καταλαβαινω, σωστο ειναι αυτο που γραφεις ........
Printable View
Ναι μπορεί να ειναι και έτσι γιατί επειδή πέρασα από κάποια μονοπάτια ξέρω ότι πολλές αντιδράσεις εδώ μέσα από ανθρώπους που έχουν δηλώσει ότι παλεύουν με ψυχολογικά είναι ασυναίσθητες άρα κάπως "δικαιολογημενες "
Άνθρωπος που τα έχει πολύ καλά με τον ευατο του και ειναι ικανοποιημένος με την ζωή του δεν έχει λογική να το πω απλά να εκφράζεται έτσι και να ζει εκτοξεύοντας κακίες σε ξένους ανθρώπους που δεν επηρεάζουν την δική του ζωή!
Όπως και ξέρω πως όταν καταφέρουν και βγουν από όλο αυτό θα έχουν μετανιώσει για πολλες τους τέτοιες συμπεριφορές οπότε καλό είναι να καταλάβουν οτι δεν κερδίζουν κάτι προσβάλλοντας άλλους ανθρώπους που δεν τους ξέρουν.
Δεν στεναχωρουν τους άλλους απλά μειώνουν ακόμα περισσότερο τον ίδιο τους τον ευατο και δηλώνουν ξεκάθαρα πως τα δικά τους θέματα είναι άλυτα!
Κακία δεν έχουν οι άνθρωποι που ταλαιοωρουνται από ψυχολογικές παθήσεις, οπότε για εμένα άνθρωπος που δεν βγάζει κακία αλλά παράπονο ή ίσως κάποιο θυμο επειδη αποτυχανει η προσπάθεια του ,αξίζει το κάθε δευτερόλεπτο που θα ασχοληθώ μαζί του και δεν το μετανοιωνω καθόλου.
Αυτοί που βγάζουν όντως κακία και εμπάθεια ναι δεν χρειάζεται να τους δίνεις πλέον καμία σημασία γιατί οι αντιδράσεις τους θα βγάζουν κραυγές απόγνωσης για βοήθεια αλλά δυστηχως δεν υπαρχει κανενας στην πραγματικη τους ζωή για να τους την δώσει και καταλληγουν κάπου ανώνυμα να ξεσπάω :D
Ο Ηλίας και ο κάθε Ηλίας που είναι στην φάση του μόνο πραγματική συμπονοια μου βγάζει εμένα.
Όπως και ο ελις η ο Αλέξανδρος και γενικά παιδιά που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι παλεύουν με τους δικούς τους δαίμονες αλλά παραμένουν ανίκητοι δυστηχως ...
Παλεύει πολύ κατά διαστήματα, αλλάζει συμπεριφορά αλλα με την πρώτη αναποδιά πέφτει και του βγαίνει ένας θυμος και ξεσπά όπου βρει ..
Είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο άνθρωπο να ανταποδώσεις αυτό που σου βγάζει ξέροντας όλα αυτά που περνάει?
Αν αντιδράς με τον ίδιο τρόπο όπως και εκεινος ποιος πιστεύει ότι θα χρειάζεται βοήθεια, εκείνος ή αυτός που τον συμμερίζεται?
Δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι τη αδιαφορία μας ακόμα και αν παρουσιάζουν τέτοιες συμπεριφορές!
Ελπίζω να σε καλύψω στην απορία σου και σίγουρα να ξέρεις πως ένας χώρος που μπαίνεις πλέον για πολυ λίγο και απαντωντας πολυ επιλεκτικα προσπαθώντας να προσφέρεις αυτό που θες ,θετικότατη δηλαδή μόνο και τίποτε άλλο, δεν σε φθειρει ούτε επηρεάζει την προσωπική σου ζωή!!
Άλλωστε αυτό που έχει ο καθένας μας μέσα του βγάζει και φυσικά καθρεφτίζει στα λόγια του !
Καλά να περνάς!!!
Μαλλον νομιζετε οτι νοημοσυνη μου ειναι πολυ χαμηλη... τι να πω οτι με πληγωνει? δεν θελω οικτο κανενος! την ωρα μου περναω εδω μεσα...
Ευτυχως υπαρχουν και καλες στιγμες στην ζωη μου που δεν τις αναφερω εδω...
δεν εχω να πω κατι.... απλα ...μια σιωπη....
Ειναι ενας χωρος εδω που εκφραζω πλευρες του ευατου μου που στην πραγματικη κοινωνια και ζωη δεν θα μπορουσα!
