Γιατί ξέρεις πως μια μέτρια θα ήταν καταναγκασμός για εμένα!
Printable View
Ποσες πιθανοτητες σου δινω , στην παρουσα σου κατασταση , μη εχοντας τον ' αερα ' ανδρος που εχει παει με γυναικα , και στερειται αυτοπεποιθησης ? ρεαλιστικος θα ειμαι , καμμια φορα η τυχη σου χμογελα , εκει που δεν το περιμενεις , οπως και το αντιθετο , σου δινω ενα 20% να το πετυχεις με την πρωτη , και πες οτι σταθηκες τυχερος και σουκατσε η περιπτωση , μαλλον δεν θα μπορεσεις να την κρατησεις , αυτο φοβαμαι , και δεν ξερω τις επιπτωσεις μιας τετοιας πιθανης αποτυχιας ....................γι αυτο λεω , εξασκησου , δεν σε προτρεπω ναλλαξεις στανταρντς , αλλα αρχισε ναχεις επαφη με γυναικες , γενικως , θα σου κανει καλο , πιστεψε με ...........κι εγω , πριν παω με γυναικα , στα 19.5 πηγα , ετυχε και ταφτιαξα με μια πολυ ωραια κοπελα , φιλη φιλης , δεν μπορεσα να την κρατησω ομως , λογω απειριας , ηταν 1 χρονο μεγαλυτερη μου , σχετικα εμπειρη υποθετω , υστερα ειχα αρκετες επιτυχιες στο αλλο φυλο , ειτε φιλικες , ειτε οχι , τις οποιες θα τις χαρακτηριζα μετριες , η ' κουκλαρα ' ηρθε οταν ημουν 24 , ειχα ηδη τριβη και εμπειριες , οποτε μπορεσα και εκανα εναν δεσμο 8ετη μαζι της .......................αλλα ειχα αρκετουτσικη αυτοπεποιθηση απο τα 20 , καμμια σχεση με την μετεπειτα αυτοπεποιθηση .......................
Οχι βρε , αμεσως να με παρεξηγησεις !! απλα , λεω τωρα εγω , αρχισε ναχεις επαφες φιλικες με κοπελες , μην πας με καμμια , αλλα θαχεις συνηθισει την επαφη την φιλικη με το αλλο φυλο...........οτι γραφω , για το καλο σου το γραφω , ετσι νομιζω τουλαχιστον , απο την δικη μου εμπειρια .................αν εσυ μπορεις και λειτουργησεις με το καλημερα , με μια ελκυστικη κοπελα , κανε αυτο που νομιζεις , δεν μπορω να μπω στο μυαλο σου , δεν ξερω τι θα λειτουργησει καλυτερα για σενα , εμενα ετυχε και η πρωτη , ηταν ωραια κοπελα , στα 19.5 , η επομενη ' ωραια /ελκυστικη ' ηρθε 4.5 χρονια αργοτερα , για δεσμο , στο ενδιαμεσο υπηρχε αλλη μια ωραια , για λιγες μερες , οχι δεσμο , αλλα ειχα ηδη την αυτοπεποιθηση , που εσυ δεν εχεις .......ειχα παει και φανταρος ,σε ωριμαζε τοτςε ο στρατος , ηταν ζορικα το 84 που πηγα ...........σκεψου τα ολα αυτα , και κανονισε την πορεια σου , εγω ευχομαι τα καλυτερα , και την κουκλαρα θα βρεις καποια στιγμη , αλα εσυ την θεεις εδω και τωρα , εισαι πολυ απολυτος , εγω εκανα παρεες και με ωραιες , μετριες , και κακασχημες , μια ηταν σαν δρακουλας , εξειχε η κατω γναθος της κακομοιρας , αλλα ειχε ωραια αδελφη , σωματαρα , αλλα ολες ηταν ευχαριστες , δεν σνομπαρα καμμια , λογω εμφανισης , και απεκτησα οικειοτητα με το αλλο φυλο ........αυτο θελωναπω.....οχι να σου αλλαξω γνωμη ....
Να πας σε έναν ψυχοθεραπευτή να σου πει τι έχεις...Η διάγνωση από το φόρουμ απαγορεύεται....
Κάποιο μέλος έγγραψε, εύστοχα και συμφωνώ μαζί του (παρότι πήγε το μάτι μου μόνο εκεί λόγω bolt και όχι σε όλη την αναρτηση) - πράγμα που το χουν πει παλια εδώ και σε μένα, πως, "αν δεν μπαζώσεις δεν κτίζεις. Κάπως έτσι.. δοκιμάζεις δλδ, δίνεις με τα μουτρα μέσα, από τα λάθη μαθαίνεις και βελτιώνεσαι, κι έτσι κάθε επόμενη φορά οι πιθανότητες σου να κρατησεις καποιαν αυξάνουν. Ωστόσο, γνώμη μου είναι, να "κτυπάς" εκει που είσαι σίγουρος, γιατι αλλιως θια βρεθεις με καποιαν για την οποια δεν εισαι βεβαιος κι επειτα θα ψάχνεις τροπους να ξεφυγεις.
Υπάρχει και η αλλη αποψη που λεει πως "αυτα είναι τυχερά", δλδ το αν θα βρεις γυναικα ειναι τυχερό πχ από μια ασημαντη αφορμή, απο ενα καταλληλο και για τους δυο timing, μια τυχαία γνωριμία, απο το τυχαιο συναπαντημα των δυο που ειναι ο ενας για τον αλλο, κλπ συναφη, να σου προκυψει αμέσως ο μεγαλος ερωτας. Εν μέρει συμφωνώ. Άμα σου λειπει η εμπειρια ή αμα ο χαρακτηρας σου ειναι αναλυτικός κι απ την πέτρα βρίσκει αμφιβολίες και σου βαζει ιδεες πως δεν ειναι αυτο αλλα κατι αλλο, τότε πολλά τετοια τυχερά θα χαθούν μεσα απ το χερι σου.
Το σίγουρο ειναι πως όσο νωρίτερα στη ζωη σου ξεκινησεις να "ψαχνεσαι" για έτερον ήμισυ τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να το βρεις.
Διαπιστώνω 1 πράγμα:
Πως όσοι προτείνουν φανατικά να πάω μόνο με μέτριες ή άσχημες,είτε είναι οι ίδιοι μέτριοι ή άσχημοι,είτε είναι όμορφοι που πάνε μόνο με ωραίες και έχουν κόμπλεξ ανωτερότητας!
Να δω μερικά διαφορετικά ζευγάρια,και τι στον κόσμο!
αν μας λες οτι δεν εχεις δει "διαφορετικα" ζευγαρια, η εισαι στραβος, η λες ψεματα.
εγω εχω δει εκατονταδες, αρα δεν κρυβονται. εσυ πως γινεται να μην τα βλεπεις?