Σήμερα είχα ταχυκαρδία το απόγευμα όπως πήγαινα δουλειά, δεν ξεκουράστηκα καθόλου από το μεσημέρι και πήρα λίγο ιντεραλ, μου έριξε τους παλμούς αλλά σέρνομαι... δεν ξέρω τελικά ίσως φταίει η αγυμνασια;
Printable View
Σήμερα είχα ταχυκαρδία το απόγευμα όπως πήγαινα δουλειά, δεν ξεκουράστηκα καθόλου από το μεσημέρι και πήρα λίγο ιντεραλ, μου έριξε τους παλμούς αλλά σέρνομαι... δεν ξέρω τελικά ίσως φταίει η αγυμνασια;
μπα...δεν νομιζω...μικρο κοριτσακι εισαι...
μαλλον αυθυποβαλλεσαι και εχεις αγχωθει... παρε το ιντεραλ και θα ηρεμησεις...
-----------------------------
Καλησπέρα... πάλι ενώ ήμουν μια χαρά μόλις σχόλασα από την δουλειά, ξάπλωσα να κοιμηθώ και ξύπνησα με ταχυκαρδία... δεν ξέρω από τι είναι, τι να κάνω...
Εγω εχω απο 19
Sent from my iPhone using E-Psychology Forum
Ειμαι 49 και εχω συνεχεια αρρυθμιες
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App
ναι, καταλαβαινω τον δισταγμο σου, αλλα ειναι λαθος αυτο το περιστασιακο interall... πρεπει να το παρεις συστηματικα για λιγο διαστημα.... το δειχνουν οι ταχυπαλμιες σου αυτο... οταν ξαπλωνεις να χαλαρωσεις σου βγαινει ολη η ενταση της δουλειας σου... που δουλευεις ?
ναι, καταλαβαινω τον δισταγμο σου, αλλα ειναι λαθος αυτο το περιστασιακο interall... πρεπει να το παρεις συστηματικα για λιγο διαστημα.... το δειχνουν οι ταχυπαλμιες σου αυτο... οταν ξαπλωνεις να χαλαρωσεις σου βγαινει ολη η ενταση της δουλειας σου... που δουλευεις ?