Καλησπέρα Γιωτάκι μας! Εδώ, ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την Πείνα! :bigsmile:
Οι γονείς μου είναι μεγάλοι, συντηρητικοί και μετρημένοι άνθρωποι. Επίσης, τρέμουν μη τυχόν και ξαναπαχύνω. Κάθε φορά που πάω στο πατρικό μου έχω θέμα με την Πείνα...
Printable View
Καλησπέρα Γιωτάκι μας! Εδώ, ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την Πείνα! :bigsmile:
Οι γονείς μου είναι μεγάλοι, συντηρητικοί και μετρημένοι άνθρωποι. Επίσης, τρέμουν μη τυχόν και ξαναπαχύνω. Κάθε φορά που πάω στο πατρικό μου έχω θέμα με την Πείνα...
Μπα, πώς και δεν κοιμάσαι Μακγιώτ; Δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια.. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=JXDnbdvswV8
Αυτό, το αφιερώνω στη Μακγιώτ μας! ʼντε πάλι, έγινες και επίσημα ο Χουζούρης! Εγώ έγινα ο Λιχούδης, έλα να μαζευόμαστε να κάνουμε Στρουμφοχωριό! :D
Καλησπέρα Γιώτα και Γιωτάκι, χιχιχιχι πλάκα έχει! ʼβα εγώ ποιό στρουμφάκι λες ότι είμαι;
Είσαι η Στρουμφίτα, που είναι ένα κοριτσάκι, με άφθονα στρουμφο-λαλάγκια γύρω της... :lol: :lol:
Πω πω, αισχρή που έγινα! Ε, όχι και με τα στρουμφάκια να σκεφτόμαστε λαλάγκια!
Καλησπέρα ΜακΓιώτακι!!!!!Αβακι γέμισε τη βαλίτσα με ταπεράκια αφού θα πέσει η Πείνα !!!!!Για τη Τζίνα ψηφίζω ξεφτέρης κ για'μένα φυσικά τι άλλο?γκρινιάρης!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=pfHVgN3I80E
Στρουμφίτα μου... :love:
Είμαι κ εγώ εδώωωωωωωωω!!!!!!!
Θέλω κ εγω όνομα απο στρουμφάκι!!!!
Το αγαπημένο μου παιδικό!!!!!!!!!
Τα πατατάκια κάνουν κρίτσι κρίτσι και θα με ανακαλύψουν.. Δεν το θέλουμε αυτό!
Μπορεί να γέρασα, βρε κορίτσια, αλλά στο πατρικό μου ξαναγίνομαι παιδί και μερικές φορές μου αρέσει κιόλας. Με ελέγχουν, ανησυχούν αν κρυώνω, αν κοιμάμαι καλά, αν τρώω δεν θα το' λεγα, γενικά εκεί είμαι παιδί κι εδώ έχω όλα τα σκατά.. Μπορεί να με εκνευρίζουν οι γονείς μου, αλλά τους αγαπάω απεριόριστα και χαίρομαι που θα πάω κοντά τους.
http://www.youtube.com/watch?v=fZP--HIiYsg
κ εμένα οι Κυριακές κ τα Σάββατα μου αρέσουν!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol::lol::lol:
Τώρα, εσένα Σοκολατίτσα μου, πώς να σε στρουμφο-βαφτίσουμε; Λόγω ονόματος, θα έπρεπε να είσαι ο Λιχούδης, αλλά αυτό κατοχυρώθηκε.. Για σκεφτείτε κορίτσια..
Quote:
Originally posted by Ava
Πόσες φορές με έχει ανακαλύψει η μάνα μου που είχα τα πατατάκια στη τσάντα κ πόσες έκανε τη χαζή για να μη γίνει πανικός :smilegrin:
Τι μου θύμισες, Σοκολατίτσα μου..
Αγαπούσα από μικρή τα στρουμφάκια και τα έβλεπα μαζί με τα παιδάκια. Ήμουν τρίτη Λυκείου και είχα πάει φροντιστήριο. Οι γονείς μου βγήκαν από την οικοδομή, να πάνε βόλτα και τι να δουν; Τη σοβαρή τους κόρη, που ετοιμαζόταν πυρετωδώς για τις Πανελλήνιες, να τρέχει πίσω από τα παιδάκια της γειτονιάς, παίζοντας, λόγω ηλικίας και μεγέθους, το Δρακουμέλ! Δαγκώθηκαν οι άνθρωποι! Είχαν πολλές αμφιβολίες για το παιδί τους μετά κι από αυτό..
Εμένα πάλι δεν κάνει τη χαζή.. Αν με ανακαλύψει, θα γίνει χαμός! Δεν το ρισκάρουμε..Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by Ava
Πόσες φορές με έχει ανακαλύψει η μάνα μου που είχα τα πατατάκια στη τσάντα κ πόσες έκανε τη χαζή για να μη γίνει πανικός :smilegrin:
Γειά σου σοκολατίτσα. Κορίτσια βρήκα όλα τα ονόματα από τα στρουμφάκια (γιατί σιγά μην τα θυμάμαι απ'έξω). Διαλέγετε και παίρνετε:
1. Μπαμπαστρούμφ
2. Στρουμφίτα
3. Σπιρτούλης
4. Προκόπης
5. Ξεφτέρης
6. Χαχανούλης
7. Γκρινιάρης
8. Χουζούρης
9. Κοιμήσης
10. Λιχούδης
11. Σκουντούφλης
12. Μελένιος