μμμμμμμμμμμ...σωθήκατε! :love:
Printable View
μμμμμμμμμμμ...σωθήκατε! :love:
αχ πόσο που χετε λειψει.....
εδω και εγω!
ειδα κοσμο και μπηκα!
τι μου κανετε? ελπιζω να ειστε ολες καλα!
και αν οχι τουλαχιστον να το προσπαθητε!
φιλια μου λειψατε !
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ όλες σας για το καλωσόρισμα και εύχομαι η νέα χρόνια να μας φέρει τα καλύτερα!!!!!!!!!!
Και μιας και μιλάτε για τον καιρό εδώ είναι χάλια μαύρα,σχετη κατάθλιψη!!!!!!!!!!!!!
Ωστόσο,συνεχίζω να βάζω απουσίες!!
Που είναι η Άβα,η Τζίνα,η Λίλα,η Μακ,η μικρή Ναταλία;;;;;;Εεεε;;;;;;Όπου κ αν είναι ας είναι ευτυχισμένες!!!!!!
αμα βρεις την αβα και τη τζινα πες το και σε μας!
τελειως εξαφανισμενες ειναι!
Είδα φως και μπήκα! Καλώς το Γιωτάκι μας. Καλή χρονιά με υγεία και πολύ αγάπη!!
Τι κάνουν οι κούκλες μου?
Εγώ καλά σας γράφω στα κλεφτά από την δουλειά. Είμαστε όλοι καλά απλά πήζω γενικά. Χθες κατάφερα μετά από πολλούς μήνες να πάρω τα πόδια μου και να πάω στο γυμναστήριο!!! ωωω τι χαρά!!
Γλυκια μου *Katie τι κανεις εισαι καλα ;;; ποσο χαιρομαi που διαβαζω μνμ σου ............. Συγχαρητηρια για το γυμναστηριο ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας περιφημα ................ Συνεχισε ...............
Ωωωωωωω τι βλέπω όλος ο καλός ο κόσμος πάλι εδώ!!!!!!
Πολλά φιλάκια σε όλους:love:
Καλησπέρα στις Χειμωνανθένιες μου!
Είστε πάντα στο μυαλό μου και ομολογώ πως ρίχνω και κλεφτές ματιές και μαθαίνω τα νέα σας.
Χαίρομαι που είστε καλά, στα σπίτια σας, στους ρυθμούς σας, στον αγώνα σας.
Όσο για μένα, είμαι καλά, κινούμαι στα ίδια μοτίβα. Ξεκινώ δίαιτα και τη σταματώ. Διακόπτω το κάπνισμα και το ξαναρχίζω. Προσπαθώ να κάνω γυμναστική. Στην προσπάθεια γενικότερα.
Σας φιλώ πολύ πολύ και θα ήθελα ένα βράδυ, μόλις πέσει σήμα, να μαζευτούμε να τα πούμε, αλλά παλαιά.. :love:
ava ! στο fb γραφει πως εχεις γενεθλεια σημερα!
ειναι αληθεια? αν ναι να σε χιαρομαστε ολες!
και καλο θα ηταν να πεσει συρμα χαθηκαμε!!!!
Καλημέρα Χειμωνάνθη μου!
Εμφανίστηκα και εγώ, ούτε και θυμάμαι πια είναι η τελευταία φορά που έγραψα.. Οι μήνες που πέρασαν ήταν τρεχάτοι, με επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις αλλά γεμάτοι συναίσθημα και ουσία. Το τελευταίο τρίμηνο νιώθω πιο κοντά στον εαυτό μου από ποτέ , έχω ευεξία και κέφι , πράγμα το οποίο με κάνει δυνατή να βοηθώ τον εαυτό μου και οτυς γύρω μου.. Μου λείπετε αλλά ταυτόχρονα δεν νιώθω πως χαθήκαμε, δε νιώθω λύπη που το τόπικ μας ατόνησε, πιστεύω ότι υπάρχει αυτό που λέγεται κύκλος που είτε κλείνει για κάποιο λόγο είτε αναζωογονείται με κάποιον άλλο τρόπο. Εμείς με τη βοήθεια του χρόνου θα μάθουμε σε ποια κατηγορία είναι ο κύκλος μας! Σας φιλώ!
Καλησπέρα κι από μένα!
Διακρίνω μια νοσταλγική διάθεση...
Θα μπορούσαμε να δίνουμε ένα ραντεβού
σε συγκεκριμένη μέρα και χρονική περίοδο της εβδομάδας
πιο άνετη για τους περισσότερους...Πχ. Σ/Κ κάποια στιγμή πχ.βράδυ.
Αφού όλοι πάνω κάτω βολτάρουμε από εδώ ρίχνοντας κλεφτές ματιές
ίσως να μην πρόκειται για κύκλο που έκλεισε αλλά που έπαψε να κινείται
με την ίδια ταχύτητα.Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!Φιλάκια πολλά πολλά!
συμφωνω με τη Ναταλια μας ενα ραντεβου θελουμε!
αχ κοριτσια ποσο χαρηκα που διαβασα νεα σας!!! μου εχετε λειψει!!!
ειμαι και γω μεσα για ραντεβου.
τα δικα μου νεα ειναι οπως τα ξερατε! απο υγεια καλα δοξα τω θεω. η δουλεια καλα. και μονη αλλαγη οτι εχω ημερομηνια γαμου και ειναι το καλοκαιρι
πολλα πολλα ζουμερα φιλια σε ολες!!!
