Δεν εχει σημασια που εχεις ακομα δρομο,το ταξιδι ειναι πολυ συναρπαστικο,ολες αυτες οι αλλαγες στο σωμα μεχρι να φτασουμε στο στοχο μας δινουν χαρες!
Printable View
Δεν εχει σημασια που εχεις ακομα δρομο,το ταξιδι ειναι πολυ συναρπαστικο,ολες αυτες οι αλλαγες στο σωμα μεχρι να φτασουμε στο στοχο μας δινουν χαρες!
Εμένα αυτά τα Καβαφικά με τα ταξίδια με αφήνουν παντελώς αδιάφορο πάντως, μακάρι να μπορούσα αύριο να'μαι 30 κιλά κάτω και να παλεύω για συντήρηση. Αφού όμως αυτά δε γίνονται θα το υποστούμε και το ταξίδι με τις χαρές που όντως κρύβει.
Κάποτε οι αλλαγές στο σώμα μας δείνουν και στεναχώριες Φόρτυ μου, όπως πχ η χαλάρωση, που ναι μεν είναι αναμενόμενη, αλλά και πάλι δεν παύει να είναι πολύ ενοχλητική... Τουλάχιστον για μένα είναι...
μπραβο Πωλινα φοβερη αναναιωση!
Φιλλιπαρα θα συμφωνησω! :lol: ενα μεγαλο μπραβο και για σενα, και ειδικα! σε βλεπω και σε χαιρομε παμε δυνατα!
Θενκς Μιτσο μου!!!! Αντε γύρνα το ρολόι να γίνει 6 να πας στον γιατρό και να μας περιγραψεις μετα με ανατριχιαστικές λεπτομεριες το τι εγινε!!!!!
μακαρι βρε Πωλινα μου! εχω τρελλαθει στην αγωνια :(
Καλημέρα σας... Σήμερα ξημέρωσε μια πολύ άσχημη μέρα για μένα...... εκτος των άλλων έχω και τασεις αυτοκαταστροφής σήμερα...... Ας ελπίσουμε πως δεν θα εκδυλωθούν...
καλημέρα πωλινάκι , τι έγινε κοριτσακι μου? ψυχραιμια ζουζου
τι εγινε πωλινακι μου? φορτυ :thumbup::thumbup: καλημερα, ευχομαι ολα καλα
καλημερα :love:
Καλημέρα σας. Τελικά η μέρα μου (ευτυχώς) κύλισε πολύ πιο ομαλά από ότι περίμενα... Κάλεσα και μια φίλη για καφέ στο σπίτι και ήρθε, και πέρασε η ώρα.
Σήμερα έχουμε καλεσμένους. Ηρθε ο θείος του μπαμπά από τας Αμερικάς με την σύζυγό του και τους καλέσαμε για φαγητό. Ομως αν και θα μαγειρέψει η μαμά, μάλλον θα στρώσουμε τα τραπέζια στο δικό μου το σπίτι, γιατί η μαμά δεν έχει χόρο, εκτός που αν κάνει καλό καιρό απόψε και τους πείσω να κάτσουμε στην αυλή!!!
Θα δείξει!!!!
Εφτιαξα μια πανακότα χτες, όσο πιο διαίτης γίνετε!!!! Θα την δοκιμάσω σήμερα και αν είναι καλή τελικά θα σας δώσω την συνταγή!!!!! Πάντος πιο διαίτης δεν μπορούσε να γίνει!
Η πανακότα έγινε με λίγα λόγια ΘΕΪΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ετσι πήγα σήμερα δουλιά!!
Αυτό είναι το νέο μου φόρεμα που αγόρασα την Παρασκευή!!
ΑΣΤΕΡΑΤΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!
αχχχχχχχχχχχχ δεν εχεις ιδεα ποσο χαιρομαι για σενα!!!:tumble: πωπωωωωωω ανοιξε η ψυχη μου παλι σημερα! πρεπει να κανω και εγω εξετασεις να δω πως παει η χοληστερινη μου. Βασικα, πρεπει να αξιωθω να κανω αιματος και αλλεργιας μες τον επομενο μηνα.
και εγω θελω τοσο καλοσχηματισμενα φρυδια!!!Quote:
Onother one!
μονη σου τα κανεις η σε αισθητικο;
Quote:
Thanks Αννα μου.
