Χαχαχα! Ευχαριστώ πολύ! Αποφάσισα να γράφω και σε αυτό το θέμα. Ελπίζοντας να βελτιώσω τη σωματική μου δραστηριότητα!Quote:
Originally posted by pink_90
Μπράβοοοο Ελένη!! Συνέχισε έτσι!! :bouncy:
Printable View
Χαχαχα! Ευχαριστώ πολύ! Αποφάσισα να γράφω και σε αυτό το θέμα. Ελπίζοντας να βελτιώσω τη σωματική μου δραστηριότητα!Quote:
Originally posted by pink_90
Μπράβοοοο Ελένη!! Συνέχισε έτσι!! :bouncy:
γεια σας κι απο εμενα,ξεκινησα περπατημα σημερα για αρχη 3 χιλιομετρα και βλεπουμε
Τι αρχή μαντάμ; Εσύ μας ξετίναξες με το καλημέρα....Quote:
Originally posted by stellagr
...για αρχη 3 χιλιομετρα και βλεπουμε
μαντάμ είναι μόνο μίαQuote:
Originally posted by baklavas
Τι αρχή μαντάμ; Εσύ μας ξετίναξες με το καλημέρα....
καλή αρχή κορίτσια!
ξεκινάω την 6η μου εβδομάδα
μπορεί να τρώω(σου σου τρως)
μπορεί να μην χάνω
αλλά μπορώ να πω οτι πρώτη φορά έχω μπει σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής(ελαφρύ μεν) που κρατησε παραπάνω από 2 εβδομάδες.
κάτι είναι κ αυτό.
24/2ναδα
25/2ναδα
26/24χμ σε 45 '
27/23,7χμ σε 37 '
28/24χμ σε 41 '
1/32χμ σε 20'x2=4xm και άλλα 3,8 χμ έξω
2/3
1 ώρα διάδρομο - 1 ώρα ποδήλατο - 1 ώρα ελλειπτικό - 1 ώρα τάε μπο
Σήμερα περπάτησα (ως τώρα) 0,3 + 2,4 + 3,2 +1,2 + 2,7 χλμ
Συν 0,7 για να γυρίσω σπίτι...
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΛΜ ΣΗΜΕΡΑ !!!!
ΟΠΟΙΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΙΣ...
Επίσης χτες βράδυ εκγυμνάσθην στην αεροφαγία αλλά και στην νέα μέθοδο που επινόησα. Το πασάλειμμα πιάτου με τα διάφορα εδέσματα ώστε να φαίνεται "used"... :smilegrin:
:spin:Quote:
Originally posted by Tassos67i
Σε συνδιασμό με αυτά που τρως το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είσαι "ενεργειακής κλάσης Α+++" !Quote:
Originally posted by kokkinoskoufitsa
1 ώρα διάδρομο - 1 ώρα ποδήλατο - 1 ώρα ελλειπτικό - 1 ώρα τάε μπο
Ήξερα ότι υπάρχουν άνδρες με αυτό το προφίλ. Τώρα βλέπω ότι υπάρχουν και γυναίκες.
Και προφανώς "ακούς" αλλά και "υπακούς" στο σώμα σου ειδάλλως θα είχες "παραδώσει" πνεύμα προ πολλού λόγω υπερκόπωσης, τραυματισμών, ψυχικής ταλαιπωρίας...
30' διάδρομο - 30' ελλειπτικό - 60' ποδήλατο - 2h τάε μπο
καλημέρα!
o τάσσος μπήκε 5 λεπτά μετά από κανά 10ήμερο κ επικρότησε την υπερβολική κατανάλωση ζίρο και την αερόβια γυμναστική πάνω από 2 ώρες την μέρα!αν την επικρότησε δηλαδή γιατί μάλλον με ηλεκτρ. συσκευή σε παρομοίασε
πολύ ωραία!
ρε κοκκινοσκουφίτσα δικαίωμά σου να κάνεις ότι θέλεις. εσύ ζήτησες την γνώμη μας 1ον κ 2ον δν σου είπα κ κάτι κακό ,ούτε σε χαρακτήρισα! σου είπα το προφανές ,οτι για τις 1500-1800 θερμίδες που καταναλώνεις κ τις πάνω από 1200 θερμίδες που καις κάθε μέρα μένεις χωρίς καύσιμα. εσύ κάνεις ότι θες φυσικά.
δν κατάλαβα από πότε απαγορεύτηκε να λέμε την γνώμη μας,κ αν την πούμε πρέπει να χρησιμοποιούμε φράσεις όπως"μην με παρεξηγήσεις " ή "συγγνώμη που επεμβαίνω "κ άλλα τέτοια.