Επισης εγω παρουσιαζω τον εαυτο μου ετσι οπως ειναι.. δεν εχω να ντραπω για κατι και δεν μιλαω με νοηματα και με λεξεις...για να εχω την αποδοχη...
οποιος καταλαβε καταλαβε....
Και μετα σου λεει Forum Υποστιριξης! που ο ενας κοροιδευει τον συναθρωπο του ...
για αυτο θα ειμαι μια ζωη μαλακας να βλεπετε τα δικα σας χαλια!
και αρρωστος και εμμονικος και οτι γουσταρεις!
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Λιακο μην τουσ ακουσ εγω ειμαι ενασ πολυ πετηχημενοσ αγροτησ δηλαδη βγαζω 20 χιλιαρικα απο τη γη βλεπεισ να με θελει καμια ολεσ θελουν ηθοποιο κ τραγουδιστη everybody fucks in this town accept me ποσα κοριτσια εχασα επειδη ειμαι αγροτησ κι επειδη δεν παιρνω ναρκωτικα μονο καπνιζω κ πινω καμια μπυρα εμενα λεει δε με θελουν γτ δεν εχω τροπουσ υποτιθεται
Μόλις ο ΑΕΟΝ μου θύμισε γιατί έπαψα να ασχολούμαι με το παρόν φορουμ.
Να σαι καλά παλικάρι μου, γιατί η μνήμη μου σε αυτή την ηλικία δε με βοηθάει.
Καλημέρα!
Και κάπου εδώ έρχεσαι στα λόγια μου !:D
Θα ασχοληθείς μόνο με αυτό που θέλεις εσύ και πιστεύεις ότι αξίζει και φυσικά όπως σου βγαίνει.
Όλα τα άλλα δεν χρειάζεται να τα δίνεις σημασία γιατί αντιλαμβανεααι πόσο νοσηροτητα κουβαλάνε :D
Αν είναι δυνατόν να επηρεάζεται η διάθεση σου από άτομα που υπάρχουν σε ένα εικονικό κόσμο και με το πάτημα ενός πλήκτρο τερματίζεται η υπάρξη τους !
Καλημέρα απο την αλλη άκρη του Ατλαντικού και από μένα.
Δυσκολεύομαι πολύ να διαφωνισω με το σκεπτικό σου κυρίως διότι έχεις δίκιο.
Μην νομίζεις ότι χάνω και τον ύπνο μου καθότι κάποιος εδώ μέσα πάσχει απο power tripping, τέτοιους εχω συναντήσει στη ζωή μου πολλούς.
Η ζωη τα έχει αυτά.
Σημ. Αν αυτά που λεω δεν σου βγάζουν και πολύ νόημα είναι διότι δεν ξέρεις τι έχει γίνει και οχι διότι λέω ανοησίες (sic)
Με θεραπευσαν οι μπατσοι για να παω φυλακη αν ζησω γτ εδω που μενω δε με θελουν και το κανονιζουν απο το 1996 δηλαδη απο τα 14 μου κ τωρα ειμαι 40 ολα αυτα τα χρονια δεν κανουν αλλη δουλεια κανουν αυτο πωσ θα φυγω που να παω να υποφερω συγνωμη κι ολασ αλλα επειδη ειστε ολοι δεξιοι αρα αχρηστοι κ ζειτε βλεποντασ τηλεοραση δε φταιω εγω που γεννηθηκα αριστεροσ ετσι γενηθηκα εσεισ γενηθηκατε ηλιθιοι εγω τι φταιω που γενηθηκα διαολου καλτσα εσεισ με κανατε με τισ παπαντζεσ σασ αμα πεθανω θα λιωσετε πανω στη τηλεοραση να ξερετε
Σε περιπτωση που βγαλατε ψυχολογικα υπαρχουν δρομοι που καλο ειναι να τουσ ξερετε
1)εμβολιο
2)συμπληρωματα
3)φαρμακα
4)ναρκωτικα
5)ουσιεσ απο το 1950 που ανακαλυφθηκαν το β παγκοσμιο κ θεραπευουν κυκλοφορουσαν στη χουντα ετσι συνηλθε το κρατοσ απο τον εμφυλιο κ χορευαν κ τραγουδουσαν μεχρι το 2010 κ δεν πεθαινε κανεισ
Τωρα καποια συνδυαζονται ασ πουμε εμβολιο με συμπληρωματα η φαρμακα με συμπληρωματα
Γενικα καλο ειναι να ψαχτειτε σε ολα τα πεδια και θα βρειτε το συνδυασμο που θα σασ κανει να την παλευτε ασ πουμε εγω παιρνω
