Originally Posted by
Κύκνος
Αχ Σπουργίτι, σήμερα νιώθω πάρα πολύ χάλια και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ για ν' απαντήσω σωστά... Νιώθω σχεδόν πανικό, δεν ξέρω γιατί... Όμως θα κάνω μια προσπάθεια...
Για το ξέσπασμα στον εαυτό μου, τότε ένιωθα ότι δεν υπήρχε άλλη λύτρωση πέρα από τον θάνατο... Δεν μιλούσα σε κανέναν γι' αυτό και μάλλον δεν άντεχα το βάρος...
Ναι, νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με θέλουν ζωντανή...
Όσον αφορά τον πρώην μου, όπως είναι φυσικό ζητούσε μερικές φορές πράγματα αλλά αν του έλεγα πως δεν μπορώ δεν μου το επέβαλλε... Σ' αυτά τα θέματα ήταν πολύ καλός μαζί μου... Όσο για το χαρακτηρισμό "υποχρέωση", εννοώ ότι εφόσον ήμουν κοπέλα του δεν ήταν το σεξ κάτι που έπρεπε να κάνω; Το διευκρινίζω μήπως και κάτι δεν εξέφρασα σωστά...
Τώρα γι' αυτό που λες ότι πρέπει να βρω κάποιον με μειωμένη ή και καθόλου επιθυμία, ίσως αυτή να είναι η ιδανική λύση...
Κλείνοντας, θέλω να σε ρωτήσω κάτι... Είναι κάποια πράγματα που θέλω να πω αλλά δεν μπορώ δημόσια γιατί δυστυχώς υπάρχει η δυνατότητα να διαβάζουν κι άνθρωποι που δεν είναι μέλη... Μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα για ν' ανταλλάξουμε e mail? Αν δεν θέλεις, να μου το πεις χωρίς δισταγμό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...