inter moy.. βλεπω πωσ εχεισ προβλημα εργασιασ καταλαβαινω απολυτα...σκευτικεσ ποτε να κανεισ δουλιεσ στο σπιτι?
μακια πολλα...
πριν λιγεσ μερεσ γυρισα...
μου λειψατε...
Printable View
inter moy.. βλεπω πωσ εχεισ προβλημα εργασιασ καταλαβαινω απολυτα...σκευτικεσ ποτε να κανεισ δουλιεσ στο σπιτι?
μακια πολλα...
πριν λιγεσ μερεσ γυρισα...
μου λειψατε...
ΙΝΤΕΡ,όσοι πάσχουν από διαταρ.προσωπ ,είναι δύσκολο να προσαρμόζονται σε δουλειές...
Quote:
Originally posted by LOSTRE
ΙΝΤΕΡ,όσοι πάσχουν από διαταρ.προσωπ ,είναι δύσκολο να προσαρμόζονται σε δουλειές...
Για όλους είναι δύσκολο, ανεξαιρέτως.
Adzik καλως μας ηρθες!
ευχομαι να εισαι καλα !
εγω εχθες καλοσωρισα κ την πρωτη μου κι ευχομαι κ τελευταια κριση πανικου!!!λουκι!
Lostre και τι γινεται σε αυτες τισ περιπτωσεις?????τι κανουμε?ξερεισ τπτ απο την προνοια καρατος κτλ?Quote:
Quote:
Originally posted by interappted
προνοια καρατος
Έτσι ακριβώς...
Προσωπικά είμαι καλύτερα αλλά μονίμως απογοητευμένη με τα χάπια που σε μαστουρώνουν και σε αποσυντονίζουν λίγο λιγότερο ή περισσότερο από την ίδια σου την διαταραχή.....Με χάπι δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Χωρίς, επίσης δεν τα παίρνεις λόγω νεύρων και εσωστρέφειας......Με μια ΙΨΔ να μου τρώει τα συκώτια και να καταριέμαι την ώρα που με χτύπησε....Είναι μια βιολογική διαταραχή που δεν γυρνάει πίσω και δεν αισθάνεσαι ποτέ φυσιολογικός χωρίς χάπια;;;Ειλικρινά υποφέρω και πρέπει και εγώ να συντηρηθώ....Αισθάνομαι φυτό και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό......Γιατί λες κατάθλιψη και μαύρο χάλι ή χάπι και μαστουροχάλι;;Ποιό χάλι είναι λιγότερο χάλι;;;;Προσωπικά έχω γίνει χαλί στο χάλι....Εσύ Άντα που χάθηκες;;-μετά τον ως γνωστό μονόλογό μου....μια ερώτηση.....Quote:
Originally posted by Adzik
inter moy kai kasoylini ti moy kanete???
Quote:
Εμένα μου λες;;;Μπορεί να μην έχω την διαταραχή αλλά δεν είναι εύκολο να συγκρατείς το να θες να γίνεις ******* με όλους και να το παίζεις διπλωματία για να μην χάσεις δουλειά, αξιοπρέπεια και κύρος και να είσαι και στην ώρα σου-που δεν είμαι.........Δεν είμαι πια μια απόφοιτος Λυκείου που εντάξει συγχωρείται...Αν θες να σε πάρουν σοβαρά και να πάρεις κανά φράγκο να συντηρηθείς πρέπει να είσαι σοβαρός ή να δείχνεις...Το πρώτο δεν το έχουμε όσο για το δεύτερο θέλει πολλή δουλειά........Τουλάχιστον το γράφω εδώ...ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΩΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.....ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ.....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ>>>χαχα
Το καλύτερο...Εκεί που πήγαινα η χριστιανή σε άσχετο με ψυχιατρική μέρος και εκεί που έκανα τους γλυκούς οματιούς σε έναν φερέλπη ιατρό ρωτάω μετά από καιρό τι ειδικότητα θέλει να πάρει και μου απαντάει ο ******* ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ.......και μένω μαλάκας..Τόσο καιρό με ανέλυε και εγώ δεν χαμπάριαζα...Τελικά με κυνηγάνε οι ψυχίατροι...Όχι μόνο εγώ αυτούς...Τους γράφω ταμπέλα ΕΔΩ ΤΡΕΛΗ...SAVE...Και να μου το παίζει και έξυπνος...Πάει να πάρει μια ειδικότητα και κάτι έγινε...\"Αυτό που αισθάνεσαι είναι περισσότερο φοβία\"..Άσε την ψυχανάλυση γιατρέ.........Θα με ψυχαναλύσει εμένα αυτός;;Ρε εδώ μαθήτευσα στην κορυφή ντόκτορ George για να μου σπάσει τις άμυνες ένας γιατρουδάκος;;;;
εμενα παλι ο δρ μου που θα επιστρεψει την Τεταρτη δεν ξερω τι να του πρωτο διηγηθω..15 μερες που εχω να τον δω για εναν νορμαλ η ζωη θα ειχε αλλαξει απο καθολου εως καθολου..εμενα παλι θα ειναι σαν να βλεπει καινουργια ασθενη
η ζωη μου κυκλους κανει μεν αλλα σε διαφορετικη τροχεια θεση ηλιακο συστημα
εκτοςςςςς τροχιαςςςςςςς
περπατω περπατω εις το χαος οταν ο δρ δεν ειναι εδω....
