eli μου πολυ χαιρομαι για σενα !!!!!!! Μπραβο κοριτσι μου !!!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Επιτέλους σήμερα νιώθω πιο ανάλαφρη και χωρίς πρηξίματα. Ελπίζω να διατηρήσω αυτή την καλή αίσθηση όλη την ημέρα!
Printable View
eli μου πολυ χαιρομαι για σενα !!!!!!! Μπραβο κοριτσι μου !!!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Επιτέλους σήμερα νιώθω πιο ανάλαφρη και χωρίς πρηξίματα. Ελπίζω να διατηρήσω αυτή την καλή αίσθηση όλη την ημέρα!
Πολυ καλημερα τσουπριτσες μου!!:starhit:
ζουζουκα μοιρασου τα κολπακια σου γιατι εχω προβλημα τις τελευταιες μερες.. ολο τρωω ρε!!! θα σας γραψω σε λιγο τα προχθεσινα και τα χθεσινα.. και δεν περιμενω περιοδο- αλλωστε δεν εχω περιοδο για να την περιμενω:no:
Να μας πεις και το φαγοπυρο αν ειναι νοστιμο ε! αν ειναι χορταστικο..δεν εχω δοκιμασει ποτε.
Σε ευχαριστώ Αλμάκι μου! Εύχομαι πραγματικά να καταφέρω να συνεχίσω σε αυτό το μοτίβο μπας και δω και εγώ μετά από μήνες σταθερότητας να κατεβαίνουν λίγο τα κιλάκια μου. Πλέον το έχω ανάγκη! Δεν θέλω τρελά πράγματα θέλω για αρχή να κατέβω τα 90 και μετά βλέπω πως θα είμαι. Χρειάζομαι να ξαλαφρώσω λίγο και να αποσυμφορήσω την μέση μου και γενικά το σώμα μου. Είμαι πολύ καλύτερα βέβαια από πέρυσι που δεν μπορούσα ούτε τα πόδια μου να πάρω αλλά τώρα νιώθω ότι θέλω να κάνω το επόμενο βήμα :D. Νιώθω καλά και ψύχραιμη πλέον με το φαγητό χωρίς να ζηλεύω ότι περνάει από δίπλα μου τις περισσότερες φορές. Αλλά για να τα καταφέρω θα πρέπει να είμαι σταθερή στις διατροφικές μου επιλογές για ένα διάστημα μεγαλούτσικο χωρίς παρεκκλίσεις. Το δουλεύω στο μυαλό μου εδώ και πάρα πολύ καιρό και ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω να κρατήσω μέχρι να δω τουλάχιστον κάποια απώλεια. Κρατάω θετική σκέψη! :thumbup:
Καλημέρα κοριτσάκι!!! Το φαγόπυρο το έχω ξαναδοκιμάσει και μου αρέσει πολύ, σαν γεύση είναι λίγο περίεργη αλλά λένε πως αν το βράσεις με λαχανικά και μυρωδικά παίρνει καλύτερη γεύση, εγώ το βάζω στις σαλάτες μου όπου ούτως ή άλλως υπάρχουν μυρωδικά...άσε που νομίζω πως το λαδόξυδο του ταιριάζει πολύ!Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
Πολυ καλημερα τσουπριτσες μου!!:starhit:
ζουζουκα μοιρασου τα κολπακια σου γιατι εχω προβλημα τις τελευταιες μερες.. ολο τρωω ρε!!! θα σας γραψω σε λιγο τα προχθεσινα και τα χθεσινα.. και δεν περιμενω περιοδο- αλλωστε δεν εχω περιοδο για να την περιμενω:no:
Να μας πεις και το φαγοπυρο αν ειναι νοστιμο ε! αν ειναι χορταστικο..δεν εχω δοκιμασει ποτε.
Αγγελάκι μου φταίει που είσαι και πολλές ώρες στο σπίτι λόγω διαβάσματος, κι εγώ τα ίδια πάθαινα τότε....πραγματικά θα μου ήταν πολύ δύσκολο αν αποφάσιζα να κόψω τα υπερφαγικά σε περίοδο εξεταστικής...
που λέτε τώρα τελευταία έχω βρει κάποιες ασχολίες στο σπίτι που με κάνουν να ξεχνιέμαι, π.χ. σιδέρωμα και παρακολούθηση τηλεόρασης ταυτόχρονα, Μακρές συζητήσεις στο τηλέφωνο με φίλες μου, κ.ά. βρες τις δικές σου, μη χαλαρώνεις πολύ, είναι ο εχθρός μας!
