Και με βαλανε να δουλευω δουλεψα παντου τα λεφτα δεν τα παιρνα εγω οποιοσ τα παιρνε τα εδωσε απο οτι εμαθα οποτε κατι εκανα κι εγω και κανονικα εχω κι αλλα δουλεψα για τρεισ ζωεσ αυτο αποφασισαν για μενα τοτε χωρισ εγω να ξερω τιποτα
Printable View
Και με βαλανε να δουλευω δουλεψα παντου τα λεφτα δεν τα παιρνα εγω οποιοσ τα παιρνε τα εδωσε απο οτι εμαθα οποτε κατι εκανα κι εγω και κανονικα εχω κι αλλα δουλεψα για τρεισ ζωεσ αυτο αποφασισαν για μενα τοτε χωρισ εγω να ξερω τιποτα
Την αγαπαω την κορη μου δεν το ηξερα οτι ειχα παιδι
Αν θελει να γινουμε οικογενεια θελω κι εγω κι εχω κι αλλα λεφτα αν θελει να ειναι καλα μονο
Η δουλεια με τα χωραφια ειναι δικια μου εγω ειμαι αγροτησ ο παππουσ ειναι δημοσιοσ υπαλληλοσ δικαιουμαι τα μισα τουλαχιστον
Κορη μου ο μπαμπασ ειναι αγροτησ δεν ειναι πλουσιοσ ουτε περασε καλα εφτα χρονων εσκαψα πρωτη φορα στη ζωη μου
Το ολα γινονται το λεγαν γτ ειχα προβλημα και το μπινελικι γτ ειχα παιδι δεν μπορεισ να φανταστεισ ποσο μπινελικι ακουσα ειμαι 40 κι εισαι 20 αυτο τα λεει ολα θα δουλευω μεχρι να πεθανω
Ο ξαδερφοσ σου ειναι εξι χρονων κι ο αδερφοσ μου ειναι σαραντα κι αυτοσ
Ο στρατηγοσ που τα αποφασισε ολα αυτα ηταν πολυ μαγκασ μονο αυτο σου λεω
Οπου κι αν πηγαινα με τιναζαν τα πεταλα
Και ηρθαν τωρα οι χαρτογιακαδεσ να μασ πουν οτι ζησαμε μια ζωη στην αλητεια ρε δε συνουσιαζεστε ολοι μαζι να ασπρισετε ο στρατηγοσ μου μιλαει ακομα συνενοουμαστε
Ο παππουσ θα δωσει λεφτα μην τον παρει και τον σηκωσει ετσι απλα εντολη στρατηγου ανεμου του αυθεντικου
Ο στρατηγοσ αποφασισε τοτε αυτο και θα το κρατησουμε οσο ζω αρα θα δουλευω μεχρι να πεθανω
Τα λεφτα που βγαζουμε τωρα ειναι για σπουδεσ
ελις εισαι καλα βρε?