συγγνώμη αν προκαλώ αναμπουμπούλα στον παράδεισο
https://www.youtube.com/watch?v=FEp04dgOwPE
Καλημέρα Μαντάμ σου σου! Πολύ καλά κάνεις και γράφεις τη γνώμη σου, δεν διαφώνησα επί αυτού, ούτε είπα να μην την εκφράζεις, είτε εσύ, είτε ο οποιοσδήποτε! Απλώς θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να απαντήσω σε οιονδήποτε με κρίνει, με κατακρίνει ή με επαινεί. Όπως επίσης και να γράφω στο φόρουμ, ή οπουδήποτε αλλού, οτιδήποτε δεν κάνει κακό σε κανέναν.Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
καλημέρα!
o τάσσος μπήκε 5 λεπτά μετά από κανά 10ήμερο κ επικρότησε την υπερβολική κατανάλωση ζίρο και την αερόβια γυμναστική πάνω από 2 ώρες την μέρα!αν την επικρότησε δηλαδή γιατί μάλλον με ηλεκτρ. συσκευή σε παρομοίασε
πολύ ωραία!
ρε κοκκινοσκουφίτσα δικαίωμά σου να κάνεις ότι θέλεις. εσύ ζήτησες την γνώμη μας 1ον κ 2ον δν σου είπα κ κάτι κακό ,ούτε σε χαρακτήρισα! σου είπα το προφανές ,οτι για τις 1500-1800 θερμίδες που καταναλώνεις κ τις πάνω από 1200 θερμίδες που καις κάθε μέρα μένεις χωρίς καύσιμα. εσύ κάνεις ότι θες φυσικά.
δν κατάλαβα από πότε απαγορεύτηκε να λέμε την γνώμη μας,κ αν την πούμε πρέπει να χρησιμοποιούμε φράσεις όπως"μην με παρεξηγήσεις " ή "συγγνώμη που επεμβαίνω "κ άλλα τέτοια.
συγγνώμη αν προκαλώ αναμπουμπούλα στον παράδεισο
https://www.youtube.com/watch?v=FEp04dgOwPE
κανείς δν σε κατέκρινε- έκρινε επί προσωπικού κτλ κτλ ή σου απαγόρευσε να γράφεις. όλοι εδώ άλλωστε αυτό κάνουμε γράφουμε το μακρύ κ το κοντό μας. επιμένω οτι δν θεωρώ καλό το να κάνει κάποιος αερόβιο πρόγραμμα τόσες ώρες,κάθε μέρα. αυτά. ο καθένας μπορεί να κάνει οτι γουστάρει αλλά κεγώ μπορεί να λέω την γνώμη μου χωρίς να θεωρούμαι εμπαθής.
Φιλικά πάντα
:thumbup:
Θέτε να σας πω τι έφαγα χτες να γελάσετε;
(δηλαδή εσείς γελάστε, εγώ κλαίω)
1 φραπέ
1 κουλούρι
1 κρουασάν ζαμπόν-τυρί
1 εκμέκ
1 χαλβά
1 πιτόγυρο κοτοπούλου με διπλή πίτα
1 σαλάτα λάχανο-καρότο
Τα γράφω εδώ γιατί ντρέπομαι να τα γράψω στο άλλο νήμα...
Περπάτημα λίγο και βολταριστό
Βαθμολογία 2
γιατί δν ντρέπεσαι εδώ ????????χαχαχαχα!
κάποιος πήρε θάρρος που έμεινε σταθερή η ζυγαριά κ το ριξε στο φαί.
Όχι ήμουν πολύ αγχωμένος και όταν είμαι χάλια μου κόβεται η όρεξη οπότε τρώω τις θερμίδες μου με το ζόρι και φυσικά από παχυντικά φαγητά. Σήμερα επιστροφή στην τελειότητα!!! χαχαχα
ωραίο το κόλπο με την αεροφαγία κ το πασάλειμμα πιάτου. :saint:
μαντάμ σου σου mode on/ τάζος το λέμε εμείς οι υψηλοί του μπίθουλα/mode off
kakos likos-ταλιμπάν mode on/:mad: tassosss από υπερβολική κατανάλωση ζιρο γίνεται ακόμα πιο δυσνόητος και καυστικός, προσοχή!!!! :tumble:/ mode off
:D
Εγώ από όλο το μήνυμα του Τάσου κρατάω ότι είμαι εξαιρετική profiler και ότι πρέπει να αλλάξω καριέρα
ο μα τι καλά που τα πάμε στην γυμναστική. τα πρασινάκια πληθαίνουν!!!!
ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...!
Σήμερα 0,3 + 2,9 + 0,7 + 1,9 +1,3 + 0,8 +1,3 χλμ
7η εβδομάδαQuote:
ξεκινάω την 6η μου εβδομάδα
24/2ναδα
25/2ναδα
26/24χμ σε 45 '
27/23,7χμ σε 37 '
28/24χμ σε 41 '
1/32χμ σε 20'x2=4xm και άλλα 3,8 χμ έξω
2/3ναδα
3/3 ναδα
4/3 1,5+1,5+2=5χμ
5/3 4,6km σε 51 λεπτά
6/3 nada
7/3 2,6χμ+2,6 στο πολύ χαλαρό βολταριστό
8/3 4χμ σε 44'
9/3 nada
Καλησπέρα!!
Σημερα πατησα γυμναστηριο μετα από δυο εβδομάδες... κρύωμα και φορτος εργασίας όσο δεν παίρνει... το θετικό παντως είναι πως εχασα λιγο βάρος εστω και ετσι!!!Συνεχιζουμε...
Μπράβο Αρχιζω!!!
Ε λένε πως όταν είσαι άρρωστος καλό είναι να μην επιβαρύνεις τον εαυτό σου..
Οπότε καλά έκανες και ξεκουράστηκες!!
Σήμερα 6,5χλμ... πάλι καλά
αναρωτιέμαι πρωινιάτικα
από την μία μαθαίνω οτι ας πούμε ιδανικά είναι να γυμνάζεσαι 150 με 250 λεπτά την εβδομάδα
αλλά από την άλλη οτι μεγιστοποιούνται τα οφέλη της γυμναστικής αν αυξήσεις την απόδοση ή κάνεις διαλειμματική
δηλαδή τι είναι καλύτερο να περπατήσω αργά αργά 3 -4 φορές την εβδομάδ παραπάνω από 30' ή να κάνω 20-25 λεπτά γρήγορο περπάτημα ή τρέξιμο?
ή ας πούμε
20λεπτά χ2 χμ x 6 φορές=120΄ την εβδομάδα και 12χμ
ή 50' x 4,5 χμ x 3 φορές=150 την εβδομάδα και 13,5 χμ
????
Ότι ταιριάζει σ'εσένα. Δεν δουλεύουν τα πάντα σε όλους με τον ίδιο τρόπο!
όπως λένε κ στην μικροοικονομία,θέλω να πετύχω το βέλτιστο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος(χρόνο, κόπο κτλ.) αυτό μου ταιριάζει!:blush:
νομίζω οτι θα κάνω κάτι στην μέση.
Quote:
θέλω να πετύχω το βέλτιστο αποτέλεσμα με το λιγότερο κόστος(χρόνο, κόπο κτλ.) αυτό μου ταιριάζει!
μπακλαβάς:
http://static.guim.co.uk/sys-images/...ylvest-001.jpg
αλήθεια δν μπορώ άλλο βαρέθηκα.
δν έχω κανένα αποτέλεσμα, δν μπορώ να αντισταθώ στην πείνα μου κ είμαι πολύ κουρασμένη χωρίς να έχω κάνει τίποτα. άδεια χιλιόμετρα μεταφορικά κ κυριολοκτικά
Όταν νιώθεις "πολύ κουρασμένη χωρίς να έχεις κάνει τίποτα" μόνο μία λύση υπάρχει. Σηκώνεσαι (με πολύ ζόρι, το ξέρω) ντύνεσαι, χτενίζεσαι (με πολύ ζόρι, το ξέρω) και πας στο περίπτερο (όχι μακριά αλλά όχι και στο πιο κοντινό) να πάρεις κάτι. Όταν γυρίσεις πάλι τα ίδια σκατά θα είσαι, αλλά αν δεν πας θα είσαι πιο σκατά...Quote:
αλήθεια δν μπορώ άλλο βαρέθηκα.
δν έχω κανένα αποτέλεσμα, δν μπορώ να αντισταθώ στην πείνα μου κ είμαι πολύ κουρασμένη χωρίς να έχω κάνει τίποτα. άδεια χιλιόμετρα μεταφορικά κ κυριολοκτικά
ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!!
μπακλαβά θα ακολουθήσω την συμβουλή σου κ θα πάω μια βόλτα.
