καλημερα και απο μενα.εγω δεν κανω καθημερινο ζυγισμα γιατι πεταξα τη ζυγαρια απο το μπαλονι.....αλλα τελαιυτεα εδειχνε 80,8 απο 84!!!!!!και εχω παρει τα πανω μου........
καριτσια που βρισκεται αυτα τα ωραια μα τα κιλα που εχει η καθε μια σας
Printable View
καλημερα και απο μενα.εγω δεν κανω καθημερινο ζυγισμα γιατι πεταξα τη ζυγαρια απο το μπαλονι.....αλλα τελαιυτεα εδειχνε 80,8 απο 84!!!!!!και εχω παρει τα πανω μου........
καλημερα κοριτσακια μου!δε ζυγιστηκα σημερα γιατι ακομα να αδιαθετησω!ουφ!
Kαλημέρα, εγώ σήμερα καμία απόλεια. 1ο ζυγισμα 89,7, επανάληψη για τσεκ 89,9. Φοβήθηκα για τρίτο μήπως είναι κι άλλο πιο πάνω... Οπότε ή είμαι σταθερή , ή έχω πάρει 200 γρ. Δεν το βάζω κάτω, ξέρω ότι δεν έχω χαλάσει τη δίαιτα μου και θα αποζημιωθώ αύριο, μεθαύριο, το Σάββατο... keep walking....!!!
Σήμερα έκλεισα βδομάδα!!! Not bad 4κιλά σχεδον!!! Ειναι πολλά αλλά ήμουν πολύ πολύ προισμένη και αδιάετη.
Καλημέρα σε όλες!
Quote:
Originally posted by Constance
Καλημερα κι απο μενα.Στα ιδια και χθες και σημερα αλλα δεν ανησυχω καθολου.Θα κατεβει συντομα.:)
Μαμημενο ice tea!
xaxaxaxaxa!λες κ μενα να φταιει η κοκα λαιτ?Quote:
Originally posted by penelope1985
Quote:
Καλημερα κι απο μενα.Στα ιδια και χθες και σημερα αλλα δεν ανησυχω καθολου.Θα κατεβει συντομα.:)
Μαμημενο ice tea!
Nαι και σε μενα! Τζιχαντ στην Coca Cola Company!
Σταθερη σημερα στα 81,3, αλλα χαρουμενη!
Και αυριο μερα ειναι...
πήγαινε στη σελίδα http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3Quote:
Originally posted by yppap
κάνε τις επιλογές σου, και μόλις έχεις τελειώσει και είναι έτοιμο το τικεράκι σου, κάνε copy-paste τον κωδικό που σου έχει βγάλει στο πλαίσιο "bbCode" στην υπογραφή σου (πηγαίνεις από τον πίνακα ελέγχου, επεξεργασία προφίλ, υπογραφή).
Νιna πανε σχεδον τα πρωτα 5! Συγχαρητηρια!
είσαι πολύ καλή, σ'ευχαριστώ για την ενθάρρυνση penelopaki! κι εσύ μη στεναχωριέσαι για όποια ηλίθια κατακράτηση υγρών, θα εξαφανιστεί!Quote:
Νιna πανε σχεδον τα πρωτα 5! Συγχαρητηρια!
να σκέφτεσαι ότι έχεις χάσει τόσα κιλά βρε, μπράβο σου κοριτσάκι!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!Εφαγα και καρπουζι κιολας που το πας αυτο.:PQuote:
Quote:
Μαμημενο ice tea!
Ε! Εσυ το παραξεφτυλισες.... LOL
Ίδια γεύση και σήμερα, σιγά μη χάσω πάλι χιχι
Constance, με το καρπούζι όμως ως αύριο το πρωί θα έχουν φύγει τα πάντα όλα.
Εμείς είχαμε ένα αλλά περισσότερο κολοκύθι μου θύμιζε οπότε δεν το έφαγα. Λατρεμένο φρούτο πάντως.
Καλημερα σε ολες!!
-200γρ σημερα, 81,1! Μια χαρα...
Καλημέρα κορίτσια :D
-500γρ σήμερα!!! Από 110,1 σε 109,6!
Πάει η δεκάααααδα οεοεοεοεοε :D :D :D