Χθες πήρα ένα κομμάτι στο κρεβάτι.. Ψιχουλάκια στο μαξιλάρι μου... Θέλω και άντρα, τρομάρα μου! :lol:
Printable View
Χθες πήρα ένα κομμάτι στο κρεβάτι.. Ψιχουλάκια στο μαξιλάρι μου... Θέλω και άντρα, τρομάρα μου! :lol:
Εσύ ζεις όχι στο "Twilight Zone" αλλά στο "Starvation Zone"! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Τζίνα, μάλλον πρέπει να περιοριστώ στα κέικ, γιατί, μη ξεχνιόμαστε, πηγαίνω στη ζώνη της πείνας! :o :o :o :o :o :o
Κανόνισε, Χαφιέ, κανόνισε την πορεία σου...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα βλέπω τη Γλαύκη-Χαφιέ να σε κυνηγάει με τη ζυγαριά υπό μάλης κι εσύ να τρέχεις γύρω γύρω τρώγοντας ταυτόχρονα κέικ και να της φωνάζεις δε θα με πιάσεις, δε θα με πιάσεις!:lol:
Θα φορέσω τις κόκκινες πυζάμες και θα έρθω να ξαπλωθώ στο δικό σου κρεβάτι, να τρώω, να τρώω, να τρώω!!
Τι θα κάνεις εσύ; Α! Ξέχασα να σου πω! Θα είσαι δεμένη και φιμωμένη, χαρά μου, στη διπλανή καρέκλα και θα με καμαρώνεις! :smilegrin:
http://www.youtube.com/watch?v=OiSRJ...eature=related
Για όλα υπάρχει λύση, να βρεις φαγανό άντρα για να κάνετε μαζί τα ψιχουλάκια σας!Quote:
Originally posted by Ava
Θα στον κάνω εγώ το Χαφιέ, Τζίνα μου, να μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή, που ανέλαβε με τόση προθυμία τον Χαφιεδο-ρόλο! :D
Τώρα που έμαθες να φτιάχνεις και νόστιμα κέικ θα την έχεις δεμένη στην καρέκλα, θα ψήνεις όλη μέρα κέικ να μοσχοβολάει ο τόπος, θα την έχεις νηστική και θα της δίνεις να φάει σέλινο!!:lol:
Και, ενώ θα είμαι μπουκωμένη, θα της τραγουδάω και αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=f1XvRo4TUJw
Πω πω, αγχώθηκα τώρα... Δεν θα τη βγάζω ούτε με μανταρίνια. Πείνα μαύρη και δίαιτα.. Και δυστυχώς δεν θα είναι και κανένας φίλος εκεί, από αυτούς που πάμε στα μπαρ, να τσακίσω κανένα συνοδευτικό. Οι φίλοι που θα δω είναι άνθρωποι του καφέ. Πώς να χορτάσεις με το μίζερο κουλουράκι που έχουν δίπλα στον καφέ;
Μου ήρθε μία ιδέα, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφαρμόσιμη, γιατί δεν εξαρτάται από μένα. Αν ο μπαμπάς μου είναι καλά στην υγεία του, στη διάθεσή του και έχει κέφι να οδηγήσει, θα προτείνω να πάμε οικογενειακώς σε ένα ψαροχώρι, να τσακίσω ψάρια και γαρίδες. Αλλά δεν θα το πω έτσι, θα το σερβίρω όμορφα, ώστε να γίνει..
Προς το παρόν ετοίμασα dvd, για να δούμε παρέα (είπαμε σπιτογατίσιο Σαββατοκύριακο, δεν έχει μπαράκια) και βιβλία, να έχω να πορεύομαι.
Πάρε πατατάκια, γαριδάκια, κρακεράκια και κρύψτα στη βαλίτσα σου. Έτσι θά'χεις να τρως κάτι πηγαίνοντας στο μπάνιο!:lol:
Κοίτα στο παιχνίδι με τους στίχους τι τον έκανα το Χαφιέ! :dork:
Που να δεις τι θα μας κάνει η Γλαύκη που ενώ λείπει της σέρνουμε όσα σέρνει η σκούπα!:lol:
Μέσα είναι, Τζίνα μου, έννοια σου και το έλεγξα... Μόνο που δε μπορεί να απαντήσει.. Καλό, ε;
ʼσε που είναι καλήηηηηηηη!! Δεν θα μας κάνει τίποτα, το πολύ πολύ να μας φιλήσει σταυρωτά!
Γλύκες γλύκες γλυκιες μου καλησπέρα !!!!!!!!!!!!!!!Τι κάνετε?Πως παν τα κέφια?
καλησπέρα κοριτσιούδια!