τάσο το πρόβλημά μου είναι οτι προσπαθώ να κάνω κάποιες αλλαγές, όπως να βάλω την άσκηση στην ζωή μου,που την είχα σε ένα βαθμό, αλλά πιο συστηματικά, να αρχίσω να τρέφομαι σωστά , με ένα πρόγραμμα, προσπαθώντας να εντάξω όσο το δυνατόν περισσότερες υγιεινές τροφές στο διαιτολόγιο μου(να περιορίσω τηγανητά τζανκ κακούς υδατάνθρακες κτλ). αλλά το θέμα μου είναι οτι δν μπορώ να μειώσω τις ποσότητες κ τις θερμίδες ,είμαι σεχδόν πάντα πάνω από 2400 ,όταν τις ρίχνω έστω κ λίγο, η πείνα μου με οδηγεί σε κατανάλωση απεριόριστων κ απρογραμμάτιστων γευμάτων.
με την άσκηση δν έχω κάτι ,ίσα ίσα μου δίνει την ψευδαίσθηση οτι κάνω κάτι και με διατηρεί κ στο ίδιο βάρος, αλλά όταν δν είμαι καλά ψυχολογικά νιώθω κ αυτήν οτι την κάνω τσάμπα
αποτέλεσμα για μένα προς το παρόν θα ήταν να σταματήσω να πεινάω σε αυτό το βαθμό, και να έχω λίγο παραπάνω έλεγχο. να αποφασίζω εγώ πότε κ τι θα φάω κ όχι η λαιμαργία μου.
Αφού σου έχω πει ότι άμα θες να φας να βλέπεις βίντεα στο γιουτούμπ για θινσπιρέισιον. Πόσο κακό μας κάνει η ζάχαρη και άλλα τέτοια ωραία. Βοηθάει (και το κυριότερο... χωρίς να κουράζει καθόλου)!! :bouncing:
Σάββατο 07/03/15 Γιοκ
Κυριακή 08/03/15 Περπάτημα 20' 2 χλμ
Δευτέρα 09/03/15 Περπάτημα 25' 2,5 χλμ
Τρίτη 10/03/15 Γιοκ
Τετάρτη 11/03/15 Γιοκ
Πέμπτη 12/03/15 Γιοκ
Παρασκευή 13/03/15 Περπάτημα 75' 6 χλμ
ο baklavas έχει απόλυτο δίκιο Μαντάμ σου σου!!! Και εγώ με τέτοια βίντεο παραμυθιάζω/ντοπάρω το μυαλό μου... θέλει συνεχή προσπάθεια να επιλέγεις καθημερινά και συνειδητά τον νέο τρόπο ζωής... έτσι βρήκα και την παρεούλα εδώ, ψαχνοντας για θετικό/υγιεινό ντοπαρισμα εφόσον το περιβαλλον μου δεν μου το παρεχει...
Παιδιά, σκεφτομαι, για ποικιλία στην ασκηση και για να μην επιβαρύνω τον οργανισμό μου να αρχίσω και λίγο κολύμβι σε καμιά πισίνα... λετε να βοηθήσει καθόλου;; Ξερει κανένας σχετικά;;
Κάνει πολύ καλό, αρκεί να γίνεται συστηματικά, κ θέλει αντοχή. Ξέρεις, όχι βουτιές, 20m κολύμπι και 200m σανίδα :tumble:
Και κανα τεταρτο συνεχόμενα να κολυμπάς για αρχή, πολύ καλό είναι ! Αν θες βέβαια να αντικαταστήσεις εντελώς την όποια άσκηση κάνεις , θέλει το κατιτίς παραπάνω !
Εγώ ούτε δύο λεπτά δεν μπορώ να κολυμπήσω συνεχόμενα...Quote:
Originally posted by kokkinoskoufitsa
Και κανα τεταρτο συνεχόμενα να κολυμπάς για αρχή...
Κανείς δε μπορεί με τη μία να κάνει κολυμβητική κούρσα 5χλμ... Σιγά σιγά , μπορεί να γίνει...
Απλά είπα για ένα τέταρτο , γιατί μιλάμε με δεδομένο ότι αντικαθιστάς την οποιαδήποτε άλλη άσκηση με κολύμπι...
Μια ώρα περπάτημα-χορό-ποδήλατο-ελλειπτικό κλπ δε μπορούν να αντικατασταθούν με 5' κολύμπι...
Σταδιακά πιστεύω ότι βελτιώνεται η απόδοση !
8ηQuote:
7η εβδομάδα
3/3 ναδα
4/3 1,5+1,5+2=5χμ
5/3 4,6km σε 51 λεπτά
6/3 nada
7/3 2,6χμ+2,6 στο πολύ χαλαρό βολταριστό
8/3 4χμ σε 44'
9/3 nada
10/3 ναδα
11/3 3,77χμ σε 41'