Καλησπερα κι απο μενα !!!
Printable View
Καλησπερα κι απο μενα !!!
καλησπέρα και από μένα!
Ντοκουμέντα δεν ζήτησες;;; ;)Quote:
Originally posted by NADINE
Στα τσάτια ειμαι,Κατερινακι μου!Δύο τσάτια...άσε...αδιορθωτη!Δεν προλαβαίνωωωωωωω
Μπετ,σε βλέπω μας ήρθες οργανωμένη!Αυτή στη φωτό είσαι εσύ;Σα να σε θυμάμαι με καστανά μάτια...
και έχω να δηλωσω τα εξής:
Καλως τη Μακ μας :love:
οπτικοΑΚΟΥΣΤΙΚΑ όμως...Κοινώς ΒΙΝΤΕΟ!Κατέβαινεεεεε
Αντε,για κάνετε μια περίληψη η καθεμία τα νέα σας πώς μου είστε...
Να ξεκινήσουμε με τα προκαταρτικά.Όχι κατευθείαν στο ψητό σα μερικές μερικές τσαούσες!
όλος ο καλός ο κόσμος! καλησπέρα αιθέριες υπάρξεις μου.
σορρυ ..... η Γλαύκη πότε πήγε 88 κιλά , θα τρελαθούμε τελείως??? ωωωωω:crazy::crazy::crazy:
μαζι σου!!!!Quote:
Originally posted by Mak
και έχω να δηλωσω τα εξής:
καλησπερες!
πηγα να φερω κανενα ποτο , παρτυ ξεροσφυρι ???
λοιπόν κορίτσια τι να σας πω... εγώ το έκαψα από τον Σεπτέμβριο που αποφάσισα να αλλάξω δουλειά. Τα έχω παίξει λιγάκι είναι η αλήθεια, καμιά φορά αναρωτιέμαι αν έχω κάνει σωστά που το έκανα αυτό το βήμα.
Από την άλλη κατάφερα να ξεκινήσω τις ζουμπες μου πάλι και είμαι χαρούμενη. Παρέα με την αφή φυσικά . Στισ 9 Μαρτίου έχει Zumbathon στο ΟΑΚΑ !!! Ποιός θέλει να έρθει στο πάρτι?? πάντως εμείς θα πάμε οικογενειακός. Και η Μαριλού μαζί
Κατά τα άλλα ήρεμα τα πράγματα , κρίση αφραγκίες κλπ
ελακιον, κατερινακιον, ναταλακιον, αγγελικακι, ντορακι, και όσες μπείτε σε λίγο, καλή μας σπέρα!
Παλιά μου τέχνη κόσκινο αγαπητή ;)Quote:
Originally posted by NADINE
Αντε,για κάνετε μια περίληψη η καθεμία τα νέα σας πώς μου είστε...
Να ξεκινήσουμε με τα προκαταρτικά.Όχι κατευθείαν στο ψητό σα μερικές μερικές τσαούσες!
Όσο για τα ντοκουμέντα λίγο αργότερα αφού μου θέλεις και προκαταρκτικά πρώτα....
και Γωγώ βεβαίως βεβαιώς, καλησπέρα σας δεσποσύνη!
Εγω κοριτσια νοιωθω οτι ξαναγενιεμαι σιγα σιγα και ετσι καταπολεμω και την καταθπιψη που με βασανιζει ..........σε δυο μερες κλεινω 4 μηνες σληβαρισμενη και με πολυ καθισιο και χωρις πια ιδιαιτερη φροντιδα , να ετοιμαζω ιδιαιτερα μετραω μειον 20 κιλα..............
Πρωτη φορα δεν αγχος τι θα φαω και ποσο θα φαω και ΑΓΧΟς να φτιαξω σαλατα και ψητο κοτοπουλο .................. το απολαμβανω ............. ΑΥΤΑ............
επίσης νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το φόρουμ διότι στην ζωή μου έχουν μπει άνθρωποι που αν δεν ήταν το φόρουμ δεν θα γνώριζα ποτέ. Η ζωή μου είναι πιο όμορφη και πιο πλούσια επειδή σας έχω μαζί μου και δια ζώσεις κάποιες από εσάς περισσότερο κάποιες λιγότερο λόγω απόστασης. Κάποιες δεν τις έχω γνωρίσει ακόμη αλλά ποτέ δεν είναι αργά!;);)
υποσχεθηκα δειπνο.....