ʼστα βρε Ελλάκι μου....είχα βάλει κι εγώ όταν ήμουν στο δημοτικό για ένα χρόνο, τώρα μου είπαν πως αρκούν 6 μήνες...μόνο στα κάτω θα βάλουμε, σταθερά αλλά όσο γίνεται αόρατα!....βασικά ο λόγος είναι ότι πρέπει να βάλω εμφυτεύματα....έχω κάτι νεογιλούς που θα πέσουν...ε, όπως καταλαβαίνεις, ολόκληρη ιστορία!Quote:
Originally posted by Eli
Καλημέρα καλημέρα!!!
Σήμερα ξύπνησα με μία γλυκιά διάθεση! Αχ κορίτσια μου και εγώ σας έχω αγαπήσει πάρα πολύ και αποτελείτε πλέον μία χαρούμενη καθημερινή συντροφιά για μένα. Το πρωί με το πρωινό μου πάντα ανοίγω τον υπολογιστή για να δω τι γράφετε με τόση χαρά! Με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ και νιώθω μεγάλη συμπαράσταση :starhit:
Ζουζούκα μου τι έγινε καλέ με τα δόντια σου; Τώρα σου προέκυψαν τα σιδεράκια; Ελπίζω να είναι μασελάκια και όχι τα σταθερά ουφ! Αν είναι σταθερά τουλάχιστον πλέον έχουν βγει κάποια που είναι πολύ μικρά και δεν φαίνονται γιατί πριν 15 χρόνια θα ήσουν σαν ρόμποκοπ :lol:. Στο λύκειο είχα βάλει και εγώ σιδεράκια ευτυχώς μόνο για ένα χρόνο γιατί έκανα θεραπεία εξπρές! Πήγα αργά και ο χρόνος για να επέμβει ο ορθοδοντικός ήταν περιορισμένος. Μου είχε δώσει ένα μασελάκι τραγικό να το φοράω νύχτα μέρα και το έβγαζα μόνο για να φάω ή για να μιλήσω. Ναι ναι δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω με το μασελάκι αφήστε τα πάνδεινα είχα τραβήξει.
Περιμένουμε εντυπώσεις για το φαγόπυρο φιλενάδα! Θέλω και εγώ όταν θα έχουμε λεφτά να πάω στο βιολογικό να ψωνίσω κάνα δυο πράγματα. ʼστα ζουζούκα και εγώ το τι λεφτά δίνω σε συμπληρώματα από τότε που αποφάσισα να φτιάξω την διατροφή μου... Αν και το λέω προτιμώ να τα δίνω σε συμπληρώματα παρά σε γιατρούς αργότερα ;)
Μωρέ Έλλη μου κι εγώ δίνω πολλά αλλά σκέφτομαι ότι παλιότερα έδινα τα ίδια για να χαλάω την υγεία μου, να ψωνίζω ότι τραβούσε η ορεξή μου και μετά.......εμετό.... :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:
και όχι μόνο κοστίζουν τα συμπληρώματα αλλά και τα βιολογικά προιόντα! Εγώ πάντως θα την φτιάξω τη φάρμα μου (μαζί με το αγγελάκι!!θα την βασανίζω όλη μέρα να μου πει τα μυστικά!!! χιχιχιχιχι)
τώρα που έφυγα το σκ κατάλαβα πόσο εξαρτημένη έχω γίνει με το φόρουμ μας!!!! :starhit::starhit::starhit::starhit:
κοριτσια κ εγω σας αγαπω :love:
κοριτσια μου καλημερα. Πραγματικά μου λειπετε τοσο πολύ. Γραφετε ενα σωρο πράγματα και δεν προλαβαινω να σας διαβάσω.
Χρονια πολλά στις ερωτευμένες γιατι εγω σκεφτομαι να εορτασω με καμιά σοκολατίνα εστω μαύρη σοκολάτα.
Ευχομαι να στε καλα. Ελπιζω καποια στιγμη να επανέλθω στην καθημερινή μας επικοινωνία.
Διατροφικά παντως ειμαι οκ και αρνουμαι να ζυγιστώ.