- συμπληρωματα
- εμβολιο τριπλο
-φαρμακα για τον υπνο κ για την καρδια
- που κ που τισ ουσιεσ απο τη χουντα που ειναι σαν αντιδοτο στισ ασθενειεσ
Μην απελπιζεστε κατι θα βρειτε κι εσεισ ρωτηστε μαθετε κ καντε οτι θελετε μονο μην πιστευετε οτι δεν υπαρχει λυση αν ηταν αληθεια αυτο 70 χρονια ιατρικησ θα ηταν αχρηστα αυτοι οι ανθρωποι δουλευουν κι ολοι ξερουμε οτι ολα λυνονται με λεφτα αρα κατι θα υπαρχει απλα δεν το ξερουμε
Αυτα απο το μετωπο
Επισησ καποιοι μου ειπαν στο φμπ οτι υπηρχε εμβολιο για τον καρκινο το 1970 το ειχε κανει ενασ μητροπολιτησ και τον δειρανε προσφατα τωρα γιατι το κρυβουν γτ καθε 20 χρονια αλλαζει χερια η εξουσια κ χανονται πραγματα οπωσ σε μασ το 2015 που βγηκε ο τσιπρασ οπωσ θα γινει στην τουρκια μετα τον ερντογαν
Τωρα που τα ξερω εγω ολα αυτα σαν αγροτησ που ειμαι διαβασα τα φαρμακα που υπαρχουν για τα δεντρα και τα μονα που δεν υπαρχουν ειναι να μην παγωνει η ελια δηλαδη να μην πεθαινει απο το κρυο κι οταν εχει πεθανει το δεντρο να ξαναζωντανευει αυτα απαγορευεται να τα βρουν λογω θρησκειων τα αλλα ολα τα βρισκουμε παντου αρα φανταστειτε τι υπαρχει για τον ανθρωπο ετσι αρχισα να ψαχνω κ βρηκα αυτα που γραφω
Θα παρετε αυτα απο τη χουντα κ πρωτεινεσ και θα ξεκλειδωσουν ολα πρωτεινεσ ενα κουτι οχι συνεχεια οσοι μπορειτε να παρετε ρωτηστε γιατρο
Αυτα απο το μετωπο
Κάθομαι και σκέφτομαι πόσο σε επηρεάζει το γεγονός πως δε μπορείς να μιλήσεις.
Θεωρητικά τουλάχιστον σε χώρες δημοκρατικές όπως η Ελλάδα όλοι έχουμε ελευθερία λόγου.
Στην πράξη όμως;
Βλέπεις κάποιος συλαμβάνεται για κακοποίηση και αρχίζουν και ανοίγουν στόματα. Κάποια στόματα. Όχι όλα. Γιατί;
Γιατί όταν ο θύτης έχει εξουσία, δύναμη και ανήκει στους θεσμούς της κοινωνίας δεν έχεις απολύτως καμία ελπιδα να βρεις το δίκιο σου. Απολύτως καμία.
Απεναντίας αν μιλήσεις θα σε πολεμήσουν και αντί να δικαστεί ο θύτης θα δικαστεί το θύμα.
Δεν είναι χαρακτηριστικό της εποχής μας αυτό. Πάντα συνέβαινε.
Άλλωστε οι περισσότεροι άνθρωποι που κατέχουν αξιώματα στην κοινωνία, όχι μόνο στη δική μας, αλλά παγκοσμίως, τι είναι;
Τα κατέχουν τα αξιώματα επειδή είναι καλύτεροι από τους άλλους, επειδή είναι πιο έξυπνοι από το μέσο άνθρωπο, ή επειδή πατάνε επί πτωμάτων;
Τίποτα.
Το θεωρείς δεδομένο το γεγονός πως δε μπορείς να μιλήσεις, όπως θεωρείς δεδομένο τις φυσικές καταστροφές για παράδειγμα. Είναι μονόδρομος. Δε γίνεται αλλιώς. Είναι η πραγματικότητα που όμως πρέπει οπωσδήποτε να τη βγάλουμε από το μυαλό μας για να μπορέσουμε να ζήσουμε.
Βγάζουν νόημα γιατι αντιλαμβάνομαι πλέον ολο αυτο που συμβαίνει εδώ μέσα ;)
Επειδή δεν μπαίνω πλέον συχνά και διαβάζω πολυ επιλεκτικα θέματα, έχασα μάλλον επεισόδια γιατί σε είχα αφήσει αν θυμάμαι καλά Ελλάδα με τα παιδιά σου ?
Τώρα έχεις φύγει?
Όπου και να είσαι πάντως ελπίζω να περνάς καλύτερα στο νέο σου ξεκίνημα!
μου ελυσες πολλες αποριες να μην καθομαι και στεναχωριεμαι εδω μεσα με τον καθενα...επειδη δεν ειμαι αρεστος... δεν ειναι οτι δεν ειμαι αρεστος απλα αυτοι εχουν παντα το πανω χερι...περιεργως...
δεν με νοιαζει! εγω ζω μια χαρα!
και δεν ειναι μονο αυτο... κρινουν μια εικονα η οποια ειναι ελλιπης... δεν ξερουν οτι πισω απο αυτο μπορει να κρυβετε μια ιστορια παρελθοντος την οποια δεν ξερουν...και σου επιβαλλουν το δικο του "δικιο" με το ετσι θελω...
αηδια....
Βλεπεις η κοινωνικη τους ανατροφη και η κοινωνικη θεση εχουν περισσοτερα προνομοια απο εμας... ας εχουν και Αδικο.
Επι πτωματων λοιπον!
Ηλια ολα τα δεχομαι αυτα που λεσ το μονο σφαλμα που κανεισ ειναι οτι εισαι παιδι και μην ξεχνασ εγω εσενα θελω ν ακουσω γτ σε γνωρισα καποτε απο κοντα ετσι νομιζω
Εγω εξουσια εχω μονο σε καιρο πολεμου στουσ φανταρουσ εν καιρο ειρηνησ δεν ειμαι τιποτα απλοσ αγροτησ με πτυχιο τεχνικοσ περιμενω λοιπον να σε ακουσω οτι θεσ να πεισ
Εδω και πολλά χρόνια εχω πολλές πατρίδες (Αμερική/Σιγκαπούρη/Μαλαισία /Τουρκία) τωρα βρίσκομαι Αμερική θα παω Ελλάδα σε λίγο γιατί πεθυμησα τα παιδιά μου και μετα ένας θεός ξέρει που θα βρεθώ.
Κάποια στιγμή όμως μοιραία κάπου θελω να αράξω διότι κουράστηκα με όλα αυτά τα ταξίδια.
Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τις ειλικρινές ευχές σου.
Ελπίζω το καλύτερο και για σένα.
Έσπασα τα μούτρα μου σε νεαρή ηλικία. Δεν ειχα κανεναν να με καθοδηγήσει, να σταθεί δίπλα μου, να με πιάσει από το χέρι. Ούτε πως να βγω στη ζωή με έμαθαν, ούτε πως να εργάζομαι με λιγότερο κόπο και αποτελεσματικά, ούτε πως να διαχειριζομαι τις διαπροσωπικές σχέσεις.
Η συνέχεια ήταν, σε κάθε επόμενο βημα της ζωής αποτυχίες, μικρές μικρές που έφτιαχναν τις πιο μεγάλες και απομόνωση, γύρισμα της πλατης απο τους αλλους.
Τώρα, απο τον καναπέ, συνειδητοποιω για να με τρωει το μαράζι. Να αντιλαμβανομαι το τι έπρεπε να κάνω τότε αλλά δεν έκανα. Τώρα παρασιτω για να εχω τη ψευδαίσθηση πως κάνω κάτι που με ευχαριστεί και να έχω τα προς το ζην.
Βλέπω αυτούς που ξεκινησαμε μαζι τοτε, να έχουν προχωρήσει στη ζωή τους πολλά βήματα πιο μπροστα απο εμενα. Απλα ψάχνω πράγματα για να βρίσκω λίγο νόημα ζωης και να ξεφευγω απο το να με κατακλυσουν μαράζι και απελπισια. Συναναστρεφομαι με ατομα που δεν θελα να συναναστρεφομαι, εξευτελιζομαι καθημερινα στις δουλειές και στις συναναστροφες.
Με συνοδεύουν οι τυψεις και τα απωθημενα. Απλα κρύβω τα αισθηματα μου απο οικείους και απο οσους με γνωρίζουν παριστωντας μια θετική εικονα.
Το να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους φίλε είναι μεγάλη μαλακία. Άσε που με τη σύγκριση απομακρύνεις τον αληθινό εαυτό σου.
Το θέμα είναι να μην παριστάνεις (όπως λες) αλλά να είσαι αυτός που είσαι και να λες αυτό που αισθάνεσαι. Και όποιος γουστάρει. Όποιος δεν γουστάρει τα κουβαδάκια του και σ' άλλη παραλία. Τι πιο απλό από αυτό.