Εγώ έζησα άλλη μια μαζοχιστική παρανοϊκή εξεταστική,αυτοεγκλεισμό στο σπίτι και χάλια διάθεση
κι εδώ και λίγες μέρες που τελείωσε-δόξα τω Θεώ-έρχεται και πάλι η λογική και η θετική οπτική στην χοντροκεφάλα μου.
Μεγαλώνω και παχαίνω(133!Φτου σους!),με το Τηράκι τα ξαναβρίσκουμε(τι έκπληξη!),παρακολουθώ τα σεμινάρια ψυχολογίας,
αυτήν την εβδομάδα θα συνεχιστεί κι η φωτογραφία...Τι άλλο να σας πω;Σε ένα μήνα κατεβαίνω κάτω απο το αυλάκι
και το περιμένω πώς και πώς...(Πατρινό καρναβάλι για πάντα κι όμορφη Καλαμάτα!)Αυτά μου έρχονται τώρα...Επόμενη!
Άλμα χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα και ανεβαίνεις ψυχολογικά! καλή συνέχεια κορίτσι μου , μπράβο σου!
Καλησπερα!Τουρτιτσα να σας γλυκανω?
λοιπον εγω το Σεπτεμβρη περασα μια κριση αγωνιας οτι θα μεινω χωρις δουλεια οπως καποιες θυμαστε . Καπου 6-7 μηνες μετα ειμαι ακομη εδω στην ιδια δουλεια , μεσα σ ενα κυκεωνα μεταβολών κι εξελιξεων που δεν εχουν να κανουν αμεσα με τη δουλεια , αλλα επηρεαζουν αμεσα και τη δουλεια . Παρολα αυτα αυτη τη στιγμη ειμαι περισσοτερο απο ποτε ψυχραιμη κι ετοιμη ν αντιμετωπισω οτι κι αν ερθει . Τα υπολοιπα ολα οπως ητανε ...
καλησπερα και απο μενα
οσο και να θελω δε μπορω προς το παρον να ειμαι μαζι σας γιατι μας εκατσε αυριο διαγωνισμα στη γεωγραφεια και το εχουμε ριξει στο διαβασμα μαμα και γιος!
οταν τελειωσουμε ελπιζω να σας προλαβω !
δακτυλίτσα τι κάνεις??? διορθώνεις διορθώνεις?? ελπίζω να μην τα έκαψες τα παιδια
Τα δικά μου νέα εν τάχει....
Ακόμη άνεργη δυστυχώς, παρόλο που συνεχίζω να ψάχνω για δουλειά. Τα πήρα κρανίο με την απραγία μου και το έριξα στα σεμινάρια. Πήγα τον Δεκέμβρη σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι και έμαθα θα κάνω τεχνοτροπίες σε τοίχους, το οποίο συντόμως θέλω να το βάλω και σε πρακτική εφαρμογή. Κατά τα άλλα ξεκίνησα μέσω ΟΑΕΔ, με την κάρτα ανεργίας μου, μαθήματα υπολογιστών για να πάρω πιστοποίηση για word,excel, internet και power point και σκέφτομαι σοβαρά να διαβάσω και για Proficiency.
Από άποψη υγείας σας είχα γράψει παλιότερα ότι τον Οκτώβριο πήγα να αφαιρέσω την ενδομητρίωση και κάτι ινομυώματα που είχα, αλλά δυστυχώς τα ευρήματα της επέμβασης ήταν λίγο αποκαρδιωτικά ως προς την γονιμότητά μου. Ως εκ τούτου από εδώ και πέρα αν θέλουμε παιδάκι θα πρέπει να πάμε μόνο με εξωσωματική. Προς το παρόν έχω τελειώσει με τις ορμονικές ενέσεις που μου είχε δώσει ο γυναικολόγος μου και περιμένω πότε θα αδιαθετήσω γιατί από την επέμβαση και μετά ήμουν περίοδος free με τις ενέσεις. Την άνοιξη έχω επανεξέταση, αφού αδιαθετίσω πρώτα, και βλέπουμε....
Σε ευχαριστω Κatie , και να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου το forum γιατι πραγματικα εχω γνωρισει ξεχωριστα ατομα και με εχουν στηριξει σε καλες και σε κακες στιγμες ..............Σας ευχαριστω πολυ !!!!!!!!!!!!!!
Γλαύκη τι είναι αυτή η σοκόλασηηηηη!!!! πλάκα μας κάνεις? κρυώνω κιολάς και ένα κομμάτι τώρα θα ήταν ότι πρέπει!!!