Ας γραψω τα χτεσινά μου
Πρωινο: Γαλα με δημητριακα και μέλι
Δεκατιανό: 1 μήλο, καρυδια
Μεσημέρι: αγκινάρες αλά πολίτα πραγματικό λουκουμάκι, 1 κομμάτι φέτα, 1 φέτα ψωμί
Απόγευμα: 2 μανταρίνια, 1 μικρο κομμάτι παστέλι, καφες
Βράδυ: ! αυγό βραστό, σαλάτα μαρουλι, και 2 φέτες ψωμί πολύσπορο.
Περιμενω περιοδο (με χαπια εννοειται μην το χεζουμε χαχαχα) και σκατοπεινάω ολη μέρα. Θελω ζάχαρη
πολλή αγάπη έχει πέσει ρε κορίτσια!!!! χαχαχχ χρόνια μας πολλά λοιπόν!!!!Quote:
Originally posted by smart
κοριτσια κ εγω σας αγαπω :love:
είσαι θεά!!!Quote:
Originally posted by mariafc
Περιμενω περιοδο (με χαπια εννοειται μην το χεζουμε χαχαχα) και σκατοπεινάω ολη μέρα. Θελω ζάχαρη
eli εννοω οτι εχω σχεδον νεκρο μεταβολισμο παιδιοθεν.Διαγνωστηκα με υποθυρεοειδισμο hasimoto στα 7 μου χρονια και απο τοτε με διαφορες διακυμάνσεις ενδοκρινολογικά παίρνω βάρος. Σταδιακά και σταθερά. Όταν είμαι ρυθμισμένη όλα βαινουν καλώς με την έννοια του ότι δεν προσλαμβάνω βάρος.Δεν μπορώ όμως και να το χάσω. Οι ρυθμοί μου είναι ρυθμοί χελώνας με προσπάθεια μηνών. Τα αποτελέσματα -όταν φαίνονται- ειναι αποθαρρυντικά καθώς χάνω πολύ λίγο σε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.Σπάνε τα νεύρα μου, χάνω το κουράγιο μου και φυσικά ή δεν διατηρώ το βάρος και παίρνω κι άλλα απο κούραση, ή τα διατηρώ και πάω παρακάτω σαν το σαλιγκάρι. Προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ την ιδιαιτερότητα μου σαν άλλοθι, άλλοτε πιάνει, άλλοτε όχι.Αυταααααααααα...α!Happy Valentine's Day (ασχετο)
Κορίτσια καλημέρα ????Η αποφράδα μέρα πέρασε????? όχι δεν αδιαθέτησα που σημαίνει ότι η κατακράτηση καλά κρατεί . αλλά αυτό δεν με νοιάζει , με νοιάζει πιο πολύ μην πάθω τα χθεσινά ????? Σήμερα σηκώθηκα με περισσότερο «τσαμπουκά» και είπα ότι δεν θα φάω βλακείες ??????. Και όχι μόνο το εφαρμόζω μέχρι τώρα αλλά ανέβηκα και στο διάδρομο ????.ναι ανέβηκα είναι γεγονος?????όχι πολλά πράγματα ????αλλα από το τίποτα .Και εκτός απροόπτου θα ανέβω και το απόγευμα !!!
Να γράψω τώρα τα χθεσινά μου όπου λείπει παντελώς η πρωτεΐνη και μόνο βλακείες ήθελα να τρώω??.
Πολύ Πρωί (7.00πμ.): 1 μπανάνα
Πρωί(11.00π.μ) : 1 πορτοκάλι , 2 ρυζογκοφρετες με ελάχιστη μαρμελάδα , 1 ρυζογκοφρετα σκέτη , 1 γαλλικό γάλα
Ενδιάμεσα(14.00μμ): 1 πορτοκάλι , 1 μπάρα
Ενδιάμεσα (15.00μμ): 5 παξιμαδακια , 3 φέτα ψωμί, 50 gr σοκολάτα πικρή
Ενδιάμεσα (18.00μμ): 20gr σοκολάτα , 3 δαμάσκηνα μικρά
Βράδυ(21.30μμ) 1 γιαούρτι , 11 αμύγδαλα , 3κ.σ.σταφιδες , σύκα, 3 παξιμαδακια , 2 φέτες ψωμί πολύσπορο ?????.Και εδώ σταμάτησα σκασμένη ???.
Σήμερα αν και έχω παστίτσιο θα φάω σαλάτα με κοτατζ ? τζηζ αλλά για να ξέρω το παστίτσιο πως το μετράμε ;;;;;
connie μου, γυμναστικη κανεις καθολου?? μηπως θα βοηθουσε τον μεταβολισμο σου?? εχεις ρωτησει καποιον γιατρο αν θα ηταν καλο να εκανες κατι?