Ωωωωω!Το καλοκαίρι γάμος γίνεται σ'ωραίο περιβόλι;Quote:
Originally posted by koritsaki
εχω ημερομηνια γαμου και ειναι το καλοκαιρι
Με το καλό,κοριτσάκι μας!Να γίνουν όλα όσο παραμυθένια τα ονειρεύεστε!
Και πάνω απ'όλα να χαρείτε όλη τη διαδικασία χωρίς να σας την επισκιάσουν άγχη...
Διαλέξατε το τραγούδι του πρώτου σας χορού;Παλιά ψάχναμε τραγούδι για μια άλλη μας νυφούλα.
Όσο για το ραντεβού μας...Εγώ θ'ανοίξω το σαλόνι μας αύριο βράδυ κατά τις 9...Μην περιμένετε τσαχπινιές να μαγειρέψω.
Με ξέρετε άλλωστε τι σχέση με την κουζίνα έχω.Ετοιματζίδικα κι απλά!Πάω να ενημερώσω τα κορίτσια μου...Φιλάκιαααα
Αν δεν έχει σεξ θα είμαι σίγουρα εδώ! :lol:
ΜΑγειρεύω εγω αν θελετε!!!! αλλωστε η σχεση μου με την μαγειρική είναι γνωστη!!! CU αυριο!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Eli
To πιστοποιητικό-όπως είπαμε-μην ξεχάσεις μόνο γιατί η απουσία θα είναι μετά αδικαιολόγητη!Quote:
Originally posted by Eli
Ειδικά για σένα,δε μου αρκεί ένα απλό έγγραφο.Θέλω όλο το οπτικοακουστικό υλικό με ακριβή ένδειξη ώρας!
απαπαπα πάλι Αμέρικαν μπαρ θα το κάνουμε το τόπικ :lol:
ναι πρωτη φορά που μας ξανασυμβαίνει!
:lol::lol:Quote:
Originally posted by angel79
ναι πρωτη φορά που μας ξανασυμβαίνει!
χάιντε καιρός για λίγες αταξίες, μου έλειψαν! :thumbup:
Μ' αρεσει η λεξη ΛΙΓΕΣ στην φραση σου........
Πρόσεξε τι ζητάς γιατί δεν ξέρεις τι μπορώ να δημοσιεύσω... :smirk:Quote:
Originally posted by NADINE
To πιστοποιητικό-όπως είπαμε-μην ξεχάσεις μόνο γιατί η απουσία θα είναι μετά αδικαιολόγητη!Quote:
Originally posted by Eli
Ειδικά για σένα,δε μου αρκεί ένα απλό έγγραφο.Θέλω όλο το οπτικοακουστικό υλικό με ακριβή ένδειξη ώρας!
Ετοιμάζω ήδη υλικό....
εγω σιγουρα θα ειμαι εδω!
σεξ δε παιζει τετοια ωρα!!!!!
αντε αγγελικουλα μαγειρεψε εσυ και εγω θα φερω το κρασι !
γλυκα να δω ποια θα φερει !
Aμα βολευεστε με καραμελε κ ζελε εγω!Πανε οι ωραιες εποχες με τις τουρτες....
γλαυκούλα τούρτα κούκις sweet and balance :D
εεε, συγχαρητήρια!!Quote:
Originally posted by koritsaki
αχ κοριτσια ποσο χαρηκα που διαβασα νεα σας!!! μου εχετε λειψει!!!
ειμαι και γω μεσα για ραντεβου.
τα δικα μου νεα ειναι οπως τα ξερατε! απο υγεια καλα δοξα τω θεω. η δουλεια καλα. και μονη αλλαγη οτι εχω ημερομηνια γαμου και ειναι το καλοκαιρι
πολλα πολλα ζουμερα φιλια σε ολες!!!
κοιτα μέρα που μπήκα στο φόρουμ και διαβάζω για γάμο, 3 φίλοι-συγγενείς ανακοίνωσαν ότι πάνε για γάμο μέσα στον τελευταίο μήνα :D
Τοκ!Τοκ!Είναι κανείς εδώ;
Εγω ειμαι εδω !!!!!!!!!!!!!!
Αρχίζει το πάρτι;;; :lol:
χαχαχααχαχα
ωχ αμαν και χειροπεδες βλεπω !!! Τι θα γινει οργια ???:lol:
heloooooo!!!
λοιπόν έβαλα παιδί και άντρα για ύπνο και είμαι έτοιμη!!! πάμε??
Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! :bouncy:
Στρουμφάκια - Ένα πάρτι είναι η ζωή!
Natalenio... πάλι στα τηλέφωνα είσαι?
Kαλησπερα Ελλη , καλησπερα Κατι , , !!!!!!!!!!!!
Καταρχήν καλησπέρα σας! :D
Τι μου κάνετε αγαπημένες; Εμείς περνάμε μία ήρεμη και χαλαρή Κυριακή, σπιτική, με πολύ χουχούλιασμα, αναμμένο τζάκι και ξάπλες.
Στα τσάτια ειμαι,Κατερινακι μου!Δύο τσάτια...άσε...αδιορθωτη!Δεν προλαβαίνωωωωωωω
Μπετ,σε βλέπω μας ήρθες οργανωμένη!Αυτή στη φωτό είσαι εσύ;Σα να σε θυμάμαι με καστανά μάτια...