Λοιπόν, πήγα τώρα το απόγευμα βόλτα με τον μικρό μου. Εγώ περπατητή και αυτός με το ποδήλατο του. Τι το ήθελα? στο ανύφορο που πηγαίναμε, πηγαίναμε αργά, μετά πήραμε μια ευθεία, οκ εγώ γρήγορο βάδην και αυτός πετάλι όσο πιο γρήγορο μπορούσε. Στο κατήφορο όμως...!!!!! Αχχχχχ....!!!!!! Δεν φτάνει που το ποδήλατο πήγαινε από μόνο του γρήγορο, έκανε και αυτός πετάλι αι γελούσε, και εγώ έτρεχα να τον προλάβω μην παίσει και κτυπήσει, και αυτός φώναζε "Τρέξε μαμά, δεν με φτάνεις!!!!" χαχαχαχα είχε πλάκα, αλλά με κούρασε γιατί φοβήθηκα πολύ μην παίσει και κτυπίσει. Και το χειρότερο? ήθελα να το ξανακάνουμε!!! Και το ξανακάναμε!!!! χαχαχαχαχαχα
Τώρα πονάνε τα πόδια μου αλλά δεν πειράζει ,χαλάλι του μικρού.
Επίσεις σήμερα συγήρισα την ντουλάπα μου. Μετέφερα όλα τα χειμερινά στην ντουλάπα στο επάνω δωμάτιο και έφερα όλα τα καλοκαιρινά στην δικιά μου. Ομως, τα δοκίμασα όοοοοοοοοοοοοοοοοολα ανεξερέτως!!!!! Βρήκα περίπου μια βαλίτσα ρούχα, ειδικά παντελόνια που μου ήταν σακούλες. Βρήκα επίσεις πολλά παντελόνια μου να μου είναι ακριβώς για τώρα, δηλαδή άμμα χάσω ακόμα 3-4 κιλά θα είναι τεράστια, και βρήκα και παντελόνια που τώρα μου είναι τέλεια, και πιστεύω θα μου μεγαλώσουν στα επόμενα 10-12 κιλά. Από μπλούζες οκ, επειδή πάντα τις φορούσα στενές, ελάχιστες ήταν αυτές που μου ήταν μεγάλες. Οι άλλες απλά έγειναν τέλειες τώρα πάνω μου.
Ομως την μεγάλη χαρά, την πήρα όταν δοκίμασα ένα υπέροχο μπεζ παντελόνι σε κλασσική γραμμή που είχα πάρει πριν 11 χρόνια, όταν ήμουνα 17 ετών δηλαδή, και το είχα φορέσει μόνο εκείνη την χρονιά γιατί μετά δεν μου έκανε. και το λάτρεβα αυτό το παντελόνι. Κάθε χρόνο το κρατούσα και έλεγα φέτος θα προσπαθίσω να μπω μέσα, φέτος θα μπω μέσα, και τα χρόνια περνούσαν, και δεν έμπενα μέσα. Υπήργαν εποχές που μου ανέβενε, αλλά δεν κούμπωνε στην κοιλιά. Σήμερα λοιπόν λέω στην μαμά μου θα το δοκιμάσω, τελευταία προσπάθεια να μπω μέσα, έτσι και δεν μπω ούτε σήμερα τελείωσε θα το δώσω χωρίς καν να το ξαναδοκιμάσω μετά που θα χάσω κιάλλο βάρος. Και το φόρεσα!!! Και μου κούμπωνε!!! Και όχι απλά μου κούμπωνε, αλλά μου έκανε και τέλειο πόδι και κώλο!!!!!!!! Εκείνη την ώρα άρχισα να φωνάζω από την χαρά μου!! Τα μάτια της μαμάς μου γέμισαν και ήταν έτημη να δακρίσει!!! Τόσο πολύ χάρικα που αποφάσισα πως αυτό θα φορέσω αύριο στην δουλιά!!!!!!!!!!!!!!! Δεν με ένιαζε για τα άλλα ρούχα που βρήκα ότι μου κάνουν ενώ πριν δεν, αλλά για αυτό το παντελόνι κατενθουσιάστηκα!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ζάλισα πάλι αλλά ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου που ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας!!!
Φιλάκια πολλά!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΣΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!
οκαι, αφηνω λιγο το τοπικ γιατι θα αρχισω να χοροπηδαω στο pc και θα με κλεισουν μεσα!
θα διαβαζω λιγο καθε πρωι να μου ανοιγει η διαθεση!!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΤΗ ΜΟΥ!!!!!