Printable View
268 και σημερα
Quote: Originally Posted by thomas98 268 και σημερα Να σου πάρω ένα βιολί να παίζεις μήπως????
Quote: Originally Posted by Christina82 Να σου πάρω ένα βιολί να παίζεις μήπως???? τι θες παλι;
Quote: Originally Posted by μαρκελα εννοείται αυτό!! οπότε κι εγώ, ένας συνωμότης του σύμπαντος είμαι, που σου στέλνει πολύ θετική ενέργεια!.. Να'σαι καλά μαρκέλα :)
Quote: Originally Posted by thomas98 τι θες παλι; Τίποτα ένα δωράκι έλεγα να σου κάνω... Αντε να δουμε τι θα γίνει επιτέλους μετά από 268 μέρες. Αλήθεια γιατί δεν το συντομεύεις?
Quote: Originally Posted by Christina82 Παιδιά, την θετική ενέργεια πρέπει να μπορεί να την δεχτεί για να πιάσει τόπο... Γεια σου όμορφε κύκνε! Σου εύχομαι δύναμη αλλά μόνο εσύ μπορείς και κανένας άλλος όσο και αν προσπαθούν να στην προσφέρουν ή να στην δείξουν! Γεια σου Χριστίνα... :) Σ' ευχαριστώ...εγώ όμως πιστεύω ότι κι οι άλλοι μπορούν να μου δώσουν λίγη δύναμη...
Quote: Originally Posted by Christina82 Τίποτα ένα δωράκι έλεγα να σου κάνω... Αντε να δουμε τι θα γίνει επιτέλους μετά από 268 μέρες. Αλήθεια γιατί δεν το συντομεύεις? γιατι αυτο ειναι το οριο που εχω βαλει εδω και χρονια και επιτελους πλησιαζει
καλως ηρθες Χριστινακι!!!
Λοιπον Τομακι...ασε τους θανατους και το μετρημα και ξεκινα να ονειρευεσε!!!! Αφιερωμενο σε σενα :)http://www.youtube.com/watch?v=ovzZ-xW4sdg
Quote: Originally Posted by thomas98 γιατι αυτο ειναι το οριο που εχω βαλει εδω και χρονια και επιτελους πλησιαζει Κριμα! Γιατί δεν τα γράφεις στο ημερολόγιο και τα γράφεις εδω μέσα?
Quote: Originally Posted by nflu καλως ηρθες Χριστινακι!!! Ευχαριστώ νγλου!!! :D
Quote: Originally Posted by nflu Λοιπον Τομακι...ασε τους θανατους και το μετρημα και ξεκινα να ονειρευεσε!!!! Αφιερωμενο σε σενα :)http://www.youtube.com/watch?v=ovzZ-xW4sdg προτιμω το θανατο εχω βαρεθει τα ονειρα
Quote: Originally Posted by Christina82 Ευχαριστώ νγλου!!! :D χαχαχαχαχαχα.....επιτελους ενας ανθρωπος που θυματε σωστα το ονομα μου !!!!!! :)
Quote: Originally Posted by Christina82 Κριμα! Γιατί δεν τα γράφεις στο ημερολόγιο και τα γράφεις εδω μέσα? γιατι ετσι γουσταρω εχεις προβλημα;
Quote: Originally Posted by nflu χαχαχαχαχαχα.....επιτελους ενας ανθρωπος που θυματε σωστα το ονομα μου !!!!!! :) Χαχαχαχχαχαχαχααα! (αστεία όπως πάντα) Είδες? είδες? Δεν ξεχνώ, πάντα θυμάμαι! :D