η τζίνα με το κρύο που τραβάει φέτος, προβλέπεται να κυκλοφορεί με κελεμπία το καλοκαίρι μέσα στον καύσωνα που δεν θα την πτοεί, θα νομίζει ότι θα έχει δροσούλες!
Printable View
η τζίνα με το κρύο που τραβάει φέτος, προβλέπεται να κυκλοφορεί με κελεμπία το καλοκαίρι μέσα στον καύσωνα που δεν θα την πτοεί, θα νομίζει ότι θα έχει δροσούλες!
Καλά, φέτος τη βλέπω τη δουλειά.. Θα έχουμε μελαγχολίζουσες δεσποσύνες, αιθέριες υπάρξεις, αερικά να περιφέρονται..
Μόνο μεταξύ μας θα ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται και τι ύπουλο παιχνίδι παίζει η καθεμιά μας! :punk:
Μπράβο κοπέλες μου ωραίες οι σκέψεις για τέτοια φορέματα!!!!!Εγώ τι ακριβώς πρέπει να φορέσω?Ούτε η στολή του δυτη δε βολεύει και με τη φορά που έχω πάρει λέω να το γυρίσω στη στολή καλογριας:bigsmile:
Αφού το βρήκα φτηνό, να μην το χτυπήσω; ;)Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα μόνο εσύ θα αγόραζες καλοκαιρινό φόρεμα με τιραντάκια μέσα στο καταχείμωνο με -10 βαθμούς Κελσίου!:lol:
όσο για το μασαζ, σε πιάνει η Ταϋλανδέζα από τα δακτυλάκια των ποδιών μέχρι τα μαλλιά αργά αργα και σου αλλάζει τα φώτα, δεν είναι το ταϋλανδέζικο ακριβώς χαλαρωτικό, είναι και θεραπευτικό, σε τρίβει, σε πιέζει ανα περιοχές, σε τραβάει και γενικά είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Μη στενοχωριέσαι, Γιωτάκι μου και φέτος έχω πληροφορίες ότι θα φορεθεί πολύ το "καλόγρια λουκ". Θα περιφερόμαστε κι εμείς γύρω σου, με τις μακρυές φούστες και κανένας δεν θα πάρει χαμπάρι τι άσσους κρύβουμε κάτω απ' τα φουστάνια μας!
ʼσχετο αλλά η Τζίνα το μεσημέρι έγινε ΘΑΜΏΝΑΣ,congratulations!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Γιωτάκι δεν το είχα προσέξει. Προκειμένου να σε ευχαριστήσω για τα συγχαρητήρια μήπως να μου εξηγούσες κιόλας τι σημαίνει;;:lol: Μήπως ότι επειδή είμαι άνεργη και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω είμαι όλη μέρα εδώ μέσα; Κι αν ναι, αυτό είναι καλό;:lol:
:thumbup::yes::yes: παναγία μου να αργήσει να έρθει το καλοκαίρι γιατί την έχουμε βαμμένη!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Μη στενοχωριέσαι, Γιωτάκι μου και φέτος έχω πληροφορίες ότι θα φορεθεί πολύ το "καλόγρια λουκ". Θα περιφερόμαστε κι εμείς γύρω σου, με τις μακρυές φούστες και κανένας δεν θα πάρει χαμπάρι τι άσσους κρύβουμε κάτω απ' τα φουστάνια μας!
Με τιμή και χαρά, σας παρουσιάζω τη Τζίνα το καλοκαίρι:
http://www.youtube.com/watch?v=_FiWDpQY44Y
κορίτσια γύρισα είχα πάει στο μανουλάκι!!!!!
Μου αρέσει κ το Μελένιος κ το Λυχούδης!!!!!
Μα εγώ δε θέλω να ρεμβάζω, θέλω να κάνω βουτιές στη θάλασσα! Να βουτήξω με το φόρεμα δηλαδή; Θα νομίζουν ότι αυτοκτονώ και θα έρθουν να με σώσουν! Βέβαια αυτό είναι καλύτερο γιατί παλιότερα κινδύνευα να με ξαναρίξει στο νερό η greenpeace! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Ή με ένα ανάλαφρο φόρεμα.. Θα παριστάνεις τη μελαγχολική δεσποσύνη, που ρεμβάζει, κοιτώντας το μακρυνό ορίζοντα... :yes:Quote:
Ο μόνος τρόπος για να μη φαίνεται η χαλάρωσή μου φέτος το καλοκαίρι στην παραλία είναι να εμφανιστώ με ολόσωμη στολή δύτη!:lol::lol:
Θαμώνοτζίνα, αυτό σημαίνει ότι περνάς ώρες μαζί μας, ώρες πολλές...
Θυμάμαι πόσο είχα χαρεί, όταν είχα γίνει "τακτικό μέλος". Το θαμώνας, όταν μου "απονεμήθη", ούτε καν το είχα προσέξει..
μια χαρά είναι,κάνεις παρέα κ σε εμάς τις χαρωπες νοικοκυρες που τα'χουμε παίξει από το πολυ σπίτι,παιδί,παιδική χαρά,πλύσιμο,κτλ!!!!!Quote:
Γιωτάκι δεν το είχα προσέξει. Προκειμένου να σε ευχαριστήσω για τα συγχαρητήρια μήπως να μου εξηγούσες κιόλας τι σημαίνει;;:lol: Μήπως ότι επειδή είμαι άνεργη και δεν έχω κάτι άλλο να κάνω είμαι όλη μέρα εδώ μέσα; Κι αν ναι, αυτό είναι καλό;:lol: