παω να φαω, τι ωραια...........
Printable View
παω να φαω, τι ωραια...........
Σκεφτομαι οτι βαριεμαι να φτιαξω τη μανιταροπιτα αλλα την υποσχεθηκα.. Και βαριεμαι να φτιαχνω και φυλλο... Ουφφ. Σηκω καρι σηκω
Σκεφτομαι οτι πρεπει να φτασει κανεις μερικες φορες στον απολυτο πατο, στο μηδεν, στην αβυσσο, εκει που δεν υπαρχει παρακατω για να μπορεσει μετα παλι να ανεβει...
Πρεπει να καεις για να ξεναγεννηθεις, που λεει κι ο Νιτσε. Αλλα συνηθως ξαναγεννιεσαι σε μια παρομοια κατασταση, το θεμα ειναι να περασεις επιπεδο ;)
Αυτο ακριβως. Εχοντας γκρεμιστει τελειως μετα αυτο που μενει ειναι να "ξαναδημιουργηθεις" με πιο γερα θεμελια αυτη τη φορα ομως κ να ανασυνθεσεις ολα οσα ειχες..
Δεν σκέφτομαι, νύσταξα.
...σκέφτομαι πως μερικές φορές η ζωή μπορεί να γίνει ωραία εκεί που δεν το περιμένεις και το ανάποδο...
Σκέφτομαι πως η μαγεία της είναι πως δεν είσαι Θεός για να ξέρεις και να προβλέψεις τα πάντα............
Σκεφτομαι πως νιωθω μουδιασμενη κ frozen (κ σωματικα αλλα κυριως συναισθηματικα).....:(
σκεφτομαι πως εχει μπει ο Διαολος μεσα μου τις τελευταιες μερες λογο πασχα και γιαυτο βγαζω κακια στους γυρω μου κι εδω, αυριο κορυφωνεται οποτε τη κυριακη θα ηρεμισω και θα ειμαι παλι ενα ακακο και γλυκο παιδακι, τ'ορκιζομαι!
σκεφτομαι παλι δε μπορω να κοιμηθω και τις τελευταιες μερες δε μπορω να διαβασω, με το ζόρι, και με αγχωνει (συν οι τυψεις οτι παλι δε διαβασα).
Σκεφτομαι...οτι οσο σκεφτομαι τοσο περισσοτερο διαφευγουν ολα:P
Tι σημαινει οταν σου λενε, ειμαι προβληματισμενος γιατι ειμαι ευτυχισμενος ζωντας διαφορετικα απο ο,τι θα ηθελα να ζω για να ειμαι ευτυχισμενος;
Σκέφτομαι ότι πρέπει να διαβάσω για την πρόοδο και δεν έχω όρεξη για τίποτα...