κάτι τετοιο γιατι τα φασόλια μου επεσαν βαρια. Μάλλον γαλατακι θα πιω και κανενα κρακεράκι! τουλάχιστον σήμερα εχουμε μαγειρεμένα και όλα καλά!
ειδομεν για αύριο. Ξεκινησα να γραφω και ημερολόγιο γιατί μου φαίνεται ότι με βοηθάει αρκετα.
Για το τσιγάρο σου είπα εγω το βλέπω από την αλλη πλευρα, δεν μπορώ να σου δωσω κατευθυνση του πως το κόβεις! όμως ειδικά εσύ αν σκεφτείς ότι κατάφερες σε 1 χρόνο περίπου να χάσεις 30 κιλα το οποίο μην μου πεις ότι δεν το έχει παλέψει γιατί θα είναι ψεμα, νομίζω με το μικρό μου μυαλουδάκι ότι μπορείς να καταφερεις και αυτό!
Ίσως κι αυτό θέλει τρόπο κι όχι κόπο , αλλά δεν τον έχω βρει ακόμη .
Χθες με τα νεύρα που είχα κατάφερα και κρατήθηκα και δεν πήρα πακέτο ως το βράδυ.
Σήμερα έφυγα το πρωι απ το σπίτι για να πάω σε μια δουλειά άλλη πριν πάω στο μαγαζί και στο δρόμο συνειδητοποίησα οτι είχα ξεχάσει το ηλεκτρονικό στο σπίτι . Ε , αγχώθηκα και στο πρώτο περίπτερο σταμάτησα και πήρα τσιγάρα . Περιττό να σου πώ οτι κοντεύω να το τελειώσω το πακέτο . ΄Πάντως δεν ξέρω πως το κάνουν , αλλά θαυμάζω αυτούς που λένε οτι το κοψαν μαχαίρι και χωρις υποκατάστατα .
Εντύπωση μου κάνει για τον άντρα σου , επαγγελματίας της κουζίνας να τρώει ότι να ΄ναι . Ίσως πάλι γι αυτό , επειδή είναι η δουλειά του , θέλει να ξεφεύγει και να τρώει πιο απρόσεχτα .
ο αντρας μου Δώρα μου δεν τρώει παρα πολλά πραγματα γιατί η μανουλα του φροντησε να τον καλομάθει! δεν σημαίνει ότι δεν τα μαγειρεύει! επίσης όποιον chef και να ρωτησεις το αγαπημένο του φαγητό είναι το junk!!!! γιατί αραγε????
Άργησα Αγγελικούλα μου λίγο γιατί είχα και μία περιπέτεια, τώρα που ηρεμώ σιγά σιγά και μαζεύω δυνάμεις θα σας πω και την εμπειρία μου αναλυτικά. Εξάλλου είναι και ευκαιρία να αφυπνίσω και τις υπόλοιπες γυναίκες του φόρουμ με τα γυναικολογικά τους...Quote:
Originally posted by angel79
Καλως την και ας αργησες!!!
καλη αναρρωση Ελλάκι χωρις δουλειες (κοπελια δεν παιζει να κανεις δουλειες χειρουργημενη....)