δακτυλίτσα μου, δεν διορθώνω αλλά σίγουρα γράφω... τώρα τι, δεν σου αποκαλύπτω... να κρατήσω λίγο μυστηριο, η αιθέρια ύπαρξη...χαχαχαχα
γλαύκη, οταν θα σε ξαναδω από κοντά σε παρακαλώ η τουρτίτσα να μην είναι σοκολάτα, προτιμώ καραμέλα, και βύσσινο!
Εγώ περιμένω να δω τι θα μας σερβίρει η Αγγελικούλα μας, έχω πάρει θέση και κρατάω μαχαίρι και πιρούνι έτοιμη να ορμίσω!
Γλαύκη μου κράτησε μου ένα κομμάτι για μετά παρακαλώ! :lol:
Μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις και τις υπέροχες πρώην διαστάσεις σου που σε έφεραν στο φόρουμ μας,Quote:
Originally posted by *Katie
επίσης νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το φόρουμ διότι στην ζωή μου έχουν μπει άνθρωποι που αν δεν ήταν το φόρουμ δεν θα γνώριζα ποτέ.
όπου φροντίσαμε κι οι υπόλοιπες να φουσκώσουμε και να συνδεθούμε για να το διαχειριστούμε εδώ παρέα.
Δεν ξέρεις πόσον καιρό με ταλαιπώρησες,Κατερινάκι,να τρώω,να τρώω(και μιλάμε για λεφτά-όχι αστεία!)
και να τα κρατώ χρόνια μέχρι να εγγραφείς...Τώρα λοιπόν,μπορώ κι εγώ να αδυνατίσω ή έρχεται καμιά άλλη;
7 ourse meal εφτασε!!!!
Επίσης να δηλώσω ότι έχω πάθει πλάκα με τα κιλά που έχει χάσει η Γλαύκη και με το γεγονός ότι παρόλα αυτά τρώει το μανάρι μου γλυκά! Αποτελείς ΄περίπτωση για πολύ έρευνα! :lol:
Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια για το 88!!!! :roll:
Αλμάκι μου πόσο χαίρομαι που απολαμβάνεις τις κατηφόρες σου και έχεις καλή ψυχολογία, είναι υπέροχο να μην αγχώνεσαι για το τι θα φας, πως και πόσο! Εύχομαι πλέον το βάρος σου και η διαχείριση του να μην αποτελέσει ποτέ πρόβλημα για σένα κοριτσάκι μου! :kiss:
Σε ευχαριστω elaki!!
Ναταλία!!!! Έγραψες :lol::lol::lol:
Μα σπαράγγια,Αγγελικούλα;Για ποιές μας πέρασες;Γιατί προσβάλλεις τον οίκο τούτο;
Παρακαλώ στο σημείο αυτό να πέσουν σαγόνια που ξέρω κι αναγνωρίζω τα σπαράγγια!
Όχι πως τα έχω δοκιμάσει!Δεν αλλοτριώθηκα τόσο πια!
για τα ματια του κόσμου ναταλακι μου!
μπορείς μπορείς Ναταλια μου, νομίζω ότι πριν από εμάς το χάος και μετά πάλι χάος οπότε ετοιμάσου να πάρεις την κατηφόρα έκλεισε το μαγαζί , σε απαλλάσσω. Άσε που νομίζω ότι μάλλον βρήκαμε τον τρόπο που πάντα έψαχνες αλλά δεν ήξερες που να τον βρεις.
Τολμώ να ομολογήσω ότι μετά την επέμβαση και το μεγάλο πατατράκ που έφαγα με τα νέα της υπογονιμότητας μου, σαν κάτι να ταρακουνήθηκε μέσα μου. Και παρόλο που ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο στην καθημερινότητα μας, η ψυχολογία μου έχει πάρει την ανιούσα. Δεν ξέρω ίσως το σκαμπίλι που έφαγα κάπως να με ξύπνησε και να μου θύμισε ποια είναι τα σημαντικά στη ζωή μου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι απολαμβάνω περισσότερο τη ζωή μου από τότε, χαμογελάω περισσότερο και μάλιστα βρήκα τη δύναμη να αποδεχτώ την ανεργία μου και να προχωρήσω παρακάτω. Και ενώ τα οικονομικά μας δεν είναι στην καλύτερη τους φάση εγώ αποφάσισα να κάνω πράγματα για να είμαι καλά και χαίρομαι που σε αυτή την προσπάθεια μου βρήκα σύμμαχους τον άντρα μου και όλη την οικογένεια μου.
έλα να πέφτουν τα γουρουνόπουλα, τα σουφλέ και τα λιπαράαααααααααQuote:
Originally posted by angel79
Ξεκιναμε λοιπον με τα βασικα.... αφου κάποιος τον τρωει....