Αλμα μου οσο δεν τρως πρωτεινες συνεχεια θα ζητας φαι..και μαλιστα υδατανθρακα. στον καθενα θα συνεβαινε αυτο,δεν φταιει η περιοδος.. το κοτατζ με σαλατα δεν ειναι αρκετο παντως για μεσημερι. ο οργανισμος δε νιωθει οτι χορταινει, ειναι τελειο για βραδυ ας πουμε.. ο μουσακας ειναι μια χαρα για τριαδα μαζι με σαλατα. ειδικα αν σε κανει να νιωσεις ομορφα, νιωσεις φυσιολογικος ανθρωπος που δεν στερειται, και ανεβεις για εναν περιπατο το απογευμα στον διαδρομο σου.. γιατι δλδ οι αλλοι να μπορουν να τρωνε μουσακα και εμεις οχι? δεν καταλαβα..! φαε καρδια μου εν αμικρο κομματι με μπολικη σαλατα και ικανοποιησε την ψυχουλα σου. και το βραδακι κοτατζ με σαλατουλα και κανα παξιμαδι. ή κανα 2 αυγουλακια. μην ξεχνας τις πρωτεινες!! ειναι πολυ σημαντικες!! σε φιλω..
μαρακι πολυ ωραια σε βρισκω.. :starhit:
connie το ιδιο δραμα ζουμε ακριβως!!!!! δεν ξερω πλεον τι να κανω ...
με εχει πιασει απελπισια. υπαρχουν μερες που εχοντας φαει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ και το εννοω ανεβαινω στη ζυγαρια και ειμαι 1 κιλο πανω την επομενη μερα!! χωρις πλακα και δεν ειναι κατακρατηση γιατι το βλεπω και σε ποντους.
Κυριακη..
07 30 νερο+σπιρουλινα
08 00 κεφιρ κατσικισιο + παξιμαδακια ζεας + 1/2 μπανανα + 3 ακτινιδια + μελι
10 45 2 μανταρινια + μισο παξιμαδακι ζεας
13 00 σπιρουλινα
13 20 ρεβυθια + λιγο σκουμπρι + 1 μανιταρι + παξιμαδακια ζεας + σπανακι σαλατα + παντζαρι αρκετο
18 15 1 ροδι + 3 καστανα + 1 χουφτα cranberries
20 30 σπιρουλινα
21 00 1 αυγο + παντζαρι +μαϊντανο + λιγο γλυκοπατατα ωμη + λιγο μπροκολο + 2 παξιμαδακια ζεας
Δευτερα..
06 50 !!!! νερο + σπιρουλινα
07 20 κεφιρ κατσικισιο (πολυυυ) + παξιμαδακια ζεας(πολλααααά) + 3 ακτινιδια + μελι
11 30 2 μανταρινια + 2 κουταλιες γιαουρτι
13 30 φακες κοκκινες βρασμενες με γλυκοπατατα + τυρι κατσικισιο + μπροκολο-κουνουπιδι + παξιμαδακια ζεας
17 00 μιση ωρα τρεξιμο
18 00 ροδι + λιγο παραπανω απο μισο γιαουρτι
21 15 ταβερνα με τον πατερα!!!...
3-4 γαυρους μαρινατους + γιγαντες με συγκλινο + 1/2 και κατι κοτοπουλο φιλετο + σπανακι ροκα βαλσαμικο + χορτα +1 μπουκια ψωμι
'Ηθελα να φαω σαλατα με κανα τυρι (ειχε και πολυ ποικιλια, ο,τι τυρι γουσταρεις!!) και με παρεσυρε ο μπαμπας μου και εφαγα πιο πολυ αποσο τρωω και το μεσημερι!!
12 00 1 τσαγακι για την πεψη!
Και παρολο που κοιμηθηκα εντελως χορτατη οταν ξυπησα πεινουσα κανονικα και εφαγα πρωινο εναν τονο! Πολυ εννοω! Μου περασε απτο μυαλο να παω να βγαλω μερικα και κοπηκε το ρευμα και το νερο, οποτε δεν το επιχειρησα!!! Παλι καλα! Το συμπαν συνομωτησε κοριτσια! :yes: Τελικα ολα κομπλε.. μια χαρα τα χωνεψα ολα, ετρεξα και ενα μισαωρακι πριν το σνακ μου ( με το ζορι δεν ειχα καμια ορεξη, αλλα τρεχοντας σου'ρχεται η ορεξη..)