δρ δρ εισαι εδωωωωω?????
Εγώ θα έλεγα πως για εμένα οι μέρες περνάνε τόσο ίδιες εν αντιθέσει με τους νορμάλ......που όλο και κάτι νέο τους έχει ξημερώσει...........Έχω καιρό να δω την λεχώνα και έχω χάσει μπάλα...Μια ψυχολόγα είδα σε δύο μήνες και δεν το χειρίζομαι πια.......το σκηνικό.......και αυτή τι μου είπε;;Μου εξήγησε το Ροσά......Από τις μουντζούρες βγήκε πάντως τρελή ψυχανάλυση..Και γαμώ τα τεστ.......Βλέπεις ότι να\'ναι,πληρώνεις τα 130 σου και μένεις με το μεσαίο...νούμερο.....Σαν να διάβαζα τον καφέ ήταν...Το είχα με τα άστρα μου έλειπαν τα ταρώ και ο καφές......Δεν είν\'και λίγο...Μαθήτευσα και πήρα και καλό αποτέλεσμα καθώς αυτά που είδα ήταν \"καλά\"...
φρικη φρικη να θες επιγοντως το γιατρο σου κι αυτος να λειπει
εχω αρχισει να αρρωσταινω εντελως κ επειγοντως θελω service!εχω αναρτησει παντου τα λογια του:ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας,ειναι η διαταραχη της προσωπικοτητας ............
γιατρε τρακαρα οσο ελειπες..αεροσακοι ανεπαρκης,φρενα ξεφρενα,μικρες αποκλισεις απο τις οδηγειες...
δρ συνεργειο η συνεδρεια σου
κ ηρθα μ ενα σπασμενο φαναρι
κι αν με φτιαξεις...μακαρι
γμτ γιατι να υπαρχει το υπερσυναισθημα?????????????δλδ κατι σαν υπερανθρωπινες λειτουργιες ενα πραμα.......σαν να εισαι υπερηρωας????για να λεμε ΥΠΕΡσυναισθηματοσμος θα πρεπει να ακολου8ουν κ ολα τα αλλα ΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡ
ο γιος μου χαλασε τη συσκευη του κινητου μου οταν εβαλα την καρτα μεσα σε αλλη συσκευη διαπιστωσα οτι ολα τα τηλ κ συμπεριλαμβανομενου κ του δρ μου χαθηκαν.......
ενιωσα τη γη να ανοιγει κ να με καταπινει..πανικος!!!σαν να μου πειραν τη σανιδα σωτηριας...κ τωρα????????
για 4 ωρες ζουσα στο κενο
ωσπου τελικα θυμηθηκα οτι καπου εχω μια καρτα του..την βρηκα..πηρα αμεσως τηλ....
αυτες τις 4 ωρες δεν θα τις ξεχασω ποτε...
αυριο ειναι η συνεδρεια!!γυρισε κι ολας απο το συνεδρειο
οκ μπορω να ξερω πια οτι παταμε μαζι κ νιωθω καλα!
Δεν μπορω να καταλαβω αυτην την προσκολληση στο δρ.
Εγω ειχα μια συναντηση σημερα με εναν ψυχιατρο να μου γραψει φαρμακα και ηταν περιπου σαν να εκανα αγγαρεια.
Περιπου δηλαδη σαν αγγαρεια γιατι ηθελα να τον συναντησω αλλα εχουν περασει χρονια απο τοτε που συναντησα καποιον δρ.
Τεσπα οπως το βλεπει ο καθενας...αλλωστε αν βρω χρηματα μπορει να αρχισω ψυχοθεραπεια.
Κι εγώ αυτή την απορία είχα, γενικά γιατί παθιάζονται οι άνθρωποι με τις θεραπείες και τους θεραπευτές, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ώσπου έφτασα κι εγώ σʼ αυτό το σημείο. Όχι ότι κατάλαβα πλήρως το γιατί. Ξέρω πως συμβαίνει όμως κι όχι μόνο σε μένα.