Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο!!
Printable View
Καλημερα και καλο σαββατοκυριακο!!
Σκέφτομαι αυτό που λέει το τραγούδι:
Ποια στιγμή θα γίνουν τα θαύματα;
Ποια ζωή δεν θα υποφέρω;
Ποια στιγμή θ' αλλάξουν τα πράγματα;
Ποιο πρωί θ' ανοίξω τα μάτια μου
κι ότι πω θα το καταφέρω;
Με φιλί τα χίλια κομμάτια μου
να γίνουν ένα;
https://www.youtube.com/watch?v=Y8NTeqC_nZs
Ποια στιγμή θα πάψω πια να νιώθω δυστυχία και μελαγχολία; Ποια; Κουράστηκα...
Καλημέρα παιδιά! :) Είναι κανείς διαθέσιμος για κουβέντα για λίγο; Νιώθω αγχωμένη χωρίς να ξέρω το γιατί...
Καλημέρα και πάλι! Είναι κανείς εδώ;;;
Φοβάμαι αυτή τη στιγμή γιατί απόψε το βράδυ θα μείνω ολομόναχη στο σπίτι κι οι δικοί μου θα είναι λίγο μακριά και φοβάμαι για το πως θα το αντιμετωπίσω...ας με βοηθήσει κάποιος, πείτε μου καμιά ιδέα!
καλημερα
γιατι δε βαζεις να δεις καμια ταινια οταν θα λειπουν οι δικοι σου να ξεχαστεις μεχρι να αποκοιμηθεις?
Αυτό σκέφτομαι να κάνω και ψάχνω να βρω καμιά καλή και χαλαρωτική, έχεις καμιά πρόταση;
Εν τω μεταξύ τώρα χρειάζομαι οπωσδήποτε να μιλήσω στην ψυχολόγο μου αλλά δεν απαντάει, μάλλον είναι σε συνεδρία και δεν ξέρω τι να κάνω...πρέπει να κάνω κάτι που με φορτίζει συναισθηματικά και χρειάζομαι να πάρω λίγη δύναμη...
Είναι κανείς εδω?
Το πιο δύσκολο καλοκαίρι μου, στα 30 μου... Απο επιλογή μόνη στην Αθήνα για 15Αυγουστο...
Είναι ακόμα κανείς εκει?
Εδω!! αργησαμε αλλα εδω ειμαστε!!
Κι εγώ εδώ είμαι πάλι, μόλις γύρισα από την ψυχολόγο μου όπου ανακουφίστηκα λίγο κι ελπίζω να βγάλω τη νύχτα...
Κυκνος να σε ρωτησω κατι εαν θες απαντας!! Ποσα χρηματα σου περνει ο ψυχολογος η ενας ψυχολογος γενικα πως παει αυτο την επισκεψη την ωρα!!
Ευχαριστω Κυκνος καλημερα!! Και σε ολους!!!