Mπραβο koritsaki αυτα ειναι.:DQuote:
Originally posted by koritsaki
κορισταρες μου!!!! 86,5 σημερα!!!! ειμαι ευτυχισμενη!!!
σημερα θα κανω αρακα!! ευτυχως δεν τον τρωει κανεις αλλος και θα μπου μεινει και για αυριο!!
Printable View
Mπραβο koritsaki αυτα ειναι.:DQuote:
σημερα θα κανω αρακα!! ευτυχως δεν τον τρωει κανεις αλλος και θα μπου μεινει και για αυριο!!
Μπράβο κοριτσάκι!! Πάντα τέτοιες κατηφόρες! :D
Γιατί δεν αλλάζεις και το τικεράκι σου; :P
ole koritsare! εισαι αστερακι!
χαχαχα αφασια με τον αρακα...εγω παλι οταν δεν τρωει ο αλλος τρωω κ το δικο του :D
αντε κ στα δικα μας καλες κατηφορες ξανα,
2 ηωρα τελευταιο γευμα, αυριο παλι, εκτος απροοπτου.
bravo koritsaki!!Quote:
Ευτυχώς η ουροκαλλιέργεια που κάναμε ήταν στείρα αλλά έχουμε ακόμα δρόμο?..Quote:
Originally posted by badgirl11
MKEH μου σας αφησα κ εφαγα ο,τι υπηρχε...
πως μπορουσα να μην ξαναγυρισω?
μου λειψατε κ οχι μονο διατροφικα...καταλαβαινεις!
Πως ειναι το παιδι? με το μικροβιο πως πατε? διαβασα στα πεταχτα παλια μηνυματα κ στεναχωρηθηκα που ελειπα...
τι περασες βρε παιδι μου :(
Τελειώνουμε την 1 αντιβίωση τη Δευτέρα και αρχίζει άλλη προληπτικά, 3cc κάθε απόγευμα
Για τις επόμενες 3 βδομάδες μέχρι να γίνει η κυστεογραφία?.
Αν τα αποτελέσματα είναι καλά θα κάνουμε θεραπεία για 6 μήνες αν όχι
για τα επόμενα 2 χρόνια?.
Και όλο αυτό επειδή είναι κάτω από 3 ετών
Πω πω MKEH πακετο.:/
Πολύ στενοχωριέμαι μωρέ με τις αρρώστιες...!
MKEH78 εύχομαι να ξεμπερδέψετε σύντομα και ανώδυνα!
<3
Πακέτο δεν θα πει τίποτα...Constance μου
σε ευχαριστώ Ελευθερία μου και εγώ το εύχομαι
σου ευχομαι ολα να πανε καλα..Quote:
Originally posted by MKEH78
Πακέτο δεν θα πει τίποτα...
Σε ευχαριστώ και σένα κοριτσάκι μου
69.100κQuote:
Originally posted by MKEH78
ΣΑΒΒΑΤΟ πρωινό ζύγισμα
09:00 1π. γάλα + 1φ. ψωμί με βούτυρο και μελι ή μερέντα
11:00 1π. χυμό
15:00 καρμπονάρα + σαλάτα
18:00 1μπανάνα + 1 ακτινίδιο
21:00 1 γύρο + παγωτό
09:00 1π. γάλα + 1/2φ. ψωμί με μελι
11:00 -
15:00 3-4 κομ. σπανακόπιτα + 5-6 ντολμαδάκια + 1φ. ψωμί
18:00 -
21:00 τώρα θα φάω κουνουπίδι+1 μικρό κανταιφι
Χθες γιόρταζε η πεθερά μου και το παράκανα με το φαγητό και τα γλυκά
Και σήμερα το μεσημέρι έφαγα τα χθεσινά τελικά?.
να κανω μια "χαζη"ερώτηση?αν πχ εγω 3 φορες τη βδομαδα τρωω ενα παγωτο που εχει 200-300 θερμιδες αλλα δε ξεπερναω το συνολο των θερμιδων της διαιτας μου λετε να με πηγαινει πισω? ρωταω γιατι το ξερω οτι μετραει κ η ποιοτητα αλλα για 2-3 φορες τη βδομαδα ενα παγωτακι πειραζει πολύ?αλλα γλυκα δε τρωω ετσι κ αλλιως ειδικα καλοκαιριατικα!
semie μου... έχω την εντύπωση οτι οι διαιτολόγοι επιτρέπουν γλυκακι... 1 την εβδομάδα... οπότε... δεν ξέρω , πιστεύω όμως οτι ναι θα σε πάει πίσω.... αν δεν αντέχεις, γιάτι δε παίρνεις τη συσκευασία με τα 6 ξυλάκια παγωτό με 0% λιπαρά... εχουν νομίζω γυρω στις 100 θερμίδες το ένα ...τουλάχιστον να τρως γλυκάκι πιο μικρό με γλυκαντικά κ οχι ζαχαρη...
όχι δεν πειράζει εάν δεν ξεφεύγεις από τα όρια σου, σ'εμένα το είχε βάλει 2 φορές την εβδομάδα, χωρίς όμως να ξεπερνώ τις θερμίδες που μου είχε ορίσει. Και έχανα κανονικά. Όλα αυτά μετά την τρίτη εβδομάδα δίαιτας.Quote:
Originally posted by semie
να κανω μια "χαζη"ερώτηση?αν πχ εγω 3 φορες τη βδομαδα τρωω ενα παγωτο που εχει 200-300 θερμιδες αλλα δε ξεπερναω το συνολο των θερμιδων της διαιτας μου λετε να με πηγαινει πισω? ρωταω γιατι το ξερω οτι μετραει κ η ποιοτητα αλλα για 2-3 φορες τη βδομαδα ενα παγωτακι πειραζει πολύ?αλλα γλυκα δε τρωω ετσι κ αλλιως ειδικα καλοκαιριατικα!
Σκέτο παγωτό χωρίς κρέμα και σιρόπι εννοείται.
βασικα δε μ αρεσει το σιροπι αλλα παιρνω κανα ξυλακι λακτα πχ που λεει 280 θερμιδες.